- 20 Mayıs 2009
- 23.915
- 63.667
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni nesil heyecan arıyor sanırım, bende bu konuları sürekli okuyorum Evli erkeklere aşık olmalar, dünde bir konu açılmıştı evli erkekle konuşmalar. Ne diyelim Allah islah etsin... Bekarlarin nesli kurudu sanirim, evlilere yöneldiler.Hanımlar cidden merak ediyorum, bekar bayanlar neden evli erkekleri tercih ediyorlar?Bu zamana kadar kimseyi beğenmemis,elin evli adamlarına yazılmak nasıl bir vicdandir ya?Örneğin, eşimin iş yerinde bir kız var,resmen eşimin orasını ,burasını elledi gözümün önünde?Tabi ortam gereği sen ne yapıyorsun diyemedim ,desem ben suçlu olacaktım,hiç sesimi cikarmadim.Fesat olan ben olacaktım. Hem kendimi hem de esimi rezil etmemek adina sustum.Adamın surekli ağzının içine dusmeler,kişisel alan mesafesi falan yok kızın,bildiğin aranıyor. Gözlerinin içine dik dik bakmalar aşık gibi,buyulenmis gibi,dokunmaya çalismalar,yanına ya da karşına oturmaya çalışmalar.Karşına benim oturmam gerekirken öküz küt diye oturuyor karşısına, her fırsatta adamla yalnız kalmaya çalışmalar,surekli mesaj atmalar eften puften,en önemlisi de profil resmi kendi baş harfi ve eşimin baş harfi.
Derdi ne kıskançlık,kimseyi bulamamış,birilerini baştan çıkararak egosunu tatmin ediyor..Allah kahretsin böylelerini.Son zamanlarda da epey çoğaldı, evli erkeklere merak.Bekarlarin soyu kurumuş gibi.Siz ne düşünüyorsunuz nedir bu evli adamlarla birliktelik merakı?
soruyu bir de soyle sormak gerek neden evli bir erkek bekar bayanlara asilir? hep bekar bayanlarin sucu zaar. bekar bayana goz diken evli erkek ise sutten cikmis ak kasik.
Hanımlar cidden merak ediyorum, bekar bayanlar neden evli erkekleri tercih ediyorlar?Bu zamana kadar kimseyi beğenmemis,elin evli adamlarına yazılmak nasıl bir vicdandir ya?Örneğin, eşimin iş yerinde bir kız var,resmen eşimin orasını ,burasını elledi gözümün önünde?Tabi ortam gereği sen ne yapıyorsun diyemedim ,desem ben suçlu olacaktım,hiç sesimi cikarmadim.Fesat olan ben olacaktım. Hem kendimi hem de esimi rezil etmemek adina sustum.Adamın surekli ağzının içine dusmeler,kişisel alan mesafesi falan yok kızın,bildiğin aranıyor. Gözlerinin içine dik dik bakmalar aşık gibi,buyulenmis gibi,dokunmaya çalismalar,yanına ya da karşına oturmaya çalışmalar.Karşına benim oturmam gerekirken öküz küt diye oturuyor karşısına, her fırsatta adamla yalnız kalmaya çalışmalar,surekli mesaj atmalar eften puften,en önemlisi de profil resmi kendi baş harfi ve eşimin baş harfi.
Derdi ne kıskançlık,kimseyi bulamamış,birilerini baştan çıkararak egosunu tatmin ediyor..Allah kahretsin böylelerini.Son zamanlarda da epey çoğaldı, evli erkeklere merak.Bekarlarin soyu kurumuş gibi.Siz ne düşünüyorsunuz nedir bu evli adamlarla birliktelik merakı?
Esimin tavrı diğer bayanlara nasılsa ona da aynı ,o kadar bayan arkadaşı var ,hiç biri bunun gibi değil.Seviyesizin önde gideni.Saf ve iyi niyetli ayağına yatıyor.Amaç başka tabi.Daha ilk gördüğümde anlatmıştım,,esimi uayrdim o arkadasim benim, yanlış anliyorsu n demişti o da farketti sonradan .bildiğin öküz ,saf ayağına yatiyor
Konunuz üzerine bir yorum getirmeyeceğim, genel konuşmak istiyorum;
Evli erkeklerle uğraşan, ilgi alanı bu olan kadınlar var evet, inkar edilemez ve elbette tasvip de edilemez. Bir çeşit kendini tatmin gibi bir şey olsa gerek "Elinden aldım" gibi saçma zaferler...
En ağır hakaretleri hak ediyorlar. Ancak şairin bir sözü var çok severim ve sanırım şu halde durumu en güzel o özetliyor:
"Yusuf baştan aşağı iffet olduktan sonra, Züleyha baştan aşağı afet olsa ne yazar"
Esimin tavrı diğer bayanlara nasılsa ona da aynı ,o kadar bayan arkadaşı var ,hiç biri bunun gibi değil.Seviyesizin önde gideni.Saf ve iyi niyetli ayağına yatıyor.Amaç başka tabi.Daha ilk gördüğümde anlatmıştım,,esimi uayrdim o arkadasim benim, yanlış anliyorsu n demişti o da farketti sonradan .bildiğin öküz ,saf ayağına yatiyor
Hanımlar cidden merak ediyorum, bekar bayanlar neden evli erkekleri tercih ediyorlar?Bu zamana kadar kimseyi beğenmemis,elin evli adamlarına yazılmak nasıl bir vicdandir ya?Örneğin, eşimin iş yerinde bir kız var,resmen eşimin orasını ,burasını elledi gözümün önünde?Tabi ortam gereği sen ne yapıyorsun diyemedim ,desem ben suçlu olacaktım,hiç sesimi cikarmadim.Fesat olan ben olacaktım. Hem kendimi hem de esimi rezil etmemek adina sustum.Adamın surekli ağzının içine dusmeler,kişisel alan mesafesi falan yok kızın,bildiğin aranıyor. Gözlerinin içine dik dik bakmalar aşık gibi,buyulenmis gibi,dokunmaya çalismalar,yanına ya da karşına oturmaya çalışmalar.Karşına benim oturmam gerekirken öküz küt diye oturuyor karşısına, her fırsatta adamla yalnız kalmaya çalışmalar,surekli mesaj atmalar eften puften,en önemlisi de profil resmi kendi baş harfi ve eşimin baş harfi.
Bana kizmayin ama Buna sizden once eşinizin tepki gostermesi laxim. .bir ters bakis atip veya ne yapiyorsun sen demesi lazim heleee hele yaninda siz varken ne cesaret buu esinizede kizin bencee...saygi diye bisey var bazi insanlarin anlamadigi kii hadi diyelim ortam musait degil daha sonrasinda mesjlar felan n3 oluyor..Hanımlar cidden merak ediyorum, bekar bayanlar neden evli erkekleri tercih ediyorlar?Bu zamana kadar kimseyi beğenmemis,elin evli adamlarına yazılmak nasıl bir vicdandir ya?Örneğin, eşimin iş yerinde bir kız var,resmen eşimin orasını ,burasını elledi gözümün önünde?Tabi ortam gereği sen ne yapıyorsun diyemedim ,desem ben suçlu olacaktım,hiç sesimi cikarmadim.Fesat olan ben olacaktım. Hem kendimi hem de esimi rezil etmemek adina sustum.Adamın surekli ağzının içine dusmeler,kişisel alan mesafesi falan yok kızın,bildiğin aranıyor. Gözlerinin içine dik dik bakmalar aşık gibi,buyulenmis gibi,dokunmaya çalismalar,yanına ya da karşına oturmaya çalışmalar.Karşına benim oturmam gerekirken öküz küt diye oturuyor karşısına, her fırsatta adamla yalnız kalmaya çalışmalar,surekli mesaj atmalar eften puften,en önemlisi de profil resmi kendi baş harfi ve eşimin baş harfi.