• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli Erkek Aşık olur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gurur duymuyorum asla. Ben defalarca kez konuşmayı kestim. Bu yüzden sırf ama hep tekrar başladı bir şeyler oldu. İnanın ben de istemezdim.
Yaptıgın rezıllıgın arkasında dur bari kendını boyle aysecık gibi yapma

Ben yorum yapana kadar 5.sayfaya dayanmış yorumlar ..Kerimcan ın "Vur bana"şarkısının sözleri kulaklarımda tınılıyor :KK70:

Daha hızlı olmalısın bebeğim bam bam bam 🥳🥳

Ben de düşündüm onu , herkes bi öfkesini kussun bi ferahlasın diye konu açmış sanki 😃😀

Eşiyle arasındaki sıkıntılardan ve geçmişte yaşadığı kötü anılardan unutamadığı biri olduğundan bahsetti bana ve sonra 3 sene kadar önce görücü usulü evlendiğini şimdi de eşiyle ayrılmak istediğini ama belli düzeyde bir sevgi olduğunu da söyledi ama belli şeyleri karşılayamıyorum ve çok üzüyorum onu da ondan bitirmek istiyorum dedi. Biz o süreçte daha da yakınlaştık o eşine boşanmak istediğini falan söyledi tabii benimle ilgili olmayarak, uzun zamandır söylüyormuş zaten.
Nedense hep de böyle olur :D hiç okumadım eşimle sorunum yok ben nankör herifin tekiyim diyeni...
Kadın da çok iyi yapmış çünkü sizle konuşması ve karısının onayı olmadan özelinizden bahsetmesi cok yanlıs... Donuna kadar alır umarım adamın

Memlekette erkek kıtlığı var da benim haberim yok sanırım Tamam aşk çok güzel hoşlantı çok güzel ama hayatta daha önemli şeyler de var bana kalırsa, birde bence kimse eşsiz özel falan değil Yani eminim unutulamayacak birisi değildir de bu kişi
Son olarak şimdi sizi olduğu gibi kabul ediyor cünkü siz işin eğlenceli romantik kısmısınız. Evde sık sık zaman geçirdiği, artık iyice alıştığı, her gün gördüğü bir yüz haline gelince de öyle sürer umarım. Çünkü biliyor musunuz, bilimsel olarak da aldatan erkekler sıkılmaya ve tekrar aldatmaya meyilli oluyorlar. Tartısacağınız zaman senin yüzünden yuvamı yıktım, evli erkek avcısı gibi kırıcı şeyler de demez umarım ileride...
Güzel günler

Hee yedik biz de. Soğukluktan dolayı çocuk olmaması kısmına ayrıca güldüm. 😂
Enteresan bir detay aslında. Genelde bu karısını hiiiç sevmeyen, zaten boşanacaktım diyen adamların en az 2-3 çocuğu oluyor 😅

Çok gençsin neden kendine bunu yaşatıyorsun ki. Neden başkasının sorunlarını yükleniyorsun. Böyle sevgi olmaz. Biz kadınlar iki tatlı söze azıcık ilgiye kanarız. İyi veya kötü giden bir evlilik senin yüzünden bozulmuş oldu insanların sana nasıl bakacağını düşünebiliyormusun. Ah biz kadınlar ne kadar safız. Mutsuzluğun üstüne mutluluk olmaz. Belki de adam umduğunu sende de bulamayacak çünkü anladığım kadarıyla tamamlanmamış bir aşk var ortada. Kimsenin yarasına merhem olma derim ben. Bu arada adamın eşi bu kadar şeyin üzerine çalışmıyorsa nafakada talep eder evlenene kadar ya da çalışana kadar yakanızdan düşmez.

Enteresan bir detay aslında. Genelde bu karısını hiiiç sevmeyen, zaten boşanacaktım diyen adamların e oluyor 😅
Bence eski eş akıllı bir kadınmış. İyice emin olmadan çocuk yapmamış ki haklı çıkmış. Adam da böyle anlatamaz tabii, soğukluk falan saçmalamış bana kalırsa.

bi telefonla oturdugun yerden milletin boşanma seysine hakimsin maşallah
sanane be yok kadın altın istemiş yok kadın şunu yapmış
o kadın kadar başına taş düşsün
Altınlar da kadındaymış bir de ona rağmen istiyormuş :D her detay hakim, sanki onlarla yaşadı onca sene.

Hanımlar o kadar mesaj arasından adama tepki gösteren ya bir kişi ya 2 kişi.Biliyorum ki bu sitede bir adam aldatınca adamı affetmesi için bin tane bahane arayan birçok kadın var. Düşmanlık yapılacaksa ilk başta adama yapılmalı , o istemeseydi bu ilişki hiç başlamazdı. Evli bir kadına mesaj atan daha çok oluyor ama daha bir tanesinin aldattiginda erkekler tarafından diğer adamın suçlandığını görmedim.
Adam belasını bulmuş zaten, ona bir şey demeye gerek kalmamış. Karısı hallediyor o kısmı🤣

Neye uzuldum biliyor musun..adamin agzini burnunu dagitmislar ya seni es gecmemelilerdi..yanarim yanarim ona yanarim..

Bunu hep düşünüyorum ben de. İnanın zaten bu konu bile içimi sıkıyor en başından beri. Özür dilerim ama cidden seviyorum. Ama sevmemem lazımdı. Farkındayım. Sanki zihnim durmuş gibi..
2 kere görmüşsünüz, sadece telefonda konuşmuşsunuz, nasıl seviyorsunuz? Boşluktasınız, sevgi sanıyorsunuz yaşadığınız şeyi. Adam belki hikaye anlatıyor siz de inanıyorsunuz. Hem bu adama nasıl güveneceksiniz ? Hadi diyelim hepsi gerçek, ilerde instagramdan bir takip isteği gelir bu sefer onun peşinden koşar, leyla gibi bir şey demek ki, bundan koca mı olur? ve eğer karısı bunu boşuyorsa bu kadar öfkeliyse inan bu yaptığı ilk hata değildir. daha önce de aldatmıştır kadını. adamın elle tutulur yanı yok, belli ki dili tatlı ve ağzı laf yapıyor. kanmayın.

Altınlar da kadındaymış bir de ona rağmen istiyormuş :D her detay hakim, sanki onlarla yaşadı onca sene.

Anlık son dakika haber geçiyordur konusahibine sonuçta ortaklaşa yedikleri b.kun ceremesini çekiyor 😂😂

Bizimki de kesin istemeden dinlemişbulundum , öğrenmişbulundum, aldatmışbulundum şeklinde dinliyordur her detayı 😂😂

Bi kazayla da bize anlatmışbulundu zaten nicki gibi bu edilgen kafayla daha çok pislik yer 😂😂

Kötü bir insan mıyım diye utanmadan sormuşsunuz birde. Evet kötüsünüz.
Asıl derdiniz bu değil tabii ki.
Sizin tek derdiniz bu adam size aşık mı?
İçiniz gidiyor şuanda adam boşandığında sizinle devam edecek mi etmeyecek mi?
Böyle iğrenç adamların hep söylediği yalanlara bir güzel kanmışsın ya da kanmak istemişsin.
Kendini yuvayı ben yıkmadım diye avutmana hayran kaldım.
Onun yalanıyla kendine güveninde zedelenmiş.
Adamın eşi gereğini yapar her şeyini alır inş.
Umarım adam 5 kuruşsuz kalsa bile boşandıktan sonra seni şutlar.
Hani boşanmanın seninle ilgisi yok ya. Ondan dedim :)

Herkese merhaba.
Daha evvel de değişik konular, kötü ilişkiler hakkında buraya çok yazmıştım ve çok fazla yararlı yorumlar çıkmıştı ondan yine yazmak istedim. Lütfen beddua ve hakaret etmeyin, zaten belli bir seviyede vicdan yapıyorum ve yorumlarınızı merak ediyorum.

ben 29 yaşında bekar bir kızım, o ise 32 yaşında.

3 ay evvel facebook üzerinden biriyle tanıştım. Farklı şehirlerdeyiz, benim ilgimi çekti ve ilk ben yazdım ona. Yazdıktan sonra biraz incelediğimde beğenilerden evli olduğunu farkedip mesajı sildim ama o yine de dönüş yaptı bana, konuştuk, yakınlaştık. Eşiyle arasındaki sıkıntılardan ve geçmişte yaşadığı kötü anılardan unutamadığı biri olduğundan bahsetti bana ve sonra 3 sene kadar önce görücü usulü evlendiğini şimdi de eşiyle ayrılmak istediğini ama belli düzeyde bir sevgi olduğunu da söyledi ama belli şeyleri karşılayamıyorum ve çok üzüyorum onu da ondan bitirmek istiyorum dedi. Biz o süreçte daha da yakınlaştık o eşine boşanmak istediğini falan söyledi tabii benimle ilgili olmayarak, uzun zamandır söylüyormuş zaten.

Nihayetinde konuşmamız üzerinden 40 gün geçmişti ki eşi mesajlaşmalarımızı görmüş ve beni aradı konuştu, ona hiç görüşmediğimizi söyledim sadece telefonda olan bir şeydi dedim ama bana inanmadı. Kocasını aynı gün kapı dışarı etti, kocasının ailesini darp etti ve yüksek maddi beklentilerle ve tüm mallar kendisinin olacak şekilde anlaşmalı boşanmak istedi. Konuştuğum kişi de boşanma davası açtı ona ve malları devletin dediği şekilde bölüşeceklerini söyledi. Sonrasında kadın zaten altınlar kendisinde olmasına rağmen altınlarım yok diye dava açıp düğün altınlarını tekrar talep etti. Hatta eşinin evdeki yüklü bir miktar parasına da el koydu. Bunlar gerçek olamazmış gibi geldi bana acaba karısı hakkında yalan mı söylüyor diye düşündüm bile ama konuştuğum kişi çok özel olmayan birkaç mesajlaşmayı bana gösterdi ve evet hepsi doğru... Yani maddi olarak zor süreçlerden geçiyor şimdi konuştuğum adam.

Ayrıca bir de Sonrasında konuştuğum kişi mesajları bilerek eşinin görmesini istediğini, çünkü evliliğin zaten yürümediğini ve telefon üzerinden de olsa bir aldatma olayı olmasını istemediğini, bunu ne kendine ne de hayatındaki kadına yaşatmak istemediğini, benden hoşlandığını ve evliliği devam ettirmek istemediğini, dilersem görüşebileceğimizi söyledi.

Dava hala sürüyor, çekişmeli olduğu için de sürecek gibi. Biz 2 kez yüz yüze görüştük, her gün telefonla görüşüyoruz ve ben onun beni dinlemesini, beni olduğum gibi kabul etmesini, bana ilgi duymasını çok seviyorum. Onu seviyorum kısaca. O da bana beni çok sevdiğini söylüyor. Ona Eskiyi ve her şeyi unutturduğumu söylüyor. Aslında bir yandan konuşmaları bana inandırıcı gelse de bir yandan da üzülüyorum, bilmiyorum yolum nasıl bir yol. Paylaşmak istedim.

Sizin yorumlarınız ne olur? Daha dava 1 sene sürecek gibi.. çocukları yok. Olmamış. Nedensizce karşılıklı olarak tıbbi sorun yoktu ama olmadı biraz soğukluk vardı dedi. Çok açıklama da yapmadı. Ben kötü biri miyim? Ya da bu durum?

Biraz uzun oldu inşallah okursunuz.

not: zengin bir profili yoktu ondan hoşlanıp yazmadım, zengin de değil. Ev babası gil tarafıdan alınmış, benim ondan haberim bile yoktu başta. Arabası falan da yok. Ayrıca keşke bu kadar kötü şey söylemek yerine, kötü bir durumdasın, dön, ya da vicdan yükümlülüğüyle yaşanmaz deseydiniz... keşke zengin koca avcısı olduğumu düşünmeseydiniz..
Burası da metresle dolmaya başladı artık. Karısı her şeyi alsın da beraber sap yiyip saman s.çın. Kadın duruma şok olmuş. Niye? Çünkü o evlilik asla adamın anlattığı gibi değil benden demesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back