Evli erkeklerle ilişkisi olan bekar bayanlar

Bundan çok daha okkalı hikayeler dolaşıyor nette.. kaldı ki hikayenin sonunu okumak gerekmiyor.. ağızdan ağıza dolaşırsa sence o an nokta koyacak mı? Ders alacak mı gerçekten ?

Hepsi de degıl ama,o adam işsizdi mesela ,zaten dedıgım gıbı bu lafım aşığım sevıyorum,bosanıcak evlenıcez dıyen yarım akıllı bayanlara,oburlerını tenzıh ettım

Bundan 4.5 sene önce bende eski eşim tarafından aldatıldıgımı öğrendim.

Ben onu terk etmeden ne olup bittiğini bile anlamadan kendisi beni terk etti milyon kez yazdım kucagğımda tüp bebe mahsulu ufacık oglumla.
neyse kadın aynı isyerine baglı ankara bölge mudurlugunde calısıyordu yani evli oldugunu gayet tabi biliyordu ,onunla hiç birebir konuşmamız olmadı.

ama ben öyle çok şeyler öğrendimki aslında o ilk kadın değildi ilkinide bilmiyorum ama 2.kadınla çok uzun konuştum ben telefonda agladım , o sanırım korkusundan ağladı.

neden beraber oldugunu söyle söyledi auidi bmw bindiriyor beni hoşuma gitti demişti sanırım bu kadın laylaylom takılmış bununla.
neyse ben o son kadına öyle takmış öyle takmıştımki

kadının numarasını bulamadım kadında ısten cıkarıldıgı ıcın ( 2 ay filan onu aramaya cesaretım yoktu cunku bılıyorumkı aglayacaktım aglamaktan konusamayacaktım ) ama facebooktan kadına sayısız hakaret , tehdit , beddua içerikli yazılar yazdım
hiçbirinde geri adım atmadım , hiçbirine cevap vermedi.

bir türlü gururuma yediremedim eşlerimize benimmiş muamelesi yapmalayım ama şöyle düşünüyorum , çok düzgün bir insan olsaydı evet boşanıp bu ilişkiye başlardı benim öğrenmem çok tesadüfü ve zaman geçmişten oldu , apart topar terk etmesi ise onunla bir gelecek düşündüğü için değilde benim ailemden korktuğu içindi diye düşünüyorum..

neyse sanırım benden sonra 1.5 sene beraber olmaya devam ettiler , daha sonra ayrıldıklarını düşünüyorum düşünmüyorum direk biliyorum eski eşim ondan özür dilemem için aradıda harekete ugradıya onunla birlikteliği boyunca iyi olmuş..

neyse bu hatun kız şuanda evlenmiş atın üstünde şafak sezer vari bir adamla . ah nasıl üzüldüm.
neyse ben bu kız için cocugu oldugunda eşine ulaşıp bütün hepsini böyle sayfa sayfa göstermek istiyorum istiyorum değil resmen pusuya yatmış durumdayım bunu yapacağım. Kusura bakmasın herşeyin bir bedeli var belki oda pişman oldu ama umurumdamı hayır.

Hepsi de degıl ama,o adam işsizdi mesela ,zaten dedıgım gıbı bu lafım aşığım sevıyorum,bosanıcak evlenıcez dıyen yarım akıllı bayanlara,oburlerını tenzıh ettım

Öbürlerini tenzih ederken; öbürleri dediğin gurupta kim kalıyor ki evlilerle ilişki yaşayanlardan?

Bundan çok daha okkalı hikayeler dolaşıyor nette.. kaldı ki hikayenin sonunu okumak gerekmiyor.. ağızdan ağıza dolaşırsa sence o an nokta koyacak mı? Ders alacak mı gerçekten ?

Burayı takıp eden çok kısı var,kaldı kı tek benım hıkayem onemlı degıl,buradaki yorumlar da onemlı,dersalmaya nıyetı varsa,kafasında ben napıyorum dıyorsa nıye ders almasın?

öncelikle sizi tebrik ederim. Şimdi ne kadar pişmansınız kim bilir. Allah gunahlarımızı affetsin. Bizleride, eşlerimizide doğru yoldan şaşırtmazın. Ben şuna da karşıyım boşansın öyle gelsin hayır buda doğru değil. Adam o evde gerçekten mutsuzsa, gerçeken sorunları varsa o evlilik boşanmaya gider zaten öylede böylede. Aradan bayağı zaman geçiyor, eşler her gün kavga ediyor. Ne oluyor hemen aldatma yazık. Erkeklerin yalanları hey aynı zaten. Bunlar birazda eşlerin Allah katında evlilik yönlerini, hükümlerini bilmemeleri. Beni çok etkiler Peygamber efendimizin hadisleri okudukça. Eşime de okurum saygı olması lazım.

Sizi tebrik ederim...gerçekten
her insan hata yapar her insan.. ama çoğu görmez hatasını ya da görmek istemez ben doğruyum der diretir falan filan
yanlışınızı görüp dönmüşsünüz en önemlisi de bu
inşallah diğer evli erkeklerle görüşen kadınlara da örnek olur gözlerini açar bu yazdıklarınız

Cutemom cidden yapacak misin kocasina mail atacak misin ben yapamazdim galiba ya... Sonra basina bela olmasınlar sulalece

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım,paylaştığın ıcın tesekkur ederım,eslerın acısından görmüyor kadınlar bu durumu,şu an çok ıyı anlıyorum senı,erkekler evlerındekı karılarıyla ılgılı oyle seyler anlatırlar kı,bunlara ınanan,fırsat veren ,zamanında benım gıbı bılınclı ya da bılıncssız baska bır kadının acısına sebep olan kadınların ben dahıl bır damla gözyaşı döktüren kadınların allahbelasını versın

Ah Cute yapma diyemeyeceğim ben
Bunlar insanların yuvasıyla oynuyo sonra gidip başkasına kendini temiz gibi biri tanıtıp mutlu yuvalar kurabileceğini sanıyo
Yaptıklarını yanına kalmasın, yap çünkü hak etmiş

Değmez bence.. yeniden depreşeceksin..
Hem senin canın sıkılacak hem de eşinin..
Bir de olacakları bilemezsin.
Kadın katil ruhlu bile olabilir.

E bende aynısını söylüyorum zaten

cok zor şeyler yaşadıgınızı tahmin edebiliyoruz ama... eşini arayıp olanları söylemeniz cok yersiz bence.
o kadından pek bi farkınız kalmaz. kötülük yapma adına.

Bence bu konuda en iyi Allah’ın adaleti gelir onun hakkından..
ve kesinlikle çıkar da bundan emin olmak lazım.

E bende aynısını söylüyorum zaten

Aynısı değil bence
Ders alınacak bi durum yok ki
Sende diğerleri gibi evli erkekle birliktelik yaşamışsın
3.buluşmada adam evliyim demiş üstelik
Öyle aylar yıllar geçmemiş bağlanmamışsın ama evli de olsa yarabbi şükür demişsin bence

Kandırılsan, bakın böyle böyle oldu siz kanmayın denir de
Sen bile bile lades demişsin
Belki bi günah çıkarma konusu ama edilen hiç bir zaman kimsenin yanına kalmamıştır

Cok guzel yamissiniz.
Keske herkes bunlarn farkinda olsa.
Benimde yakin bi arkadasim evli ve 2 yasinda kucuk bi kizi olan bi adamla gorurusyordu. Uyardim ettim dinlemedi.
Karisi psikopatmis dedi. Karisi sorunlu dedi. Adam öyle soylemis bizimkine.
Neyse bu sirafa ben iliskimizi kopardim. Agir bi laf ettim bi sure gorusmedik. Buradan sonrasinin haberlerini ortak bi kiz arkadasimizdan aldim.
Neyse velhasil kelam adam gerçekten bosadi karısını. . Cocugunu kadin aldi velayetini.. benim arkadasimla ayni evde yasamaya baslamislardi zaten herseyi de yasamislar neyse.. adam bizimkiyle gerçekten evlendi..
dugun olduğunda hamileymis ama bilmiyordu.. neyse sonra haberi oldu 1 aylik evliydi ama 2 aylik hamileydi..
Neyse adamin ikinci cocugu oliyor tabi..
Bizim kiz 7 aylik hamileyken internet üzerinden aldatildigini ogreniyor..
Simdi kotuymus duydum..
Buda benden size bildigim bi olay olsun..

Cutemom cidden yapacak misin kocasina mail atacak misin ben yapamazdim galiba ya... Sonra basina bela olmasınlar sulalece

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet yapacağım.
hatta gecen hafta yine actım baktım , şu atın üzerindeki gelin ve damada atayım kocasınada görsün demiştim.
bu ilk değilki o 2.kadında bana ulaşmıyordu onunda nişanlısı gence mesaj atmıştım ama kadının sadece beni aramasını sagladım ona gerçekleri söylememiştim .

ama bunun için böyle düşünmüyorum ben bizi ayırdıgı için o kadına kızmıyorum , sadece benim artıgımla oyalandı ve o sürecin başlangıncında benim oglumu babasız bırakmasına sebeb oldu. hoş eski eşim hala cocugu aramıyor , bu onun karakter meselsi ama o kadın olmasaydı biz gene ayrılırdık ben bu noktada kadere inanırımda düzgün ayrılıdık sanki biz bir sevgiliymişiz gibi ayrıldık açıklama yok , gücün varsa öğren.
ha ben bütün bunlara boyun eğecek biri olmadım asla oda ayrı mesele ama o kadın bizim cocugumuz olmadıgını biliyordu , cok affedersinzi ama onlar fingirderken ben hamile canım burnumda bebeğimi doğuracakmıyım diye aglıyordum.

Bence bu konuda en iyi Allah’ın adaleti gelir onun hakkından..
ve kesinlikle çıkar da bundan emin olmak lazım.

Mutlaka öyle ama
Ben yapım gereği sessiz de kalma taraftarı değilim hiç bir haksızlığa

Mesele ne bilmek gerekiyor yargılamak için?
Etik olan geçerli neden ne acaba bu konuda?
Sen de aldatılırsan empati yapabilirsin kocanın yanındaki kadın adına?

sırf maddi çıkar uğruna, duygusal bir amaç taşımayan, evli insanları tercih eden kadınlar var, bunları yargılarım açıkçası.

Etik olan geçerli neden, evliliği esasen bitmiş olmasına rağmen, yine maddi çıkarlar uğruna boşanmaya yanaşmayan, birlikte edinilen mallardan kanuni olarak hakkına düşenin çok daha fazlasını isteyen bir eşin varlığıdır bence.

Umarım aldatılmam henüz yeni evliyim, öyle bir durumla karşılaşırsam empati yapmaya çalışırım belki de çalışmam hiç bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…