Evli biriyle beraberim.. yargılamayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar bu konuya daha fazla yazip ust siralarda gostermeye gerek yok. Bu uydurma bir konu. Cunku metres, evlilik disi iliski falan etiketlenmis. Gerek yok yazmayin. Konu sahibi kendi calsin kendi oynasin. Yazdiklarinizla eglenmek icin acilmis bir konu bence. Elinize kolunuza yazik. Zaten konu sahibinin de yardima ihtiyaci yok.

Kizlar çıkış nerede ışıkları kapattı konu sahibi😂kendi karanlığına çekmeye çalışıyor kaçalım. Bunu dediğim icinde birazdan ban yicem. 😂😂😂😂😂😂😂
"Kim namus ve ahlâk şövalyeliği yapıyorsa, Bilin ki en namussuzu o' dur." -Friedrich Nietzsche size verilecek en büyük cevap bu. eminim hepiniz dört dörtlük insanlarsınızdır asla yanlış yapmıyor, günah işlemiyor, yalan söylemiyorsunuzdur. ben miyim iğrenç? iğrenç olan sizsiniz. bir çoğunuz bu kadar imkan için en yakınlarını satar başkası bu kadar sevilince kuduruyorsunuz. insan gibi cevap vermeyeceksiniz "ahlaklı" dünyanızda takılmaya devam edin. 2. kürtaj gelecek gebelikler için risk oluşturur mu bilen yazarsa sevinirim

Kizlar bu konuya daha fazla yazip ust siralarda gostermeye gerek yok. Bu uydurma bir konu. Cunku metres, evlilik disi iliski falan etiketlenmis. Gerek yok yazmayin. Konu sahibi kendi calsin kendi oynasin. Yazdiklarinizla eglenmek icin acilmis bir konu bence. Elinize kolunuza yazik. Zaten konu sahibinin de yardima ihtiyaci yok.
lütfen burda ağlayarak konumu üstlere taşıma

"Kim namus ve ahlâk şövalyeliği yapıyorsa, Bilin ki en namussuzu o' dur." -Friedrich Nietzsche size verilecek en büyük cevap bu. eminim hepiniz dört dörtlük insanlarsınızdır asla yanlış yapmıyor, günah işlemiyor, yalan söylemiyorsunuzdur. ben miyim iğrenç? iğrenç olan sizsiniz. bir çoğunuz bu kadar imkan için en yakınlarını satar başkası bu kadar sevilince kuduruyorsunuz. insan gibi cevap vermeyeceksiniz "ahlaklı" dünyanızda takılmaya devam edin. 2. kürtaj gelecek gebelikler için risk oluşturur mu bilen yazarsa sevinirim
Kız sen çok komiksin he. Kızacağım kızamıyorum da. Metres olmadığımız ve ikinci kadın olmayı kabul etmeyip lüks içinde yüzmediğimiz için çok iğrenciz şimdi bu ahlaksızlığım yüzünden tövbe edip af dilenicem assfggh 😅😅😅 edebi edebi uzun uzun yazmış bir de 😅😅😅

Olusturmaz, sen sevgilin karisini bosanmaya ikna edene kadar yanlislikla gebe kal. Ikna olmadikca aldir. Ikna olursada dogur mutlu mesut yasarsiniz bebeginizle. Sonra buraya mutluyuz benide bebegimide cok cok sevio yazinda biraz daha kuduralim kiskancliktan olurmu.

Kiz Ece,yoksa Seyma mi?Selin de olabilir adin neyse artik...Adami bosanmaya ikna edemedin,cocuk yapayim mecbur birakayim diye dusundun o plan da islemedi.Gercekten yok mu baska planin?Sende ne planlar vardir aslinda.Bence git adamin karisina citlat konuyu,bosan de bosanmazsa,git arabalarinin dikiz aynalarini kir,ne bileyim yap bir cirkeflik.Oda islemezse cocugu aldirmakla tehdit et,tabi umrunda olursa.Azicik eve kapatmali,metresli diziler izle ordada boyle seyler oluyor.

Bu kadar seven adam evlensinde çatlat biz kadınlar kulübünü hadi aslanım yapabilirsin inanıyorum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X