Teşekkürederim canım tamam bakarım :)Canim youtube tan hakan akademi var.matematik iyi anlatmis bi bvak istersen
Ben tarihi özet çıkararak çalışıyorum, başka türlü anlamıyorum çünkü.Keşke başka kısa ama verimli bir yolu olsa:/Kizlar tarihe nasil calisiyosunuz uzun uzun not aliyo musunuz
Canimsadece okuyarak daha az verimli olur.video gorerek duyarak okuyarak yazarak:)Teşekkürederim canım tamam bakarım :)
Ben tarihi özet çıkararak çalışıyorum, başka türlü anlamıyorum çünkü.Keşke başka kısa ama verimli bir yolu olsa:/
Sagol canim yeni basladim bakalim insallah baymaz su tarihCanim tarihten ramazan yetkin izle.cok guzel anlatiyor.onunde de kitabi ac.ikisini bir yurut iyi oluyor
Tatlım ben de ramazan yetginin videolarına başlayacağım.İnternetten sipariş verdim videolarını yüklemesini beklemeyeyim dedim :) Bu arada evveliyattan hazırlanıyorum ben de tarihe.Videolar bencede çok işe yarayacakCanimsadece okuyarak daha az verimli olur.video gorerek duyarak okuyarak yazarak:)
Tamam canım Sağol arayacağım ; )Osym yi ararsan daha saglikli bilgi alirsin cnm.. Benimde mesela kredi puanlarimla ilgili sıkıntım vardi herkes bisey soyledi ki osym cagri merkezini bi aradim apayri sey soyledi bana ...
Bencr orayi ara sor cnm
bende rapor alarak sınava girmek istiyorum mesela bende iki üç katlı okul binalarına çıkamıyorum yoruluyorumKPSS ye girebilirsiniz bence ama kurumların kendi sinavlari oluyorlar sağlık durumlarını soruyor bazıları . belki onlarda problem olur .
kalp hastasıyım canım ileri derecedeCanim merak ettim dogustan saglik sorunum var demissin.ozel degilse sorununne ki..hani e kpssye girecek kadar
Tamam canım Sağol arayacağım ; )
bende rapor alarak sınava girmek istiyorum mesela bende iki üç katlı okul binalarına çıkamıyorum yoruluyorum
kalp hastasıyım canım ileri derecede
Amin sağol canım bilgi almak için arayacağımÇok geçmiş olsun canım,Allah yardımcın olsun,şifa versin inşallah...Ösym'yi ara bencede,mutlaka bir çözüm yolu bulacaklardır.
Canim cok gecmis olsun.iki sinavin da sorularina bi bak bakalim hangisi sana daha iyi gelecek.bir de osymyi ara bence de.iyice ogren ayrintisini.icerigini.farklarini.sonrasini...ekpss sonrasinda engelli olarak ataniyorsun degil mi ben mi yanlis biliuyorum yoksaAmin sağol canım bilgi almak için arayacağım
Ramazan yetkinin video paketi ne kadar canim ucreti...Tatlım ben de ramazan yetginin videolarına başlayacağım.İnternetten sipariş verdim videolarını yüklemesini beklemeyeyim dedim :) Bu arada evveliyattan hazırlanıyorum ben de tarihe.Videolar bencede çok işe yarayacak
42 lira canım,zeka küpü kitapları sitesinden aldımRamazan yetkinin video paketi ne kadar canim ucreti...
Ben de istiyorum o hocanin konu anlatimini.ama esim istemiyor iste.elindeki kaynaklar yeter diyor.kiymetini bil canim:)umarim faydasi olur.guzel anlatiyor cunku.tarih evveliyat nasil ondan aldirabilirim belki42 lira canım,zeka küpü kitapları sitesinden aldım
Bende tam olarak bilmiyorumkiCanim cok gecmis olsun.iki sinavin da sorularina bi bak bakalim hangisi sana daha iyi gelecek.bir de osymyi ara bence de.iyice ogren ayrintisini.icerigini.farklarini.sonrasini...ekpss sonrasinda engelli olarak ataniyorsun degil mi ben mi yanlis biliuyorum yoksa
Ay canımm sen şimdi öyle dedin ya üzüldüm amaBen de istiyorum o hocanin konu anlatimini.ama esim istemiyor iste.elindeki kaynaklar yeter diyor.kiymetini bil canim:)umarim faydasi olur.guzel anlatiyor cunku.tarih evveliyat nasil ondan aldirabilirim belki
Günaydın canım çözümlü matematik soru bankasından da çalışırsan daha çok pekişir.Yargı bu konuda iyidirGünaydın kızlar dün mutlak değer çalıştım 50 soru cozdum video izledim ama tam oturmadı esitsizlikler özelliklerini karistiriyorum . bi konuyu çalışmak iki günü mu alıyor of ya