Evli erkeğe aşık olmak

Bu uye kimmis peki ayy kacirmsiim desifre mi oldu
Kendi gönül rızan ile kendini aldattırman, pessss!

Komedi gibisin. Pardon trajikomik.

Bir ruh sağlığı uzmanı ile görüş bakalım şu düşünce ve fikirlerin normal mi?

Çünkü, anormalsin.

Kazen konuyu kaldır bence hala konuya kendini kaptırmışlar var
Ciddi yoruldular yazmaktan üzülüyorum

Koca bulmak icin meslek sahibi ki olmak gerekiyor.Senin buldugun kocayi bizimkiler gozu kapali bulur. : D

Ben sana hangi tarafta olacağını söyliyeyim mi?

Konu 1- Kocam beni aldatıyor.

Konu 2- Kocam beni aldattı afettim, yine aldattı.

Konu 3- Kocam beni aldattı afettim, yetmedi yine aldattı. Durur muyum hiç yine affettim. Adam da uçkurunu tutamadı, yine aldattı. Ne yapmalıyım?

Konu 4- Boşanmalı mıyım? Kaç defa aldatıldığımı hatırlamıyorum. Bir yanım affet diyor.

ahahahahahah.... bizi en azından terk edecek yada etmeyecek kocamız var bırakta onu biz düşünelim.... senin o da yok be bacım. Anca evlimi değilmi belli olmayan ama kuyrugundan ayrılmadıgın seni oyalayan heriflerler takılırsın sende ...ayrıca bi kariyer bi okul okuyan sen değilsin be gülüm.... merak etme yaniii sen bizleri.... Biz kadınız hiç bi zaman ezilmeyiz ezdirmeyiz kişilik gurur ve aklımız var çok şükür.... sen şimdiden eğitim hayatına ragmen ortada kalmışsın zaten.....

Kazen konuyu kaldır bence hala konuya kendini kaptırmışlar var
Ciddi yoruldular yazmaktan üzülüyorum

Bence bu arkadaş bizim inançlarımızla oynadı atılmalı siteden
buna benzer bi konu açılmış doğru mu ki diyip cevap yazmadım siteye inancımızı kaybettircek

hadi yarışalim

22 yaşında üniversiteyi bitirdim
23 yasinda evlendim
25 yasinda kariyer meslek olarak atandim
26 yasinda anne oldum
bu arada evim ve arsam da var

oldu mu!??

Bak arkadaş 55 yaşındayım en güzel mesleklerden birine sahibim ev hanımıyım mutluyum huzurluyum.
Merak etme kocam ortada filan bırakmaz,seni üzdüysem biraz ne mutlu bana.
Kafanda uyduruk senaryolarda yazmaya kalkma sakın.

Ay Gö...))43 yaşındayım kocam tarafından çok sevilen ve sayılan bir kadınım.Ama olur da terk edilirsem taşı sıksam suyunu çıkartır yine kimseye muhtaç olmam.
Senin yaptığın ne allah aşkına 36 yaşında kadınsın, 6 yaşında ana okulu bebeleri gibi buraya bu saçma fake konuyu açarak zamanını boşa harcayan,burda aklınca diğer hatunları aşağılayarak basitlikten zevk alan boş birisin işte..birde beni aşagiliyorlar diye bik bik ötüyorsun.
Hayatta bir hedefin olsun bir vizyonun olsun özel ve derin zevklerin olsun vs..sonra gel yaz buraya..kapis?

Ne mutlu bir evin hanımı olabilmeye... o evde kendi yemeğinin dumanını tüttürüp kocasına kapıyı açıp çocuklarıyla gül gibi geçinip gidebilmek ev hanımlıgı kadar kutsal bişey varmı.... bu şahısın aklına gelmiyormu acaba kendi annesinin ev hanımı olup olmadıgı ... keşkeee kendininde kapısını kocasına açabilceği entrikalardan uzak aşk dolu bir yuvası olsaa.... belki tırmalayıp durmaz milleti....

Çok şükür diyelim halimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…