Evli erkeğe aşık olmak

Yaptığın hiç doğru değil. Ki onun böyle teklif bile sunması niyetinin iyi olmadığını gösteriyor evli barklı adam sonuçta onların evlilik hayatının nasıl geçtiğini ne bittiğini ne bileceksin ki? Bu ahlaki bir davranış değil. Benim böyle bir arkadaşım olsa onunla hayatta konuşmam tüm bağlarımı koparırım.
Git bi ahlaken vicdanını sorgula. Herkese de kanma. Güven beş kuruşluk değil.

İnsanlar evli kişilere aşık olabilirler ok bunda sorun yok çünkü kime aşık olacağını seçemezsin. Ama evli kişilerle ilişki yaşayamazsınız.

Tatlım benim nezaman ağladım sizi insan sanıp soru sorduk seviyeyi aldınız asagı cektiniz mahalle kavgası da yapıyorsunuz da siz,hatta komşularıyla laf dalasına girenler de sizden bence
Ben o konularınıza yorum bile yapmadım.

Mahalle kavgası da yapmadım hayatımda.

Psikoloğa gidin, ciddiyim. İyi değilsiniz çünkü.

Yönetim sizi banlamadıysa büyük ihtimalle taşlayalım diye.

Hanımlar boşverin yazmayın şu kişiliksiz okumuş insana.... bu topiğe yazmayalım artık... yazdıkça kendini nimet sanıyo.... kendi kendine takılsın.... asılın şikayet et butonuna... yazın sebebide toplum ahlakına zarar vermek diye....

Biz de eğitim hayatındaydık 20’li yaşlarda, senin yaşındayım 9 yılık evli ve Çocukluyum ayrıca mesleğim de var. Senin yaşında bir temizliğe kadın geliyordu bana 2 tane torunu vardı.

Öncelikle bayan değil, kadın. Bir diğer ikinci şeyse seni kendine bağlamak için gizlemiş. Bir nevi kandırmış. 2. Kadınsın şu an her ne kadar inkar etsen ve diğer kadını ikinci kadın olarak görsen de... Madem bu adamı seviyorsun kadınlık gururunu da düşünüyorsun (umarım düşünüyorsundur) Boşayacak karısını öyle gelecek karşına. Aynen böyle söyleyeceksin. Boşanana kadar da iletişimini keseceksin veya yok denecek kadar azaltacaksın. Diğer kadının yerinde sen de olabilirdin unutma. Madem o kadar boşanmak istiyor boşasaymış yahu şimdiye kadar aklı nerede kalmış.

Bu kişinin yazdıgı bu olay senaryo... öc almakmış burdaki kadınlardan yarası varmışta... o yüzden yormayın kendinizi.... sahte profil ve kişilik kendisi

Hanımlar boşverin yazmayın şu kişiliksiz okumuş insana.... bu topiğe yazmayalım artık... yazdıkça kendini nimet sanıyo.... kendi kendine takılsın.... asılın şikayet et butonuna... yazın sebebide toplum ahlakına zarar vermek kadınları aşagılamak diye....ettim ben şikayet

Alıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…