Hayattaki hedefiniz nedir kendiniz içinAy Gö...))43 yaşındayım kocam tarafından çok sevilen ve sayılan bir kadınım.Ama olur da terk edilirsem taşı sıksam suyunu çıkartır yine kimseye muhtaç olmam.
Senin yaptığın ne allah aşkına 36 yaşında kadınsın, 6 yaşında ana okulu bebeleri gibi buraya bu saçma fake konuyu açarak zamanını boşa harcayan,burda aklınca diğer hatunları aşağılayarak basitlikten zevk alan boş birisin işte..birde beni aşagiliyorlar diye bik bik ötüyorsun.
Hayatta bir hedefin olsun bir vizyonun olsun özel ve derin zevklerin olsun vs..sonra gel yaz buraya..kapis?
Dün konu açmıştı sevgilinin ihtiyaçlarının karşılanması diye. Sevgilimin ihtiyacın ben karşılayamam bakireyim diye başka kadına gitmesine izin vermiştibence tüm konuları yalan dikkat çekmek istiyor
Eğitim hayatı olmayınca insan koca derdine düşüyor dimi haklısınız erken evleniyor evde kalırım korkusuyla:)bununda 6 senensi kalmis benimki. de 45 yasindaydi:)
Yok ben demedim kafami kiracagim diye. Karistirdiniz galiba.nieye hakaret edyim miletin sacma. konusu yuzunden kafami kiracm demissin ondan oyle espiriye vurdum yanlis anladiysaniz ozur dilerim
Anlatsam anlayacagindan emin değilim kusura bakma..malum..)Hayattaki hedefiniz nedir kendiniz için
Hanımefendinin hayattaki amacı belli, mutlu olmak.Hayattaki hedefiniz nedir kendiniz için
sizin gibilerden ders almak cok iyi seneryo yazma ozeligine sahipsinzHayattaki hedefiniz nedir kendiniz için
Evet çok fazla film izlerimsizin gibilerden ders almak cok iyi seneryo yazma ozeligine sahipsinz
bakmaYok ben demedim kafami kiracagim diye. Karistirdiniz galiba.
Size sorulmadıHanımefendinin hayattaki amacı belli, mutlu olmak.
Fakat sizin amacınız aldatılmak galiba.
Onun amacı; insanlara nasıl rezil ederim kendimi, nasıl seviyesiz ve beyin ana okulu terk olduğumu gösteririm.Hanımefendinin hayattaki amacı belli, mutlu olmak.
Fakat sizin amacınız aldatılmak galiba.
benim kocam seni ne yapsin :) senin gibileri her gun karakola goturuyorEvet çok fazla film izlerimama bukadar ses getireceğini İnan’ın ben de düşünmedim,damara basıldı kocamı kapar bu tipler diye hepiniz saldırdınız dimi buna da empati diyorsunuz
Hanfendicim insanlar evlenmek zorunda değildir sizin gibi evde kalçam korkusuyla hareket etseydim sizler gibi başkalarının sorunlarına çare arardım sadece,siz kendinize üzülün benceAllah im bir yandan uzuluyorum Allah sana da ev yuva es nasip etsin gene buyukluk bizde kalsin.
Size sorulmadıçete üyesi
Ee daha geçen ağlıyordun, sevgilim evlenmek istemiyor, diye.Hanfendicim insanlar evlenmek zorunda değildir sizin gibi evde kalçam korkusuyla hareket etseydim sizler gibi başkalarının sorunlarına çare arardım sadece,siz kendinize üzülün bence
Çok mu hoşuna gitti metres olarak tanınmak?Bilinçaltında buna doğru bir istek olmasın sakın?Evet çok fazla film izlerimama bukadar ses getireceğini İnan’ın ben de düşünmedim,damara basıldı kocamı kapar bu tipler diye hepiniz saldırdınız dimi buna da empati diyorsunuz
Ben de çok güldüm bugün ne güzel karşılıklı gülüşmüşüzÇete üyesiyim madem, hani öyle diyorsunuz; çeteler birbirinin ardını kollar.
Bayağı güldürdün bugün bizi. Kendini aldattıran sen, konu açıp kendisine metres muamelesi gördüren sen, gelip burada eğitim eğitim diye caka satan sen. Yahu eğitilememişsin, ne eğitiminden bahsediyorsun!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?