• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli Erkek Aşık olur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Birde madem mesaj atıyorsun istediğin adama neden evli adam seçtin cocukluguna inmek lazım , bekarlar seni beğenmiyor mu kuzum

Sonuç gayet belli degil mi? Baskasiyla evliyken sana aşık olan, seninle evliyken istediği şeyi bulamazsa başkasına da tekrar aşık olabilir. Ama o zaman sizin adamdan alacaginiz bir donu bile kalmamis olma ihtimali var.

Kimseyi kinamiyorum bu benim haddime degil, olabilir her insan hata yapabilir, ama insan gelipte buraya böyle bir konu acmaya cekinir cekinmesi gerekir!
Konu sahibi yaptigin büyük hata büyük vebal! hatanin neresinden dönersen kardir!...

Hahah sizi de aldatır bu neden yapmasın çünkü ee ama kazançlı çıkarsınız adam zengin ohh gelsin paracıklar festivallerrrr

adamın zeka da problem var bilerek mesajları görmesini beklemiş neden direkt boşanalım diyince boşanamıyormuymus

hiç utanmadınız mı hahah kadın sizi aramış ya ne bu pişkinlik
Bence konu gerçek değil yüzü asla kızarmamıs
Heralde adam piyasayı falan kızıştırmaya çalıştı, artık nasıl emindiyse kapı önüne konmayacağından. Yapıyorlar böyle, bi değişik çalışıyor bu heriflerin kafası.

Kadın umarım donuna kadar hatta donunu bile alır.. çok saygısız bir adam yüklü bir tazminat öder. Sizde bu çapsız adam ile evlenin mutlaka. Tam birbirinize göresiniz. Umarım yuva yıktıgınız kadın gibi olursunuz.

Sizide üç sene sonra başka bir aldatirsa şaşırmayın ama.

Sizce ben kadından bahsetmedim kimsw donunu alacagını bilmesine rağmen ay mesajlarımı görsün demez kızı da bal gibi yiyor

29 yaşındaki kız zaten baştan sıkıntılı bir de inanıyor vah zavallım
Bence 3 kişi yok bu hikayede. Çoh kişi var. Sizce? :KK8:

Yapma yapma
Sendemi aklıma sığmıyor sendemi
Senmisin herşeyi silmekten bahseden
Böyle gitmek varmıydı

Demek yine bana hüsran
Bana yine hasret var
Yine bana esmer günler düştü eyvah
Yine bana hüsran bana yine hasret var
Yine bana esmer günler düştü!

Çok değil sadece bir kaç ay sonra...
Arka fonda bu şarkı...
Saçın başın darmadağın...
Hem ağlıyor hem " ben bunları hak edecek ne yaptim?" diyorsun...

Heralde adam piyasayı falan kızıştırmaya çalıştı, artık nasıl emindiyse kapı önüne konmayacağından. Yapıyorlar böyle, bi değişik çalışıyor bu heriflerin kafası.
Ben çalışan bir kafalarının olduğunu hiç sanmıyorum böylelerinin.

Başka yerlerini çalıştırma çabasındalar sadece 😏

İnsan bir yönede acıyor bu tiplere hiçmi sevilmiyorlar hiçmi karşılarına bekarlar çıkmıyor, evliyim onca yaşta var halâ sosyal medya üzerinden msj atan oluyor, profilde oğlumla ben varım, eşim bi baktı 289 istek silmeye çalıştı üşendi😅 kadında erkekte zibil gibi size niye yokkkkkkkkk?????

Herkese merhaba.
Daha evvel de değişik konular, kötü ilişkiler hakkında buraya çok yazmıştım ve çok fazla yararlı yorumlar çıkmıştı ondan yine yazmak istedim. Lütfen beddua ve hakaret etmeyin, zaten belli bir seviyede vicdan yapıyorum ve yorumlarınızı merak ediyorum.

ben 29 yaşında bekar bir kızım, o ise 32 yaşında.

3 ay evvel facebook üzerinden biriyle tanıştım. Farklı şehirlerdeyiz, benim ilgimi çekti ve ilk ben yazdım ona. Yazdıktan sonra biraz incelediğimde beğenilerden evli olduğunu farkedip mesajı sildim ama o yine de dönüş yaptı bana, konuştuk, yakınlaştık. Eşiyle arasındaki sıkıntılardan ve geçmişte yaşadığı kötü anılardan unutamadığı biri olduğundan bahsetti bana ve sonra 3 sene kadar önce görücü usulü evlendiğini şimdi de eşiyle ayrılmak istediğini ama belli düzeyde bir sevgi olduğunu da söyledi ama belli şeyleri karşılayamıyorum ve çok üzüyorum onu da ondan bitirmek istiyorum dedi. Biz o süreçte daha da yakınlaştık o eşine boşanmak istediğini falan söyledi tabii benimle ilgili olmayarak, uzun zamandır söylüyormuş zaten.

Nihayetinde konuşmamız üzerinden 40 gün geçmişti ki eşi mesajlaşmalarımızı görmüş ve beni aradı konuştu, ona hiç görüşmediğimizi söyledim sadece telefonda olan bir şeydi dedim ama bana inanmadı. Kocasını aynı gün kapı dışarı etti, kocasının ailesini darp etti ve yüksek maddi beklentilerle ve tüm mallar kendisinin olacak şekilde anlaşmalı boşanmak istedi. Konuştuğum kişi de boşanma davası açtı ona ve malları devletin dediği şekilde bölüşeceklerini söyledi. Sonrasında kadın zaten altınlar kendisinde olmasına rağmen altınlarım yok diye dava açıp düğün altınlarını tekrar talep etti. Hatta eşinin evdeki yüklü bir miktar parasına da el koydu. Bunlar gerçek olamazmış gibi geldi bana acaba karısı hakkında yalan mı söylüyor diye düşündüm bile ama konuştuğum kişi çok özel olmayan birkaç mesajlaşmayı bana gösterdi ve evet hepsi doğru... Yani maddi olarak zor süreçlerden geçiyor şimdi konuştuğum adam.

Ayrıca bir de Sonrasında konuştuğum kişi mesajları bilerek eşinin görmesini istediğini, çünkü evliliğin zaten yürümediğini ve telefon üzerinden de olsa bir aldatma olayı olmasını istemediğini, bunu ne kendine ne de hayatındaki kadına yaşatmak istemediğini, benden hoşlandığını ve evliliği devam ettirmek istemediğini, dilersem görüşebileceğimizi söyledi.

Dava hala sürüyor, çekişmeli olduğu için de sürecek gibi. Biz 2 kez yüz yüze görüştük, her gün telefonla görüşüyoruz ve ben onun beni dinlemesini, beni olduğum gibi kabul etmesini, bana ilgi duymasını çok seviyorum. Onu seviyorum kısaca. O da bana beni çok sevdiğini söylüyor. Ona Eskiyi ve her şeyi unutturduğumu söylüyor. Aslında bir yandan konuşmaları bana inandırıcı gelse de bir yandan da üzülüyorum, bilmiyorum yolum nasıl bir yol. Paylaşmak istedim.

Sizin yorumlarınız ne olur? Daha dava 1 sene sürecek gibi.. çocukları yok. Olmamış. Nedensizce karşılıklı olarak tıbbi sorun yoktu ama olmadı biraz soğukluk vardı dedi. Çok açıklama da yapmadı. Ben kötü biri miyim? Ya da bu durum?

Biraz uzun oldu inşallah okursunuz.

not: zengin bir profili yoktu ondan hoşlanıp yazmadım, zengin de değil. Ev babası gil tarafıdan alınmış, benim ondan haberim bile yoktu başta. Arabası falan da yok. Ayrıca keşke bu kadar kötü şey söylemek yerine, kötü bir durumdasın, dön, ya da vicdan yükümlülüğüyle yaşanmaz deseydiniz... keşke zengin koca avcısı olduğumu düşünmeseydiniz..
O-l-a-m-a-z

Ben çalışan bir kafalarının olduğunu hiç sanmıyorum böylelerinin.

Başka yerlerini çalıştırma çabasındalar sadece 😏
Bak bende potansiyel var, senden çooook var, yanındaysam kıymet bil kafası bu. Elinde patlamış ama, içimin yağları eridi, 5 kilo verdim kafadan. 😁

Bu konu bana şunu gösterdi kadın kadının her zaman düşmanı değilmiş. Eş,adamın ne mal olduğunu bir kadın sayesinde fark ediyor ve kendi öz değerini korumak adına tek bir hatada( tabi öncesini bilmiyoruz) gözünün yaşına bakmadan kapının önüne koymuş. Burada konu sahibi eş kişisinin gözünü açmış. Yarın birgün arayıp konu sahibine teşekkür ederse hiç şaşırmam. Burada tek kullanılan kişi ne yazık ki konu sahibi olmuş.

Bak bende potansiyel var, senden çooook var, yanındaysam kıymet bil kafası bu. Elinde patlamış ama, içimin yağları eridi, 5 kilo verdim kafadan. 😁
Adam bilerek falan göstermemiştir mesajları katip, yakalanmış düpedüz.

Konu sahibine cakas atmış bilerek yakalandım diye oda inanmış diğer yalanları gibi. Çünkü inanmak işine geliyor.

Konu başlığı bile o kadar kötü ki 😑 evliyken sana aşık olduğunu iddia eden yarın seninle evliyken başkasına da aşık olabilir çok rahat. Bu kadar mı mantıktan uzak kafa taşıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back