- 23 Mart 2015
- 5.681
- 11.943
- Konu Sahibi Bendekisuveyda
Yalnız şöyle bir durum var siz zaten boşanmissiniz.Uzaktan haklı görünüyorsunuz eğer soru sahibi başka bir hanım olsaydı ve ben objektif baksaydım sizin dediklerinizi yazar ve düşünürdüm. Çocuklarım henüz 5 yaşında küçücükler. Bir kaç hanımefendiye de daha detaylı cevap verdiğim gibi ben çocuklarımın mutlu bir yuvada büyüme ihtimallerini elinden alıp almadığımı düşünüyorum. Vicdanımı bu konuda teraziye koyuyorum. Bu olaylar yaşanana kadar mutlu bir evliliğim vardı çocuklarım en azından 3-3.5 yaşına kadar gerçekten mutlu bir ailede büyüdü bundan sonrasında da büyüyebilir mi bu benim elimde mi düşüncesi. Bu evliliği yapmak ve onları dünyaya getirmek benim kararımdı. Bir sucları yok. Şimdi yine bir günah işleyip yavrularımın hakkına girmek istemiyorum. Beni düşündüren şey eşime olan aşkım değil cocuklarım. Evet seviyorum ama sindiremediğim affedemem dediğim şeyler elbette var. Ama işin içine evlat girince durum çok değişiyor. Bazen İddaalı ve beni küçümseyen yorum yapan hanımların evlatları olmadığını düşünüyorum bu sebeple
Çünkü eşiniz alışık olduğunuz gibi peşinizden kosmamis sizden vazgeçmiş pes etmiş.
Ciddi ciddi yuvasını yıkmış sizi sizin kalbinizi kırmış.
Şimdi bunlar olurken de iki tane evladınız vardı değil mi ?
Sizin esas sorununuz manipüle edilmek buna çok açık bir insan olmanız.
Çünkü ilk tanıştığıniz zaman da asla aklınızda olmayan bu insan aylarca peşinizden koşuyor ( bu da ciddi bir onursuzluk bence hiç romantik değil ) ve o şekilde evleniyorsunuz.
Şimdi beyefendinin canı sıkılıyor aldatıyor hop işler istediği gibi gitmiyor bu kez 6 7 ay kapısında yatayım ağlayayım ikna ederim diyor.
Normal sağlıklı bir insan birkaç kez reddedildiği zaman ulan ben napiyorum karşımdaki beni istemiyor der ve kendisini geri çeker egosu incinir çünkü.
Hayat bir romantik komedi filmi değildir çünkü.
Bir not : Boşanıp harika anne baba olan ebeveyn olduğunu unutmayan binlerce insan var bu arada.
Sizi anlıyorum bildiğiniz alışık olduğunuz o sudan çıkmak istemiyorsunuz ama su malesef b.k içinde kalmış.
Lütfen psikolojik ve de sosyal destek alın.
Bir not daha : yaşı işi gücü ne olursa olsun hiçbir erkek bir kadının çalışmasını kiminle görüşüp görüşmeyecegini evine gelen misafiri kısıtlayamaz.
Çok şükür medeni hukukla laik bir ülkede yaşıyoruz lütfen Arap ülkesinde yaşıyor gibi davranmayı bırakalım sevgiler.