Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler canım.Ben mutlak x'i yalnız bırakmadan 0'dan küçük ve büyük halerinde denklemleri çözerek bulmaya çalıştım ama öyle -5 çıkıyor.Doğru yöntem buymuş demek ki saol canımEki Görüntüle 1654355 Kizlar gece gece ters oldu kusura bakmayin:)
Matematigim fena degil canim.takildiginiz yer nolursa yartdimci olmaya calisirimAy gece gece tarih özeti krizinden sonra bu iyi geldi :) Beynim açıldı Tarih bıktırdı beniiiii yahu
Ayni msj iki kez gelmis canim kusura bakma..Matematigim fena degil canim.takildiginiz yer nolursa yartdimci olmaya calisirim
Önemli değil tatlımAyni msj iki kez gelmis canim kusura bakma..
Tarihten nerdesin ben yeni basladim gozum korktu ya bitmek bilmiyoAy gece gece tarih özeti krizinden sonra bu iyi geldi :) Beynim açıldı Tarih bıktırdı beniiiii yahu
İkinci konuya geçtim.Ama mahvoldum özet çıkarmaktan canım ya.O kadar ayrıntı var ki,zihnimi çökertti bütün bilgiler gece gece bir de özet çıkarmaktan bileğim ağrımaya başladı.Yapcak birşey yok mecbur çalışcaz.Keşke özet çıkarmadan anlayabilsem şu dersi :/Tarihten nerdesin ben yeni basladim gozum korktu ya bitmek bilmiyo
Hangisi..lisansmı önlizansmı??kızlar pardon kpss mayısa alınmış haberiz varmı
Evet lisans alındı Mayıs'a, maalesef :/ Haberimiz var.kızlar pardon kpss mayısa alınmış haberiz varmı
Bence lisansa hiç bulaşma.Önlisanstan mis gibi gir ve atan :) Ben üniversitedeyken liseden kpssye girmediğime bin pişman oldum.Lisansı hep zorluyorlar çünkü.Tabi yine de sen bilirsinValla bende önlisans denicem bu yılda aksama kadar çocuk ev yamek tmzlk pert oluyorum..daha çalsmaya baslamadım bide lisans tamamlamaya ğeçtim oh mis..
Gunaydin canim..Günaydın. Dün temizlik utu derken ders çalışamadım. Uykusuzluğa dayaniyorum ya.
İnsan evi temiz olmayinca ici rahat etmiyor canim.temizligini yinca rahat oluyorsun.bugun telafi eder guzel calisirsin canim kmcanininur_nisa0157 .!.:Gunaydin canim..