Aynen dediğin gibi canım katılıyorum sana :) Erkek milleti işte emin ol her yerde aynıYok canim benim uzulmeye gerek yok hic.erkek milleti bilirsin iste:)onlari ikna etmek icin haklisin demek yetiyor yoksa aksama basinin etini yiyorlar.en azindan bizim evdeki oyle:)youtube tan farkli videolardan idare ediyorum artik.takildigim yer okursa sana soarim olmas mi:)
Oncelikle cocuklu annelere Allah sabir versin gercekten cok zor halen hamile olan arkadaslar bugunleriniz cok degerli hepimiz evde oturmak icin okumadik iste hayat evlilik cocuk derken bugunlerdeyiz tabiki buyuklerin dedigi gibi once meslekmis ama is isten gecince anlasiliyo neyse nasip dielim karamsarlasmayalim daha da gul gibi meleklerimiz var onlarin hatrina guclenelim kizlarİyiyiz deyip hep bastiriyoruz canim kendimizi.hepimiz oyle.her birimizin uzerinde agir bi yuk.gun gedtikce agirlasiyor.madem evde oturacaktik onca yil hic okumasaydik madem.hem oca zahmet cekip okuttular bizi.cok zor sartlarda okudum ben universiteyi
Canım motivasyon eksikliğinden kaynaklanabilir ders çalışamaman.Bak bir yerde demişsin bunca yıl boşuna mı okuduk diye.İşte boşuna okumadığımızı kendimize göstermek ve hakettiğimiz yerlere gelebilmek için ders çalışmamız şart.Ne yapalım bizimde kaderimiz böyleymiş.Sistemin kurbanı olduk.Ama bu yenilgiyi kabullenip durup bir köşede hiçbir şeymişiz gibi biraz daha beklersek her şey kötü sonuçlanabilir bizim için,daha da mutsuzluğa gömülebiliriz.O yüzden kendimiz için bir şeyler yapmak istiyorsak haydi ders çalışmaya diyorum arkadaşım.Arkadaslar calismalsr nasil gidiyor.ben calisamiyorum bari sizinkileri gorunce moralim duzelsin.
Ben evveliyatla hazırlanıyorum çok da memnunum.Bir de pegemin soru bankssı setini aldım.Yargı da vardı elimde 2015'in.Ee bunlar yeter de artar bile artık.Mayısa kadar anca biter zaten.Bosver canim sikma canini bence insanin en iyi dostu meslegi ben de simdi birsey almiyorum hep elimde kaliyo bence elindekileri bitir. Sinava kadar zaten alinir yine hem sende hirs yaparsin bu vesileyle bende simdi tarih video izledim hosuma gitti ihtiyac var elimde onu bitirince evveliyat alicam guzel bir kitaba benziyo alan arkadaslarimiz var mi bilmiyorum
O zaman bize kolay gelsin:):)Tipa tip ayni yerdeyiz cnm :/
Bitmiyoo bitemiyoki soru cozeyim :/
Hem video hem ozet bende oyleyim
Canım motivasyon eksikliğinden kaynaklanabilir ders çalışamaman.Bak bir yerde demişsin bunca yıl boşuna mı okuduk diye.İşte boşuna okumadığımızı kendimize göstermek ve hakettiğimiz yerlere gelebilmek için ders çalışmamız şart.Ne yapalım bizimde kaderimiz böyleymiş.Sistemin kurbanı olduk.Ama bu yenilgiyi kabullenip durup bir köşede hiçbir şeymişiz gibi biraz daha beklersek her şey kötü sonuçlanabilir bizim için,daha da mutsuzluğa gömülebiliriz.O yüzden kendimiz için bir şeyler yapmak istiyorsak haydi ders çalışmaya diyorum arkadaşım.
Ben evveliyatla hazırlanıyorum çok da memnunum.Bir de pegemin soru bankssı setini aldım.Yargı da vardı elimde 2015'in.Ee bunlar yeter de artar bile artık.Mayısa kadar anca biter zaten.
Evet canım destek olacağızzz tabi :) Ben de sizinle burdayım sınava kadarrrrrEvet tlim haklisin.bir de yogunluktsn oluyor.motivastyon var ama calismaya vakit yok:)bir sekilde yapacagiz artik.Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.birbirimize destek olalim.en iyisi bu.ihtiyaciniz olkursa elimden geldigince burdayim:)
Allahin izniyle sinava kadar hep beraberiz gercekten desteginiz motivasyonunuz bana cok iyi geliyo kendi adima ev cocuk yoksa insan kafayi yer ver calisamazdim hepinize tesekkrlerEvet tlim haklisin.bir de yogunluktsn oluyor.motivastyon var ama calismaya vakit yok:)bir sekilde yapacagiz artik.Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.birbirimize destek olalim.en iyisi bu.ihtiyaciniz olkursa elimden geldigince burdayim:)
Arkadaşlar soruyu yapan yokmu bunu yapmadan bi şey yapamiyorum için rahat etmiyorKızlar mutlak değer konusuna geldim daha çalışmadım bu soruyu yapan atabilirmi acaba
Cevap -1 mi?Ben birşeyler buldum da doğruysa yazayım buraya.Gece gece tarihten sonra ne kadar çözebildiysem artık :))Kızlar mutlak değer konusuna geldim daha çalışmadım bu soruyu yapan atabilirmi acaba
Evet cevap öyle cozermisin canımCevap -1 mi?Ben birşeyler buldum da doğruysa yazayım buraya.Gece gece tarihten sonra ne kadar çözebildiysem artık :))
Canim cevabi buldun mu anlatim mi b cozdum anca gordum msjiniKızlar mutlak değer konusuna geldim daha çalışmadım bu soruyu yapan atabilirmi acaba
Canım -5 buldum sonradan :/ İşlem hatası yapmışım ama sonuç -1 demişsin.Bulan vardır inşallah canım.Ev
Evet cevap öyle cozermisin canım
Çöz canım bizde görelim kökler birbirine karıştı gece gece :)))Canim cevabi buldun mu anlatim mi b cozdum anca gordum msjini
Kızlar mutlak değer konusuna geldim daha çalışmadım bu soruyu yapan atabilirmi acaba