Evli erkeğe aşık olmak

Hayattaki hedefiniz nedir kendiniz için

Romantik ilişkiler literatüründe tanımı yok bu üyenin, o derece marjinal. Sen git sevgiline sevişmesi için icazet ver, burada ağla evlenmiyor diye, tepki alınca da çok ilgili de, mutluyuz da bık bık. Sizi rezil varoşlar.

Peki benim bu ihtiyaç meselesini yazının devamını okumadan "giyim, yeme ve içme" tarzında şeyler sanmamın saflık seviyeme kac puan

sizin gibilerden ders almak cok iyi seneryo yazma ozeligine sahipsinz
Evet çok fazla film izlerim ama bukadar ses getireceğini İnan’ın ben de düşünmedim,damara basıldı kocamı kapar bu tipler diye hepiniz saldırdınız dimi buna da empati diyorsunuz

Hanımefendinin hayattaki amacı belli, mutlu olmak.

Fakat sizin amacınız aldatılmak galiba.
Onun amacı; insanlara nasıl rezil ederim kendimi, nasıl seviyesiz ve beyin ana okulu terk olduğumu gösteririm.
Isimli çalışmaları ile burada kendini sergiliyor

Evet çok fazla film izlerim ama bukadar ses getireceğini İnan’ın ben de düşünmedim,damara basıldı kocamı kapar bu tipler diye hepiniz saldırdınız dimi buna da empati diyorsunuz
benim kocam seni ne yapsin :) senin gibileri her gun karakola goturuyor

Allah im bir yandan uzuluyorum Allah sana da ev yuva es nasip etsin gene buyukluk bizde kalsin.
Hanfendicim insanlar evlenmek zorunda değildir sizin gibi evde kalçam korkusuyla hareket etseydim sizler gibi başkalarının sorunlarına çare arardım sadece,siz kendinize üzülün bence

Size sorulmadıçete üyesi

Çete üyesiyim madem, hani öyle diyorsunuz; çeteler birbirinin ardını kollar.

Bayağı güldürdün bugün bizi. Kendini aldattıran sen, konu açıp kendisine metres muamelesi gördüren sen, gelip burada eğitim eğitim diye caka satan sen. Yahu eğitilememişsin, ne eğitiminden bahsediyorsun!

Hanfendicim insanlar evlenmek zorunda değildir sizin gibi evde kalçam korkusuyla hareket etseydim sizler gibi başkalarının sorunlarına çare arardım sadece,siz kendinize üzülün bence
Ee daha geçen ağlıyordun, sevgilim evlenmek istemiyor, diye.

Çok mu hoşuna gitti metres olarak tanınmak?Bilinçaltında buna doğru bir istek olmasın sakın?
Allahım birde gülücükler atarak yazmışsın.. Hiç yaşının kadını değilsin kusura bakma

Ben de çok güldüm bugün ne güzel karşılıklı gülüşmüşüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…