- 16 Nisan 2020
- 319
- 792
- 34
- Konu Sahibi mutsuzordek
Pisliğinizde boğulun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
"Kim namus ve ahlâk şövalyeliği yapıyorsa, Bilin ki en namussuzu o' dur." -Friedrich Nietzsche size verilecek en büyük cevap bu. eminim hepiniz dört dörtlük insanlarsınızdır asla yanlış yapmıyor, günah işlemiyor, yalan söylemiyorsunuzdur. ben miyim iğrenç? iğrenç olan sizsiniz. bir çoğunuz bu kadar imkan için en yakınlarını satar başkası bu kadar sevilince kuduruyorsunuz. insan gibi cevap vermeyeceksiniz "ahlaklı" dünyanızda takılmaya devam edin. 2. kürtaj gelecek gebelikler için risk oluşturur mu bilen yazarsa sevinirimKizlar çıkış nerede ışıkları kapattı konu sahibikendi karanlığına çekmeye çalışıyor kaçalım. Bunu dediğim icinde birazdan ban yicem.
Ben tutamıyorum kendjmi banlancam sanirimÜst üste banlanmaktan kk yı unuttum zaten ne zamandır
Gerçek olmasa bile hayallerdeki hayat olma potansiyeli bile ürkütücü.
lütfen burda ağlayarak konumu üstlere taşımaKizlar bu konuya daha fazla yazip ust siralarda gostermeye gerek yok. Bu uydurma bir konu. Cunku metres, evlilik disi iliski falan etiketlenmis. Gerek yok yazmayin. Konu sahibi kendi calsin kendi oynasin. Yazdiklarinizla eglenmek icin acilmis bir konu bence. Elinize kolunuza yazik. Zaten konu sahibinin de yardima ihtiyaci yok.
Ahh ah bıde bana sor neler soylemek ister gonul ama ben mart anaları ıcın burdayım usulca kaçsammı napsam kendi topığime ban yemedenBen tutamıyorum kendjmi banlancam sanirim
Kız sen çok komiksin he. Kızacağım kızamıyorum da. Metres olmadığımız ve ikinci kadın olmayı kabul etmeyip lüks içinde yüzmediğimiz için çok iğrenciz şimdi bu ahlaksızlığım yüzünden tövbe edip af dilenicem assfggh edebi edebi uzun uzun yazmış bir de"Kim namus ve ahlâk şövalyeliği yapıyorsa, Bilin ki en namussuzu o' dur." -Friedrich Nietzsche size verilecek en büyük cevap bu. eminim hepiniz dört dörtlük insanlarsınızdır asla yanlış yapmıyor, günah işlemiyor, yalan söylemiyorsunuzdur. ben miyim iğrenç? iğrenç olan sizsiniz. bir çoğunuz bu kadar imkan için en yakınlarını satar başkası bu kadar sevilince kuduruyorsunuz. insan gibi cevap vermeyeceksiniz "ahlaklı" dünyanızda takılmaya devam edin. 2. kürtaj gelecek gebelikler için risk oluşturur mu bilen yazarsa sevinirim
Olusturmaz, sen sevgilin karisini bosanmaya ikna edene kadar yanlislikla gebe kal. Ikna olmadikca aldir. Ikna olursada dogur mutlu mesut yasarsiniz bebeginizle. Sonra buraya mutluyuz benide bebegimide cok cok sevio yazinda biraz daha kuduralim kiskancliktan olurmu."Kim namus ve ahlâk şövalyeliği yapıyorsa, Bilin ki en namussuzu o' dur." -Friedrich Nietzsche size verilecek en büyük cevap bu. eminim hepiniz dört dörtlük insanlarsınızdır asla yanlış yapmıyor, günah işlemiyor, yalan söylemiyorsunuzdur. ben miyim iğrenç? iğrenç olan sizsiniz. bir çoğunuz bu kadar imkan için en yakınlarını satar başkası bu kadar sevilince kuduruyorsunuz. insan gibi cevap vermeyeceksiniz "ahlaklı" dünyanızda takılmaya devam edin. 2. kürtaj gelecek gebelikler için risk oluşturur mu bilen yazarsa sevinirim
Gel gaçalim biz burdan içi dışı boş insanlara laf anlatilmaz.Ahh ah bıde bana sor neler soylemek ister gonul ama ben mart anaları ıcın burdayım usulca kaçsammı napsam kendi topığime ban yemeden
Bu kadar seven adam evlensinde çatlat biz kadınlar kulübünü hadi aslanım yapabilirsin inanıyorum.."Kim namus ve ahlâk şövalyeliği yapıyorsa, Bilin ki en namussuzu o' dur." -Friedrich Nietzsche size verilecek en büyük cevap bu. eminim hepiniz dört dörtlük insanlarsınızdır asla yanlış yapmıyor, günah işlemiyor, yalan söylemiyorsunuzdur. ben miyim iğrenç? iğrenç olan sizsiniz. bir çoğunuz bu kadar imkan için en yakınlarını satar başkası bu kadar sevilince kuduruyorsunuz. insan gibi cevap vermeyeceksiniz "ahlaklı" dünyanızda takılmaya devam edin. 2. kürtaj gelecek gebelikler için risk oluşturur mu bilen yazarsa sevinirim