- 23 Eylül 2019
- 1.156
- 6.144
- 33
- Konu Sahibi mutsuzordek
Yazik ya...
Bari guzel korununda kucucuk canlara kiymayin.
Bari guzel korununda kucucuk canlara kiymayin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin aklınız bizden iyi yalnız, ‘hiçbir şey’ yapmadan zenginlik, lüks içinde yaşıyorsunuz, ne yapacağınızı biz pis fakirler ve evinde oturanlar olarak size söyleyemeyiz ne yazık ki...kimseye derdimi açamadığım için buraya üye oldum dalga geçenler ötede ağlasın gerçekten akıl verecek olanlar yazsın. kimsenin ne yaşadığını bilemezsiniz. belki yaşadığım lüksü anca rüyasında görecek olanlar fake diyor olabilir onu bilemem ama benim akıla ihtiyacım var
Bencede akla ihtiyacin var. Orda hepimiz hemfikirizkimseye derdimi açamadığım için buraya üye oldum dalga geçenler ötede ağlasın gerçekten akıl verecek olanlar yazsın. kimsenin ne yaşadığını bilemezsiniz. belki yaşadığım lüksü anca rüyasında görecek olanlar fake diyor olabilir onu bilemem ama benim akıla ihtiyacım var
Üst üste banlanmaktan kk yı unuttum zaten ne zamandırFilm canım, gel ele ele tutuşup gidelim ban yemeden. Yani biz banlanalım diye açılmış tuzak bir konu bu, burnum çok keskindir.
kızlar beni yargılamayın. 25 yaşındayım ve 5 yıldır kendimden 14 yaş büyük evli bir adamla beraberim. bana ev açtı, her şeyim marka lüks içinde yaşıyorum. ayrıl falan demeyin hem seviyorum hem de bu rahatı bırakmak istemiyorum. fakat sorunum şu, zaten bir kere kürtaj oldum ve şu an 7 hafta 4 günlük hamileyim. boşanmaya ikna edemiyorum ama bebeği aldırmak da istemiyorum. boşanmazsa aldırıcam ama yine de ayrılmıycam o beni seviyor benimle mutlu. sizce ne yapmalıyım?
Bende ban yiyorum kizlar .merak ediyorum neden ? Küfür de yok cunkuÜst üste banlanmaktan kk yı unuttum zaten ne zamandır
Gerçek olmasa bile hayallerdeki hayat olma potansiyeli bile ürkütücü.
kimseye derdimi açamadığım için buraya üye oldum dalga geçenler ötede ağlasın gerçekten akıl verecek olanlar yazsın. kimsenin ne yaşadığını bilemezsiniz. belki yaşadığım lüksü anca rüyasında görecek olanlar fake diyor olabilir onu bilemem ama benim akıla ihtiyacım var
Ama sen her yazdığınla daha da dalga geçin diye bağırıyorsun resmen.kimseye derdimi açamadığım için buraya üye oldum dalga geçenler ötede ağlasın gerçekten akıl verecek olanlar yazsın. kimsenin ne yaşadığını bilemezsiniz. belki yaşadığım lüksü anca rüyasında görecek olanlar fake diyor olabilir onu bilemem ama benim akıla ihtiyacım var
Ben banlamadığım için bilemiyorum tabiBende ban yiyorum kizlar .merak ediyorum neden ? Küfür de yok cunku
6 yılda toplasanız 2 kere banlanmış bir üye olduğum için sizi aydınlatamam ama filmdelisi bu işin gurularından biridir. Ban sanatının tüm inceliklerini sizinle paylaşacağına eminim. (dedi ve 3.kez banlandı)Bende ban yiyorum kizlar .merak ediyorum neden ? Küfür de yok cunku