Çete diyince kulaklarım çınladı nedense.
Hanfendicim insanlar evlenmek zorunda değildir sizin gibi evde kalçam korkusuyla hareket etseydim sizler gibi başkalarının sorunlarına çare arardım sadece,siz kendinize üzülün bence
Tatlım benim nezaman ağladım sizi insan sanıp soru sorduk seviyeyi aldınız asagı cektiniz mahalle kavgası da yapıyorsunuz da siz,hatta komşularıyla laf dalasına girenler de sizden benceEe daha geçen ağlıyordun, sevgilim evlenmek istemiyor, diye.
haha taş çıkarırsın sen nicelerineBir zamanlar maziydi:))
haha taş çıkarırsın sen nicelerine
Ben o konularınıza yorum bile yapmadım.Tatlım benim nezaman ağladım sizi insan sanıp soru sorduk seviyeyi aldınız asagı cektiniz mahalle kavgası da yapıyorsunuz da siz,hatta komşularıyla laf dalasına girenler de sizden bence
Biz de eğitim hayatındaydık 20’li yaşlarda, senin yaşındayım 9 yılık evli ve Çocukluyum ayrıca mesleğim de var. Senin yaşında bir temizliğe kadın geliyordu bana 2 tane torunu vardı.Evet 36 yaşındayım
Sizin gibi 20 li yaşlarda eğitim hayatımla uğraşıyordum başkalarının sorunlarıyla boğuşmak yerine
Sizi benim Yaşıma gelince düşünemiyorumbüyük ihtimal kocaları tarafından terk edilen ve mesleği de olmadığı icin ortada kalan tarafta olacaksınız
nickinle profil fotonla mesajlarınla siyasi yönünle benim için yaşlanmazsın hanım cım :)))Yaşlandık artık el verdim bıraktım:))
nickinle profil fotonla mesajlarınla siyasi yönünle benim için yaşlanmazsın hanım cım :)))
Bizi keklemistir yineEe daha geçen ağlıyordun, sevgilim evlenmek istemiyor, diye.
Öncelikle bayan değil, kadın. Bir diğer ikinci şeyse seni kendine bağlamak için gizlemiş. Bir nevi kandırmış. 2. Kadınsın şu an her ne kadar inkar etsen ve diğer kadını ikinci kadın olarak görsen de... Madem bu adamı seviyorsun kadınlık gururunu da düşünüyorsun (umarım düşünüyorsundur) Boşayacak karısını öyle gelecek karşına. Aynen böyle söyleyeceksin. Boşanana kadar da iletişimini keseceksin veya yok denecek kadar azaltacaksın. Diğer kadının yerinde sen de olabilirdin unutma. Madem o kadar boşanmak istiyor boşasaymış yahu şimdiye kadar aklı nerede kalmış.Selam bayanlar
Aranızda yeniyim
Kimseye durumumu açıklayamadığım için burda fikirlerinizi almak istiyorum
Bundan 5 ay önce biriyle tanıştım ortak bir arkadaşımızın aracılığıyla
Ortak arkadaşımıza beni çok beğendiğini ve daha yakından tanımak istediğini söylemiş
Bana bunu söylediğinde yüzünü bile hatırlamıyorum deyip konuyu kapattım
Daha sonra numaramı alıp beni aradı en azından 1 yemek yemek istediğini söyledi okadar ısrar edince peki dedim sonunda
Bu 4 ay boyunca baya hoşlandık birbirimizden
Gezdik tozduk cinsel anlamda bisey yaşamadık
Bana hediyeler çiçekler almaya başladı ufak tefek
Sonra birgün evli olduğunu söyledi ben şok oldum dilim tutuldu
Ortak arkadaşımıza da evli olduğunu söylememesini karışını sevmediğini boşanacağını söylemiş
Onu çok seviyorum
Karısını sevmediğini sürekli konuştuğunu onu boğduğunu bıktığını boşanmak istediğini ve benimle alakası olmadığını söylüyor
1 tane de çocuğu var
Ben olsam da olmasam da boşanıcagını söyledi
Sizce ne yapmam gerek?
Bu kişinin yazdıgı bu olay senaryo... öc almakmış burdaki kadınlardan yarası varmışta... o yüzden yormayın kendinizi.... sahte profil ve kişilik kendisiÖncelikle bayan değil, kadın. Bir diğer ikinci şeyse seni kendine bağlamak için gizlemiş. Bir nevi kandırmış. 2. Kadınsın şu an her ne kadar inkar etsen ve diğer kadını ikinci kadın olarak görsen de... Madem bu adamı seviyorsun kadınlık gururunu da düşünüyorsun (umarım düşünüyorsundur) Boşayacak karısını öyle gelecek karşına. Aynen böyle söyleyeceksin. Boşanana kadar da iletişimini keseceksin veya yok denecek kadar azaltacaksın. Diğer kadının yerinde sen de olabilirdin unutma. Madem o kadar boşanmak istiyor boşasaymış yahu şimdiye kadar aklı nerede kalmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?