- 28 Mart 2020
- 4.022
- 16.580
-
- Konu Sahibi mutsuzordek
Banlanmak istemiyorumkızlar beni yargılamayın. 25 yaşındayım ve 5 yıldır kendimden 14 yaş büyük evli bir adamla beraberim. bana ev açtı, her şeyim marka lüks içinde yaşıyorum. ayrıl falan demeyin hem seviyorum hem de bu rahatı bırakmak istemiyorum. fakat sorunum şu, zaten bir kere kürtaj oldum ve şu an 7 hafta 4 günlük hamileyim. boşanmaya ikna edemiyorum ama bebeği aldırmak da istemiyorum. boşanmazsa aldırıcam ama yine de ayrılmıycam o beni seviyor benimle mutlu. sizce ne yapmalıyım?
kızlar beni yargılamayın. 25 yaşındayım ve 5 yıldır kendimden 14 yaş büyük evli bir adamla beraberim. bana ev açtı, her şeyim marka lüks içinde yaşıyorum. ayrıl falan demeyin hem seviyorum hem de bu rahatı bırakmak istemiyorum. fakat sorunum şu, zaten bir kere kürtaj oldum ve şu an 7 hafta 4 günlük hamileyim. boşanmaya ikna edemiyorum ama bebeği aldırmak da istemiyorum. boşanmazsa aldırıcam ama yine de ayrılmıycam o beni seviyor benimle mutlu. sizce ne yapmalıyım?
Ee o kadar mutlusunuz niye seni almadı nikahina lukus bagyanbu arada ne konuda akıl istediğimi soranlar olmuş konuyu biraz açacak olursam eşiyle karı koca ilişkileri yok. en azından bana söylediği o ve gerçekten sürekli benimle. detay yazacak olursam çok uzun sürer okul için istanbula gelişimle başlıyor olaylar fakat ben onunla birlikte olmaya başladığımda evliliğinden habersizdim. madem karısıyla mutlu neden bana yanaştı neden 5 yıldır benimle? dediğim gibi fake diyenler ötede oynasın ben tavsiye için geldim. seven adam benle olmazdı bunca yıl boşanırsa ben de o da eşi de daha mutlu olacak. ayrıca eşinin benden habersiz olduğunu da sanmıyorum.
Erkekler sevse de aldatır mutlu olsa da aldatır heyecan ararlar ya da azgınlık başlarına vurmuştır. Ha diyelim çook mutsuz o zaman boşanır. Ama hayır erkekler böyledir evdeki de dursun dışardakinin de tadına bakayım ona da bakayım buna da bakayım.bu arada ne konuda akıl istediğimi soranlar olmuş konuyu biraz açacak olursam eşiyle karı koca ilişkileri yok. en azından bana söylediği o ve gerçekten sürekli benimle. detay yazacak olursam çok uzun sürer okul için istanbula gelişimle başlıyor olaylar fakat ben onunla birlikte olmaya başladığımda evliliğinden habersizdim. madem karısıyla mutlu neden bana yanaştı neden 5 yıldır benimle? dediğim gibi fake diyenler ötede oynasın ben tavsiye için geldim. seven adam benle olmazdı bunca yıl boşanırsa ben de o da eşi de daha mutlu olacak. ayrıca eşinin benden habersiz olduğunu da sanmıyorum.
Yarına bırakır kimsenin yanina bırakmaz sıranı bekle yaşattiklarini yaşamadan ölmezsinbu arada ne konuda akıl istediğimi soranlar olmuş konuyu biraz açacak olursam eşiyle karı koca ilişkileri yok. en azından bana söylediği o ve gerçekten sürekli benimle. detay yazacak olursam çok uzun sürer okul için istanbula gelişimle başlıyor olaylar fakat ben onunla birlikte olmaya başladığımda evliliğinden habersizdim. madem karısıyla mutlu neden bana yanaştı neden 5 yıldır benimle? dediğim gibi fake diyenler ötede oynasın ben tavsiye için geldim. seven adam benle olmazdı bunca yıl boşanırsa ben de o da eşi de daha mutlu olacak. ayrıca eşinin benden habersiz olduğunu da sanmıyorum.
Kurgu o kadar eski ki, bana daha çok şöyle gibi geldi;
Ya kahkaha attım sksnsskdnslsnsksnsksmKurgu o kadar eski ki, bana daha çok şöyle gibi geldi;
Eki Görüntüle 2638337
AyyyBen banlamadığım için bilemiyorum tabi
İki mesaj yazınca polemik oluyor, vur kaç en iyi taktik sanırım.
kızlar beni yargılamayın. 25 yaşındayım ve 5 yıldır kendimden 14 yaş büyük evli bir adamla beraberim. bana ev açtı, her şeyim marka lüks içinde yaşıyorum. ayrıl falan demeyin hem seviyorum hem de bu rahatı bırakmak istemiyorum. fakat sorunum şu, zaten bir kere kürtaj oldum ve şu an 7 hafta 4 günlük hamileyim. boşanmaya ikna edemiyorum ama bebeği aldırmak da istemiyorum. boşanmazsa aldırıcam ama yine de ayrılmıycam o beni seviyor benimle mutlu. sizce ne yapmalıyım?
valla söz konusu aldatılmak olduğunda tüm suçu kadına yükleyen zihniyetinizle aldatılmaya mahkumsunuz hepiniz. ben 20 yaşındaydım o hayatıma girdiğinde toydum ve haberim bile yoktu diyorum anlamıyor musunuz? unutmayın ben yaşattığımı yaşamadan ölmeyeceksem bile siz de kınadığınızı yaşamadan ölmeyeceksiniz.
Benide almayı unutmayınFilm canım, gel ele ele tutuşup gidelim ban yemeden. Yani biz banlanalım diye açılmış tuzak bir konu bu, burnum çok keskindir.
beni böyle severken boşanmaya yanaşmamasının sebebinin neler olabileceğini soruyorum aslındaKonu sahibin derdi neymis ben anlamadim. Hersey super degil mi onun icin. Ee?
Gördüğünüz gibi hala buradayız. Hiç iyiye alamet değil. Lütfen en aklı başında olanımız tek sıra halinde bizi çıkışa yönlendirebilir mi?Benide almayı unutmayın