Evli erkeklerle ilişkisi olan bekar bayanlar

Arkadaşlık kavramı bu kadar ayağa düşmemeli.

Son düzenleme:
Senin nasıl arkadaş çevren varmış öyle ben olsam selamı sabahı keserim kendine çeki düzen verene kadar.

Ayrıca nasıl dirençsizlik bu evli ama aşığım diyorsunuz ? Resmen kılıf bulmaktır bu yaşanan pisliğe evli mi uzakolacaksın ama ben çoook aşığım ya oldu başka ?

Yarın eşiniz yapmasa ama aşk bu kocacım ne yapsın diye bilecekmisiniz ?

Canım benim,ben de ogrendıkten sonra buluşmasam da adamın aramasına müsaade ettım,yok olmaz dedım ama hakaret de etsem bır sekılde bağlantıda oldum,mesajlarını okudum,dınledım,bunun da farkı yok,aldatma aldatmadır,yapmam gereken sey karısının duymayacağı şekılde adamın işyerinde rezıl etmek ve bır daha gorusmemektı,psıkolojısı bozuk kadınlar bu yalana kendını kaptırıyor

Tabi ki zayif davranmissiniz.

Yani zayif insanlar bu yalanlari kabul ediyor, gercegi bildikleri halde gonullerini kaptirdiklari icin baslarini diger tarafa ceviriyorlar. Adam gununu gun ederken onlar kendilerine ediyorlar.

Neyse, Allah tan kendinize gelmissiniz.

Editi okuyun lutfen,ılk yazımda düzeltme yaptım,vırgul hatasından yanlıs anlaşılma oldu.arkadaslar adamı bılıyordu evlı oldugunu degıl

Ay nedemek bosanma yokmus? Bosanma yasak ama aldatma serbest miymis onlarda?

maalesef aynen canım 5 erkek kardeşler hepsi eşini aldatıyo ve anne babada buna normal bakıyo boşanmasınlar ama oğulları dost ttutsun boşanılmazmış dost var düşman var diyo kaynanasııı

Öyle,aslına bakarsan onun altı ayı oncesinde aldatılmıstım,nasıl bır psıkolojı bılmıyorum ama normal degıl

maalesef aynen canım 5 erkek kardeşler hepsi eşini aldatıyo ve anne babada buna normal bakıyo boşanmasınlar ama oğulları dost ttutsun boşanılmazmış dost var düşman var diyo kaynanasııı

Onların oğulları padişahın bi tarafından düşmüş galiba

bana göre evli olduğunu öğrendikten sonra, bir gün bile o adamla ilgilenmek adiliğin en son noktasıdır..
eşime asılan pisliklerden dolayı bunu söylüyorum..
Allah bu gibilerin hepsinin belasını versin, eşlerinden bulsunlar inşallah...

Son düzenleme:
Evli erkeklerle iliski yasayan evli kadinlari ne yapacaz..
Birde onlar var madalyonun obur yuzu.
Allah islah etsin ben artik boyle konular okuyarak ne zinhimi ne agzimi kirletmek istemiyorum cunku ister istemez icime dert oluyo icimden kufur ediyorum..
Ama her koyun kendi bacagindan misali batakliga giren kendi ciksin dil dokupte hic birsey olmuyor anca biz yoruluyoruz yazmaktan..
Ne halleri varsa gorsunler.

Son düzenleme:

yaşadıklarınız hoş bir şey değil elbet.bundan ders çıkarmışsınız burada paylaşmışsınız ne güzel...

konuyu daha iyi kavramak için soruyorum;
ben anlamadım şimdi boşandı mı
eşi de başkasıyla mı evlendi
ve ilşkiniz ne kadar sürdü toplam bu ayrıl barış vs dahil?

biraz çekmiş gibi konuşmuşsunuz
eşiniz bu asılmalar karşısında ne yapıyor ?

Yok o bır kınayeydı,evlı oldugunu öğrenene kadar bır buçuk ay,sonrasında altı aya yakın telefonla gorustuk,daha sonradan eşini aldatmış ama en son evlılerdı bılmıyorum hala evlılerdır sanırım,kadıncağız çocuk ıcın katlanıyordu adama,benden önce de unı aşkıyla bır sene gorusmus

bu erkekler böyledir bende yaşadım bunu..bendeki koca ne beni boşadı ne ötekini bırakmak istedi..hep karşı kadına yalanlar söylemiş bekarım falan gibi..ortaya çıkınca benden özür diledi o kadınla bir daha görüşmeyeceğim dedi halbuki epey süre görüşmüş adi herif taki o kadın bu herifi bırakana kadar..aslında bu kocam olacak şahsiyetsiz şahıs onu bırakmazda kadın bırakmış evli olduğunu öğrenince..ben boşanmaya kara verdim bu arada 2 oğlum var neyse..benden seni bir daha aldatmıcam diye özür diledi ondan sonra 3 kez daha aldattı..tabi benim bildiğim 3 kimbilir kaç 3 kez aldattı..

ben de tam onu yazacaktım..başıma geldi ne yazık ki..neler yaptıklarını tama bilmiyporum hala,sadece 1 sene kadar telefonla görüştüklerini biliyorum,onu yakalamıştım,tesadüfen..görüşmediklerine evladım üzerine yeminler ettii,başka bişey olmamış..günahı boynuna bilemiyorum..burası küçük yer,herkes tanır birbirini..minik bir laf çıkarmam bile yeterliydi..ama yapamadım..
üstelik kadının çocuğu da vardı..ben kocasına söyleyemedim,ya kadına bişey yaparsa,o bebek annesiz babasız kalırsa,o vebale giremedim...ama kadın o kadar rahat ki,utanmadan benim en yakın arkadaşlarımla selamlaşıp muhabbet etmeye falan çalışıyor..utanmazlık aymazlık bu başka birşey değil..
kadını aramayı da çok düşündüm,ama anlamaz ki..onun seviyesine inersem "ben" olmazdım..

aa size mi itiraf etti peki üni aşkını nasıl öğrendiniz

Bekar olan taraf bir suçluysa evli olan on katı suçlu bence,en büyük sorumluluk evli olanda. Bi erkek pas vermedikten sonra hiçbi kadın ona zorla asılamaz,dünyanin en namussuz kadıni olsada..Herkes uçkuruna sahip çıksın en başta da evli erkekler ve kadınlar,yıkılacak olan onların yuvası çünki.Eşinizin düşünmediği yuvayı bi başkası hiç düşünmez,doğrumu dur, değildir ama durum bu.

evli eniştemin evli kapı komşusunu hamile bıraktığını biliyorum. bunu öğrenen teyzem kadınla kavga eder ve kadının çocuğu bir şekilde düşer. bir de utanmadan çocuğum düştü senin yüzünden diye sitem eder ne karaktersizler var tükürsen tükürüğüne yazık

vayy anasınııı kesınlıkleee bunu yaapp o kadına..valla bazen ılahı adaletı kendımız saglamalıyız.sakın otekı tarafa bırakayım dmee....konunun takıpcısı olucam...

işte o yüzden kadınla muhattap olmamak lazım. zaten azıcık utanma olsaydı yapmazdı..o seviyeye inamemek laızm..insan kendi sinirini bozuyor sadece yoksa kadına birşey olduğu yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…