evli erkekle neden birlikte olur bekar bayanlar?

Esin höt dese, o kız oyle el kol hareketi yapamaz. Esin isteseydi onu def edecek her yolu bulurdu. Demekki esin izin veriyor. Esinin hosuna gidiyor acik ve net. Senin de bu konuya genelleme yaparak bakman, asil kiskanc ve fesatin sen oldugunu gosterir. Normal dusunceye sahip bir insan olsaydin, sadece o bayandan dert yanardin.esine hesabini soramamissin, bir kez evlenmissin ya onu da kaybetmemek icin herhalde :KK70: malum sizler gibiler icin evlilik hayattaki tek basariniz :KK70: koca bulmussun ayol sıkı tut, kacmasin, sonra maazallah dul bayan olursun. Hani senin gibiler dul bayanlara da potansiyel tehlike gozuyle bakiyor ya. Uzgunum agir yazdim ama hakettin. Esinle o kizin cilvelesmesi, en cok esini, daha sonra o kizi baglar. Toplumdaki tum bekar ve dul bayanlari degil. Git hesabini esine sor, esine haddini bildir, yerse!
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK200::KK200::KK200::KK200:

Sanırım kendi egolarını tatmin etmek için
Karından daha iyiyim bak ben daha ateşliyim sana herşeyi verebilirim havalarına girip karının elinden seni aldım beni tercih etti zafer benim demek içindir heralde
Erkeklerede macera çıkıyo

ben de orasını burasını elleme olayını kafamda canlandırmaya çalışıyorum da, ofis ortamında bir gerekçe bulamadım.

konu sahibesi bu kk dan ogrendigim su
babana bile givenmeeyeceksin açik ve net ..
kocana hiç guvenmeyeeksin, hadi guvendin belli etmeyceksin :)

Hanımlar cidden merak ediyorum, bekar bayanlar neden evli erkekleri tercih ediyorlar?Bu zamana kadar kimseyi beğenmemis,elin evli adamlarına yazılmak nasıl bir vicdandir ya?Örneğin, eşimin iş yerinde bir kız var,resmen eşimin orasını ,burasını elledi gözümün önünde?Tabi ortam gereği sen ne yapıyorsun diyemedim ,desem ben suçlu olacaktım,hiç sesimi cikarmadim.Fesat olan ben olacaktım. Hem kendimi hem de esimi rezil etmemek adina sustum.Adamın surekli ağzının içine dusmeler,kişisel alan mesafesi falan yok kızın,bildiğin aranıyor. Gözlerinin içine dik dik bakmalar aşık gibi,buyulenmis gibi,dokunmaya çalismalar,yanına ya da karşına oturmaya çalışmalar.Karşına benim oturmam gerekirken öküz küt diye oturuyor karşısına, her fırsatta adamla yalnız kalmaya çalışmalar,surekli mesaj atmalar eften puften,en önemlisi de profil resmi kendi baş harfi ve eşimin baş harfi.
Derdi ne kıskançlık,kimseyi bulamamış,birilerini baştan çıkararak egosunu tatmin ediyor..Allah kahretsin böylelerini.Son zamanlarda da epey çoğaldı, evli erkeklere merak.Bekarlarin soyu kurumuş gibi.Siz ne düşünüyorsunuz nedir bu evli adamlarla birliktelik merakı?

Ben tehlikeli kadın lafına inanmayanlardanim. Eğer erkek yüz vermezse mesafesini korur aşılması halinde karşı tarafa haddini bildirirse değil böyle orası burası oynayan s...k , dişi sinek bile yaklaşamaz. Olay erkekte bitiyor.

Esin höt dese, o kız oyle el kol hareketi yapamaz. Esin isteseydi onu def edecek her yolu bulurdu. Demekki esin izin veriyor. Esinin hosuna gidiyor acik ve net. Senin de bu konuya genelleme yaparak bakman, asil kiskanc ve fesatin sen oldugunu gosterir. Normal dusunceye sahip bir insan olsaydin, sadece o bayandan dert yanardin.esine hesabini soramamissin, bir kez evlenmissin ya onu da kaybetmemek icin herhalde :KK70: malum sizler gibiler icin evlilik hayattaki tek basariniz :KK70: koca bulmussun ayol sıkı tut, kacmasin, sonra maazallah dul bayan olursun. Hani senin gibiler dul bayanlara da potansiyel tehlike gozuyle bakiyor ya. Uzgunum agir yazdim ama hakettin. Esinle o kizin cilvelesmesi, en cok esini, daha sonra o kizi baglar. Toplumdaki tum bekar ve dul bayanlari degil. Git hesabini esine sor, esine haddini bildir, yerse!
yıktın geçtin buraları,sözünün üstüne söz sölemıcem,ama istatıslıkler gösterıyorki,türkiyenın en ünlü profu mehmet sungurun ıddiası kı kesınlıkle katılıyorum,yuzde 80 evli erkek aldatıyor,ama aynı oranda evli kadınlar aldatıor dıyor,dışarda bekarlar hazır beklemıyor dıyor adam,hem iki evli birbirine daha ıyı analyıp arıza çkarmıyormuş,bekar bır yere kadar çeker,bayram dı,doğumgunu ıdıama ıkı evlilinin sorumlulukları aynı olunca daha ıyı anlaşırlar,hanı bekar kadınlardan dert yanmışya konu sahıbı,sungur hocam sizin evli kadaınlardan dert yanmanız gerektığını söylüyor

Eşin yüz vermese kız gelipte orasını burasını elleyemez !
alık alık bakamaz !
Sırıtıp kur kapris yapamazz
Eşinin baş harfini profili yapamaz !
Eşine göz kulak ol iyice bi gözleme al onu
Valla hangi ortam olursa olsun birisi gelip eşinin orasını burasını ellicek onu varya elini ağzından sokup bi tarafından çıkarman lazımdı tövbe tövbe
Yani millet ne der diye sessiz kalmayın sen sessiz kaldıkça başına çorap örerler :KK43:

Bekar kadınlar evli erkeklerde bir şeyler arıyorsa ahlaksızdır. Burada kimse de savunmaz o tür kişileri zaten. Ama bu kişileri yok edemeyiz. Dünya sadece iyi insanlardan oluşmuyor. Fazlasıyla kötü birçok insan var etrafta. Hangi birini yok edebiliriz ki? Önemli olan bu kötü insanlara karşı olan tavrımız, niyetimizdir.
Şimdi eşiniz her önlemi aldığı halde mi bu yapışkan tavırları sergiliyor? Bir türlü kurtulamıyor mu bu kadından?
Anlatımınıza göre öyle bir durum yok. Hatta eşiniz belli bir süre farkında değilmiş. Sonra size hak vermiş. Bu konuda kadına karşı tutumunu gevşek bıraktığını anladım. Eşiniz kendine bir çekidüzen vermesi lazım. Sizin gözünüzün önünde bile fark edilir derece hareketlerde bulunuyormuş kadın. Ama eşinizin bu durum umurunda değil.
Yeri geldiğinde her şeye korumacı olan erkekler kendini bir kadından mı koruyamayacak? Her şeyi şıp diye anlayanlar bu durumda anlamamış ayağına yatmaya başlıyorlar. Eşinizle konuşmanız iyi olmuş. O kadını hiç muhatap almayın ki kendini bir b.k sanmasın.

her şey iyi hoş ta. siz varken, eşinin yanında bir kadın bir adama dokunup, süzüp, asılıyorsa bu olayın başka bir tarafı vardır. ya karşınızdaki salak bir kadın ya da ne bileyim yani.
eşiniz herkese aynı davranıyor ve bir tek bu kadın suyunu çıkarıyorsa bu kadına daha sert, daha soğuk olacak hatta muhatap olmayacak.
bu durumdan eşiniz rahatsız olsa böyle davranmaz. kendinizi düşünün bir anlığına. bir yemekte, bir ortamda erkek bir iş arkadaşınız kocanızın önünde size nasıl davranabilir, siz ne kadarına müsaade edersiniz?
davranışlar karşılıklı ilişkilerden doğar. kadına bilenirken, kocanızı es geçmeyin.

Hanımlar cidden merak ediyorum, bekar bayanlar neden evli erkekleri tercih ediyorlar?Bu zamana kadar kimseyi beğenmemis,elin evli adamlarına yazılmak nasıl bir vicdandir ya?Örneğin, eşimin iş yerinde bir kız var,resmen eşimin orasını ,burasını elledi gözümün önünde?Tabi ortam gereği sen ne yapıyorsun diyemedim ,desem ben suçlu olacaktım,hiç sesimi cikarmadim.Fesat olan ben olacaktım. Hem kendimi hem de esimi rezil etmemek adina sustum.Adamın surekli ağzının içine dusmeler,kişisel alan mesafesi falan yok kızın,bildiğin aranıyor. Gözlerinin içine dik dik bakmalar aşık gibi,buyulenmis gibi,dokunmaya çalismalar,yanına ya da karşına oturmaya çalışmalar.Karşına benim oturmam gerekirken öküz küt diye oturuyor karşısına, her fırsatta adamla yalnız kalmaya çalışmalar,surekli mesaj atmalar eften puften,en önemlisi de profil resmi kendi baş harfi ve eşimin baş harfi.
Derdi ne kıskançlık,kimseyi bulamamış,birilerini baştan çıkararak egosunu tatmin ediyor..Allah kahretsin böylelerini.Son zamanlarda da epey çoğaldı, evli erkeklere merak.Bekarlarin soyu kurumuş gibi.Siz ne düşünüyorsunuz nedir bu evli adamlarla birliktelik merakı?
kocan onu bı bozsa daha yapamaz canım.Gerçekten kadının dusmanı yıne kadın

Suç tamamen esinizde benim esimde çok eski hayatında zibidi çevresi kızlar felen ben dedim bak kardeşim diğer kızları tercih edersen sen kaybedersin senin anani diye başladım sovdum sovdum yaptığı şey siritmak şimdi bu yavsak kizlardan çok heryerdeler malesef!! evli erkekler hoşlarına gidiyor tecrübeli ve birine ait ya onu elde ederse kendini bi pok sanacak esime yavsak yavsak bi kız carpsin hemen kızar ne yapiyon manyakmisin kizim önüne bak gibi kızlar kestiginde hemen bana sarılır öper koklar kız bakış atarsa zaten ben usenmeden karnimdaki b ebegimle girisirim kiza adam olacak bana ait birine bakmayacak sende kocana tavrını koy git onu elle de elletme kendini senden soğudum de o kariyida S enide biplerim de kizada senin yolunu yordamini diye basla dal gitsin (kadınlar şimdi yok çok siddetkarsin diyen varsa burası türkiye dayak şart.!

esimin son derece muhafazakar bir arkadasi var. siyasi ve inancsal goruslerimiz uyusmasa da kendisini cok sevdigimiz icin yillardir dostlugumuz devam eder. kendisi yakin bir tarihte cok uzun yillardir flort ettigi kizdan ayrildi ve 1 ay icinde gorucu usulu ile evlendi. simdi esi ile ayri sehirlerdeler isi geregi.
sonuc mu? saha evleneli 2 ay olmadi, eski kiz arakadasina msj atmis sana kalmaya geliyorum diye... kizin cocugun evlendiginden haberi yok, bir umut o da zannediyor ki barismaya geliyor.
sucu kadinlarda aramayin derim ben. o cok kusursuz gorunen, hele ki adabi diline sakiz yapmis kisilerden en cok edepsizlik cikiyor.

Benimde bekar bi arkadaşım aynı böyle davranmaya başladı eşime ama eşim farkedince direk mesafe koydu kızda bir daha cesaret edemedi. Cesaret edebiliyorsa bu eşinden kaynaklıdır

bir erkek nasıl dokundurtur kendine ustelik evli birde siz varsınız esi olarak o kadın o cesareti bulmus bir sekilde esiniz onu bozmalıydı herkesin ortasında ozaman bak bir daha yapıyormu ben bu olayın ustune giderdim acıkcası

esınız tavrını koyacak
facede eklı olmamalılar
baktın eşin sesını cıkaramıyor sen konus rahatsız oluyorum de .. veya birini bulun kıza
orası burası derken kolu omzu mu konusurken kımı ınsanlar yapar ama ıstemıyorsan esıne soyle konunun muhattabı o
ama sureklı aynı muhabbetlerle adamın kafasını doldurma bazen mesafe koymalısın sozu ters tepıyor adamın aklına sokma yani

Suç tamamen esinizde benim esimde çok eski hayatında zibidi çevresi kızlar felen ben dedim bak kardeşim diğer kızları tercih edersen sen kaybedersin senin anani diye başladım sovdum sovdum yaptığı şey siritmak şimdi bu yavsak kizlardan çok heryerdeler malesef!! evli erkekler hoşlarına gidiyor tecrübeli ve birine ait ya onu elde ederse kendini bi pok sanacak esime yavsak yavsak bi kız carpsin hemen kızar ne yapiyon manyakmisin kizim önüne bak gibi kızlar kestiginde hemen bana sarılır öper koklar kız bakış atarsa zaten ben usenmeden karnimdaki b ebegimle girisirim kiza adam olacak bana ait birine bakmayacak sende kocana tavrını koy git onu elle de elletme kendini senden soğudum de o kariyida S enide biplerim de kizada senin yolunu yordamini diye basla dal gitsin (kadınlar şimdi yok çok siddetkarsin diyen varsa burası türkiye dayak şart.!

Vay anam vaaay o_O

X