• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli erkeklerin eski sevgilileri..

Kardes, bence evlenerek yanlis yapmissin. Yani cok asik olmadigin, bu adam kadar sevmedigin olmadigin biriyle evlenirsen olacagi buydu. Samimi olarak kendine kulak verseydin, kocana taaaaaaaa en bastan asik olmadigini zaten anlardin, bence bu iliskiye hic girmeyip gercekten korkutuk olacagin, bu adamin yuzunu dahi hatirlamayacagin bir iliski beklemeliydin.

Neyse olan olmus. Burdakiler biliyorum vurun kahpeye yapacak ama , esini sevmiyorsun, orda sevdigin biri dururken, o da seni severken, sevmedigin biriyle olmamalisin. Ben senin yerinde olsam, kendi cocugum bile olsa bosanir giderdim. Bu adama gitmezsen hayatin boyunca keske diyeceksin, bence durma duygularinin pesine git. Ben burda onursuz bir durum gormuyorum, evlenmek ne kadar yasalsa bosanmak da o kadar yasal ve baska birini sevmek bosanmak icin gecerli bir sebep.

Sevdigin adama git bence. Kalbini dinle derim.

Nisanli bi kadinin eski sevgilisiyle GUZEL BI GECE gecirmesi, evliyken de kendini ayartmaya calisan eski sevgilisiyle telefondan gorusmesi sana gore normal mi bebus? Sen kocana yapar misin bunlari?
evet doğru söylüyorsunuz ama yine de insanın başına gelmeden bilmez. yakgel hata etmiş çünkü kocası ona değer vermiş sevmiş zor zamanlarında yanında olmuş yakgel onu aldatmış. zor bir durum savunulacak bir tarafı yok tabi ama önemli olan kişinin başına böyle birşey geldiğinde verdiği tepki. sizin başınıza geldi mi?

Nisanli bi kadinin eski sevgilisiyle GUZEL BI GECE gecirmesi, evliyken de kendini ayartmaya calisan eski sevgilisiyle telefondan gorusmesi sana gore normal mi bebus? Sen kocana yapar misin bunlari?
siz bu hikayeyi ilk kez mi duydunuz acaba hayatta olmuyor mu böyle şeyler nerede büyüdünüz siz

Yahu sizdeki de ne cesaret ? Adam sizi aldatıyor başka biri ile evleniyor karısı hamileyken sizi buluyor karısını binlerce kez aldattığını söylüyor üstelik hamileyken ?!?!? Sizde bu adama sanırım döneceğim diyorsunuz. Gerçekten de arayan belasını da bulurmuş mevlasını da. Siz belanızı bulmaya gitmeyin bence.

Kardes, bence evlenerek yanlis yapmissin. Yani cok asik olmadigin, bu adam kadar sevmedigin olmadigin biriyle evlenirsen olacagi buydu. Samimi olarak kendine kulak verseydin, kocana taaaaaaaa en bastan asik olmadigini zaten anlardin, bence bu iliskiye hic girmeyip gercekten korkutuk olacagin, bu adamin yuzunu dahi hatirlamayacagin bir iliski beklemeliydin.

Neyse olan olmus. Burdakiler biliyorum vurun kahpeye yapacak ama , esini sevmiyorsun, orda sevdigin biri dururken, o da seni severken, sevmedigin biriyle olmamalisin. Ben senin yerinde olsam, kendi cocugum bile olsa bosanir giderdim. Bu adama gitmezsen hayatin boyunca keske diyeceksin, bence durma duygularinin pesine git. Ben burda onursuz bir durum gormuyorum, evlenmek ne kadar yasalsa bosanmak da o kadar yasal ve baska birini sevmek bosanmak icin gecerli bir sebep.

Sevdigin adama git bence.
vaaay be cherry aferim kız güzel yorumlamşsın . ahhh be sevmeyen ne anlar gönül yarasından

Bence konu fake. Ya da kirmizi yerler kesinlikle yalan. Konu sahibi buraya bunlari yazarak egosunu tatmin ediyor aklinca.
Bence adam bunları gerçekten söylemiş olabilir. Hatunu nereden vuracağını çok iyi biliyor. Egosu yüksek bir kadın var karşımızda.

Yakgel seni yargılamıyorum.. En azından yargılamamaya çalışıyorum. Hayatta büyük konuşmanın ne kadar büyük aptallık olduğunu gördüm ve o yüzden seni en nazik şekilde uyarmaya çalışıyorum.

Yaptığın çok büyük yanlış. Çok büyük..

Aldatılmayı kabul edemeyecek kadar gururlu ve kendinden emin bir genç kadın neden bu şekilde kendisini küçük düşürür?

Sen onun gözünde mükemmel, muhteşem, harikaymışsın ya hani. Çünkü sen karakterliymişsin, diğer kadınlar gibi kendinden ödün vermemişsin. Neden sana nişanlandığında döndü sanıyorsun? Neden bekledi o kadar, madem seviyordu neden bekledi? Şansını denedi işte, reddetseydin, ama gerçek anlamda reddetseydin, kapını çalmazdı. Bıraktığım kadın mı diye görmeye geldi, sen zaaflarına yenik düşünce de meydan okudu işte korkaklığına, diğerlerinden farkın olmadığını gördü kendince, seni de listesine katmak istiyor.

Ama şimdi sende diğer kadınlar gibi oldun. Her zaman ulaşabileceği, sıradan ve sadakatsiz. Hevesini aldığı an, gidecek.. Lütfen bunu tecrübe etme, yazık edersin her şeye..

umarım sen de bu duruma düşmezsin canım. insanlar çok garip burda bi sıkıntını paylaşıyorsun ve demedikleri kalmıyor. sanki kınadıkları duruma kendilerinin veya canciğer bi yakınlarının düşme ihtimali yok gibi.. hiç bişe demiyorm artık..[/QUOddTE]

Bu klişeleşmiş bedduayı duymasak şaşardım zaten

:KK53:
unutmayın haklı olanın bedduası tutar

Bence adam size ulaşamadığından çekici geliyorsunuz.Yani tamam ayırlıyorum kocamdan sende boşan gel karından dediğinizde o büyü gidecek ..Hadi diyelim evlendiniz ama o adam sizi de aldatacak çok üzgünüm ...Bu arada saygı duyulmayan,sevilmeyen eşten bu adamlar nasıl çocuk yapabiliyor çok ilginç geliyor bana bu ..Hiç kadını öpmemiş,hiç kadın ona ilgi çekici gelmemiş ama hop bi çocuk olmuş Allah Allah ...:KK45:

vaaay be cherry aferim kız güzel yorumlamşsın . ahhh be sevmeyen ne anlar gönül yarasından

Rapisa su hikaye bizim de basimiza gelmez insallah. Dilerim, biz gercekten ruh esimiz kolumuzda, gercekten hiiiiiiiiiic umursamadan, takmadan bakalim bize yazik edenlere. Onlar psiman olsunlar, biz mutlu asklarimiza sukredelim.

çok kısır bir döngü var ortada
şimdi siz sevgiliyken o kız giriyor araya sizin aranızı bozuyor ve evleniyorlar.adam onu seçiyor.
sonra siz bi başkasıyla evleniyorsunuz
sonra eski sevgiliniz karısından bıkıyor macera arıyor sizi tekrar arıyor.siz kocanızı maddi ya da manevi her neyse aldatıyorsunuz.
o araya giren kadın ettiğini buluyor.siz kavuşma planı yapıyorsunuz.
çocuklar zaten önemli değil parayla susturulur.
ee şimdi kocanızın suçu ne.onun yangınını kim söndürecek...

Kocanizi resmen aldatiyorsunuz, hem o kisiyle görüserek, hemde duygusal olarak.... Bencede biran önce bosanin, esiniz sizin gibi bi insandan kurtulsun... hak ettiginizi yasarsiniz zaten...:ssz:

evet doğru söylüyorsunuz ama yine de insanın başına gelmeden bilmez. yakgel hata etmiş çünkü kocası ona değer vermiş sevmiş zor zamanlarında yanında olmuş yakgel onu aldatmış. zor bir durum savunulacak bir tarafı yok tabi ama önemli olan kişinin başına böyle birşey geldiğinde verdiği tepki. sizin başınıza geldi mi?
bence de başına gelenler anlar ancak sağlıklı yorum yapsın benim gibi :)

Bence adam size ulaşamadığından çekici geliyorsunuz.Yani tamam ayırlıyorum kocamdan sende boşan gel karından dediğinizde o büyü gidecek ..Hadi diyelim evlendiniz ama o adam sizi de aldatacak çok üzgünüm ...Bu arada saygı duyulmayan,sevilmeyen eşten bu adamlar nasıl çocuk yapabiliyor çok ilginç geliyor bana bu ..Hiç kadını öpmemiş,hiç kadın ona ilgi çekici gelmemiş ama hop bi çocuk olmuş Allah Allah ...:KK45:
Lafta o canım, tipik erkek lafları. Bazı kadınlar da saf mıdır, salak mıdır bilmiyorum da inanıyor bu beylik cümlelere.. Ya da inanmak işlerine geliyor.

çok kısır bir döngü var ortada
şimdi siz sevgiliyken o kız giriyor araya sizin aranızı bozuyor ve evleniyorlar.adam onu seçiyor.
sonra siz bi başkasıyla evleniyorsunuz
sonra eski sevgiliniz karısından bıkıyor macera arıyor sizi tekrar arıyor.siz kocanızı maddi ya da manevi her neyse aldatıyorsunuz.
o araya giren kadın ettiğini buluyor.siz kavuşma planı yapıyorsunuz.
çocuklar zaten önemli değil parayla susturulur.
ee şimdi kocanızın suçu ne.onun yangınını kim söndürecek...
Koca başka biriyle evlenecek, konu sahibi ona geri dönecek. Adam karısını konu sahibiyle aldatıp ayrılma planları yapacak............

Rapisa su hikaye bizim de basimiza gelmez insallah. Dilerim, biz gercekten ruh esimiz kolumuzda, gercekten hiiiiiiiiiic umursamadan, takmadan bakalim bize yazik edenlere. Onlar psiman olsunlar, biz mutlu asklarimiza sukredelim.
inşallah canım benim varya okurken gözlerim doldu

Back