• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli Erkek Aşık olur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibesine; sadakatsiz'deki Derin'e nasıl öfke duyup saydırıyorsam aynen öyleyim şu an kusura bakmayın .

Dünya erkek kaynıyor ey konu sahibi!

Adim başı "nefes alsın yeter" kafasında dolanan sap dolu ortalık..

Bekar çok yani..

Neden evli erkek anlatsana biraz :işsiz:

Adam adam olsaydı; madem mutsuz, boşanıp öyle başka aşklara yelken açardı, evliyken degil!

Karma'ya inan.

Bin beteri dönüp dolaşıp seni bulacak.

ay bayılıyorum ben de istemezdimli yorumlara.
bile isteye evli biriyle ilişki yaşamak sonra da ben istemezdim demek gerçekten anlamsız.
kim kime istemediğini yaptırabilir ?
azıcık dürüst olun. evet evli adamla bile isteye oldum, karısını boşasın bana gelsin istedim diyin de bari en azından kötü de olsa yaptığının arkasında desinler insanlar size.

Kocasını aynı gün kapı dışarı etti, kocasının ailesini darp etti ve yüksek maddi beklentilerle ve tüm mallar kendisinin olacak şekilde anlaşmalı boşanmak istedi.

Sonrasında kadın zaten altınlar kendisinde olmasına rağmen altınlarım yok diye dava açıp düğün altınlarını tekrar talep etti. Hatta eşinin evdeki yüklü bir miktar parasına da el koydu.
Allahım, nasıl ayakları yere basan, alnı öpülesi kadın. Helal olsun, parayı ne kocasına ne de kocasının sevgilisine bırakmaya niyeti yok.

Size gelince, sizin utandığınızı düşünmüyorum. Ben böyle birşey yaşasam değil buraya konu açmak kendime bile itiraf edemem, siz utanmadan sıkılmadan açmışsınız konuyu. Ve yaşadığınız herşeyi, kadının size yapıştırdığı yaftayı da hakediyorsunuz. Daha beter olursunuz umarım. Bu adamla da mutlaka evlenin, siz beraber yaşarken kadın paracıklarıyla refah içinde yaşasın.
Ha mutlu oluruz demeyin, zira evliyken karısını sizinle aldatan adam, sizinle evliyken başkasıyla sizi kesinlikle aldatacaktır.

Şey diyorum ben,

Ilerde bu adam seninle evliyken de bir başkası ile görüşüp mesajlastiginda Ne yapacaksın?

Mesela sana şey dese "ilişkimiz aslında bitmişti, zaten çok önce soğumuştum ben senden"

Kızı bulsan mesela arasan falan kız da ayni senin gibi "seviyorum ; gerçekten böyle olmasını istemezdim. " bla bla bla..

Tepkin ne olurdu Allah aşkına çok merak ediyorum.
Koynuna aldigin adamın koynuna aldığı tek kadın olmadığını bilsen mesela?

Ben kötü biri miyim diyorsun ya, birgün birisi aynısını sana yaptığın da, o kadının aslında iyi biri olabileceğini düşünecek misin?

Bir de neden herşey senin iraden dışında olmuş gibi anlatıyorsun ki? Tango 2 kişiliktir, adam ahlak yoksunu, ve partner olarak seni seçmiş, sen de hayır asla olmaz dememişsin işte

Bence konu sizden bağımsız. Mevzu aldatma falan değil. Ortada bitmiş bir evlilik var zaten. Yoksa kimse daha yüzyüze bile görmediği biri için evliliğini yıkmaz. Size aşık mı bilemem.
Muhtemelen kötü bir evlilikten çıkacak ve yorgun olacak. İlişkinize devam etseniz dahi uzun süre gözlem yapmanızı ve hemen evlilik beklentisine girmemenizi tavsiye ederim

Yuva yıkmışsın , bile isteye üstelik.

Sende yarın o adi ile ya da başka biriyle evlensen muhakkak aynı şeyi yaşayacaksın. Yaşattığıni yaşamadan ölmezsin , bunu biliyorsundur.

Sen evdeki sözde mutsuz eden kadın olacaksın , yeni tanıştığı kişi harika biri olacak.

Sende terk edileceksin, aldatilarak. İşte o zaman anlayacaksın o evdekinin halini.

Sözüm bu kadar.

Değdi mi ? Yok muydu bekar biri . Üstelik görmemiştin bile onu. Kestirip atmak bu kadar mı zordu ?

Ben kötü biri miyim diyorsun ya, birgün birisi aynısını sana yaptığın da, o kadının aslında iyi biri olabileceğini düşünecek misin?

Bir de neden herşey senin iraden dışında olmuş gibi anlatıyorsun ki? Tango 2 kişiliktir, adam ahlak yoksunu, ve partner olarak seni seçmiş, sen de hayır asla olmaz dememişsin işte
Yok canım tabiki düşünür iyi biri olduğunu.
Hatta hemen anlaşmalı boşanır ki aşıklar kavuşsun.
Kendi de yaşadı çünkü zamanında..
Hatta Hiç zorluk çıkarmaz adamın şimdiki eşi gibi çirkeflik de yapmaz.
Cici kız o.

Bence konu sizden bağımsız. Mevzu aldatma falan değil. Ortada bitmiş bir evlilik var zaten. Yoksa kimse daha yüzyüze bile görmediği biri için evliliğini yıkmaz. Size aşık mı bilemem.
Muhtemelen kötü bir evlilikten çıkacak ve yorgun olacak. İlişkinize devam etseniz dahi uzun süre gözlem yapmanızı ve hemen evlilik beklentisine girmemenizi tavsiye ederim

Yakalanmasaydi eşine sonsuza dek bu metres tutma durumu devam edecekti..

Biten evlilik demek dava açılmış , sonuçlanmış evlilik demektir.

Hiç vicdanını rahatlatmasin bu şekilde.

Olabildiğince yumuşak yazmaya çalışıyorum.
Yapıcı bir yorum bu.
Madem aşık oldun.
Senin tabirinle o da aşık oldu sana.
Konuyu orada kestirip atsaydın, "hayatini düze çekmeden, sen bağımsız bekar bir erkek olmadan seninle tek kelime dahi konuşamam kusura bakma" falan diyebilseydin ve en azından tavrını koyabilseydin..
Belki derdim.. helal olsun kiza.. gerçekten aşık ama fedakarlık yapmış. Hemcinsine kötülük etmeden, yuva yıkmadan sıyrılmış..
Kendini çamura bulamamış.

Ama sen ne yapmışsın "seviyorum napim, hem zaten onlarin önceden de araları kotuymus"..
Ver coşkuyu..

Bu bir klasik zaten değil mi? adam hayatına giren ikinci kadına elbette ki "benim karımla aram bozuk zaten bırakıcam, senle alakası yok dicek"
"Evet sen geldin ve aramız bozuldu" diyecek kadar dürüst insan karısını da aldatmazdı. Adam gibi gider "anlaşamıyoruz boşanalım" derdi.

Evli adam demeyelim de medeni durumu beraber olmaya müsait olmayan adam diyelim:KK60:

Bu savunmayı yazin bir kenara konu sahibi, kullanmaya çok ihtiyacınız olacak gibi duruyor.
He ya şimdi de o laf meşhur oldu :D
B.k'a kaka denmesi gibi birşey.
Kibarlastirarak söyleyince sanki asıl anlamı kaybolacak lafın..

Yakalanmasaydi eşine sonsuza dek bu metres tutma durumu devam edecekti..

Biten evlilik demek dava açılmış , sonuçlanmış evlilik demektir.

Hiç vicdanını rahatlatmasin bu şekilde.
Ben onların ilişkisini de sağlıklı bulmuyorum. Adamın eşiyle ilişkisini de. Ama bence konu sahibi yüzünden bitmiş bir evlilik yok. Konu sahibi adamla sadece telefonda konuşuyormuş o dönem.Kendi çok anlam yüklemiş olabilir ama bence evlilik bitirecek bi yakınlık değil bu durum. O nedenle onunla ilgisi olmadığını düşündüm

Konunun sadece ilk paragrafini okudum gerisi israf ya siz evli erkeklerden ne istiyorsunuz tam olarak. Gerçekten acinasi bi durum benim esiminde peşinde böyle tip kadınlar var arkanızdan nasıl konuşuluyor bilseniz ! eşime bariz yürüyüp mesaj atıp görüşmek isteyen kadınlara eşim benim numaramı veriyor . Pp gördüğü halde bile nukarami eklemek isterseniz diye msj atana rastladım Ve zavallı gibi defolup gidiyorlar bi uzak durun ya.herkeste benim eşim gibi iffetli olamayabilir bi anlik allah korusun nefsine yenik düşebilir o kadar ısrarcı kadınları gordumki ben artık erkeklere acımaya başladım heyecan arıyorsunuz resmen ya.Gözümün önünde yürümeye çalışana bile rastladım kadına eşim demisim benim yanımda gidip kocama esinizmi kardesinzmi falan diye hala teyid almaya çalışıyor yetmiyor evine çağırıyor işi bahane ederek.... eşimde k.pederimi yolluyor ahjsjsu eşim küçücük adim atsa boynuna atlayacak sinirlendim yine aklıma gelince

İyi cesaret buraya konu açmışsınız 😂
Erkeklerin çoğu hep aynı yalanları söyler yok eşimle aram iyi değil, boşanacağız , sen bana iyi geldin felan.İnanmayın bunlara.
Eşine bunu yapan yarın size de aynısını yapar.
Salın ipini gitsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back