• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli erkeğe aşık olmak

Bayanlar konu sahte
Ayrıca benden 9 yaş küçük sevgilime söyledim biryere üye oldum ve senle olan sorunlarım da fikir aldım evlenmeme konusunda seni suçladılar dedim
O da bana aynen söyle söyledi:yaptığın delilikleri de anlattın mı neden evlenme fikrinden uzaklaştığımı?
Ben de hayır dedim senden bi 100 tl borç aldım beni rezil ettin dedi
Gittin hediye aldın sana al diyen olmadı hatta sana bunları iade etmeni de söyledim Bukadar pahalı hediye mi olur dedim dedi söyledin mi dedi
Ve sonunda su cümleyi kullandı seni seviyorum yaş benim icin sorun değil olsaydı bukadar uzamazdı ama beni yorma üzme dedi artık
Evlenmeyi düşünürüz neden düşünmeyelim dedi birçok örneği var bu durumun dedi
Ailen peki dedim halamın kızı da kendinden küçük biriyle evlendi hiç sorun olmadı dedi
Neden daha önce söylemedin dedim çünkü sürekli sorun çıkarıyorsun son dönemlerde dedi
Cinsellik olayına gelince bu sadece bir ihtiyaç benim icin dedi zaten sen de buna takılmadın dedi
Bukadar yani olayı çözdük ama sizler yüzünden 2 gündür kriz yaşanıyor aramızda
Tam tersi sayemizde evleniyorsunuz:kahve:

Vallahi bu insanlar yüzünden gidip dağ başına yerleşip, izole bi hayat yaşamak istiyorum. Ne yiyip ne içiyorsunuz da tek ayak üstünde bu kadar film fırıldak.
bizde turk dizilerini begenmiyoruz senaristi yapimcisi boyleleri olsun. holywood bolywooda tas cikarritz

Cinsellik olayına gelince bu sadece bir ihtiyaç benim icin dedi zaten sen de buna takılmadın dedi
Bukadar yani olayı çözdük ama sizler yüzünden 2 gündür kriz yaşanıyor aramızda
Kendi gönül rızan ile kendini aldattırman, pessss!

Komedi gibisin. Pardon trajikomik.

Bir ruh sağlığı uzmanı ile görüş bakalım şu düşünce ve fikirlerin normal mi?

Çünkü, anormalsin.

Evet 36 yaşındayım
Sizin gibi 20 li yaşlarda eğitim hayatımla uğraşıyordum başkalarının sorunlarıyla boğuşmak yerine
Sizi benim Yaşıma gelince düşünemiyorum 😄büyük ihtimal kocaları tarafından terk edilen ve mesleği de olmadığı icin ortada kalan tarafta olacaksınız 😄

Tabi ki öyle diyecek
Sen olmasan da boşanacaktim

Bekar erkeklerin nesli mi tükendi?
Nasıl miden alıyor?
Aynısını ailene yapsalar
Ya da ailen evli bir adamla metres olduğunu bilse ne der?
Ailen genişse bilemem

Back
X