Evli biriyle beraberim.. yargılamayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiçbir erkek bir baska kadın ıcın karısını boşamaz. Once bunu aklına sok. İşledıgın gunahın farkına varman gerek 5 yıldır nasıl bir gunah ıslıyorsun nasıl bir sabır nasıl bir vicdan. Ya bıde rahatca yazabiliyorsunuz buraya gercekten anlayamıyorum birde rahatim dıyor para dıyor baaaaasbasbagrıyor . Yazık gunah. Vazgec.

kimseye derdimi açamadığım için buraya üye oldum dalga geçenler ötede ağlasın gerçekten akıl verecek olanlar yazsın. kimsenin ne yaşadığını bilemezsiniz. belki yaşadığım lüksü anca rüyasında görecek olanlar fake diyor olabilir onu bilemem :KK70: ama benim akıla ihtiyacım var
Sizin aklınız bizden iyi yalnız, ‘hiçbir şey’ yapmadan zenginlik, lüks içinde yaşıyorsunuz, ne yapacağınızı biz pis fakirler ve evinde oturanlar olarak size söyleyemeyiz ne yazık ki...
Ama verdim, önünüzde örnek var Şeyma’nın ... gılıyık diye idol alıp devam edin, istediğine ulaştı sonuçta:)

kimseye derdimi açamadığım için buraya üye oldum dalga geçenler ötede ağlasın gerçekten akıl verecek olanlar yazsın. kimsenin ne yaşadığını bilemezsiniz. belki yaşadığım lüksü anca rüyasında görecek olanlar fake diyor olabilir onu bilemem :KK70: ama benim akıla ihtiyacım var
Bencede akla ihtiyacin var. Orda hepimiz hemfikiriz 😂

kızlar beni yargılamayın. 25 yaşındayım ve 5 yıldır kendimden 14 yaş büyük evli bir adamla beraberim. bana ev açtı, her şeyim marka lüks içinde yaşıyorum. ayrıl falan demeyin hem seviyorum hem de bu rahatı bırakmak istemiyorum. fakat sorunum şu, zaten bir kere kürtaj oldum ve şu an 7 hafta 4 günlük hamileyim. boşanmaya ikna edemiyorum ama bebeği aldırmak da istemiyorum. boşanmazsa aldırıcam ama yine de ayrılmıycam o beni seviyor benimle mutlu. sizce ne yapmalıyım?

Ne yapacaginiz size kalmis da ne yapmayacaginizi diyeyim.

Metreslik yapmayin.

8BCCA37C-A428-42CD-88F4-E908FDC046E3.png

Gercek oldugunu dusunmuyorum.

Gercekse de siz kendinize metresligi yakistirmissaniz biz ne diyelim? Korunma diye bir sey var onu arastirabilirsiniz.

Ay yani fakir dolu kız bura kendi sosyo ekonomik durumuna uygun bir siteye git bence de..

Ama sen her yazdığınla daha da dalga geçin diye bağırıyorsun resmen. 😅😅

Ay yapım’ı bu kez tebrik edemiyorum. Senaryo çok sıradan, oyuncuların ise acil atraksiyona ihtiyacı var.
Kurgu 2/10
Engincan saat geç oldu ablacım, yarın online dersin yok mu?
Yani bu yazdığınız şeyleri okuyunca ya afedersiniz çok kuş beyinsizce bir hareket geliyor ya da fake.
Beni acil linç edin diye haykırıyosunuz resmen!
Biş yildir sivgiliyim bini iv içti bibigimi ildirimim siviyirim işigim🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

bu arada ne konuda akıl istediğimi soranlar olmuş konuyu biraz açacak olursam eşiyle karı koca ilişkileri yok. en azından bana söylediği o ve gerçekten sürekli benimle. detay yazacak olursam çok uzun sürer okul için istanbula gelişimle başlıyor olaylar fakat ben onunla birlikte olmaya başladığımda evliliğinden habersizdim. madem karısıyla mutlu neden bana yanaştı neden 5 yıldır benimle? dediğim gibi fake diyenler ötede oynasın ben tavsiye için geldim. seven adam benle olmazdı bunca yıl boşanırsa ben de o da eşi de daha mutlu olacak. ayrıca eşinin benden habersiz olduğunu da sanmıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X