Kuzum sen uyumadin mi hic:)Günaydınn.Ben de hep ayrıntılı temizlik yapardım ama özellikle bu yıl bıraktım temizlik yapmayı.Sadece temiz yaşayabileceğimiz kadar yapıyorum artık.Çünkü ders çalışmak zaten çok yoruyor.Bir de fiziksel olarak iyice yorulmayalım:) Bu yıl bizim için çok önemli
Günaydınn,olsun inşallah canımHepimizin gunleri aydin olsun arkadaslar...
Sana da gunaydin tatlim.bir de bana derler hic uyumaz misin diye:)oyle diyenleri sana gonderecegim haberin olsunelfeks .!.:Günaydınn,olsun inşallah canım
Hahaha uyku bana haram oldu:))) Derse başladım başlayalı tatlımmmKuzum sen uyumadin mi hic:)
Ah canim benim ya kiyamam...su sinav hepimizin duzenini alt ust etti:)kacta yattin ki senHahaha uyku bana haram oldu:))) Derse başladım başlayalı tatlımmm
Sana da gunaydin tatlim.bir de bana derler hic uyumaz misin diye:)oyle diyenleri sana gonderecegim haberin olsun
1 buçukta uykum geldi,2 ye doğru uyudum herelde :) Benim de haberim olmadı sonradan nasıl uyuduysam :)))Ah canim benim ya kiyamam...su sinav hepimizin duzenini alt ust etti:)kacta yattin ki sen
O da guzel..bugunku programimiz ne..1 buçukta uykum geldi,2 ye doğru uyudum herelde :) Benim de haberim olmadı sonradan nasıl uyuduysam :)))
Valla tatlım ben bugün matematik ve geometri çalışmayı düşünüyorum.Bir de zaman kalırsa biraz sayısal mantık bakabilirimO da guzel..bugunku programimiz ne..
Simdilik ogleye kadar uyumakti da uyku falan kalmadi sayende:) takildigin soru olursa sor bak tamammi?birlikte cozmeye calisirizValla tatlım ben bugün matematik ve geometri çalışmayı düşünüyorum.Bir de zaman kalırsa biraz sayısal mantık bakabilirimSenin programın ne tatlım?
Bence iyi olmuş canımmm :))) Sayemde hayallerine bir adım daha yaklaştın daha ne istiyorsun tatlımmmSimdilik ogleye kadar uyumakti da uyku falan kalmadi sayende:) takildigin soru olursa sor bak tamammi?birlikte cozmeye calisiriz
senin bebisinin cinciyeti belli olmadi mi daha canim merak ettim1 buçukta uykum geldi,2 ye doğru uyudum herelde :) Benim de haberim olmadı sonradan nasıl uyuduysam :)))
Biyoloji? O ne için canım?Canim benim pasalar uyanana kadar paragraf cozeyim diyorum.aksam uyuyunca da biyoloji bakacagim malesef
Est..canim o senin inceligin:)Bence iyi olmuş canımmm :))) Sayemde hayallerine bir adım daha yaklaştın daha ne istiyorsun tatlımmmSorarımmm canımm önce konuya bir bakayım da çözemediğim bir soru olursa sorarım sana burdan seni etiketleyerek olur mu :) Çok saol canım çok incesin
Alan icin canim.fizik kimya biyoloji uclusu oluyor ya hani fen bilimleri...hi gicik uc ders var ya..hani pek hatta hic beceremedigimiz...anlatayimmi daha:)Biyoloji? O ne için canım?
Belli canım doktor erkek dedi :) İnşallah değişmez sonradan o kadar alışmışken.Bu arada
senin bebisinin cinciyeti belli olmadi mi daha canim merak ettim
Alan icin canim.fizik kimya biyoloji uclusu oluyor ya hani fen bilimleri...hi gicik uc ders var ya..hani pek hatta hic beceremedigimiz...anlatayimmi daha:)
Belli canım doktor erkek dedi :) İnşallah değişmez sonradan o kadar alışmışken.
Ay ay amann anladım canım :) Allah kolaylık versin hemde ne gıcıklar ama olsun çalıştıktan sonra hallolur inşallah