• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli Erkek Aşık olur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yahu senin yüzünden bir yuva dağılmış.. şeytanın en çok hoşuna giden şey olmuş ..artık daha ne kadar kötü olabilirsin ki birde bilerek isteyerek yapmışsın yani ama zaten cezanı çekeceksin böyle karaktersiz culsuz belkide cinsel performansı sıfır olan biriyle berabersin ...eğer ondan ayrilirsan aynını evlenince sen yaşa inşallah, o kadına yasattiklarini hadi optum bay :*
Yuvayı konu sahibi dağıtmamış ki (adama göre bitmiş bir evlilik ne kadar inanırsak artık ) evli çift boşanmak için konu sahibini kullanmış bir kıvılcım bekleniyormuş piyangoda bu kızımıza vurmuş.

Ben onların ilişkisini de sağlıklı bulmuyorum. Adamın eşiyle ilişkisini de. Ama bence konu sahibi yüzünden bitmiş bir evlilik yok. Konu sahibi adamla sadece telefonda konuşuyormuş o dönem.Kendi çok anlam yüklemiş olabilir ama bence evlilik bitirecek bi yakınlık değil bu durum. O nedenle onunla ilgisi olmadığını düşündüm

Bu bir iç rahatlatmadir.

Sonuçta kadın aldatildigini öğrenmiş ve evliliği bitiriyor.

Nereden bilelim omurgasız erkeğin doğru söylediğini.

Niye bitmiş bir evlilik gözüyle bakıyorsunuz . Erkek öyle söyledi diye mi ?

Bu bir iç rahatlatmadir.

Sonuçta kadın aldatildigini öğrenmiş ve evliliği bitiriyor.

Nereden bilelim omurgasız erkeğin doğru söylediğini.

Niye bitmiş bir evlilik gözüyle bakıyorsunuz . Erkek öyle söyledi diye mi ?
Bilmem ben ciddiye almadım sanırım konu sahibiyle adamın ilişkisini🤔

Yeterince linç edilmissiniz o yüzden sadece konunuza görüşümü yazayım:
O adamdan yar olmaz. Yasiniz genç karsiniza ne insanlar çıkar. Bu adamla devam ederseniz ileride "senin yüzünden oldu/senin yüzünden param pulum kalmadı " diye sizi suçlayabilir.
Size düşen evli olduğunu öğrendikten sonra iletisimi kesmekti.
Bugün karısını sizinle aldatan yarın sizi başkasıyla aldatir. Deger mi bile bile lades demeye?
Duygularınıza ket vurup her yerden silin engelleyin, iletisimi kesin. Önünüze bakın. Emin olun dışarıda bekar ve sizi mutlu edecek bir sürü erkek var bu ahlaksiza mi kaldiniz?

Adam bilerek falan göstermemiştir mesajları katip, yakalanmış düpedüz.

Konu sahibine cakas atmış bilerek yakalandım diye oda inanmış diğer yalanları gibi. Çünkü inanmak işine geliyor.

Konu başlığı bile o kadar kötü ki 😑 evliyken sana aşık olduğunu iddia eden yarın seninle evliyken başkasına da aşık olabilir çok rahat. Bu kadar mı mantıktan uzak kafa taşıyor?
Haklı olma ihtimalin var. 🙂 Eğer adamın dediği doğruysa daha fena. 😁 Allah bilir adamın kaçıncı aldatışı, karısının kaçıncı affedişi ki bu, adamda manyak bi yüzsüzlük oluşmuş; '' Haaah bak nasıl gonuşuyom karılarla, nasıl sevişiyom gözünün önünde, napacaaaaan valizini mi toplayacan?'' kıvamına gelmiş öküz, gibi sanki durum. Ohh valla nasıl ters tepmiş, g.t gibi kalmış ortada, karısı o valizi monte etmiş pisliğe. Konu sahibi saf kız da avutsun kendini, karısından sonra ilkim diye ahahahaha.

Neden face de begendigin bir adama yazıp iletişime geçiyorsun yaptığın yanlış kendini o kadının yerine köy kocan a biri yazmış sen ne yapardın o kadının ahını almışsın evlensene de mutlu zor kocan seni başka kadın için bırakma ihtimali olur daha önce de yapmış sanada der üzmek istemiyorum ayrılalım sen aradan bi çekil kaybol adam karısıyla belki barışırdı yanı canım çok yanlış yoldasın

Haklı olma ihtimalin var. 🙂 Eğer adamın dediği doğruysa daha fena. 😁 Allah bilir adamın kaçıncı aldatışı, karısının kaçıncı affedişi ki bu, adamda manyak bi yüzsüzlük oluşmuş; '' Haaah bak nasıl gonuşuyom karılarla, nasıl sevişiyom gözünün önünde, napacaaaaan valizini mi toplayacan?'' kıvamına gelmiş öküz, gibi sanki durum. Ohh valla nasıl ters tepmiş, g.t gibi kalmış ortada, karısı o valizi monte etmiş pisliğe. Konu sahibi saf kız da avutsun kendini, karısından sonra ilkim diye ahahahaha.
Birde kendisine aşık olduğunu düşünüyor 😂

Çok aşk annecim :KK70:

İnsanların size sövüp de günahını mı almak istiyorsunuz yoksa ben öyle bir gadınım ki evli adam eşinden çekmiş benim kollarımda aşkı buldu, ben ona her şeyi unutturacağım çünkü benim aşkım saf temiz diye ego mu kasıyorsunuz?

İki türlü de çok acınasısınız

Ben onunla konuştum. Bu böyle gitmeyecek diye, anlattım her şeyi demin ve uzaklaşma kararı aldık. Ne zor değil mi birini kırmadan bir şey anlatmak. Ama hepiniz zavallı koca delisi insanlarsınız. Kocanız sizi aldatsa yine kadın suçlu sizce. Pembiş gelinler. Hayatta tek başarınız evlenmek ya hepinizin. Bilmeden insanları yaftalıyorsunuz... yazık. İnsan yaşattığını yaşamadan ölmezmiş ya sizin de kınadığınız başınıza gelmeden ölmeyin umarım. Kızınızdan kardeşinizden en yakınınızdan çıksın. Hepiniz kahrolun küfür ettiğiniz, hakaretiniz kadar. Halbuki iyiden güzelden de anlardım ben, nitekim 3-5 yorumdan da anladım. Ama içinizin pisliği yorumunuza sinmiş. Kimseden de utanmıyorum. Edepsiz olan sizlersiniz...

Ben onunla konuştum. Bu böyle gitmeyecek diye, anlattım her şeyi demin ve uzaklaşma kararı aldık. Ne zor değil mi birini kırmadan bir şey anlatmak. Ama hepiniz zavallı koca delisi insanlarsınız. Kocanız sizi aldatsa yine kadın suçlu sizce. Pembiş gelinler. Hayatta tek başarınız evlenmek ya hepinizin. Bilmeden insanları yaftalıyorsunuz... yazık. İnsan yaşattığını yaşamadan ölmezmiş ya sizin de kınadığınız başınıza gelmeden ölmeyin umarım. Kızınızdan kardeşinizden en yakınınızdan çıksın. Hepiniz kahrolun küfür ettiğiniz, hakaretiniz kadar. Halbuki iyiden güzelden de anlardım ben, nitekim 3-5 yorumdan da anladım. Ama içinizin pisliği yorumunuza sinmiş. Kimseden de utanmıyorum. Edepsiz olan sizlersiniz...
Ya bi git isine, biz senn karsindaki adami da sucluyoruz helal olsun o kadina insallah daha beter yapar ikinizi de

Vallahi bıktık bu istedikleri yorumları alamayanların beddualarından, bütün kötü dilekleriniz sizi bulsun.

Vallahi bıktık bu istedikleri yorumları alamayanların beddualarından, bütün kötü dilekleriniz sizi bulsun.
Benim istediğim yorum insan gibi cidden yanlış yoldasındı. Ki geldi de o tip yorumlar ben de az önce arayıp konuştum ve söyledim söyleyeceğimi. Ama siz anlamazsınız ki zihniniz kocanıza kilitli. Boşuna anlatmayacağım

Sizin gibilerin fiks cümlesi, '' Kınıdığınız bışınızı gilmidin ilmizsiniz'' öööö. Seçimler ve sonuçları hanfendi, bizlik birşey yok. Noldu, karısı donuna kadar alınca, adam bi düştü gözünüzden di mi, bütün çekiciliği gitti. Tekrar diyorum, dua edin de kadının aklına size de tazminat davası açmak gelmesin. Sadakat yükümlülüğü adamda, ama sizin de insanlık borcunuz vardı o kadına. Umarım tazminat davası açar size, takır takır öderken bu kocaman kocaman laflarınız gelir aklınıza. Kimin koca delisi olduğu çok aşikar, bekarlarda kıtlık var gibi evli heriflere yapışan biz değiliz sonuçta.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back