Evli biriyle beraberim.. yargılamayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konunun gerçek olduğunu düşünmüyorum. Zira kimse taşlanacağını bile bile bu konuyu açmaz. Öte yandan sahte konu açmanında bir sınırı olmalı. Burada yaşı çok genç insanlar da var. Lütfen bu tip şeyleri özendirerek anlatmayalım.

Seni fake konu açtığın için kınıyor olabilirler mi hadi diyelim sahte değil yaptığın saçmalığın arkasında durup savunuyorsun bir de insanları sinirlendiren bu. Yasak aşklar sadece aşkı memnu gibi dizilerde alkış alır yoksa yargılanıp kınanacaksın normal. Ne yani "bravo nasıl tavlamışsın zengin adamı helal kız" mı diyelim

O beni seviyor benimle mutlu.

o kadar çok seviyor ki karısından boşanmiyor sizde onun cebindesiniz cani sıkıldıkça kadin değiştiriyor herif. Mide bulandiricisiniz ikinizde

Daha çok sey yazardm banlanmak istemiyorm. Yazik....

taşlanmak umrumda değil ben sadece ayrıldığımda peşimi bırakmayan, 5 yıldır üzerime titreyen, bir dediğimi ikiletmeyen adamın neden boşanma konusunda ısrarcı davranıyor olabileceğini soruyorum. ve bu bebeği de aldırmanın ilerde anne olmama engel olup olmayacağını soruyorum

Haberin olduktan sonra ayrilsaydin demeye çalışıyoruz anlamiyomusun

Yasadigin lüksü bedeninle ödüyosun, Allah korusun öyle lüksü rüyamızda da görmeyelim.

Yaşadığım lüks diyor bide övünüyor ha bide gülüyor hey baaayaaan sen gercek mısın lutfen beni tum KK tokatlasın anca kendime gelirim gelemem belkide

Tavsiyem şu;
Adama çocuğu aldırdım de ayrıl ama doğur. Okulunu güzelce bitir ( becerikli kız olduğunu anladım çocukla okursun sen)
Yıllarca iş tecrübesinden sonra tüm marka çanta saat ev arabayı sat, adamın işi neyse rakip firma kur.
Çocuk 18’ine gelince ona devret önce adam bi şok olsun sonra elinde avcunda ne varsa o stresle kaybetsin.
Hem intikam alırsın hem çocuğunu büyütürsün hem lüks içinde yaşlanırsın.

Not: bu gerçek bir tavsiyedir ban yemek istemem.

İlk sorunuzun cevabını verirsem ban yerim. İkincisi ise dr değilim, hiç bir bilgim yok

Sen bi yerlerinle (anlayan anladi) o lukstesin ve METRESSİN
biz rüyamızda bile gormeyelim o iğrenç hayatınızı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…