Evli erkeklerle ilişkisi olan bekar bayanlar

Konuyla bağlantısı var mı?

korkuyor kız kocasından belli ki..haklıda 1500 konunun 1300 ü kocam yapmaz demiştim ama aldattı ,bekarım ama evli erkekle birlikteyim oh ne mutlu bana konuları haksız mı şimdi:44:

Benim bir tanıdığım bayanda kendini erkeklere bekar ev kızı olarak tanıtıyordu halbuki bir kızı vardı kocası hapisteydi. Ne erkek ne kadın evliyken bunu yapıyorsa Allahından bulsun ( hatasını anlayanlar istisna)

benimki başka konu ama bir süre sonra böyle bir şeyle de karşılaşabilrim
Öyle düşünme.. Hani “benim kocam yapmaz “ deme ama yine de insanın kişiliğinde yatkınlık olması lazım biraz.
Karamsar bakma olaya.

,sonunda adam boşandı ve karısı gercekten onu seven bırını buldu ve bız de nısanlandık..herkes bır sekılde mutlu oldu...Nah mutlu oldu...

Burayı ıyı okuyun bayanlar,o adam bosanmıcak,boşansaydı eğer size söylemeden ayrılır zaten gelırdı,sadece adınızı lekeledıgınız,vıcdanınızı kırlettıgnız,zamanınızı çaldırdıgınız ve dengesızlestıgınız,baska bır kadının psıkolojısını bozdugunuzla kalacakasınız,o adam ağlıyor,yalvarıyor,çok mu sevıyor,ask bu degıl,zamanında bana söylendiklerinde bu laflar ama bızımkısı baska demıstım

ADAM BOŞANDI MI boşanmadı mı ben anlamadım:26:

korkuyor kız kocasından belli ki..haklıda 1500 konunun 1300 ü kocam yapmaz demiştim ama aldattı ,bekarım ama evli erkekle birlikteyim oh ne mutlu bana konuları haksız mı şimdi:44:

O yeni evli. Ortada fol yok yumurta yokken, kendine yeni fobi çıkarması akıl karı mı?

Her şey yolunda gitseydi ? Karısından boşansaydı çocuklar ortada kalsaydı sizinle evlenseydi mutlu olur muydunuz ? O zaman da böyle anlatır mıydınız ?

ah şu duygusallıgımız olmasa... erkekler nah aldatırda işte :) :)

Reactions: EIN

Yok,yazdım ya sonra evlenme teklıf ettı serefsız,karısından posta yıyınce ama ben daha beter kovdum,sonra bır sekılde esıyle barısıp aldatmaya devam etmıs,kadın zaten benım bır daha yazma maılımı okumus

Haaaa ama o dönemler teklıf etseydı tabıkı kabul etmıstım,e zaten o zamanlar akıl olsaydı bende evlı adamla mı görüşürdüm?

Muhtemelen şu anda evli,aldatılmış ve kucağında çocuğuyla kalmış olurdum,çocuğuna hayrı olmayan,esıne hayrı olmayan adamın bana mı hayrı olacak?

Dışarda evlıoldugunu ogrendıkten sonra yüzyüze hıc gorusmedım,sımdı bı de adımın çıktığıyla kalacaktım..

Canım orda kınaye yaptım,hanı deiriz ya ıstebosandı evlendık,mutlu olduk hepımızle vs vs,,,dalga geçtım kendımle ve benımgıbılerle

Allah kurtarmış ve ıslah etmiş bol bol şükret o zaman..

Her şey yolunda gitseydi ? Karısından boşansaydı çocuklar ortada kalsaydı sizinle evlenseydi mutlu olur muydunuz ? O zaman da böyle anlatır mıydınız ?

Demende cevap verdım,kocam benı aldatıyor,ortada kaldım dıye bır konu acardım,bunu ozcocuguna yapan bana neler yapmaz kı

hiç öyle bir durumla karşı karşıya kalmadım ama çok yakın bir arkadaşımdan gördüm ki bu durumu yaşayan insanları asla birşey bilmeden yargılamamak lazım.

Demende cevap verdım,kocam benı aldatıyor,ortada kaldım dıye bır konu acardım,bunu ozcocuguna yapan bana neler yapmaz kı

Öz güvenin yerinde..
Yaşamadan da bilinmez..
Büyük de konuşmamak lazım ama yine de ben bu tür insanlara ön yargılı yaklaşmadan edemiyorum..
sonuçta tercihlerimiz bizlerin hakkında bilgi verir..

Evli erkekle ilişki yaşayıp seviyorum ama ölüyorum diyen bayanlara baktığınızda
Hepsinin ilişki içinde olduğu erkeklerin nedense kalburüstü, paralı adamlar olduğunuz görürsünüz.
Bu adamlar da zaten imkanlarını kullanarak o kadınlarla beraberdirler.
Adamların boşanmaları için çabalarlar ama boşanmasa da beraberliğini sürdürürler
Vicdan falan da yapmazlar.
Ha boşanırsa da bonus olur.
Bu anlattığınız şeyler pek etkili olmaz bu yüzden o kadınlar adamı değil parasını seviyorlar çünkü.

hiç öyle bir durumla karşı karşıya kalmadım ama çok yakın bir arkadaşımdan gördüm ki bu durumu yaşayan insanları asla birşey bilmeden yargılamamak lazım.

Mesele ne bilmek gerekiyor yargılamak için?
Etik olan geçerli neden ne acaba bu konuda?
Sen de aldatılırsan empati yapabilirsin kocanın yanındaki kadın adına?

Kızlar,bılen gören duyan da paylassın,aldatılan aldatan yaşadıklarını paylaşşın kı ,bunu okuyan ,Internet'ten araştırıp okuyan kadınlar görsün,sonu nasıl bıtıyor,aldatılan esler neler yasıyor,nasıl acılara sebep olacaklar?hayatlarını,baska hayatları nasıl yokedecekler?
Konuyu açma sebebım bır kısı dagı olsa bu yanlıstan dondurmek

Hiç kusura bakmayın ben sizi kahraman gibi alkışlamayı düşünmüyorum
Diğerlerinden pek te farklı görmüyorum
Ne yaşınız küçük ne de aklınızda bi sorun yokmuş
Adam daha 3.buluşmada evliyim demiş
Siz uzatmaya devam etmişsiniz
En başında reddetmeniz lazımdı
Beklemişsiniz, sürdürmüşsünüz, görüşmüşsünüz
En sonunda bakmışsınız icraat yok umudunuz tükenmiş, öyle sepetlemişsiniz

Gencecik insanlar kendi gibi genç ve bekar insanlar dururken böyle evli ve zampara adamları neden kendine layık görür hiç anlamayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…