evli erkekle neden birlikte olur bekar bayanlar?

Kivirdi gitti zaten,şimdi başka evlilere kancayi takmış durumda.

Ben de 30 yas ve ustu bekar kadin lafindan rahatsizlik duydum ama bir bekar olarak belirtmedim. Sizin esiniz sorunlu, ki onceki konulara da yazmissiniz bizim elimizden sabretmekten baska birsey gelmez diye. Esinize kizip evli olmayanlara laf atmayin.
Ben de 30umda evlendim. O yüzden ben de rahatsızlık duydum.

Var öyle Allahın belası tipler.
Allaha sığınırım ve hep şöyle derim.
Rabbim sen benm kalbimi biliyorsun, namusumla yaşıyorum. Eşim bana yanlış bişey yapsa benm yüzde 80 haberim olmaz. Ben ona bu kadar sadikken o bana yanlış yaparsa affetme onu allahım derim. Öbür dünyada en büyük cezanı ver.
Ha ben yaparsam bana da en büyük cezanı ver.
Ha bi de eşime o gözle bakan olursa da hakkımı helal etmiyorum. Çünkü eşim benim sonuçta. Eşime o gözle bakanlara hakkımı helal etmiyorum. Öbür dünyada iki elim yakalarnda.
Allaha havale et. Cidden insan çok ferahliyor. Ölüm diye bir gercekvar çok şükür.

Kusura bakmayın hanımlar, hemen duzeltiyorum mesajimi.30 yaşında evlenmemiş kızların çoğunda illa birini bulayim cabasinda olması beni biraz böyle yazmaya itti.Forumda okuduğum evli olanlarla birliktelik yasayanlar bu yaşta çoğunlukta.Tekrar kusura bakmayın

Son düzenleme:
O anda a
İyi dayanmışsın benim gözümün önünde eşimi elliyecek üzerine atlarım.. Annesinden emdiği sütü burnundan getiririm.. İnsan içine çıkamaz hale gelir..
O anda aklımdan neler geçti neler de..Kendimi ve esimi rezil etmek istemedim,en çokta kendimi rezil etmiş olacaktım.Onun yaptığı terbiyesizlik ama aklı basimda davranmasam asıl suçlu ben olacaktım ,o da zavallı suçlanan kiz.Eşim de mesafe koyunca sorun olmadi

Sorun esimde de vardı, o onu diğer arkadaşları gibi zannedip davraninca tepesine çıktı,sonunda o da gördü gerçek yüzünü.Amacını,koydu tepkisini.

O anda a

O anda aklımdan neler geçti neler de..Kendimi ve esimi rezil etmek istemedim,en çokta kendimi rezil etmiş olacaktım.Onun yaptığı terbiyesizlik ama aklı basimda davranmasam asıl suçlu ben olacaktım ,o da zavallı suçlanan kiz.Eşim de mesafe koyunca sorun olmadi
Biryerlere birşeyler içmeye davet edip orda gerekeni yapacaktın.. Şahit falan bulamıcaktı..

Erkek mesafeli davranirsa tavrini koyarsa hic kimse kimseye sirnasamaz

Boyle tipler cidden var evli erkeklerle iliski yasamak flört etmek hoslarina gidiyo
Ama karsi taraf yuz vermezse bi iki gelir sonrasinda gelemez

Siz de orda saka yollu laf soksaniz bile olurdu
Ya da direk tersleseydiniz bu ne samimiyet ne terbiyesizlik diye

Ama iş esinizde bitiyo
Mesaj atmasi vs de sacma gerekirse engellesin
Onun alinmasini düşünecek degilsiniz heralde

Kapılmış olan her zaman makbuldür de. Sen nasıl dayanıyorsun bu flörtleşmeye ben dayanamaz saçını başını yolardım ucunda ne olursa olsun.

ya kizlar bir kadin bir erkegin karisinin yaninda orasina burasina elliyorsa burda bir kilcik yokmudur. Ben tamaman arkadasin yazdiklarina gore yorumluyorum. Bu aba altindan deynek gostermek bence

Hanımlar cidden merak ediyorum, bekar bayanlar neden evli erkekleri tercih ediyorlar?Bu zamana kadar kimseyi beğenmemis,elin evli adamlarına yazılmak nasıl bir vicdandir ya?Örneğin, eşimin iş yerinde bir kız var,resmen eşimin orasını ,burasını elledi gözümün önünde?Tabi ortam gereği sen ne yapıyorsun diyemedim ,desem ben suçlu olacaktım,hiç sesimi cikarmadim.Fesat olan ben olacaktım. Hem kendimi hem de esimi rezil etmemek adina sustum.Adamın surekli ağzının içine dusmeler,kişisel alan mesafesi falan yok kızın,bildiğin aranıyor. Gözlerinin içine dik dik bakmalar aşık gibi,buyulenmis gibi,dokunmaya çalismalar,yanına ya da karşına oturmaya çalışmalar.Karşına benim oturmam gerekirken öküz küt diye oturuyor karşısına, her fırsatta adamla yalnız kalmaya çalışmalar,surekli mesaj atmalar eften puften,en önemlisi de profil resmi kendi baş harfi ve eşimin baş harfi.
Derdi ne kıskançlık,kimseyi bulamamış,birilerini baştan çıkararak egosunu tatmin ediyor..Allah kahrböylelerini.Son zamanlarda da epey çoğaldı, evli erkeklere merak.Bekarlarin soyu kurumuş gibi.Siz ne düşünüyorsunuz nedir bu evli adamlarla birliktelik merakı?
Pardon da kocanın orasını burasını elleyince, sen dururken karşısına oturunca elin armut mu topluyordu ? Bi de gelip anlatıyorsun.

Bugün daha 1 aylık evli adamın karısını aldattıgını duydum. Hiç inanmazdım öyle birisinin bunu yapacağına, bakışları felan. Adamlar neden aldatır?
Adam diyorsam lafın gelişi

X