Evli erkeğe aşık olmak

Birincisi adam değil, ikincisi çok karakterli olsa karısı hakkında yakınmaz, o bir anne, anlaşamaya bilir, sevgisi de bitebilir eyvallah, git boşan kardeşim, ne haltın varsa ye, hiç kimsenin başka birinin onurunu, gururunu zedeleyecek davranışlarda bulunma hakkı yoktur, diyelim ki adam seni sevdi karısını boşadı, peki sen zannediyor musun o kadın geçirmedikleri için bosandiklarini düşünecek, her gün her saniye ah alacaksın hem kadının hem çocuğun unutma, yuva üstüne yuva olmaz, ağlayanın malı başkasına yar olmaz....

Ayyyyy çözdünüz müü kızzzz olayııı... helal olsunnn kız sizeeee..... gerçekten konuyu buraya yazman saçmaaa... yüzsüzlük gurursuzlugun adı aşk olmuş.... 2 gündür kriz yaşıyomuşlar bide bizim yüzümüzden hayyy k....mın kenarııı.... ama şunu unutma kimsee yaşatdıgını yaşamadan ölmezmiş.... bugun sana dediklerini yarın kalkar başka kadına der... yürü git bi yaaa....keşke seni engelleseler şurdan....

Önünde sonunda o svmiyorum dediği ama telli duvaklı gelini yapıp koynuna alıp düğün yaptığı hayatını kurduğu o kadına dönecek .evli erkeklerden uzak dursanız diyorum artık.o onun sevmediğini de söylese karısı.Boşansa da aklında o kalacak o onun namusu.siz de kullanıldığınızla kalacakınız.yazık

Bnce boş iş peşindesin sen çekil aradannormal halde boşanıyosa basınır siz sebep olmayın hem o kadının yerine kendini koysana belkide kavgaları senin yüzünden dir

Buradaki kadınlar çete kurmuş gibisiniz nedir bu ergen tavırlarınız,bana dediklerini başkasına deseydi 4 yıl uğraşmazdı bukadar olumsuzluğa rağmen,asıl siz nasıl banlanmıyorsunuz bu tavırlarınızla anlamıyorum

bir dakka bir dakka şimdi sen konu sahte yazmadınmı ee sevgilin evli değil yani ?
doğrumu okudum ben ?

Yapacagin tek şey var, "madem boşanmayı düşünüyorsun, bosandiginda görüşelim' diyeceksin adama. Ama yüzde 99 boşanmayacak, hayal kırıklığına uğrama sonra.

vallahi gına geldi

kendi yaptıklarınızı burda yazip unutmaya engel olduğunuz icin mi kriz yasiyosunuz.

ikinizin de bi kulağından girip öbüründen çıkıyo söyledikleri galiba.

okuyunca tabi akilda daha kalici oluyo.

naparsaniz yapin. sabahtan beri önüme çıkıp duruyo konu.

evli!! dersini almis!! bir kadin!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…