Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Yok canim benim uzulmeye gerek yok hic.erkek milleti bilirsin iste:)onlari ikna etmek icin haklisin demek yetiyor yoksa aksama basinin etini yiyorlar.en azindan bizim evdeki oyle:)youtube tan farkli videolardan idare ediyorum artik.takildigim yer okursa sana soarim olmas mi:)

Bosver canim sikma canini bence insanin en iyi dostu meslegi ben de simdi birsey almiyorum hep elimde kaliyo bence elindekileri bitir. Sinava kadar zaten alinir yine hem sende hirs yaparsin bu vesileyle bende simdi tarih video izledim hosuma gitti ihtiyac var elimde onu bitirince evveliyat alicam guzel bir kitaba benziyo alan arkadaslarimiz var mi bilmiyorum

Alanlar begeniyor onu canim.bende dusunuyorum.nedense calisamiyokrum bugunlkerde.dunku olayda ustunetuz biber oldu.bi kurtulsaydik su kpss illetinden

Arkadaslar calismalsr nasil gidiyor.ben calisamiyorum bari sizinkileri gorunce moralim duzelsin.
Cocuk ev is calismaya calisiyorum her gecen gun bizden gidiyo konulari biran once bitirmeliyiz bence kendine bir kahve yap besmeleni cek basla ohh mis tabi cocuk yoksa :)benimki uyandi geceye kadar ders yok

Alanlar begeniyor onu canim.bende dusunuyorum.nedense calisamiyokrum bugunlkerde.dunku olayda ustunetuz biber oldu.bi kurtulsaydik su kpss illetinden
Amin insallah cok sikintili bir donem valla hergun esimi korkuyla bekliyorum su olanlardan Allah yardimcimiz olsun ama hayat devam ediyo diolar ya gercektn oyle mecbur bizde birseyler yapmak zorundayiz sende toparla bence kendini tatlim

Cocuk ev is calismaya calisiyorum her gecen gun bizden gidiyo konulari biran once bitirmeliyiz bence kendine bir kahve yap besmeleni cek basla ohh mis tabi cocuk yoksa :benimki uyandi geceye kadar ders yok
Olmaz mi kuzum ya.iki tane canavar var iceride:)ancak gece oturabiliyorum dersin basina.o zamana kadar da yoruluyirum haliyle.ev isleri de cabasi.bugunumu temizlige verdim.dagildi kac gundur.bugun dip bucak temixleyip yarina rahat etmek istiyorum

Amin insallah cok sikintili bir donem valla hergun esimi korkuyla bekliyorum su olanlardan Allah yardimcimt devam ediyo diolar ya gercektn oyle mecbur bizde birseyler yapmak zorundayiz sende toparla bence kendini tatlim
İyiyiz deyip hep bastiriyoruz canim kendimizi.hepimiz oyle.her birimizin uzerinde agir bi yuk.gun gedtikce agirlasiyor.madem evde oturacaktik onca yil hic okumasaydik madem.hem oca zahmet cekip okuttular bizi.cok zor sartlarda okudum ben universiteyi

Kusura bakmayin arkadaslar ya bugun karamsar gunumdeyim heralde.satasacak yer ariyor gibiyim nedense.herseyi bahane ediyorum sanki.

Konulararasamam, post: 42982453, member: 430419"]Tipa tip ayni yerdeyiz cnm :/
Bitmiyoo bitemiyoki soru cozeyim :/
Hem video hem ozet bende oyleyim[/QUOTE]
Konulara cok dalmin arkadaslar.yoksa karisiyor birbirine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…