Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Tarihten nerdesin ben yeni basladim gozum korktu ya bitmek bilmiyo
İkinci konuya geçtim.Ama mahvoldum özet çıkarmaktan canım ya.O kadar ayrıntı var ki,zihnimi çökertti bütün bilgiler gece gece bir de özet çıkarmaktan bileğim ağrımaya başladı.Yapcak birşey yok mecbur çalışcaz.Keşke özet çıkarmadan anlayabilsem şu dersi :/

kızlar pardon kpss mayısa alınmış haberiz varmı

Valla bende önlisans denicem bu yılda aksama kadar çocuk ev yamek tmzlk pert oluyorum..daha çalsmaya baslamadım bide lisans tamamlamaya ğeçtim oh mis..

lisans kızlar diğerleride değişiyor haliyle ösymnin sınav takvimi belli oldu sanırsam 22 mayıstı

Valla bende önlisans denicem bu yılda aksama kadar çocuk ev yamek tmzlk pert oluyorum..daha çalsmaya baslamadım bide lisans tamamlamaya ğeçtim oh mis..
Bence lisansa hiç bulaşma.Önlisanstan mis gibi gir ve atan :) Ben üniversitedeyken liseden kpssye girmediğime bin pişman oldum.Lisansı hep zorluyorlar çünkü.Tabi yine de sen bilirsin

Günaydınn.Ben de hep ayrıntılı temizlik yapardım ama özellikle bu yıl bıraktım temizlik yapmayı.Sadece temiz yaşayabileceğimiz kadar yapıyorum artık.Çünkü ders çalışmak zaten çok yoruyor.Bir de fiziksel olarak iyice yorulmayalım:) Bu yıl bizim için çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…