• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli erkeklerin eski sevgilileri..

siz nişanlıyken yanınıza gelmiş ve siz kafam karışmasın diye hemen evlenmişsiniz keşke yapmasaymışsınız...en azından iyice düşünmeden eşinize haksızlık yapmamış olurdunuz...
evet evlenmeseydi en iyisiydi...

Yapamadım hayır dedim güzel bir gecenin sabahında arkasından bakarak uğurladım karısının yanına. Ama o vazgeçmedi aradı şarkılar dinletti hediyeler gönderdi ikna etmek için elinden geleni yaptı. Aklım karışmasın diye evlendim hemen. Ama sanırım hata yaptım, muhteşem bi adamla evliyim ama ilk aşkımı hiç unutamadım. Hala yalvarıyor ara ara telefonla konuşuruyoruz. Eşimle boşanmanın eşiğine geldik onun çoukları var ama maddi durumu iyi çocuklarının nafakasını fazlasıyla verir. Hala mutluluk şansımız olabilir mi? O çocuklar mutsuz evde büyüyeceklerine mutlu bir babanın çocukları olabilir mi? Hiç saygı kalmamış evliliklerinde karısını defalarca aldatmış, hamileyken hem de. Karısı her şeyi biliyo ama hırs yapmış iyice bırakmaz yani.. Hiç saygı duymadığı bir karısı var. Bende onu hiç unutamadım. Sanırım DÖNÜCEM ONA, HER ŞEYİ GÖZE ALICAM...

nasıl bir geceydi ki bu gece??

o size geri geldiğin de sizin şunu demeniz gerekirdi.sen beni terk etipgittin sen mutluyken ben neler çektim sen yanımda yoktun şimdide ben mutluyum ben senin yanında yokum demeliydin...şuan yaptığın eşiniduygusal anlamda aldatmadır ve o eşe yazık..

5 yıl süren üniversitenin ilk yıllarında başlayan bir ilişkim oldu. Ankara da geçen doludizgin yıllarda masal gibi bir ilişki yaşadım.Çok sevdim çok sevildim her şeyin ilkini birlikte yaşadık. Ailevi sorunları okulu bitirme derdi askerlik her derdine sevincine ortak oldum.Bilenler bilir 7. caddenin tüm cafeleri, anılarımızla dolu. Bazen kavga da ederdik tabi çok kıskançtı. Dekoltemi, makyajımı hatta ojemin rengini bile kıskanırdı. Bende onu kıskanırdım, çapkınlık genlerinde vardı ama duysam terk edeceğimi bildiği için yapmazdı.Ailesiyle görüşürdüm sık sık babası beni bir başka severdi. Annesiyle arkadaş gibiydik. Her şey çok güzeldi. Askerlik dönüşü evlilik planları yapıyorduk. Ama birden ona bişeyler oldu. Beni aldattı hemde demediği lafı bırakmadığı bi kızla.Beni gözünden kıskanan adam geçmişi oldukça kalabalık çok rahat bir kızla beni aldattı. Bunu duyunca hemen ayrıldım. Annesi aradı kızı hiç istemiyoruz, sen bir an önce gel dedi. Ben ise beni aldatan bir adamın peşinden asla gitmeyecek kadar gururluydum.Çok zor günler geçirdim ama zamanla alıştım kabullendim beni aldattığı kızla bir yıl sonra evlendi. Hiç bişe yapmadım, içimde kalanları bile söylemeyip sustum.Biraz zaman sonra hayatıma harika bir adam girdi bütün acılarımı geçirmeye çalıştı. Tüm geçmişimi bilmesine rağmen yanındayım birlikte atlatıcaz dedi. Evlenmek gibi bir niyetim yokken beni ikna etti. Sonunda nişanlandık.İlk aşkımı unuttuğumu bile sandım bir süre ta ki o gelene kadar. Bir gün hiç birşey yokken beni bulması imkansızken beni buldu.Kapıma geldiği o gece içimdekileri söylemek için aldım onu içeri.Hesap sordum önce. Neden dedim? Nasıl yaptın bunu bize dedim. Başladı anlatmaya korktum dedi. Senden, güzelliğinden, mesleğinden, ailenden, kalitenden korktum. Sana yetememekten, ailenin beklentilerini karşılayamamaktan korktum ve kaçtım.Senin gibi beklentileri olmayan, daha basit daha eğitimsiz, daha çirkin biriyle evlenirsem daha mutlu olurum sandım dedi. Seni kıskanmaktan, zekandan korktum dedi. E şimdi niye burdasın dedim? Seni geri istiyorum, karım hamile o çoçuğu bile istemiyorum dedi. Ama nişanlıyım dedim ben de evliyim deyip yüzüğünü çıkarıp koydu önüme sen de çıkar yeniden başlayalım dedi. Çocuk olunca dayanamadım..Yapamadım hayır dedim güzel bir gecenin sabahında arkasından bakarak uğurladım karısının yanına. Ama o vazgeçmedi aradı şarkılar dinletti hediyeler gönderdi ikna etmek için elinden geleni yaptı. Aklım karışmasın diye evlendim hemen. Ama sanırım hata yaptım, muhteşem bi adamla evliyim ama ilk aşkımı hiç unutamadım. Hala yalvarıyor ara ara telefonla konuşuruyoruz. Eşimle boşanmanın eşiğine geldik onun çoukları var ama maddi durumu iyi çocuklarının nafakasını fazlasıyla verir. Hala mutluluk şansımız olabilir mi? O çocuklar mutsuz evde büyüyeceklerine mutlu bir babanın çocukları olabilir mi? Hiç saygı kalmamış evliliklerinde karısını defalarca aldatmış, hamileyken hem de. Karısı her şeyi biliyo ama hırs yapmış iyice bırakmaz yani.. Hiç saygı duymadığı bir karısı var. Bende onu hiç unutamadım. Sanırım DÖNÜCEM ONA, HER ŞEYİ GÖZE ALICAM...
inşallah bende sizin gibi olmam. ne yazıkki benimde unutamadığım biri var inşallah karşıma bana onu gerçekten unutturacak biri çıkar yoksa herşey çok zor geliyor.

ama herşeyden önce bence iki tarafında yanlış evlilikleri bitmeli sonra eski sevgilinle sağlıklı bir karar verilmeli

o zmn öncelikle o kız haketmiş, 5 yıllık sevgilisi olan erkeği sevdiğinden ayırıp evleniyorsa 10 çocukda doğursa hak etmiş
yuva yıkanın yuvası olmaz derler ama yuvaları zaten yıkılmış, çocuklar o evde mutsuz büyüyecek senin eşinde çok iyi biri olabilir ama sen başkasını seviyorsan ona olan saygından bence onu terk etmelisin
konu sahibinin kafası nişanlıyken karışmış zaten. evlenmeseymiş !o adama yazık değil mi nasıl bu kadar kolay terk etmesini söyleyebiliyorsunuz

inşallah bende sizin gibi olmam. ne yazıkki benimde unutamadığım biri var inşallah karşıma bana onu gerçekten unutturacak biri çıkar yoksa herşey çok zor geliyor.
bende aynı durumdayım çıkınca karşına herşey başka oluyor ve dağılıyorsun resmen

5 yıl süren üniversitenin ilk yıllarında başlayan bir ilişkim oldu. Ankara da geçen doludizgin yıllarda masal gibi bir ilişki yaşadım.Çok sevdim çok sevildim her şeyin ilkini birlikte yaşadık. Ailevi sorunları okulu bitirme derdi askerlik her derdine sevincine ortak oldum.Bilenler bilir 7. caddenin tüm cafeleri, anılarımızla dolu. Bazen kavga da ederdik tabi çok kıskançtı. Dekoltemi, makyajımı hatta ojemin rengini bile kıskanırdı. Bende onu kıskanırdım, çapkınlık genlerinde vardı ama duysam terk edeceğimi bildiği için yapmazdı.Ailesiyle görüşürdüm sık sık babası beni bir başka severdi. Annesiyle arkadaş gibiydik. Her şey çok güzeldi. Askerlik dönüşü evlilik planları yapıyorduk. Ama birden ona bişeyler oldu. Beni aldattı hemde demediği lafı bırakmadığı bi kızla.Beni gözünden kıskanan adam geçmişi oldukça kalabalık çok rahat bir kızla beni aldattı. Bunu duyunca hemen ayrıldım. Annesi aradı kızı hiç istemiyoruz, sen bir an önce gel dedi. Ben ise beni aldatan bir adamın peşinden asla gitmeyecek kadar gururluydum.Çok zor günler geçirdim ama zamanla alıştım kabullendim beni aldattığı kızla bir yıl sonra evlendi. Hiç bişe yapmadım, içimde kalanları bile söylemeyip sustum.Biraz zaman sonra hayatıma harika bir adam girdi bütün acılarımı geçirmeye çalıştı. Tüm geçmişimi bilmesine rağmen yanındayım birlikte atlatıcaz dedi. Evlenmek gibi bir niyetim yokken beni ikna etti. Sonunda nişanlandık.İlk aşkımı unuttuğumu bile sandım bir süre ta ki o gelene kadar. Bir gün hiç birşey yokken beni bulması imkansızken beni buldu.Kapıma geldiği o gece içimdekileri söylemek için aldım onu içeri.Hesap sordum önce. Neden dedim? Nasıl yaptın bunu bize dedim. Başladı anlatmaya korktum dedi. Senden, güzelliğinden, mesleğinden, ailenden, kalitenden korktum. Sana yetememekten, ailenin beklentilerini karşılayamamaktan korktum ve kaçtım.Senin gibi beklentileri olmayan, daha basit daha eğitimsiz, daha çirkin biriyle evlenirsem daha mutlu olurum sandım dedi. Seni kıskanmaktan, zekandan korktum dedi. E şimdi niye burdasın dedim? Seni geri istiyorum, karım hamile o çoçuğu bile istemiyorum dedi. Ama nişanlıyım dedim ben de evliyim deyip yüzüğünü çıkarıp koydu önüme sen de çıkar yeniden başlayalım dedi. Çocuk olunca dayanamadım..Yapamadım hayır dedim güzel bir gecenin sabahında arkasından bakarak uğurladım karısının yanına. Ama o vazgeçmedi aradı şarkılar dinletti hediyeler gönderdi ikna etmek için elinden geleni yaptı. Aklım karışmasın diye evlendim hemen. Ama sanırım hata yaptım, muhteşem bi adamla evliyim ama ilk aşkımı hiç unutamadım. Hala yalvarıyor ara ara telefonla konuşuruyoruz. Eşimle boşanmanın eşiğine geldik onun çoukları var ama maddi durumu iyi çocuklarının nafakasını fazlasıyla verir. Hala mutluluk şansımız olabilir mi? O çocuklar mutsuz evde büyüyeceklerine mutlu bir babanın çocukları olabilir mi? Hiç saygı kalmamış evliliklerinde karısını defalarca aldatmış, hamileyken hem de. Karısı her şeyi biliyo ama hırs yapmış iyice bırakmaz yani.. Hiç saygı duymadığı bir karısı var. Bende onu hiç unutamadım. Sanırım DÖNÜCEM ONA, HER ŞEYİ GÖZE ALICAM...
Defalarca aldatmış dediği kadınlarda. Birisi de sizsiniz! Sizindelede aldatmış. Guzel bir gecenin ardından karısına yolladım seklinde yazarak bunu güzelleştirmesiniz. Iki kısının saçmalığı yüzünden kac insan mutsuz olacak yazık eşinize o kadına hele o cocuklara

bence siz tam okumadınız.. ben kimseyi aldatmadım bunu son kez söylüyorum ayrıca o hamile dediğiniz kadın nişanlanmak üzere olan bi adamı bile bile aldı da evlendi..
Evli biri olarak evlilikle sevgililik arasında ki farkı biliyor olmanız gerekiyor. Herkes tercihini yapmış O mutsuzluğuyla boğulurken, sen neden onunla mutsuz olacakmışsın? İyi bir eşin varmış yani o hayatına tekrar girene kadar gayet mutluydun. Niye hayatını dağıtmasına izin veriyorsun? Aşk ömür boyu sürmüyor, güvenle saygıyla devam eder evlilik. Sen nasıl güveneceksin Allah aşkına bu adama,nasıl unutacaksın yaptığını? Sorulacak ne çok soru varmış ya:KK51:

umarım sen de bu duruma düşmezsin canım. insanlar çok garip burda bi sıkıntını paylaşıyorsun ve demedikleri kalmıyor. sanki kınadıkları duruma kendilerinin veya canciğer bi yakınlarının düşme ihtimali yok gibi.. hiç bişe demiyorm artık..

konu sahibinin kafası nişanlıyken karışmış zaten. evlenmeseymiş !o adama yazık değil mi nasıl bu kadar kolay terk etmesini söyleyebiliyorsunuz
ama anladığım kadarıyla iki evlilikte sağlıklı değil yazık hepsi mutsuz mutsuz bu genç yaşta yaşamaya devam mı etsinler

lütfen hemen yargılamayın arkadaşlar. fikirleriniz benm için önemli. kafam allak bullak olmasa yazmam buralara :KK43:

ben seni değil ama, o eski sevgilini yargılayacağım.çok karaktersiz biriymiş.zamanında yaptığı adiliğin bedelini sana ikinci kez ödetecek farkında mısın?seni taşıyamayacağı için senin yanında ezileceğini düşündüğü için insan gibi ayrılmayıp başka bir kızla seni aldatarak ilişkinizi bitirmeyi tercih eden dengesiz bir adam için evliliğini bitirmek üzeresin.

aklıma funda ararın şarkısı geldi
yak gel bildiğin ne varsa sat gel gözüm yok para pulda
ama şarkıdaki gibi olmaz öyle

umarım sen de bu duruma düşmezsin canım. insanlar çok garip burda bi sıkıntını paylaşıyorsun ve demedikleri kalmıyor. sanki kınadıkları duruma kendilerinin veya canciğer bi yakınlarının düşme ihtimali yok gibi.. hiç bişe demiyorm artık..
Tabii ki yok. Hastaliktan mi bahsediyosun fakirlikten mi bahsediyosun da basimiza gelecekmis. Ahlaksizlik yapiyosun bunu normallestirmek icin de sanki sizin basiniza gelmeyecek diye agliyosun. Niye gelsin yani gelmeyecek tabi

ama anladığım kadarıyla iki evlilikte sağlıklı değil yazık hepsi mutsuz mutsuz bu genç yaşta yaşamaya devam mı etsinler
eski nişanlısının dediğine göre akıllı bir kadının yapmayacağı şeyi yapmış aklında eski sevgilisi varken evlenmiş evlenmiycekti o adamada yazık etmiycekti....

Back