• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli erkeğe aşık olmak

Ay Gö...))43 yaşındayım kocam tarafından çok sevilen ve sayılan bir kadınım.Ama olur da terk edilirsem taşı sıksam suyunu çıkartır yine kimseye muhtaç olmam.
Senin yaptığın ne allah aşkına 36 yaşında kadınsın, 6 yaşında ana okulu bebeleri gibi buraya bu saçma fake konuyu açarak zamanını boşa harcayan,burda aklınca diğer hatunları aşağılayarak basitlikten zevk alan boş birisin işte..birde beni aşagiliyorlar diye bik bik ötüyorsun.
Hayatta bir hedefin olsun bir vizyonun olsun özel ve derin zevklerin olsun vs..sonra gel yaz buraya..kapis?
Hayattaki hedefiniz nedir kendiniz için😄😂

Romantik ilişkiler literatüründe tanımı yok bu üyenin, o derece marjinal. Sen git sevgiline sevişmesi için icazet ver, burada ağla evlenmiyor diye, tepki alınca da çok ilgili de, mutluyuz da bık bık. Sizi rezil varoşlar. :KK25:

Dün konu açmıştı sevgilinin ihtiyaçlarının karşılanması diye. Sevgilimin ihtiyacın ben karşılayamam bakireyim diye başka kadına gitmesine izin vermişti 🙄 bence tüm konuları yalan dikkat çekmek istiyor 😅

Peki benim bu ihtiyaç meselesini yazının devamını okumadan "giyim, yeme ve içme" tarzında şeyler sanmamın saflık seviyeme kac puan 🤦‍♀️

sizin gibilerden ders almak cok iyi seneryo yazma ozeligine sahipsinz
Evet çok fazla film izlerim 😄ama bukadar ses getireceğini İnan’ın ben de düşünmedim,damara basıldı kocamı kapar bu tipler diye hepiniz saldırdınız dimi buna da empati diyorsunuz😄😂😂😂

Hanımefendinin hayattaki amacı belli, mutlu olmak.

Fakat sizin amacınız aldatılmak galiba.
Onun amacı; insanlara nasıl rezil ederim kendimi, nasıl seviyesiz ve beyin ana okulu terk olduğumu gösteririm.
Isimli çalışmaları ile burada kendini sergiliyor😂😂😂

Evet çok fazla film izlerim 😄ama bukadar ses getireceğini İnan’ın ben de düşünmedim,damara basıldı kocamı kapar bu tipler diye hepiniz saldırdınız dimi buna da empati diyorsunuz😄😂😂😂
benim kocam seni ne yapsin :) senin gibileri her gun karakola goturuyor

Allah im bir yandan uzuluyorum Allah sana da ev yuva es nasip etsin gene buyukluk bizde kalsin.
Hanfendicim insanlar evlenmek zorunda değildir sizin gibi evde kalçam korkusuyla hareket etseydim sizler gibi başkalarının sorunlarına çare arardım sadece,siz kendinize üzülün bence

Size sorulmadı😄😂😂😂çete üyesi

Çete üyesiyim madem, hani öyle diyorsunuz; çeteler birbirinin ardını kollar.

Bayağı güldürdün bugün bizi. Kendini aldattıran sen, konu açıp kendisine metres muamelesi gördüren sen, gelip burada eğitim eğitim diye caka satan sen. Yahu eğitilememişsin, ne eğitiminden bahsediyorsun!

Hanfendicim insanlar evlenmek zorunda değildir sizin gibi evde kalçam korkusuyla hareket etseydim sizler gibi başkalarının sorunlarına çare arardım sadece,siz kendinize üzülün bence
Ee daha geçen ağlıyordun, sevgilim evlenmek istemiyor, diye.

Çok mu hoşuna gitti metres olarak tanınmak?Bilinçaltında buna doğru bir istek olmasın sakın?
Allahım birde gülücükler atarak yazmışsın.. Hiç yaşının kadını değilsin kusura bakma

Çete üyesiyim madem, hani öyle diyorsunuz; çeteler birbirinin ardını kollar.

Bayağı güldürdün bugün bizi. Kendini aldattıran sen, konu açıp kendisine metres muamelesi gördüren sen, gelip burada eğitim eğitim diye caka satan sen. Yahu eğitilememişsin, ne eğitiminden bahsediyorsun!
Ben de çok güldüm bugün ne güzel karşılıklı gülüşmüşüz😄😂

Back
X