Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Kuzum sen uyumadin mi hic:)

Valla tatlım ben bugün matematik ve geometri çalışmayı düşünüyorum.Bir de zaman kalırsa biraz sayısal mantık bakabilirim Senin programın ne tatlım?
Simdilik ogleye kadar uyumakti da uyku falan kalmadi sayende:) takildigin soru olursa sor bak tamammi?birlikte cozmeye calisiriz

Simdilik ogleye kadar uyumakti da uyku falan kalmadi sayende:) takildigin soru olursa sor bak tamammi?birlikte cozmeye calisiriz
Bence iyi olmuş canımmm :))) Sayemde hayallerine bir adım daha yaklaştın daha ne istiyorsun tatlımmm Sorarımmm canımm önce konuya bir bakayım da çözemediğim bir soru olursa sorarım sana burdan seni etiketleyerek olur mu :) Çok saol canım çok incesin

Est..canim o senin inceligin:)

Bu arada

senin bebisinin cinciyeti belli olmadi mi daha canim merak ettim
Belli canım doktor erkek dedi :) İnşallah değişmez sonradan o kadar alışmışken.

Alan icin canim.fizik kimya biyoloji uclusu oluyor ya hani fen bilimleri...hi gicik uc ders var ya..hani pek hatta hic beceremedigimiz...anlatayimmi daha:)

Ay ay amann anladım canım :) Allah kolaylık versin hemde ne gıcıklar ama olsun çalıştıktan sonra hallolur inşallah

Bi asker de sende var desene...iki de bende.ucu simdiden hazir:)
Kuzum ne kadar calissan da olmuyo ya.kac gundur biyoloji calisiyorum.daha fizik var kimya var...ooof ne zormus ogretmen olmak:)

İstersen degisebiliriz dersleri.senin bugunku calisacak olduklarin tam benlik...sen de bendekileri idare edersin iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…