How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

erkek evlat düşkünlüğü

Tamam siz çok saygıdeğer cok sağlıklı düşünen ve de çok saygılı çok insan bir insansiniz. Ricaederim konuma yazmayın.
Beni anladığınızı düşünmüyorum çünkü.
Ayrıca kendi ailem bile olsa hakedene hak ettiği söylenir. Siz söylemeyin sizi ilgilendirir.
Bana cevap hakkı doğdu. Ondan yazdım.
Fark etti iseniz benim hakkımda onceden serzenişte bulundunuz. Cevap bile vermedim size. Bilinçli olarak cevap vermedim. Sizi muhatap almak istemedim. Fakat sonra bir yorumumu başka üye alıntıladı. Konuyu takip etmesem de bildirim alintilaninca geliyor. Ona cevap verdim. Bu arada yeni uyesiniz bilginiz olsun yorum atmak için sizden icazet almama gerek yok.! Haddi aşmayın.

Asıl siz beni alıntılamayın.

!!!

Ben böyle mutluyum deyin, sizlerin gönlünü yapmaya çalıştıkça yoruluyorum ne derseniz deyin diyebilirsiniz. Kararlı olursanız üzerinize gelemezler ama aman kırılmasınlar ama beni de anlasınlar derseniz o zaman tepenize çıkarlar. Boşverin uzatmak da gereksiz eskileri açmak da. O anneniz de gelinden ağzının payını alır rahat olun çünkü aradaki stres topu olan siz aradan çekildiğiniz zaman o karakterdeki biri kendine yeni bir kurban bulur

Ben böyle mutluyum deyin, sizlerin gönlünü yapmaya çalıştıkça yoruluyorum ne derseniz deyin diyebilirsiniz. Kararlı olursanız üzerinize gelemezler ama aman kırılmasınlar ama beni de anlasınlar derseniz o zaman tepenize çıkarlar. Boşverin uzatmak da gereksiz eskileri açmak da. O anneniz de gelinden ağzının payını alır rahat olun çünkü aradaki stres topu olan siz aradan çekildiğiniz zaman o karakterdeki biri kendine yeni bir kurban bulur
Çok doğru oldu bu tespit.. kız surekli birileri ile kavga halinde.. benden önce ablası ile ölümüne kavgaliydi

Ya sizdeki gelin en azından sadece telefon bekliyor ben napayım
Her akşam gelir yer içer gider hicbir şeye elini sürmez.onune kadar getiririrz hanfendinin.masadan bile kaldırmaz yediklerini

Her aksam bir sürü kuru kalabalık bulaşık yedir içir valla bezdim.annem de ağzını açamaz korkar oğlu kırılır diye
Of ya ben napayım cidden

Her akşam gelir yer içer gider hicbir şeye elini sürmez.onune kadar getiririrz hanfendinin.masadan bile kaldırmaz yediklerini

Her aksam bir sürü kuru kalabalık bulaşık yedir içir valla bezdim.annem de ağzını açamaz korkar oğlu kırılır diye
Of ya ben napayım cidden
Ben şimdi tamamen bitirdim.
Sürekli o memnun olacak diye yaşamaktansa böyle daha iyi.

İliskimi minimumda tutarim cok net. Bu tavirlari devam ederse baglari bile koparabilirim. Ne eksiklik hissederim ne bi sey essek kadar insanlariz hepimiz azar mi dinleyecez hala boyle anne babadan.

ben mi çok rahatım anlamıyorum da bu millet için bu kadar bunalımlara girmek bana çok saçma geliyor
kk ortalamasına bakarsak çoğumuz benzer ailelerde büyüdük
GENENLLİYORUM-elbette kaideler var-orta halli parası olsa bile çocukların özellikle sosyal kültürel ihtiyaçları gözetilmeyen
en basit ihtimalle dayak değilse terlik yiyen
genelde erkek evlat sevgisi yüksek
sevgi görmektense eleştiriyle başka örneklerle karşılastırılan
büyüklerin yaşlıların hep haklı olduğu çocuklarının fikirlerinin önemsenmediği
daha bir çok olumsuz şey ekleyebileceğim ailelerle büyüdük

yaptıkları yanlıştı evet ama kimseyi değiştiremiyoruz hele artık yaşlı olanlara laf bile anlatamıyoruz
anneme kızgın olduğum çok şey var ne yapayım şimdi sileyim mi görüşmeyeyim mi özür mü bekleyeyim ne yapayım
herkesi kendimi de dahil olduğu gibi kabul ediyorum
başka yapacak ne var

15 yaşında kızımla 73 yaşına annem tartışıyor bakıyorum
o ona dinletemeyecek o ona dinletemeyecek boşa stres
amaaan bana çok boş geliyor
bırakın herkes ne hali varsa görsün

Çünkü kardeşimin başının etini yiyor. Huzursuzluk çıkarıyor.bunu engellemek için. Bi kere abartısız 10 gün sabah akşam yazıştık. Whatsap tan. Sonra tek 1 gün açamadım direk şikayet. Beni aileden görmüyor samimiyet göstermiyor deyip ajitasyon yapıyor. halbuki tüm akrabaları ile konuştum düğünleri oldu annesini abisine kadar aradım. Ama bu yaptıklarımin hicbir önemi yok. 1 kere yapma bittin sen. Yani benimde eşimin ablası kız kardeşi var. Arada bir ararim.konusuruz hepsi bu. Ben sürekli onu bağrıma basma modunda hayatım onun üzerine kurulu yaşayamıyorum .insansın sonuçta diyelim bi konuda bisey çıkıyor ağzımdan hemen kötü algilayip kardeşime şikayete. Yoruldum artk. Insan eşiyle bile tes düşebilir bazen.
bunu bu kadar problem edecek ne var neden bir gün uğraşıyorsunuz
ben samimi olmayı sevmiyorum deyin bitti gitti
hayatı kendimiz zorlaştırıyoruz

Valla hemen hemen ayni seyleri yasiyoruz. Benim yengemde oyleydi, annemler hep el ustunde tutuyordu, tartisinca bana ozur diletmeler falan(ki yengem agzindan cikani duymayan biri,namusuma bile laf uzatmisligi var) en sonunda catladim. Herkesin icinde tartistim o gun bugundur gelmez bize,gelmesinde. Burasi benim babamin evi, ben burda laf isitecegime herkesi kovarim daha iyi. Yeri gelince insan goz dagi verebilmeli. Kim iyi ise degeri bilinmiyor. Yerinizde olsam babama "yengem madem senin kizin,Allahta seni onun eline dusursun derdim." Cok sinirlendim... ayni abiden bende de var onunlada tartistim,karisi bize gelip bana o..... diyor onda cit yok aksine bana karisiyor. Babaniza da "bende zaten 3 kurusunuza muhtac degilim ne siz beni taniyin ne de ben sizi deyin." Cunku gun gelir devran doner.

bunu bu kadar problem edecek ne var neden bir gün uğraşıyorsunuz
ben samimi olmayı sevmiyorum deyin bitti gitti
hayatı kendimiz zorlaştırıyoruz
Söyledim.
Işte o kadar samimi arkadaşın var beni aileden görmüyorsun bilmem ne . Yedi başımı.
Sorun kardeşim ve çanak tutan annem babamda.

Valla hemen hemen ayni seyleri yasiyoruz. Benim yengemde oyleydi, annemler hep el ustunde tutuyordu, tartisinca bana ozur diletmeler falan(ki yengem agzindan cikani duymayan biri,namusuma bile laf uzatmisligi var) en sonunda catladim. Herkesin icinde tartistim o gun bugundur gelmez bize,gelmesinde. Burasi benim babamin evi, ben burda laf isitecegime herkesi kovarim daha iyi. Yeri gelince insan goz dagi verebilmeli. Kim iyi ise degeri bilinmiyor. Yerinizde olsam babama "yengem madem senin kizin,Allahta seni onun eline dusursun derdim." Cok sinirlendim... ayni abiden bende de var onunlada tartistim,karisi bize gelip bana o..... diyor onda cit yok aksine bana karisiyor. Babaniza da "bende zaten 3 kurusunuza muhtac degilim ne siz beni taniyin ne de ben sizi deyin." Cunku gun gelir devran doner.
Ben bunu anlamıyorum. Neden özür diletiyorlar yani biz de onların kızı değil miyiz. Neden bu kadar degersiz durumdayiz ve en ufak bisey de sepetlenen vazgecilen biz oluyoruz. Ama cevap belli aslnda. Iyi olunca tepene binen de çok oluyor. Bugün gruptan çıktım kimse aramadı muhtemelen umrumuzda değil modunda olacak onlar da. Yapacak bisey yok. Resti çektim ben bugün o hareketi yaparak.

Çok doğru oldu bu tespit.. kız surekli birileri ile kavga halinde.. benden önce ablası ile ölümüne kavgaliydi
Yani kendi ablasıyla öyle olanın size yaptıklarına şaşırmamak lazım boşverin mesafe her zaman iyidir. Sizin şanssızlığınız kendi ailenize de mesafeli olmak zorunda kalmanızdan dolayı. O da malesef biraz cehalet, biraz da at gözlüğü ile bakmaktan ötürü.

Ben bunu anlamıyorum. Neden özür diletiyorlar yani biz de onların kızı değil miyiz. Neden bu kadar degersiz durumdayiz ve en ufak bisey de sepetlenen vazgecilen biz oluyoruz. Ama cevap belli aslnda. Iyi olunca tepene binen de çok oluyor. Bugün gruptan çıktım kimse aramadı muhtemelen umrumuzda değil modunda olacak onlar da. Yapacak bisey yok. Resti çektim ben bugün o hareketi yaparak.
Yerinizde olsam bir sure mesafe koyarim araya, onlar pisman olana kadar. Onceden oyleydi iste ozur diletmeler falan o yuzden sucu hep kendimde ariyordum. Ama akillandim her iste bi hayir var iste. Annenizlede konusun artik sizinle konusmayacagim abimin esi sizin kiziniz olsun. Yarin birgun elden ayaktan dusunce yine size iyi olcak mi bakalim deyin. O zaman nasil geri adim atiyor anneniz.

Yerinizde olsam bir sure mesafe koyarim araya, onlar pisman olana kadar. Onceden oyleydi iste ozur diletmeler falan o yuzden sucu hep kendimde ariyordum. Ama akillandim her iste bi hayir var iste. Annenizlede konusun artik sizinle konusmayacagim abimin esi sizin kiziniz olsun. Yarin birgun elden ayaktan dusunce yine size iyi olcak mi bakalim deyin. O zaman nasil geri adim atiyor anneniz.
Annem kardeşim de önceki nişanlısı içinde o bana senden daha yakın diyordu sürekli bir benden vazgeçme peşinde kadın

Eminim bu soruyu sorsam Evet bakar o bana senden daha iyi bana senden daha iyi davranıyor der Annem saniyesinde satış

Eminim bu soruyu sorsam Evet bakar o bana senden daha iyi bana senden daha iyi davranıyor der
Gun gelir devran doner , bunlari hatirlatirim deyin ve iletisimi kesin.
Hak etmedigin bir muamele gordugunde unutma; o kisi senin degerini anlamadan ölmez. Cunku El Hakemdir Allah demis peygamberimiz.

Of ya ben napayım cidden

Arana soğukluk koyman şart :(

Back