- 21 Temmuz 2015
- 6.643
- 6.058
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hanımlar cidden merak ediyorum, bekar bayanlar neden evli erkekleri tercih ediyorlar?Bu zamana kadar kimseyi beğenmemis,elin evli adamlarına yazılmak nasıl bir vicdandir ya?Örneğin, eşimin iş yerinde bir kız var,resmen eşimin orasını ,burasını elledi gözümün önünde?Tabi ortam gereği sen ne yapıyorsun diyemedim ,desem ben suçlu olacaktım,hiç sesimi cikarmadim.Fesat olan ben olacaktım. Hem kendimi hem de esimi rezil etmemek adina sustum.Adamın surekli ağzının içine dusmeler,kişisel alan mesafesi falan yok kızın,bildiğin aranıyor. Gözlerinin içine dik dik bakmalar aşık gibi,buyulenmis gibi,dokunmaya çalismalar,yanına ya da karşına oturmaya çalışmalar.Karşına benim oturmam gerekirken öküz küt diye oturuyor karşısına, her fırsatta adamla yalnız kalmaya çalışmalar,surekli mesaj atmalar eften puften,en önemlisi de profil resmi kendi baş harfi ve eşimin baş harfi.
Derdi ne kıskançlık,kimseyi bulamamış,birilerini baştan çıkararak egosunu tatmin ediyor..Allah kahretsin böylelerini.Son zamanlarda da epey çoğaldı, evli erkeklere merak.Bekarlarin soyu kurumuş gibi.Siz ne düşünüyorsunuz nedir bu evli adamlarla birliktelik merakı?
Doğru söylüyorsunuz da ben o anda o kişiye tepki gostersem ne diyecekti sizce,sen yanlış anladın benim öyle bir niyetim yoktu,Fesat,kıskanç biri olacaktım, o da mağduru onayip devam edecekti.Eşinden hoslaniyorum mu diyecekti sizce?Kesinlikle reddedip daha da ileri gitmeye kalkacaktı.Sizce konuşmadan anlayacak biri böyle şeyler yapar mı? Kesinlikle bilinçli yapıyordu ama aptal ayağına ,saf ayağına yatıyordu.Şirin,sevimli rolundeydi.Onu muhatap alip neden egosunu tatmin edeyim ki?Direkt eşimle hallettim işi.Pardon da kocanın orasını burasını elleyince, sen dururken karşısına oturunca elin armut mu topluyordu ? Bi de gelip anlatıyorsun.
Nefes alsın yeter düşüncesi.Hanımlar cidden merak ediyorum, bekar bayanlar neden evli erkekleri tercih ediyorlar?Bu zamana kadar kimseyi beğenmemis,elin evli adamlarına yazılmak nasıl bir vicdandir ya?Örneğin, eşimin iş yerinde bir kız var,resmen eşimin orasını ,burasını elledi gözümün önünde?Tabi ortam gereği sen ne yapıyorsun diyemedim ,desem ben suçlu olacaktım,hiç sesimi cikarmadim.Fesat olan ben olacaktım. Hem kendimi hem de esimi rezil etmemek adina sustum.Adamın surekli ağzının içine dusmeler,kişisel alan mesafesi falan yok kızın,bildiğin aranıyor. Gözlerinin içine dik dik bakmalar aşık gibi,buyulenmis gibi,dokunmaya çalismalar,yanına ya da karşına oturmaya çalışmalar.Karşına benim oturmam gerekirken öküz küt diye oturuyor karşısına, her fırsatta adamla yalnız kalmaya çalışmalar,surekli mesaj atmalar eften puften,en önemlisi de profil resmi kendi baş harfi ve eşimin baş harfi.
Derdi ne kıskançlık,kimseyi bulamamış,birilerini baştan çıkararak egosunu tatmin ediyor..Allah kahretsin böylelerini.Son zamanlarda da epey çoğaldı, evli erkeklere merak.Bekarlarin soyu kurumuş gibi.Siz ne düşünüyorsunuz nedir bu evli adamlarla birliktelik merakı?
Benim de buna benzer bir durum başıma gelmişti,eşimin iş arkadaşı olacak şahıs yakın hareketlerde bulunmaya kalkıştı gözümün önünde,mesela dokunmaya falan çalışıyodu eşim ustalıkla kadının dokunma çabalarından uzak durdu mesela elini atacak eşimin omzuna eşim hemen fark edip geri çekildi masadaki telefonunu aldı ne bileyim bi daha atak yaptı kadın,eşim yine geri çekildi bacağına ağrı girmiş gibi yapıp bacağını tuttu sonra bizden müsade isteyip tuvalete kaçtı ben de peşinden gittim tabii beraber kadının arkasından gülmüştük eğlenmiştik,içeri girdiğimizde kadın eşimi göz hapsine almaya fala çalışıyo eşim hiç bakmadı bile gözünü benden ayırmadı ve kadından uzakta durdu tabii,yani iş biraz da eşinizde bitiyor,benimki başkalarının kendisine temas etmesinden,gereksiz yakınlık göstermesinden hiç hoşlanmaz,ilginç tarafı bunu kadın inada bindirebiliyo illa kazanacak ya ama yemezler suratı düştü gitti