bence bir erkrk can sıkıntısından birilerini arar zaman gecirmek için dertleşmek için ama azda olsa duygusal bişiler olur yine iyi tek bir kadın varmış ya birkaç tane olsaydı veya onu bırakınca baskalrını bulsaydı
ama yine sana dönmüş seni seçmiş ayrılığıda kabul etmiyorsa senden vazgecemiyor demektir ailesini oda düşünüyor demekki yoksa bana kız mı yok der bekarlığın vurur gözüne gözüne ama bir aralar senin yanında olmandan rahatsız olmuş aynı yatakta falan bunlar ciddi seyler sakasına veya kızgınlıkla bile söylese ben ciddiye alırdım tabi sende almışsın
ha bayanların yaptığı tek hata hep suçu eşlerinde görmektir sen ona ne kadar sıcak ve candan davranırsan o seni daha sever dır dır surat asma hemen laf carpma gibi seyler erkekleri gercekten soğutur ben bunu cevremde cok yaaşadım hattakendi evliliğimde de çok dik başlı olma güler yüzlü ol evet unutamayacagın seyler söylemiş ama eşini yuvanı seviyorsan en önemlisi kızını u nu ta cak sın
hem boşansanda ne yapacaksın elin iyisi olmaz yenisi olur derler ya hiç evlenmeyeceksin kendi ayaklarının üstünde duracaksın yada o kuşkularını birer birer yaşayacaksın
ayrıca sunu yakıştıramadım boşansam bende evlenmek isterim sevmek isterim sen çoktaaaaaan eşini gözden çıkarmışsın öfkeyle bir takım sözler sarfetme sonra aran iyi olur kendi kendine ya ben bunları nasıl düşündüm die vicdanınla savasırsın
haaa sunuda söyleyim yazdıklarım hep kendi tecrübem eşim bir kızla konuşup mesajlaşmadı ama diğer seyler aynı bizim yasadıklarımız ondan yorum ekledim canım allah gönlüne göre versin
artık susuyorum ..susmak geliyor içimden...ısıtıp ısıtıp gündeme getirme demişsin ya;işte çok konuşmak zorunda kaldığından dün faturalı hat alalım dedim tersledi ;ben devamlı hat mı değiştircem kalsın herkes bunu biliyor" suskunken dayanamadım "doğru dursaydın da değiştirmek zorunda kalmasaydın benim hattım senelerdir aynı bak"deyip çıktım...hem suçlu hem güçlü ya 3/4 sene önce hattını değiştirdi beyefendi benden biliyor ya!buna çok kızdım!
ciddi konuşma zmanı geçti ben ona çoook ciddi konuştum işe yaramıcanı bile bile napayım niye yorayım kendimi??geçen bayramda terapiste gidelim demiştim kabul etti evden gideceğim diye.şimdi desem inan senelerdir dediği lafı söyler yine" napcakmış terapist bize konuş konuş sadece dünyanın parasını öde gel ne işe yarayacak" hep böyle dalgaya alarak cevapladı..suamak ilgilenmemek en iyisi...
bilinçli tüketici...Allah da seni güldürsün emi...ee kendi neden yapiyor ustune bi de piskin piskin savurnuyor o zaman?
bilincli tuketici olsun da tukettigi sabrinin farkina varsin yazik ya ...
canım benim tabi bunlar hakkın sen namusunla evinde onu bekle o baskalrında olsun
bizden geçmiş ne demek ya hala 50 60 yaşında ki insanlar el ele kol kola biliyormusun senin su anlattıkların yani benim msjmdan alıntı yapıp yazdığıkların aynı ben bizde çok yıprandık üzüldük her kavgada boşanıcam dedim ben o bişi demezdi günün birinde boşanda kurtulayım yetre artık iyice soğuttun dedi bıktım dedi baktım onu kaybedecegim önce hiç tınmıyordum ama o bunları söyleyince öyle içim burkulduki onsuz yapamam dedim ve dört elle yapıştım kocama sevgimi hep göstedim tersledi canım dedim yemeklerde onu beklediim ona degerini gösterdim o da saolsun benim ona verdiğim sevginin iki katını verdi şimdi aramız iyi sende böyle yapsan bi denesen belki oda düzelir yada kızını bırakabilecegin biri varsa şöyle 1 2 haftalığına bıraksan da basbasa kalsanız belki hersy yoluna girer
bu arda sınav sonucun ne alemde kendi ayakların üstünde dur biraz esine destek ol belkşde ekonomik yönden sıkıntıdadır da ondan böyledir ne diyim kardesim benim nacizade fikirlerim bunlar valla dün akşamdan beri aklımdan cıkmadın üzüldüm inş düzelir hersey
Gerçekten huylunun huyundan vazgeçeceğini düşünüyormusun?Yani eşin o kadının telefonunu ezberleyecek kadar önemsemiş onu aaa ama ona sorsan telefonun rehberinde kayıtlıydı sim kartın rehberinde değil diyecektir sana.Sana elini tutucak kadar değer vermezken,kadının kandilini bile kutlamasına rağmen,bir kere affetmene ragmen ikinci kez aramasına üstelik seninle aramız kötüydü dertleşmek için aradım demesine rağmen hala ona yemekler hazırlayıp gülümseyerek evliliğine bir şans daha vericekmisin?Yapma gülüm zorun ne kendinden bu kadarmı nefret ediyosun bu adamı bu kadarmı kendinden çok seviyorsun o seni bir sürü şeye layık görmezken sen çocugunu bu adamlamı büyütüyorsun.Allahım evlerden ırak..Allah dayanma gücü versin canım.
Büyüyü, muskayı da nerden çıkardınız.:1closedeyes:
Eşinizin terbiyesizliği, vurdumduymazlığı, rahatlığı, laçkalığı büyüyle muskayla olacak şey değil. Adamın yapısı bu.
Sen telefonda tanıştığın ne idüğü belirsiz kızla arkadaşlık kur, yemek filan ye. Yok yalmaz:
canım ne yapsın bir yuva kolay kurulmuyo cabucak yıkılsın mı? kadın kendi ayakları üstünde bile deil bi kazancı yok çocugu küçük ailesi desen nereye kadar bakacak eşide bırakmıyormuş demekki var bişler hala yüreginde ee kadıncagızda seviyor belli ya insanlar kızınca ne yaptığını ne ettiğini bilmez ki sen öyle deil misin insan kızınca küslük olunca herseyi yapar karsındakini üzmek için onlarda karsılıklı bunu birbirlerine yapıyorlar ben bunu göryorum
hem böyle konuşmak kolay basına gelmeyen bilemez bende zamanında çooookk ahkam kesiyordum ama birebir bu olaylarla yüzleşince afallıyorsun hem kınama derim insanın kınadığı basına gelmeden ölmezmiş bende bi arkadas tevsiyesi
hem zaten kadıncagız boşansa çoookktan ayrılırdı demekki yuvasını seviyor
bu arada elele senin adına konuştum kusura bakma
canım ne yapsın bir yuva kolay kurulmuyo cabucak yıkılsın mı? kadın kendi ayakları üstünde bile deil bi kazancı yok çocugu küçük ailesi desen nereye kadar bakacak eşide bırakmıyormuş demekki var bişler hala yüreginde ee kadıncagızda seviyor belli ya insanlar kızınca ne yaptığını ne ettiğini bilmez ki sen öyle deil misin insan kızınca küslük olunca herseyi yapar karsındakini üzmek için onlarda karsılıklı bunu birbirlerine yapıyorlar ben bunu göryorum
hem böyle konuşmak kolay basına gelmeyen bilemez bende zamanında çooookk ahkam kesiyordum ama birebir bu olaylarla yüzleşince afallıyorsun hem kınama derim insanın kınadığı basına gelmeden ölmezmiş bende bi arkadas tevsiyesi
hem zaten kadıncagız boşansa çoookktan ayrılırdı demekki yuvasını seviyor
bu arada elele senin adına konuştum kusura bakma
Merhaba;Öncelikle yazdıklarım ahkam kesmek değil ahkam kesmek bilmediğin konuda atıp tutmaktır bildiğim kadarıyla,ve benım hayatta neler yasadıgımı bılmeden bu ıthamda bulunmak ıftıradır bence.İnanın gerilim yaratmak için sormuyorum ama arkadası kınadığımı nasıl anladınız(anladıysanızda sız o anlamak ıstedıgınız anlamı cıkarmıssınızdır.)Ben acık acık yazmısım bana gore koca karısını aldatıyosa sonradan karısının kendisini bırakacagını anladıgındada aman gitme ben ettim sen etme dıyorsa bu sevgısınden degıldır alıskanlıklarından vazgecemedıgındendır bır kadında defalarca buna maruz kalmasına ragmen aynı evde aman yuvamı dagıtmıyım dıyorsa burda bır yanlıslık vardır?Haaa kadının durumu yoktur ımkanı yoktur derkı ben bu seref..... aynı evde kalmayacagım artık kaderımı degıstırecegım ismek gibi meslek edındırme kurslarına gıdecegım meslek edınecek en basıt ıse bıle basvuracagım tek göz gecekonduda kalacagım ama bunu kendıme yasatmayacagım dıyordur o kadının elini öperim ama imkanım yok durumum yok ailemde bakmıyor dıyıp sıneye cekmek bana ters gelıyor.Bide ben buraya kimse cevap yazsın yada ikili münakaşaya girelim dıye yazmıyorum inanın,umarım konuyu acan arkadasım ılerde hıc pısman olmayacagı kararlar alır hayatında ve mutlu olur.Ama bu benım fıkrımdır acılmıs bır konuya bıldıgım kadarı ıle bu platformda saygı cercevesınde ozgurce fıkırlerımızı belırtebılırız kımse uymak yada onaylamak yada kınamak durumunda degıl benım fıkrım budur.Selametle..