- 1 Aralık 2012
- 1.208
- 1.356
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimseler ders calismiyo galiba ben yine tarih islamiyet oncesi turk tarihi hem video hem kitap not al cok gec oluyo ya
Ay canımm sen şimdi öyle dedin ya üzüldüm ama Niye istemiyor sonuçta kaz gelecek yerden tavuk esirgememek lazım.Belki ikna edersin canını sıkma hemen canım.Valla şöyle söyleyeyim tarihe bir tek bu kitaptan çalışırsak yeter bence. Çünkü zaten hep sorulabilecek tarzda ayrıntıya yeteri kadar yer vermiş.Ben çok memnunum.Bu arada ramazan hocanın videolarını benim hocam başlığı altında youtube den ücretsiz izleyebilirsin.İlla dvd almaya gerek yok canım benim tamam mı kolay gelsin.İnşallah eşini ikna edersin
Ay canımm sen şimdi öyle dedin ya üzüldüm ama Niye istemiyor sonuçta kaz gelecek yerden tavuk esirgememek lazım.Belki ikna edersin canını sıkma hemen canım.Valla şöyle söyleyeyim tarihe bir tek bu kitaptan çalışırsak yeter bence. Çünkü zaten hep sorulabilecek tarzda ayrıntıya yeteri kadar yer vermiş.Ben çok memnunum.Bu arada ramazan hocanın videolarını benim hocam başlığı altında youtube den ücretsiz izleyebilirsin.İlla dvd almaya gerek yok canım benim tamam mı kolay gelsin.İnşallah eşini ikna edersin
Bosver canim sikma canini bence insanin en iyi dostu meslegi ben de simdi birsey almiyorum hep elimde kaliyo bence elindekileri bitir. Sinava kadar zaten alinir yine hem sende hirs yaparsin bu vesileyle bende simdi tarih video izledim hosuma gitti ihtiyac var elimde onu bitirince evveliyat alicam guzel bir kitaba benziyo alan arkadaslarimiz var mi bilmiyorumYok canim benim uzulmeye gerek yok hic.erkek milleti bilirsin iste:)onlari ikna etmek icin haklisin demek yetiyor yoksa aksama basinin etini yiyorlar.en azindan bizim evdeki oyle:)youtube tan farkli videolardan idare ediyorum artik.takildigim yer okursa sana soarim olmas mi:)
Gecmis olsun canimBen henüz calısamadım malesef rahatsızım uyuyarak geçti günün yarısı birazdan başlıcam bakalım.
Alanlar begeniyor onu canim.bende dusunuyorum.nedense calisamiyokrum bugunlkerde.dunku olayda ustunetuz biber oldu.bi kurtulsaydik su kpss illetindenBosver canim sikma canini bence insanin en iyi dostu meslegi ben de simdi birsey almiyorum hep elimde kaliyo bence elindekileri bitir. Sinava kadar zaten alinir yine hem sende hirs yaparsin bu vesileyle bende simdi tarih video izledim hosuma gitti ihtiyac var elimde onu bitirince evveliyat alicam guzel bir kitaba benziyo alan arkadaslarimiz var mi bilmiyorum
Gecmisnoln canim.neyin varBen henüz calısamadım malesef rahatsızım uyuyarak geçti günün yarısı birazdan başlıcam bakalım.
Cocuk ev is calismaya calisiyorum her gecen gun bizden gidiyo konulari biran once bitirmeliyiz bence kendine bir kahve yap besmeleni cek basla ohh mis tabi cocuk yoksa :)benimki uyandi geceye kadar ders yokArkadaslar calismalsr nasil gidiyor.ben calisamiyorum bari sizinkileri gorunce moralim duzelsin.
Amin insallah cok sikintili bir donem valla hergun esimi korkuyla bekliyorum su olanlardan Allah yardimcimiz olsun ama hayat devam ediyo diolar ya gercektn oyle mecbur bizde birseyler yapmak zorundayiz sende toparla bence kendini tatlimAlanlar begeniyor onu canim.bende dusunuyorum.nedense calisamiyokrum bugunlkerde.dunku olayda ustunetuz biber oldu.bi kurtulsaydik su kpss illetinden
Olmaz mi kuzum ya.iki tane canavar var iceride:)ancak gece oturabiliyorum dersin basina.o zamana kadar da yoruluyirum haliyle.ev isleri de cabasi.bugunumu temizlige verdim.dagildi kac gundur.bugun dip bucak temixleyip yarina rahat etmek istiyorumCocuk ev is calismaya calisiyorum her gecen gun bizden gidiyo konulari biran once bitirmeliyiz bence kendine bir kahve yap besmeleni cek basla ohh mis tabi cocuk yoksa :benimki uyandi geceye kadar ders yok
Gecmis olsun canim
Gecmisnoln canim.neyin var
İyiyiz deyip hep bastiriyoruz canim kendimizi.hepimiz oyle.her birimizin uzerinde agir bi yuk.gun gedtikce agirlasiyor.madem evde oturacaktik onca yil hic okumasaydik madem.hem oca zahmet cekip okuttular bizi.cok zor sartlarda okudum ben universiteyiAmin insallah cok sikintili bir donem valla hergun esimi korkuyla bekliyorum su olanlardan Allah yardimcimt devam ediyo diolar ya gercektn oyle mecbur bizde birseyler yapmak zorundayiz sende toparla bence kendini tatlim
Oooo ona diyecek birseyim yok ncanim.isin zxor:)en iyi tedavi yatip dinlenmekTeşekkürler klasik her ay ki regl sancıları
Kimseler ders calismiyo galiba ben yine tarih islamiyet oncesi turk tarihi hem video hem kitap not al cok gec oluyo ya
Kusura bakmayin arkadaslar ya bugun karamsar gunumdeyim heralde.satasacak yer ariyor gibiyim nedense.herseyi bahane ediyorum sanki.
Himm sagol canim bi deneyeyimEmzirmiyorsan sayet kantoran cayi oneririm birebir cok iyi geliyoo strese sinire birebir