- 30 Ağustos 2008
- 2.991
- 3.864
-
- Konu Sahibi mutsuzordek
Seni fake konu açtığın için kınıyor olabilirler mivalla söz konusu aldatılmak olduğunda tüm suçu kadına yükleyen zihniyetinizle aldatılmaya mahkumsunuz hepiniz. ben 20 yaşındaydım o hayatıma girdiğinde toydum ve haberim bile yoktu diyorum anlamıyor musunuz? unutmayın ben yaşattığımı yaşamadan ölmeyeceksem bile siz de kınadığınızı yaşamadan ölmeyeceksiniz.
taşlanmak umrumda değil ben sadece ayrıldığımda peşimi bırakmayan, 5 yıldır üzerime titreyen, bir dediğimi ikiletmeyen adamın neden boşanma konusunda ısrarcı davranıyor olabileceğini soruyorum. ve bu bebeği de aldırmanın ilerde anne olmama engel olup olmayacağını soruyorumKonunun gerçek olduğunu düşünmüyorum. Zira kimse taşlanacağını bile bile bu konuyu açmaz. Öte yandan sahte konu açmanında bir sınırı olmalı. Burada yaşı çok genç insanlar da var. Lütfen bu tip şeyleri özendirerek anlatmayalım.
Haberin olduktan sonra ayrilsaydin demeye çalışıyoruz anlamiyomusunvalla söz konusu aldatılmak olduğunda tüm suçu kadına yükleyen zihniyetinizle aldatılmaya mahkumsunuz hepiniz. ben 20 yaşındaydım o hayatıma girdiğinde toydum ve haberim bile yoktu diyorum anlamıyor musunuz? unutmayın ben yaşattığımı yaşamadan ölmeyeceksem bile siz de kınadığınızı yaşamadan ölmeyeceksiniz.
➡@Loreth çıkış kapısını bulun boşverelim özendiğimiz zengin hayatıGördüğünüz gibi hala buradayız. Hiç iyiye alamet değil. Lütfen en aklı başında olanımız tek sıra halinde bizi çıkışa yönlendirebilir mi?
Sevdigini nereden biliyorsun? Sevismek sevmek mi?beni böyle severken boşanmaya yanaşmamasının sebebinin neler olabileceğini soruyorum aslında
Sence onu anlasa neden ısrarla boşanmıyor diye sorar mıydı.Haberin olduktan sonra ayrilsaydin demeye çalışıyoruz anlamiyomusun
Yasadigin lüksü bedeninle ödüyosun, Allah korusun öyle lüksü rüyamızda da görmeyelim.kimseye derdimi açamadığım için buraya üye oldum dalga geçenler ötede ağlasın gerçekten akıl verecek olanlar yazsın. kimsenin ne yaşadığını bilemezsiniz. belki yaşadığım lüksü anca rüyasında görecek olanlar fake diyor olabilir onu bilememama benim akıla ihtiyacım var
Gucci'ne gider deme oyleBacımız koyun yerine lüks çantalarını saysın 2 hermes 3 gucci 4 bla bla...
Yaşadığım lüks diyor bide övünüyor ha bide gülüyor hey baaayaaan sen gercek mısınkimseye derdimi açamadığım için buraya üye oldum dalga geçenler ötede ağlasın gerçekten akıl verecek olanlar yazsın. kimsenin ne yaşadığını bilemezsiniz. belki yaşadığım lüksü anca rüyasında görecek olanlar fake diyor olabilir onu bilememama benim akıla ihtiyacım var
İlk sorunuzun cevabını verirsem ban yerim. İkincisi ise dr değilim, hiç bir bilgim yoktaşlanmak umrumda değil ben sadece ayrıldığımda peşimi bırakmayan, 5 yıldır üzerime titreyen, bir dediğimi ikiletmeyen adamın neden boşanma konusunda ısrarcı davranıyor olabileceğini soruyorum. ve bu bebeği de aldırmanın ilerde anne olmama engel olup olmayacağını soruyorum
Kizlar çıkış nerede ışıkları kapattı konu sahibi➡@Loreth çıkış kapısını bulun boşverelim özendiğimiz zengin hayatı➡
Kizlar çıkış nerede ışıkları kapattı konu sahibikendi karanlığına çekmeye çalışıyor kaçalım. Bunu dediğim icinde birazdan ban yicem.
➡@Loreth çıkış kapısını bulun boşverelim özendiğimiz zengin hayatı➡
Sen bi yerlerinle (anlayan anladi) o lukstesin ve METRESSİNkimseye derdimi açamadığım için buraya üye oldum dalga geçenler ötede ağlasın gerçekten akıl verecek olanlar yazsın. kimsenin ne yaşadığını bilemezsiniz. belki yaşadığım lüksü anca rüyasında görecek olanlar fake diyor olabilir onu bilememama benim akıla ihtiyacım var