- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
maalesef aynen canım 5 erkek kardeşler hepsi eşini aldatıyo ve anne babada buna normal bakıyo boşanmasınlar ama oğulları dost ttutsun boşanılmazmış dost var düşman var diyo kaynanasııı
biraz çekmiş gibi konuşmuşsunuz
eşiniz bu asılmalar karşısında ne yapıyor ?
aa size mi itiraf etti peki üni aşkını nasıl öğrendiniz
bu erkekler böyledir bende yaşadım bunu..bendeki koca ne beni boşadı ne ötekini bırakmak istedi..hep karşı kadına yalanlar söylemiş bekarım falan gibi..ortaya çıkınca benden özür diledi o kadınla bir daha görüşmeyeceğim dedi halbuki epey süre görüşmüş adi herif taki o kadın bu herifi bırakana kadar..aslında bu kocam olacak şahsiyetsiz şahıs onu bırakmazda kadın bırakmış evli olduğunu öğrenince..ben boşanmaya kara verdim bu arada 2 oğlum var neyse..benden seni bir daha aldatmıcam diye özür diledi ondan sonra 3 kez daha aldattı..tabi benim bildiğim 3 kimbilir kaç 3 kez aldattı..
anladımAyrıldıktan sonra adam benı tacız ettı,tehdıt ettı,evımı ogrendı,kapıma geldı
Ben de adama baya kötü bır maıl attım
Adam bunu saklamış
Karısı da telefon mu degıstırmıs orasını hatırlamıyorum bu maılı gormuş
Bana yazdı
Bende ona yazdım özür dıledım
Ama aradan bır kac sende geçmişti
Kadında yazmıs ıste bunu hep yasıyorum daha önce de yasadım sımdı de yasıyorum su an görüştüğü kısı sen mısın dıye
Hayır dedım görüşmüyorum
Ask sıırlerı yakalamış adam da bırıne yazılmış
Sarı saclar falan
Sıırı gonderdı
Ben esmerım
Ben esınızle yıllardır hıc gorusmedım dedım görüşmek de ıstemıyorum dedım özür dıledım
O da çok hanımefendıydı
Hala bana ..hanım dıye hıtap edıyordu
Güya sevıyesız kufurbaz kötü kadının tekıydı
Alakası bıle yok
O zaman dedı bır sene unı arkadaşıyla görüşmüş
Benı o sanmış
bununla ilgili konu açmıştım ztn..
tekrar yazıp gerilmek istemiyorum..
profilimden 'ne yapsamki' başlıklı konuma bakabilirisniz..
özellikle son sayfalarını okursanız..
ucuz kız profillerine örnekler var orda...
bence bu olay maya meselesi.
mayasında sorun var bu tür insanların..
yoksa bir sürü bekar varken gidip de kurulu bir hayatı bozup da "onların evliliği zaten kağıt üstünde, aynı odada dahi yatmıyorlar" efsanesinin altına sığınmazdı.
o kadar çok acınacak hallerine bir de fatih kesiliyorlar, kendinlerini hak eden olarak görüyorlar da diğer kadına atarlanıyorlar artık neredeyse aradan çekilmiyor diye..
Allah ıslah etsin.
E sen ne yaptın pekı
evli eniştemin evli kapı komşusunu hamile bıraktığını biliyorum. bunu öğrenen teyzem kadınla kavga eder ve kadının çocuğu bir şekilde düşer. bir de utanmadan çocuğum düştü senin yüzünden diye sitem ederne karaktersizler var tükürsen tükürüğüne yazık
Bundan 4.5 sene önce bende eski eşim tarafından aldatıldıgımı öğrendim.
Ben onu terk etmeden ne olup bittiğini bile anlamadan kendisi beni terk etti milyon kez yazdım kucagğımda tüp bebe mahsulu ufacık oglumla.
neyse kadın aynı isyerine baglı ankara bölge mudurlugunde calısıyordu yani evli oldugunu gayet tabi biliyordu ,onunla hiç birebir konuşmamız olmadı.
ama ben öyle çok şeyler öğrendimki aslında o ilk kadın değildi ilkinide bilmiyorum ama 2.kadınla çok uzun konuştum ben telefonda agladım , o sanırım korkusundan ağladı.
neden beraber oldugunu söyle söyledi auidi bmw bindiriyor beni hoşuma gitti demişti sanırım bu kadın laylaylom takılmış bununla.
neyse ben o son kadına öyle takmış öyle takmıştımki
kadının numarasını bulamadım kadında ısten cıkarıldıgı ıcın ( 2 ay filan onu aramaya cesaretım yoktu cunku bılıyorumkı aglayacaktım aglamaktan konusamayacaktım ) ama facebooktan kadına sayısız hakaret , tehdit , beddua içerikli yazılar yazdım
hiçbirinde geri adım atmadım , hiçbirine cevap vermedi.
bir türlü gururuma yediremedim eşlerimize benimmiş muamelesi yapmalayım ama şöyle düşünüyorum , çok düzgün bir insan olsaydı evet boşanıp bu ilişkiye başlardı benim öğrenmem çok tesadüfü ve zaman geçmişten oldu , apart topar terk etmesi ise onunla bir gelecek düşündüğü için değilde benim ailemden korktuğu içindi diye düşünüyorum..
neyse sanırım benden sonra 1.5 sene beraber olmaya devam ettiler , daha sonra ayrıldıklarını düşünüyorum düşünmüyorum direk biliyorum eski eşim ondan özür dilemem için aradıdaharekete ugradıya onunla birlikteliği boyunca iyi olmuş..
neyse bu hatun kız şuanda evlenmiş atın üstünde şafak sezer vari bir adamla . ah nasıl üzüldüm.
neyse ben bu kız için cocugu oldugunda eşine ulaşıp bütün hepsini böyle sayfa sayfa göstermek istiyorum istiyorum değil resmen pusuya yatmış durumdayım bunu yapacağım. Kusura bakmasın herşeyin bir bedeli var belki oda pişman oldu ama umurumdamı hayır.
cocuk benim için hassas noktadaÜzüldüm yaaa... Bunu yapacaksanız keşke şimdiden yapsanız. Ne de olsa olacak çocuğun suçu yok. Tamam sizin bebeğinize acımamış ama, siz de onun gibi olmayın. Şimdiden yapın bari de, bari çocuğun öyle bir annesi olmasın.
cocuk benim için hassas noktada
ama kimse benim o cocugu dogurmak için anamın agladıgını ve sonrasında başıma bunları getirirken düşünmediler ya o yüzden onun cocugunu asla düşünmem
cocuk kimin cocugu o önemli benim için.
şimdiden yapmak aklıma geliyor gidiyor ama şuanda değil. eşit değiliz şuanda belkide adam bişi yapmaz aralarındaki şeffaflığı artırırım ben ayrılırlar dmeiyorumki nede olsa kadının kalitesi belli imamla evlenmiş olabileceğini düşünmüyorum.
buarada forumdan tanıdıgım arkadaşlar bu kızı merak ediyorsa adını soyadını verebilirim sonucta Allahın bildiğini kuldan saklayamıcam
cocuk benim için hassas noktada
ama kimse benim o cocugu dogurmak için anamın agladıgını ve sonrasında başıma bunları getirirken düşünmediler ya o yüzden onun cocugunu asla düşünmem
cocuk kimin cocugu o önemli benim için.
şimdiden yapmak aklıma geliyor gidiyor ama şuanda değil. eşit değiliz şuanda belkide adam bişi yapmaz aralarındaki şeffaflığı artırırım ben ayrılırlar dmeiyorumki nede olsa kadının kalitesi belli imamla evlenmiş olabileceğini düşünmüyorum.
buarada forumdan tanıdıgım arkadaşlar bu kızı merak ediyorsa adını soyadını verebilirim sonucta Allahın bildiğini kuldan saklayamıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?