Kendi gönül rızan ile kendini aldattırman, pessss!
Komedi gibisin. Pardon trajikomik.
Bir ruh sağlığı uzmanı ile görüş bakalım şu düşünce ve fikirlerin normal mi?
Çünkü, anormalsin.
:)bununda 6 senensi kalmis benimki. de 45 yasindaydi:)aynen
ben evlendigimde kaynanam 42 yasindaydi
Evet 36 yaşındayım
Sizin gibi 20 li yaşlarda eğitim hayatımla uğraşıyordum başkalarının sorunlarıyla boğuşmak yerine
Sizi benim Yaşıma gelince düşünemiyorumbüyük ihtimal kocaları tarafından terk edilen ve mesleği de olmadığı icin ortada kalan tarafta olacaksınız
Ben sana hangi tarafta olacağını söyliyeyim mi?Evet 36 yaşındayım
Sizin gibi 20 li yaşlarda eğitim hayatımla uğraşıyordum başkalarının sorunlarıyla boğuşmak yerine
Sizi benim Yaşıma gelince düşünemiyorumbüyük ihtimal kocaları tarafından terk edilen ve mesleği de olmadığı icin ortada kalan tarafta olacaksınız
Evet 36 yaşındayım
Kazen konuyu kaldır bence hala konuya kendini kaptırmışlar var
Ciddi yoruldular yazmaktan üzülüyorum
Hatırladım esiyle ilgili baslik mi ne acmisti teşekkür ederim
Evet 36 yaşındayım
:)bununda 6 senensi kalmis benimki. de 45 yasindaydi:)
Evet 36 yaşındayım
Ay Gö...))43 yaşındayım kocam tarafından çok sevilen ve sayılan bir kadınım.Ama olur da terk edilirsem taşı sıksam suyunu çıkartır yine kimseye muhtaç olmam.Evet 36 yaşındayım
Ne mutlu bir evin hanımı olabilmeye... o evde kendi yemeğinin dumanını tüttürüp kocasına kapıyı açıp çocuklarıyla gül gibi geçinip gidebilmek ev hanımlıgı kadar kutsal bişey varmı.... bu şahısın aklına gelmiyormu acaba kendi annesinin ev hanımı olup olmadıgı ... keşkeee kendininde kapısını kocasına açabilceği entrikalardan uzak aşk dolu bir yuvası olsaa....Bak arkadaş 55 yaşındayım en güzel mesleklerden birine sahibim ev hanımıyım mutluyum huzurluyum.
Merak etme kocam ortada filan bırakmaz,seni üzdüysem biraz ne mutlu bana.
Kafanda uyduruk senaryolarda yazmaya kalkma sakın.
Hakaret mi asagilama mi anlamadim.kafana yazik :)
Ne mutlu bir evin hanımı olabilmeye... o evde kendi yemeğinin dumanını tüttürüp kocasına kapıyı açıp çocuklarıyla gül gibi geçinip gidebilmek ev hanımlıgı kadar kutsal bişey varmı.... bu şahısın aklına gelmiyormu acaba kendi annesinin ev hanımı olup olmadıgı ... keşkeee kendininde kapısını kocasına açabilceği entrikalardan uzak aşk dolu bir yuvası olsaa....belki tırmalayıp durmaz milleti....
nieye hakaret edyim miletin sacma. konusu yuzunden kafami kiracm demissin ondan oyle espiriye vurdum yanlis anladiysaniz ozur dilerimHakaret mi asagilama mi anlamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?