Evli birine aşık olmak

Öncelikle çok büyük utanç içinde olduğumu bilmenizi istiyorum.
Çok yalnız ve çaresiz kaldığım günlerde karşıma çıktı o. Bana kendimi toparlamam için çok yardımı oldu, benimle sürekli ilgilendi. Evli olduğunu biliyordum ama bunu umursamadım çünkü benim evli adamla duygusal yada cinsel yönden hiç bir yakınlığım olamazdı. Benim derlertlerimle ilgilendi beni yine eski mutlu günlerime döndürmek için çok çabaladı. Her gün 5 saate yakın telefonla konuşuyorduk. Bu şekilde 5 ay konuştuk. 5 ay sonunda bana karşı hisleri olduğunu söyledi, şaşırdım hiç öyle bir şeye mahal vermemiştim. Eşiyle de cinsel yönden sorunları varmış bunu anlattı. Psikolağa gidip çözüm bulabilirsiniz tavsiyesinde de bulundum. Eşinin kabul etmediğini söyledi. Sonra eşini yıllardır aldattığını anlattı bana. Çok üzüldüm çünkü bu hastalığı dışında iyi bir adam. Ona bu yaptığının yanlış olduğunu anlatırken onun yanlışına ortak oldum. Onunla 1.5 yıldır bi ilişki yaşadım. Farklı şehirlerdeyiz bu arada. Ayda iki üç kez yanıma gelir 3 gün kalırdı. Tatillere gittik çok ama çok güzel zamanlarım oldu. Ara ara aklıma öcüüü sen ne yapıyorsun dedim ve ayrıldım. Beni bırakmadı evimin önüne gelip kışın yağmurun altında sabaha kadar bekledi. İçimin parçalanmasına rağmen inmedim yanına kararlıydım bitecekti. Aileme ve ailesine bunu yapamazdım. Öyle bir kız değildim ben. Ama nefsime sahip çıkamadım kandım tekrar. Kanmakla da kalmadım deli gibi bağlandım, kopamıyorum, onsuz yaşam düşünemiyorum. Karısı aklımda bir de kızı oldu 1 yaşında o aklımda, benim ailem aklımda. Çok zor durumdayım. Aslında yapmam gerekeni biliyorum farkındayım ama kopamıyorum bir türlü, kendime de yakıştıramıyorum. Şimdi onun başka problemleri var borç gibi. O yüzden bizim de aramız pek iyi değil. Ne yapacağımı biliyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yuvasını yıkmak istemiyorum. Karısıyla 10 senedir birlikteler ona aşık değil ama seviyor. 10 seneyi atamam diyor. İyi ben gideyim diyorum seni seviyorum sana aşığım diyor. Hatayına biri girer de evlenene kadar, gittiği yere kadar gidelim diyor. Son 4 aydır da hiç yanyana gelmedik, hep telden konuştuk o da güncel hayattan yani hiç cinsellik konuşulmadı. Ona dedim ki sen benimle cinsel yönden doyuma ulaşmak için görüşüyorsun dedim saçmalama dedi. Şehrimde bir sürü kız varken neden 10 saat uzaktaki biriyle buluşmak için zaman harcayayım escort a giderdim dedi. Neden senin için evliliğimi tehlikeye atıp onca şey yapayım. Öyle de oldu 6 saat yol gelip sarıldı ve gitti 35 dk oturup çay içtik geri şehrine döndü. Onsuzluğu düşününce nefes alamıyorum, boşluğa düşüyorum. Yuva yıkmak da istemiyorum.

Yargılayanlar olacak ama ben çok büyük konuştum. Asla dediğim şeyin içinde kendimi buldum.

Ne yapacağımı biliyorum ama nasıl yapacağımı nasıl dayanacağımı bilmiyorum.



Allahtan aileni ve ailesini düşünmüşsün yoksa daha ileri gidip neler yapardın tahmin edemiyorum.

Çözüm basit telefon değiştir farklı bir şehir bırak düşsün peşinden . Aşığım filan bahane .
 
Bunu çok istiyorum ama o cesareti yapamıyorum. Daha doğrusu nasıl kopartacağımı bilmiyorum. Hiç yol gösterenim yok. Belki de bu yüzden böyle bir alçaklığı yaptım. Hayatta yalnızım. Başka birine yakıştıramıyorum kendimi. Masum ve temiz değilim artık. Derdimi anlatacak tek bir aradaşım bile yok.
Yapacagin basit guzelim once inanacaksin sileceksin kafandan sonra telefon numaran adresin gerekirse sehrini degistirecek yeni hayata basliyacaksin bilimin temellerini atmiyorsun bir pisligi hayatindan sutluyorsun bahane uretmeyi kes ve yapman gerekeni yap
 
Hani insan bir gaflet anında hataya düşer, anlarım... ama sizin durumda nereden tutsak elimizde kalır....
Evli adamla 5 saat konuşurken ne düşündünüz?
Ne umdunuz?
Evli olsanız kocanız 5 saat telefonda bir kadını teselli etsin ister miydiniz?

Hadi oldu bir hata kimseniz yoktu... ilişki bu boyuta gelirken nasıl kabullendiniz?
Keşke adam en bilindik yalanları söylese ama ona bile tenezzül etmemiş... o kadar değersizsiniz ki, adam sen evlenene kadar böyle takılalım diyebiliyor. Seven insan bunu söyleyebilir mi?
Şunu duymaktansa klasik yalanları duymayı 100 kere tercih ederim

Bir de adam da adam olsa! Karısının ailesi ile yaşayan, kumar borçlarını dahil onlara ödeten, üstüne de karısını aldatan sorumsuz abuk sabuk bir tip. Bu adamdan nasıl bir akıl aldınız her gün 5 saat? Kelin ilacı olsa başına sürer. Hayat mı böylesi allah aşkına?

Ve son olarak, 1.5 yıl olmuş. Hadi 3 ay 5 ay tamam.
1.5 yıl
Maddi olarak psikoloğa gidemem diyip adamın kumar borcuna 20 bin kredi çekmeniz var bir de...
ne diyim, allah akıl fikir versin.
 
Dikkat ederseniz hata olduğunun farkındayım. Ve büyük konuşmamak lazım hayatın ne getireceği belli değil önemli olan yanlıştan dönmektir. Yargılamadan önce bunu düşünün.

Büyük konuşmak ne Allah aşkına. Herkes kendi karakterini çok iyi bilir. Evli birine aşık olmak başka onunla metres hayatı yaşamak çok başka.

Ve kim ne olacağını çok iyi bilir. Istedigim kadar yargilayayim , büyük konuşayım benim başıma gelmez.

Kendime böyle bir hayatı reva görmek için onurumdan vazgeçmem lazım önce.

Cinsel hayatları kötü ama sizinle birlikteyken çocukları oluyor . Ne kansız bir yaratikmis.

Seninle niçin beraber olduğunu anlamak bu kadar mi zor.

Yuva yıkmak istemiyorum " tabiri ise trajikomik.

Hayatına girdiğin andan itibaren o yuvayı yıkmış sayildiniz önce bunun çarkına varın.

Eskort a gidermiş "lafa bak , karaktersiz pislik.

Neyse ya diyecek sözüm yok, neden buraya konu açtınız bunu da anlamış degilim.

Bir gün evlenirsen bunu yaşamadan ölmezsin bunu unutma. Aynısını sevgili esin sana yaşatır.
 
Açıkçası bu durumda olanları görünce çok üzülüyorum. Sizin adınıza da çok üzüldüm. Helal, huzurlu bi hayat yaşamak varken şu an huzur size haram olmuş ve görünüyor ki vazgeçemezseniz daha da olacak. Ben artık o kadının yerine kendinizi koyun diyemem şu ruh hali ile koyamazsınız belli. Bence bu sevgi degil kardeşim. Sevgi gerçekten saftır, temizdir. Gerçek sevgi yeri geldiginde için yansada vazgeçevilmektir. Sizin bu düştüğünüz şeytanın oyunundan başka birşey degil, açıklaması olamaz. Ahiretinizi yakan, Allahın karşısında hesapsız bırakan, sizi cehenneme sürükleyen sevgi gerçek bi sevgi olamaz. Ya takıntıdır ya da siz öyle sanıyorsunuz çünkü demişsiniz ya zor zamanımda yanımda oldu diye işte o nedenle olan birşey. Kendinize bunu Allah rızası için yapmayın. Öyle bi insan degildim yazmışsınız bence içinizdeki insanlık ölmemiş çünkü pişmanlığı gördüm sizde ama nefsinizden de vazgeçemiyorsunuz belli. Madem elimden birşey gelmiyor diyorsunuz o zaman Sadece ol demesi ile herşeyi olduran Allaha sıgınacaksınız. İçinizdeki o sevgi sandıgınız takıntıyı alması için. İnsana her zaman en sevdigi, hayatının merkezine koyduğu şey ile imtihan edilirmiş. Eger devam ederseniz bu her zaman nsizin imtihanımız olacak acı veren bi imtihan, dünyanı da ahiretini de yakan bi imtihan olacak eger devam ederseniz. Ben size aileniz için şunun bunun için yapmayın diyemem ama Allah için yapmayın sadece Allah için. . Birşeyleri degiştirmek için asla geç kalmış sayılmazsınız. En başta samimi bi tevbe ile gerekirse aglayarak yalvararak dualar edin sizi her anınızda duyan bi yaratıcı var. Ve her zamanda sizin o günahtan çıkıp kendisine yönelmesi bekleten bi yaratıcı bunu unutmayın. Gerçekten samimi bi şekilde tevbe eden o günahı işlememiş gibidir der Efendimiz s.a.v ... Lütfen içinizde kalan son insanlık kırıntısını yok etmeden dönüş yapın. Yoksa dönüşü daha da zorlanacagınız dönüşü olmayan yollara girerseniz çıkamazsınız. . Allah hidayet versin
 
Böyle insanlar yüzünden diyeceğine eşini iyi tanı öyle evlen. Sen algılayamamışsın galiba. Adam zaten düzenli aldatan biriydi. Hep kadınlar suçlu zaten. Hırsızın hiç suçu yok!

Kınamayın, büyük konuşmayın, başınıza gelir falan diyorsun ya, şu mesajını da yaz bir kenara.

Aldatıldıgında senden haberdar olan kadını da bu şekilde teselli edersin.
Üzülme canım, zaten aldatacaktı. Ha sen ha başkası, dersin.
Bir de lütfen onursuz davranışlar sergileyip sonra ‘mağdur kadın’ edebiyatı yapmayın.
Kimse burada tek suçlu sensin demedi. Adam zaten suçlu. En az senin kadar. Bu senin hatanı affedilir yapmaz. Biri daha suçlu olunda diğerinin suçu azalmaz.
Kapı cam açık, salonun ortasına hazine koyarsanız, evinize hırsız girdiğinde herkes ne düşünürse onu düşünüyoruz su an. Hırsızın sucu var. Hırsız karakterinin gereğini yapmış.
 
Açıkçası bu durumda olanları görünce çok üzülüyorum. Sizin adınıza da çok üzüldüm. Helal, huzurlu bi hayat yaşamak varken şu an huzur size haram olmuş ve görünüyor ki vazgeçemezseniz daha da olacak. Ben artık o kadının yerine kendinizi koyun diyemem şu ruh hali ile koyamazsınız belli. Bence bu sevgi degil kardeşim. Sevgi gerçekten saftır, temizdir. Gerçek sevgi yeri geldiginde için yansada vazgeçevilmektir. Sizin bu düştüğünüz şeytanın oyunundan başka birşey degil, açıklaması olamaz. Ahiretinizi yakan, Allahın karşısında hesapsız bırakan, sizi cehenneme sürükleyen sevgi gerçek bi sevgi olamaz. Ya takıntıdır ya da siz öyle sanıyorsunuz çünkü demişsiniz ya zor zamanımda yanımda oldu diye işte o nedenle olan birşey. Kendinize bunu Allah rızası için yapmayın. Öyle bi insan degildim yazmışsınız bence içinizdeki insanlık ölmemiş çünkü pişmanlığı gördüm sizde ama nefsinizden de vazgeçemiyorsunuz belli. Madem elimden birşey gelmiyor diyorsunuz o zaman Sadece ol demesi ile herşeyi olduran Allaha sıgınacaksınız. İçinizdeki o sevgi sandıgınız takıntıyı alması için. İnsana her zaman en sevdigi, hayatının merkezine koyduğu şey ile imtihan edilirmiş. Eger devam ederseniz bu her zaman nsizin imtihanımız olacak acı veren bi imtihan, dünyanı da ahiretini de yakan bi imtihan olacak eger devam ederseniz. Ben size aileniz için şunun bunun için yapmayın diyemem ama Allah için yapmayın sadece Allah için. . Birşeyleri degiştirmek için asla geç kalmış sayılmazsınız. En başta samimi bi tevbe ile gerekirse aglayarak yalvararak dualar edin sizi her anınızda duyan bi yaratıcı var. Ve her zamanda sizin o günahtan çıkıp kendisine yönelmesi bekleten bi yaratıcı bunu unutmayın. Gerçekten samimi bi şekilde tevbe eden o günahı işlememiş gibidir der Efendimiz s.a.v ... Lütfen içinizde kalan son insanlık kırıntısını yok etmeden dönüş yapın. Yoksa dönüşü daha da zorlanacagınız dönüşü olmayan yollara girerseniz çıkamazsınız. . Allah hidayet versin

Ne kadar samimi ve guzel noktalara deginerek yazmissiniz iste gercek inanc budur.
 
adam senide seviyor karısınıda.. seninlede cinsel ilişkiye girebiliyor karısının koynunada girebiliyor o çocuğu leylekler getirmedi ya..tek söyleyebileceğim mideniz çok genişmiş..adam seni başkasyla evlenene kadar kullanacak bunuda sana söylemiş zaten sende olur demişsin.. nasılsa adam karısını aldatıyormuş benimlede aldatsın nolacak zihniyeti var sizde yazık günah yaa.. memlekette erkek mi kalmadı bacılarım düşün şu evli eekeklerin peşinden yaaa... utanın kendinizden..
Cok haklisiniz bekarlar dururken evliye asik oldum yapamıyorum onsuz demek helede kucucuk bir kizi varmis utanin kendinizden ve sadece utanmakla kalmayin.kendinizi o karaktersiz kopek adamin esinin yerine koyun bakalim nasil oluyomus.allah sizin gibileri biraz agir olcak belki ama kahretsin.yuva yikanin yuvasi olmaz.bide burdan destek beklemekde ayri sacma zaten.koskoca insansın bilmiyomusun nasil ayrilcagini.daha cok yazacak sey var da neyse...
 
Kimseye degil de ailene uzuldum, okuyor yuksek lisans yapiyor dedikleri cocuklari sacmasapan haltlar pesinde, adamin borcu da ailen oder bu gidisle, bu kafadayken nasil yuksek yapabiliyorsun orasi da muamma hikayen yalan gibi gorundu bana
 
Öncelikle çok büyük utanç içinde olduğumu bilmenizi istiyorum.
Çok yalnız ve çaresiz kaldığım günlerde karşıma çıktı o. Bana kendimi toparlamam için çok yardımı oldu, benimle sürekli ilgilendi. Evli olduğunu biliyordum ama bunu umursamadım çünkü benim evli adamla duygusal yada cinsel yönden hiç bir yakınlığım olamazdı. Benim derlertlerimle ilgilendi beni yine eski mutlu günlerime döndürmek için çok çabaladı. Her gün 5 saate yakın telefonla konuşuyorduk. Bu şekilde 5 ay konuştuk. 5 ay sonunda bana karşı hisleri olduğunu söyledi, şaşırdım hiç öyle bir şeye mahal vermemiştim. Eşiyle de cinsel yönden sorunları varmış bunu anlattı. Psikolağa gidip çözüm bulabilirsiniz tavsiyesinde de bulundum. Eşinin kabul etmediğini söyledi. Sonra eşini yıllardır aldattığını anlattı bana. Çok üzüldüm çünkü bu hastalığı dışında iyi bir adam. Ona bu yaptığının yanlış olduğunu anlatırken onun yanlışına ortak oldum. Onunla 1.5 yıldır bi ilişki yaşadım. Farklı şehirlerdeyiz bu arada. Ayda iki üç kez yanıma gelir 3 gün kalırdı. Tatillere gittik çok ama çok güzel zamanlarım oldu. Ara ara aklıma öcüüü sen ne yapıyorsun dedim ve ayrıldım. Beni bırakmadı evimin önüne gelip kışın yağmurun altında sabaha kadar bekledi. İçimin parçalanmasına rağmen inmedim yanına kararlıydım bitecekti. Aileme ve ailesine bunu yapamazdım. Öyle bir kız değildim ben. Ama nefsime sahip çıkamadım kandım tekrar. Kanmakla da kalmadım deli gibi bağlandım, kopamıyorum, onsuz yaşam düşünemiyorum. Karısı aklımda bir de kızı oldu 1 yaşında o aklımda, benim ailem aklımda. Çok zor durumdayım. Aslında yapmam gerekeni biliyorum farkındayım ama kopamıyorum bir türlü, kendime de yakıştıramıyorum. Şimdi onun başka problemleri var borç gibi. O yüzden bizim de aramız pek iyi değil. Ne yapacağımı biliyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yuvasını yıkmak istemiyorum. Karısıyla 10 senedir birlikteler ona aşık değil ama seviyor. 10 seneyi atamam diyor. İyi ben gideyim diyorum seni seviyorum sana aşığım diyor. Hatayına biri girer de evlenene kadar, gittiği yere kadar gidelim diyor. Son 4 aydır da hiç yanyana gelmedik, hep telden konuştuk o da güncel hayattan yani hiç cinsellik konuşulmadı. Ona dedim ki sen benimle cinsel yönden doyuma ulaşmak için görüşüyorsun dedim saçmalama dedi. Şehrimde bir sürü kız varken neden 10 saat uzaktaki biriyle buluşmak için zaman harcayayım escort a giderdim dedi. Neden senin için evliliğimi tehlikeye atıp onca şey yapayım. Öyle de oldu 6 saat yol gelip sarıldı ve gitti 35 dk oturup çay içtik geri şehrine döndü. Onsuzluğu düşününce nefes alamıyorum, boşluğa düşüyorum. Yuva yıkmak da istemiyorum.

Yargılayanlar olacak ama ben çok büyük konuştum. Asla dediğim şeyin içinde kendimi buldum.

Ne yapacağımı biliyorum ama nasıl yapacağımı nasıl dayanacağımı bilmiyorum.
Ben iyi bi kızım diyorsun bumu iyi olmak sizde enaz onun kadar hatalisiniz madem çok iyi bir kizsin oyuzdenmi evli olduğunu bildiğin halde tatile çıkıyorsun bide bir buçuk yıldır görüşüyoruz eşiyle cinsel sorunları varmış bir yaşında kızı varmış o nasıl olmuş
 
Madem karısını sevmiyor neden çocuk yapmış yapmasın bosansin o zaman ikinizde suclusunuz o kadının ne suçu var yazık değil mi .
 
Zaten hic bir zmn ciddi dusunmedigi ve asik olmadigi biri olarak onun hayatina girmissin bir hic olarak baslamissinz ve bir hic olarak bitirecektir sizle olan iliskisini... ama siz haddinden fazla kaptirmisiniz kendinizi
 
Zaten hic bir zmn ciddi dusunmedigi ve asik olmadigi biri olarak onun hayatina girmissin bir hic olarak baslamissinz ve bir hic olarak bitirecektir sizle olan iliskisini... ama siz haddinden fazla kaptirmisiniz kendinizi
İlerde hayatına biri girene kadar devam ederiz demesinden belli zaten adamın ileriyi düşünmediği cnm. Konu sahibi bunu da anlamıyor.
 
Back
X