evli erkekle neden birlikte olur bekar bayanlar?

Esimin tavrı diğer bayanlara nasılsa ona da aynı ,o kadar bayan arkadaşı var ,hiç biri bunun gibi değil.Seviyesizin önde gideni.Saf ve iyi niyetli ayağına yatıyor.Amaç başka tabi.Daha ilk gördüğümde anlatmıştım,,esimi uayrdim o arkadasim benim, yanlış anliyorsu n demişti o da farketti sonradan .bildiğin öküz ,saf ayağına yatiyor
Bence nasıl yaparsın Bilmiyorum ama iş ilerlemeden eşine ciddi bir konuşma yap. Etkilenir falan Allah korusun hata yapmadan resti çek. Bir olur iki olur üçüncü de o da kapılır

Evli erkekle birliktelikler, erkek ya da kadın fark etmez benim gözümde ikisi de igrenctir..
İssizlikten millet ya onun bunun kocasına ya da onun bunun karısına sapıtıp duruyor :sinirli:
Midemi bulandırıyor bu tarz iliskiler, hele bir de adına ask diyorlar evlerden ırak.
Askınıza tüküreyim.

Boyle bir is arkadasim vardi bayan, en guzeli evli erkeklerle olmak diyordu, sebebiyse "karisina soyleyemeyecek surekli benim ev kiram varsa onu öder yemegimi suyumu getirir elime para verir karisina da çıt edemez hayat ne rahat, keske simdi birini bulsam " diyordu paçoz, guzel falan da değildi

Bizim de mahalleden bir abla vardı cok zengin evli bir adamla görüsürlerdi adam arabasıyla alırdı giderlerdi
Gelip anlatırdı bir yerde oturduk 40 liraya kahve ictik diye, lüksü şatafatı cok severdi
Beraber tatile bile gittiler antalyaya, ablaya dedim sen yanlıs yoldasın napayım cok seviyorum derdi
Sonra ayrıldılar abla da gitti cok iyi bir adamla evlendi adam el üstünde tutuyor kendisini simdi.

Valla herşey eşinizde bitiyor
Aynısını size yapan bir erkek iş arkadaşınız olsa ne yapardı sevgili eşiniz
O yüzden mesafe koyacak olan, edepli ol diyecek olan, azarlayan olan yine sizin eşiniz !
O kızın seviyesizliğini zaten konuşmuyorum
Belli her halinden arandığı ama eşinizin tavrı çok önemli

Bekar kadınlarla birlikte olan evli erkekler erkeğin o... oluyor.
Özellikle evli erkek arayan bekar kadınlar var çalıştığım yerde. Nitekim evliymiş çocuğu varmış hiç bakmam hemen yanaşırım diyeni duydum. Nitekim bu kadın dediğini yaptı adamı boşattırdı üstüne evlendi. Adamın 3 çocuğu vardı.
Asıl sebep ise evlenmiş adamın düzenli hayatı olur. Büyük ihtimalle evi arabası olur. Geliri iyi olur.
Hazır olana konma derdi.
Ben bu kadınlara kızmıyorum aslında. Çünkü kadının niyetinin ne olduğu belliyken adam gidiyorsa tencere kapak olmuşlar.
Tek üzüldüğüm geride kalan kadın ve çocuklar.
Bu nedenle kadınların evlendikten sonra çalışmak istemiyor olmalarını yanlış buluyorum.

Bu arada açık net aldatılıyorsunuz.
Kadının elleri gezmedeyken kocanız varlığınıza rağmen tepki koymuyorsa evliliğiniz okeye dönüyor.

Konu yanlış yerde bacım
Buradaki kadınlar İKİ tarafı da suçlamaktan ziyade, sadece erkeği suçlayıp kadını allayıp pulluyorlar. :KK66:

bu kadın eşinizin orasını burasını elleme cesaretini nereden buluyor
hem de karısının gözünün önünde insan öldürülmekten korkar:bicak:
eşiniz mi yakın davranıyor kadına
evet öncesinde bir yakınlaşmaları olmalı diyorum ben

Yine bir evli erkek mağdur olmuş, kandırılmış, ellenmiş hem de !30 üstü bekar bir kadın! (silmişsiniz sanırım o kısmı) tarafından. Şu kocalarınızı da ne sanıyorsanız,erkek melek kadar masumken, kadınlar kendilerini üstlerine atacak, çok bulunmaz hint kumaşılar çünkü :KK12: Eşiniz kuyruk sallıyor olmasın, ateş olmayan yerden duman çıkmaz demiş atalarımız. Aldatıp aldatıp da hayatım tek aşkım sensin diyen hep erkekler oluyor.
30 yaş üstü bekar kadın da şeytanın yeryüzü şubesi, :KK62: hmm peki.

ayyy saçını başını yolasım geldi. nasıl sabrettin ya maşallah valla

Biz kadınlar olarak hep diğer kadınları suçlarsak, eşlerimizi dünyanın en yakışıklısı görüp bütün kadınları eşlerimizin peşindeki tehlike olarak görürsek, her ne yapılırsa yapılsın eşlerimiz melek, kadınlar şeytansa ve bu forumda bunun gibi yüzlerce konu okunduğu halde hala kocalarımız sütten çıkma ak kaşık diğer kadın şeytansa.... kusura bakmasın kimse ama bu erkekler daha çookkk aldatır kadınları.
Sizin yerinizde olsam önce eşime hesap sorardım. Ama siz eşinize toz kondurmak yerine karşınızdaki kadını yerden yere vurmayı seçmişsiniz. Hemde yaş sınırı koymuş ve bir parça evlenememiş kız sendromuna sokmuşsunuz olayı.

Senin yerinde olsam o kızın eşime dokunduğu elini tutar hızlı bi şekilde çekerdim. Hiçbir şey söylemene bile gerek yok o an o mesajı alırdı o. Eşini de bence ciddi şekilde uyarmalısın kıza karşı tavrını koysun.

Başlıktaki soruyu acaba kandiriliyor muyum diye konu açan biri vardı ona sor bence. kendisi evli bir erkekle beraber olduğunu utanmadan buraya yazdığına göre sana cevap verebilir diye dusunuyorum

hem kıskançlık hem kocaya toz konduramama var olayda
ne yani kadınların neden evli erkeklerden hoşlandığını tespit ettiğinizde sorun çözülecek mi? bir sürü kadın var hepsini nasıl genelleyebiliyorsunuz? eğer eşinizle bahsettiğiniz kadın arasındaki iletişimi hatalı görüyrsanız kadına değil eşinize sorun sorularınızı.

X