- 29 Ağustos 2017
- 1.262
- 1.777
Bende bu hafta coğrafyayi bitirip tarihe devam edecegim kurulusta kaldım hangi soru bankasini cozuyorsunOsmanlidan soru cozup bitirecegim uc dort gun icinde inkılaba gececegm cocuk olunca calisma suresi maleaef sinirli oluyor saglik sorunlarindan dolayi bir suredir cok fazla ilerleyememistm ama bir ay icinde tarihi bitirmeyi planliyorum insallah
Yetisır yeterki inanalim kendimizeYa bazi face gruplarinda millet baya ilerlemis derslerde biz geridemi kaldik acaba yetisirmiki kizlar cocukla birde. Ben daha tek ders bitiremedim
Senib masallahin var i zaman:) kozmik oda tarih yedi iklim ve data. cozuyorum diger kaynaklari almadim henuzBende bu hafta coğrafyayi bitirip tarihe devam edecegim kurulusta kaldım hangi soru bankasini cozuyorsun
Ben isi gunduz yapabildigm kadar yapiyorum cocukla dur sus zor oluyo tabi:) cok kasmiyorum ev isinide oglani uyutur uyutmaz geciyorm basina :)Dershaneler yeni basladi bildigm kadariyla.yani gec kalms sayilmayz ama cocukla nasi olur bilemicm cocuk neyse de is cocukla bitmio ki yrmegi utusu vakit kalmio.ama gunde 1 saat bile olur aslinda denicem insallah :)
Konulara fazla calismiyorum 1 kere video izleyip geçiyorum test uzerinde daha iyi öğreniyorum coğrafyada 3 ünite bitti bakalim bu hafta bitecek mi geri kalanlarSenib masallahin var i zaman:) kozmik oda tarih yedi iklim ve data. cozuyorum diger kaynaklari almadim henuz
Bende bitiremedim 2 ay daha uzadı sınav zatenArkadaslar durumlar nasil ben daha tarihi bile bitiremedim az kaldi ama siz neler yaptiniz cokmu yavas ilerliyorum?
Ayugrasamam hanim birlikte ders calisabiliriz destek olarak siz de istersenizdostum @sererbah her gün ise gitti akşam geldi iki çocuğu ile ilgilendi oynadı ev temizledi yemek yaptı sonra gece 10 da derse oturdu gece 2 lere 3 lere kadar.. Sonra sabah ta ise gitti... haftasonları dersaneye gitti..
Çok fedakarlık etti çoookkkk.. ama karşılığını aldı hem de ilk seferde... Allah hepimize nasip etsin.. Maşallah dostuma
oyy çok teşekkür ederim ❤ kazanan arkadaşımın önderliğinde 3 kişi watsap grubu kurduk çalışmaya başladık .. Bakalım nasip inşallah.. Buraya geldikçe yazisir konuşuruz çok teşekkür ederim ❤❤❤Ayugrasamam hanim birlikte ders calisabiliriz destek olarak siz de isterseniz
Beni de alabilir misiniz ogretmenlik mezunuyum ve 6.yilim olacak resmenoyy çok teşekkür ederim ❤ kazanan arkadaşımın önderliğinde 3 kişi watsap grubu kurduk çalışmaya başladık .. Bakalım nasip inşallah.. Buraya geldikçe yazisir konuşuruz çok teşekkür ederim ❤❤❤