evli erkekle neden birlikte olur bekar bayanlar?

Hanımlar cidden merak ediyorum, bekar bayanlar neden evli erkekleri tercih ediyorlar?Bu zamana kadar kimseyi beğenmemis,elin evli adamlarına yazılmak nasıl bir vicdandir ya?Örneğin, eşimin iş yerinde bir kız var,resmen eşimin orasını ,burasını elledi gözümün önünde?Tabi ortam gereği sen ne yapıyorsun diyemedim ,desem ben suçlu olacaktım,hiç sesimi cikarmadim.Fesat olan ben olacaktım. Hem kendimi hem de esimi rezil etmemek adina sustum.Adamın surekli ağzının içine dusmeler,kişisel alan mesafesi falan yok kızın,bildiğin aranıyor. Gözlerinin içine dik dik bakmalar aşık gibi,buyulenmis gibi,dokunmaya çalismalar,yanına ya da karşına oturmaya çalışmalar.Karşına benim oturmam gerekirken öküz küt diye oturuyor karşısına, her fırsatta adamla yalnız kalmaya çalışmalar,surekli mesaj atmalar eften puften,en önemlisi de profil resmi kendi baş harfi ve eşimin baş harfi.
Derdi ne kıskançlık,kimseyi bulamamış,birilerini baştan çıkararak egosunu tatmin ediyor..Allah kahretsin böylelerini.Son zamanlarda da epey çoğaldı, evli erkeklere merak.Bekarlarin soyu kurumuş gibi.Siz ne düşünüyorsunuz nedir bu evli adamlarla birliktelik merakı?
Yeni nesil heyecan arıyor sanırım, bende bu konuları sürekli okuyorum Evli erkeklere aşık olmalar, dünde bir konu açılmıştı evli erkekle konuşmalar. Ne diyelim Allah islah etsin... Bekarlarin nesli kurudu sanirim, evlilere yöneldiler.

Konunuz üzerine bir yorum getirmeyeceğim, genel konuşmak istiyorum;
Evli erkeklerle uğraşan, ilgi alanı bu olan kadınlar var evet, inkar edilemez ve elbette tasvip de edilemez. Bir çeşit kendini tatmin gibi bir şey olsa gerek "Elinden aldım" gibi saçma zaferler...
En ağır hakaretleri hak ediyorlar. Ancak şairin bir sözü var çok severim ve sanırım şu halde durumu en güzel o özetliyor:

"Yusuf baştan aşağı iffet olduktan sonra, Züleyha baştan aşağı afet olsa ne yazar"

Hanımlar cidden merak ediyorum, bekar bayanlar neden evli erkekleri tercih ediyorlar?Bu zamana kadar kimseyi beğenmemis,elin evli adamlarına yazılmak nasıl bir vicdandir ya?Örneğin, eşimin iş yerinde bir kız var,resmen eşimin orasını ,burasını elledi gözümün önünde?Tabi ortam gereği sen ne yapıyorsun diyemedim ,desem ben suçlu olacaktım,hiç sesimi cikarmadim.Fesat olan ben olacaktım. Hem kendimi hem de esimi rezil etmemek adina sustum.Adamın surekli ağzının içine dusmeler,kişisel alan mesafesi falan yok kızın,bildiğin aranıyor. Gözlerinin içine dik dik bakmalar aşık gibi,buyulenmis gibi,dokunmaya çalismalar,yanına ya da karşına oturmaya çalışmalar.Karşına benim oturmam gerekirken öküz küt diye oturuyor karşısına, her fırsatta adamla yalnız kalmaya çalışmalar,surekli mesaj atmalar eften puften,en önemlisi de profil resmi kendi baş harfi ve eşimin baş harfi.
Derdi ne kıskançlık,kimseyi bulamamış,birilerini baştan çıkararak egosunu tatmin ediyor..Allah kahretsin böylelerini.Son zamanlarda da epey çoğaldı, evli erkeklere merak.Bekarlarin soyu kurumuş gibi.Siz ne düşünüyorsunuz nedir bu evli adamlarla birliktelik merakı?

cok ilginc anlattiginiz sey sizin gozunuzun onunde olmasi cidden tuhafmis, kocaniz peki hicmi rahatsiz olmuyor ? Onemli olan kocanizin tavri, benim bildigim evli barkli azicik ahlakli duzgun adam hoslanmaz baska kadinin o sekilde yaklasmasindan. Kadinin ilsiki falan aradigi yokki bildigin baska sey ariyor gibi yani sizi umursamiyor olmasi daha da ilginc.
su is yerindeki insanlarla seviyeli iliski kurmayi mesafe koymayi ne zaman ogrence
Esimin tavrı diğer bayanlara nasılsa ona da aynı ,o kadar bayan arkadaşı var ,hiç biri bunun gibi değil.Seviyesizin önde gideni.Saf ve iyi niyetli ayağına yatıyor.Amaç başka tabi.Daha ilk gördüğümde anlatmıştım,,esimi uayrdim o arkadasim benim, yanlış anliyorsu n demişti o da farketti sonradan .bildiğin öküz ,saf ayağına yatiyor

esiniz mi okuz kadin mi okuz anlamadim ama , madem kocanizda kadinin niyetinin baska oldugunu anladi o kadina ozellikle mesafeli davranmasi gerek, bunu bilerek ''ama ben herkese oyle davraniyorum'' demek bir savunma degildir bence.

Ha bir de üniversite de yaşadığım bi olay aklıma geldi onu anlatmak istiyorum.
Kaldığım yurtta bir kız vardı evli bir sevgilisi vardı. Yan odam da kaliyordu. Sürekli adamla tartışmasını duyuyordum. Kız sürekli adama şunları diyordu " soyle o karına artık aramasın beni. Pis o.. ne zaman ayrilacaksin ondan. Babam duysa bunları kesin kalpten gider. AyrıL artık şundan. " sürekli duyuyordum bu konuşmaları. O kadar nefret ediyordum ki o kızdan her konuşmaları duyunca tepem atıyordu.
Adam bunu sürekli gece 11 12 gbi yurda bırakıyordu.
Adamın kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ama kız 20 yaşındaydı.
Şimdi bu Allahın belaları ikisi de suçlu.
Ya kadın yanasiyor ya adam.
Ama lütfen kadınlar olarak evli bir erkek yanaştıgi zaman cevap verilmesin.
Böyle insalar hep toplum da dislaniyor hem de Allah katında çok büyük günah.
Bazen böyle evlilikler bitiyor bile. Etrafımda birkaç örneğini bile gördüm. O kadar acı ki bu. Erkek olsun kadın olsun bunu yapanların allah yanına bırakmasın ki bırakmaz da . Allah yardım etsin herkese.

Konunuz üzerine bir yorum getirmeyeceğim, genel konuşmak istiyorum;
Evli erkeklerle uğraşan, ilgi alanı bu olan kadınlar var evet, inkar edilemez ve elbette tasvip de edilemez. Bir çeşit kendini tatmin gibi bir şey olsa gerek "Elinden aldım" gibi saçma zaferler...
En ağır hakaretleri hak ediyorlar. Ancak şairin bir sözü var çok severim ve sanırım şu halde durumu en güzel o özetliyor:

"Yusuf baştan aşağı iffet olduktan sonra, Züleyha baştan aşağı afet olsa ne yazar"

Hah soyle cok guzel yazmissiniz, erkekde cok guzel karsisindaki kadinin niyetini anlar 1. de anlamasa 2. de anlar ve erkek azicik ahlakli ve duzgunse o kadinin yaklasmasi izin vermez ve rahatsiz olur. Gerisi hikayedir benim icinde, yok sen yanlis anliyorsunlar, yok o benim arkadasimlar, yok o oyle dusunsun bana guvenmiyorsunlar hep bahane. Kadinin nasil iffetlisi ahlaklisi oluyorsa erkeginde var ve evli bir kadin nasil kendini bu tazr tacizlerden koruyorsa evli erkekde bir zahmet evli oldugunu her an hatirlayip bu tarz seylerden rahatsiz olmali ve kendinden uzaklastirmalidir.
Her sucu sokaktaki etraftaki kotu niyetli insanlara atarsak nerde kaldi bizim ozgur irademiz, aklimiz, fikrimiz, olgunlugumuz ve nefis kontrolumuz ?

Ister evli kadinlara ister evli erkeklere. Onlara takilanlara yaklasimda bulunanlara neden kendileri dur diyemiyorlar?
Benim esime birisi yanasmis olacak, ben hem o yanasana da sözümü söylerim, yaklastirana da haddini bildirerim!

Yüz veren olduktan sonra, kusur hep karsi taraftan olamaz.

Esimin tavrı diğer bayanlara nasılsa ona da aynı ,o kadar bayan arkadaşı var ,hiç biri bunun gibi değil.Seviyesizin önde gideni.Saf ve iyi niyetli ayağına yatıyor.Amaç başka tabi.Daha ilk gördüğümde anlatmıştım,,esimi uayrdim o arkadasim benim, yanlış anliyorsu n demişti o da farketti sonradan .bildiğin öküz ,saf ayağına yatiyor

Eşinin işine geliyor. Herkese aynı mesafede durulmaz bazılarına daha fazla mesafeli durulur.
Eşin de ses etmediğine göre ortada karşılıklı bir durum var bence.

Soruya gelecek olursak galiba bu bazı bekar kadınlar sahipli erkekleri baştan çıkarmayı bir nevi zafer olarak görüyor. Özellikle adamın kariyeri ve bankada bir miktar parası varsa ballı kaymaklı oluyordur.

Valla hep derim evli ya da bekar x bir kadının benim evliliğime karşı en ufak bir sorumluluğu yok. Sorumluluğu olan, böyle bir durumu oluşturmayacak kişi eşim.

Geçen konuşuyorduk. Eşim alyans falan takmaz, ben de takmam. evli değil diye düşünülebilir gayet. Ama 1 senede bir allahın kulu hoşlanmaya falan yeltenmedi değil asılmak ters davranış vs. İlla evli bekar değil millete karşı duruşla bile çok şeyi engelleyebilirsin.

Esin höt dese, o kız oyle el kol hareketi yapamaz. Esin isteseydi onu def edecek her yolu bulurdu. Demekki esin izin veriyor. Esinin hosuna gidiyor acik ve net. Senin de bu konuya genelleme yaparak bakman, asil kiskanc ve fesatin sen oldugunu gosterir. Normal dusunceye sahip bir insan olsaydin, sadece o bayandan dert yanardin.esine hesabini soramamissin, bir kez evlenmissin ya onu da kaybetmemek icin herhalde :KK70: malum sizler gibiler icin evlilik hayattaki tek basariniz :KK70: koca bulmussun ayol sıkı tut, kacmasin, sonra maazallah dul bayan olursun. Hani senin gibiler dul bayanlara da potansiyel tehlike gozuyle bakiyor ya. Uzgunum agir yazdim ama hakettin. Esinle o kizin cilvelesmesi, en cok esini, daha sonra o kizi baglar. Toplumdaki tum bekar ve dul bayanlari degil. Git hesabini esine sor, esine haddini bildir, yerse!

Bu konu forumda binlerce kez açıldı
Alemin ayarsız kadınlarını terbiye etme şansımız yok maalesef
Ancak karısının gözü önünde orasını burasını elleten kocalara hesap sorulabilir
Herkes kendi eşinden sorumludur, ortalıkta ahlakı gevşek kadınlar kadar erkekler de suçlu
Bir kadın orasını burasını elleyebiliyorsa hesabını kocama sorarım, kadın beni ilgilendirmez

Bana kizmayin ama Buna sizden once eşinizin tepki gostermesi laxim. .bir ters bakis atip veya ne yapiyorsun sen demesi lazim heleee hele yaninda siz varken ne cesaret buu esinizede kizin bencee...saygi diye bisey var bazi insanlarin anlamadigi kii hadi diyelim ortam musait degil daha sonrasinda mesjlar felan n3 oluyor..
daha sonra siz neden esinizle konusmadiniz neden bu hareketler tavirlar ne diye Bayan nasil cesaret Eder diye sakince kavgasiz Halle dilemma bilir bence ki gercekten suc sadece Bayan days a! ! :oops: Sozum meclisten disari ama bazi bayanlar tecrubeli istiyor heralde...yazikkk ne dyiyeyn:KK51:

X