- 23 Ağustos 2012
- 50.521
- En iyi cevaplar
- 1
- 234.668
- 898
Kardes, bence evlenerek yanlis yapmissin. Yani cok asik olmadigin, bu adam kadar sevmedigin olmadigin biriyle evlenirsen olacagi buydu. Samimi olarak kendine kulak verseydin, kocana taaaaaaaa en bastan asik olmadigini zaten anlardin, bence bu iliskiye hic girmeyip gercekten korkutuk olacagin, bu adamin yuzunu dahi hatirlamayacagin bir iliski beklemeliydin.
Neyse olan olmus. Burdakiler biliyorum vurun kahpeye yapacak ama , esini sevmiyorsun, orda sevdigin biri dururken, o da seni severken, sevmedigin biriyle olmamalisin. Ben senin yerinde olsam, kendi cocugum bile olsa bosanir giderdim. Bu adama gitmezsen hayatin boyunca keske diyeceksin, bence durma duygularinin pesine git. Ben burda onursuz bir durum gormuyorum, evlenmek ne kadar yasalsa bosanmak da o kadar yasal ve baska birini sevmek bosanmak icin gecerli bir sebep.
Sevdigin adama git bence. Kalbini dinle derim.
Neyse olan olmus. Burdakiler biliyorum vurun kahpeye yapacak ama , esini sevmiyorsun, orda sevdigin biri dururken, o da seni severken, sevmedigin biriyle olmamalisin. Ben senin yerinde olsam, kendi cocugum bile olsa bosanir giderdim. Bu adama gitmezsen hayatin boyunca keske diyeceksin, bence durma duygularinin pesine git. Ben burda onursuz bir durum gormuyorum, evlenmek ne kadar yasalsa bosanmak da o kadar yasal ve baska birini sevmek bosanmak icin gecerli bir sebep.
Sevdigin adama git bence. Kalbini dinle derim.