Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Osmanlidan soru cozup bitirecegim uc dort gun icinde inkılaba gececegm cocuk olunca calisma suresi maleaef sinirli oluyor saglik sorunlarindan dolayi bir suredir cok fazla ilerleyememistm ama bir ay icinde tarihi bitirmeyi planliyorum insallah
Bende bu hafta coğrafyayi bitirip tarihe devam edecegim kurulusta kaldım hangi soru bankasini cozuyorsun

Dershaneler yeni basladi bildigm kadariyla.yani gec kalms sayilmayz ama cocukla nasi olur bilemicm cocuk neyse de is cocukla bitmio ki yrmegi utusu vakit kalmio.ama gunde 1 saat bile olur aslinda denicem insallah :)
Ben isi gunduz yapabildigm kadar yapiyorum cocukla dur sus zor oluyo tabi:) cok kasmiyorum ev isinide oglani uyutur uyutmaz geciyorm basina :)

dostum @sererbah her gün ise gitti akşam geldi iki çocuğu ile ilgilendi oynadı ev temizledi yemek yaptı sonra gece 10 da derse oturdu gece 2 lere 3 lere kadar.. Sonra sabah ta ise gitti... haftasonları dersaneye gitti..
Çok fedakarlık etti çoookkkk.. ama karşılığını aldı hem de ilk seferde... Allah hepimize nasip etsin.. Maşallah dostuma
Ayugrasamam hanim birlikte ders calisabiliriz destek olarak siz de isterseniz

Merhabar :) aranıza bende katılmak istiyorum. 2018 kpss de birbirimize destek olabileceğimiz yol arkadaşları arıyorum :) bebekle çalışmak çok zor önemli olan elimizden geleni yapmak. Olmayacak die birşey yok olacak inşallah

X