• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli erkeklerin eski sevgilileri..

ben cidden yardımcı olmak isterim size şuan mutsuzsunuz anlıyorum daha mutsuz olmayacaksanız deneyin bence...

Hiç utanma kalmadı insanlarda, kim evliymiş, kim nişanlıymış peeeh kimin umrunda. Birde göz göre göre aldatmadım deme yaptığın şeyin arkasında dur. Babanın oğluyla konuşmuyorsun evliyken eski sevgilinle aşık olduğun adamla konuşuyorsun. Bence sen o gül gibi kocanı bırak onun da karşısına daha iyileri çıkar yazık adama.

Bak, o adamdan bir halt olmaz. Adam bile diyesim gelmiyor da neyse.

Sen onun için bitirilmemiş bir projesin. Korkaklığının, çaresizliğinin ve beceriksizliğinin kanıtısın. Zamanında göze alamadığı ama içinde kalmış hevessin. Sen onun için bir meydan okumasın. Elde ettiği an, biteceksin onun için. Bu çok belli.

Dürüst olmak gerekirse karısına zerre acımadım. Madem bile bile aranıza girdi, o zaman aynısını yaşamayı hak etmiş. Ama şimdi durum farklı, o adamın çocukları var. O çocukların günahını alamazsın. Her şey para değil, nafakasını ödese de baba sevgisinden mahrum kalacaklar. Bu adamdan zaten baba olmaz ama eğer olur da onunla bir ilişkiye başlarsan, kendini o çocukların mutsuzluğundan sorumlu hissetmeyecek misin?

Böyle bir rezilliğin içinde olmayı kendine yakıştırıyor musun?

Sen de aşık değilsin bu adama kabul et.. Bize masal anlatma. Seninki de o kadına meydan okuma. Sen geldin, aldın elimden ama bak eşşek gibi döndü bana, şimdi senin canın yansın diyorsun içten içe. Hissettiğin kibri ve galibiyeti aşkla karıştırıyorsun.

Sen aşık olsan, sırf o çocukların hatrına, bu adamın yüzüne bakmazdın. Gerçekten sevsen, benim yüzümden çocuklarından mahrum kalmasın der, evine, ailesine gitmesini isterdin. O adamı gerçekten sevsen, başka bir adamla birlikte olamazdın, uyuyamazdın..

Yapma kendine bunu, hayal aleminden çık. Eşini aldatma, kandırma, yazık etme. Olur da böyle bir hata yaparsan, en büyük pişmanlığın eşini kaybetmen olacak.

Tabii ki yok. Hastaliktan mi bahsediyosun fakirlikten mi bahsediyosun da basimiza gelecekmis. Ahlaksizlik yapiyosun bunu normallestirmek icin de sanki sizin basiniza gelmeyecek diye agliyosun. Niye gelsin yani gelmeyecek tabi
ahlaksızlığı yak gel yapmamış bence herşeyini paylaştığı adam ve karısı yapmış şimdide mutsuz olarak bedel ödüyorlar bu kadar basit

bide şu var sen onu hala sevdiğin için kocanı terk ediceksin peki kocanın sana verdiği emek sevgi aşak onun çekicegi acı ne olucak

Bence görüşmeyin, bundan sonra o iş olmaz gibi. Zaten görüşmezseniz iletişiminiz biterse de unutursunuz yine.

Sen onun için bitirilmemiş bir projesin. Korkaklığının, çaresizliğinin ve beceriksizliğinin kanıtısın. Zamanında göze alamadığı ama içinde kalmış hevessin. Sen onun için bir meydan okumasın. Elde ettiği an, biteceksin onun için. Bu çok belli.

Dürüst olmak gerekirse karısına zerre acımadım. Madem bile bile aranıza girdi, o zaman aynısını yaşamayı hak etmiş. Ama şimdi durum farklı, o adamın çocukları var. O çocukların günahını alamazsın. Her şey para değil, nafakasını ödese de baba sevgisinden mahrum kalacaklar. Bu adamdan zaten baba olmaz ama eğer olur da onunla bir ilişkiye başlarsan, kendini o çocukların mutsuzluğundan sorumlu hissetmeyecek misin?

Sen de aşık değilsin bu adama kabul et.. Bize masal anlatma. Seninki de o kadına meydan okuma. Sen geldin, aldın elimden ama bak eşşek gibi döndü bana, şimdi senin canın yansın diyorsun içten içe. Hissettiğin kibri ve galibiyeti aşkla karıştırıyorsun.

Sen aşık olsan, sırf o çocukların hatrına, bu adamın yüzüne bakmazdın. Gerçekten sevsen, benim yüzümden çocuklarından mahrum kalmasın der, evine, ailesine gitmesini isterdin. O adamı gerçekten sevsen, başka bir adamla birlikte olamazdın, uyuyamazdın..

Yapma kendine bunu, hayal aleminden çık. Eşini aldatma, kandırma, yazık etme. Olur da böyle bir hata yaparsan, en büyük pişmanlığın eşini kaybetmen olacak.
Defalarca aldatmış dediği kadınlarda. Birisi de sizsiniz! Sizindelede aldatmış. Guzel bir gecenin ardından karısına yolladım seklinde yazarak bunu güzelleştirmesiniz. Iki kısının saçmalığı yüzünden kac insan mutsuz olacak yazık eşinize o kadına hele o cocuklara

gerçekçi, açık ve akıllıca yorumunuz için çok teşekkür ederim..

gerçekçi ve güzel yorumunuz için teşekkürler..

Adamın masum çocuğuna ve eşinize yazık bu hikayede günahsız olan onlar,
siz ona dönerek mutlu olacağınızı sanıyorsunuz ama herşey daha beter bir hal alacak buna emin ol,
eşinde başkası için yanıp tutuşan bir kadınla evli olmaktan kurtulacak güzel yanı bu.

ahlaksızlığı yak gel yapmamış bence herşeyini paylaştığı adam ve karısı yapmış şimdide mutsuz olarak bedel ödüyorlar bu kadar basit
Nisanli bi kadinin eski sevgilisiyle GUZEL BI GECE gecirmesi, evliyken de kendini ayartmaya calisan eski sevgilisiyle telefondan gorusmesi sana gore normal mi bebus? Sen kocana yapar misin bunlari?

bende aynı durumdayım çıkınca karşına herşey başka oluyor ve dağılıyorsun resmen
ya nedir bu çektiğim sanki hiç bitmeyecek . gerçekten artık olmamalı o benim için doğru kişi değil kesinlikle. ama öyle takıldımki karşıma birileri çıkıyor ben yapamıyorum kolay kolay kimseyi de beğenmiyorum. ne b.k yiycem bilmiyorum . birde 5 para etmez birine bu değeri veriyorum ya bunu nasıl yapıyorum anlamıyorum.hani elimde değil yapamıyorum bende olsam evet yadırgardım ama sanki hiç unutamayacakmışım gibi geliyor. bazende iyi hissediyorum. bir öyle bir böyle çıkamadım bu işin içinden.

Hesap sordum önce. Neden dedim? Nasıl yaptın bunu bize dedim. Başladı anlatmaya korktum dedi. Senden, güzelliğinden, mesleğinden, ailenden, kalitenden korktum. Sana yetememekten, ailenin beklentilerini karşılayamamaktan korktum ve kaçtım.Senin gibi beklentileri olmayan, daha basit daha eğitimsiz, daha çirkin biriyle evlenirsem daha mutlu olurum sandım dedi. Seni kıskanmaktan, zekandan korktum dedi. E şimdi niye burdasın dedim? Seni geri istiyorum, karım hamile o çoçuğu bile istemiyorum dedi. Ama nişanlıyım dedim ben de evliyim deyip yüzüğünü çıkarıp koydu önüme sen de çıkar yeniden başlayalım dedi. Çocuk olunca dayanamadım..Yapamadım hayır dedim güzel bir gecenin sabahında arkasından bakarak uğurladım karısının yanına. Ama o vazgeçmedi aradı şarkılar dinletti hediyeler gönderdi ikna etmek için elinden geleni yaptı. Aklım karışmasın diye evlendim hemen. Ama sanırım hata yaptım, muhteşem bi adamla evliyim ama ilk aşkımı hiç unutamadım. Hala yalvarıyor ara ara telefonla konuşuruyoruz. Eşimle boşanmanın eşiğine geldik onun çoukları var ama maddi durumu iyi çocuklarının nafakasını fazlasıyla verir. Hala mutluluk şansımız olabilir mi? O çocuklar mutsuz evde büyüyeceklerine mutlu bir babanın çocukları olabilir mi? Hiç saygı kalmamış evliliklerinde karısını defalarca aldatmış, hamileyken hem de. Karısı her şeyi biliyo ama hırs yapmış iyice bırakmaz yani.. Hiç saygı duymadığı bir karısı var. Bende onu hiç unutamadım. Sanırım DÖNÜCEM ONA, HER ŞEYİ GÖZE ALICAM...
Bence konu fake. Ya da kirmizi yerler kesinlikle yalan. Konu sahibi buraya bunlari yazarak egosunu tatmin ediyor aklinca.

Tabii ki yok. Hastaliktan mi bahsediyosun fakirlikten mi bahsediyosun da basimiza gelecekmis. Ahlaksizlik yapiyosun bunu normallestirmek icin de sanki sizin basiniza gelmeyecek diye agliyosun. Niye gelsin yani gelmeyecek tabi
UMARIM HAYATINIZDAKİ ADAMIN ESKİ SEVGİLİSİ GELİR VE......:)

UMARIM HAYATINIZDAKİ ADAMIN ESKİ SEVGİLİSİ GELİR VE......:)
Insallah senin kocanla eski sevgilisi guzel bi gece gecirir sonra da telefondan devam ederler ve sen gebe halinle bunu normal karsilarsin tatlim madem sana normal

konu sahibi kocasini aldatiyo sirtini sivazliyosun, ben ona ahlakli ol kocani aldatma diyorum bana beddua ediyosun yaziklar olsun senin kadinligina terbiyesiz

Son düzenleme:
Back