Canım benim zoru başarmak çok emek ister ama meyvesi daha lezzetli olur. Bu çabalarının karşılığını göreceksin inşaallah. Ama senin motivasyona ihtiyacın yokki kendini çok güzel motive etmişsin zaten. Hem çocuk hem ev işleri hem kpss desen çoğu insan ardına bakmadan kaçar gider. Ama sen çabalıyorsun ve inanıyorum ki başaracaksın. Allah yardımcın olsun.
kpss lisans mı ön lisans mı hangisine hazırlanıyorsunyemeklerimi yaptım kızımla oturuyoruz . akşam uyudugu zaman inşallah ders çalışacagım. bana katılacak kimse yokmu
kpss lisans mı ön lisans mı hangisine hazırlanıyorsun
yok ben hazırlanmıyorum yani daha önce hazırlanmıştım kpss lisans içinlisans hazırlanıyorum. sen önlisans mı
Oğlan 9.30 da yatacak ben bulaşık toplayıp kek yapacağım saat 10.30 olacak benim ders çalışmaya Halim kalır mı bilmem
Ben geceleri çalışmayı daha çok seviyorum canım öğrencilikte hep öyle yapardım aynı şeyi bu süreçte de deneyeceğim benim için daha verimli oluyor. Sen de kızın uyuyunca rahat kafayla oturursun daha verimli olur hem. Allah zihin açıklığı versin tatlım.yemeklerimi yaptım kızımla oturuyoruz . akşam uyudugu zaman inşallah ders çalışacagım. bana katılacak kimse yokmu
yemeklerimi yaptım kızımla oturuyoruz . akşam uyudugu zaman inşallah ders çalışacagım. bana katılacak kimse yokmu
Aynen iki saat yeter bencede .Suan icin 2 saat iyi bizim icin onemli olan disiplinli gitmek sonra saat sayısıni arttiririz
Aynen iki saat yeter bencede .
Matematikte hangi konuda son. Daha uyumadi benimki. Kucakta gezdirmekten belim AĞRIDI şimdiden uykum geldi
Kesinlikle belim kolum benimde agriyor ama mecburum diyorum oglen uykusunda oglumu yatirinca ev islerini unursamadan yarim saat 45 dk uyuyorum bide aklinda olsun karanfilli cay halsizlige doping gibi.. Bide vitamin aldim hergun bir tane iciyorum sanirim o biraz beni saglam tutuyor.. Benim bide bi oglum daha var ama kazanmam gerek Allahin izniyle..
Hersey evlatlarimiz icin[/QUOTE
Bana ikinci çok uzak şuan ya. Bi taneyle baş edemiyorum. Gündüz bazen bende uyuyorum . karanfilli çayı deniycem. Çok halsizim yorgunum. Hala uyumadi bizim cadı kudurup duruyor
Allah saglik versin onlara evlerimizin neseleri onlarmp3 yap dinle tarih derslerini kulaklikla
Kahvemi yaptım şimdi oturdum bakalım . sen ne yaptın keki yaptın mi . canım çekti bak . .iyi fikir yapiyim. Ama benim cadı birakmazki kulağından çeker durur. Uyuduğu zamanda kulaguma takamam sürekli ağlıyor uyandığı duymam bu seferde.