Merhaba;Öncelikle yazdıklarım ahkam kesmek değil ahkam kesmek bilmediğin konuda atıp tutmaktır bildiğim kadarıyla,ve benım hayatta neler yasadıgımı bılmeden bu ıthamda bulunmak ıftıradır bence.İnanın gerilim yaratmak için sormuyorum ama arkadası kınadığımı nasıl anladınız(anladıysanızda sız o anlamak ıstedıgınız anlamı cıkarmıssınızdır.)Ben acık acık yazmısım bana gore koca karısını aldatıyosa sonradan karısının kendisini bırakacagını anladıgındada aman gitme ben ettim sen etme dıyorsa bu sevgısınden degıldır alıskanlıklarından vazgecemedıgındendır bır kadında defalarca buna maruz kalmasına ragmen aynı evde aman yuvamı dagıtmıyım dıyorsa burda bır yanlıslık vardır?Haaa kadının durumu yoktur ımkanı yoktur derkı ben bu seref..... aynı evde kalmayacagım artık kaderımı degıstırecegım ismek gibi meslek edındırme kurslarına gıdecegım meslek edınecek en basıt ıse bıle basvuracagım tek göz gecekonduda kalacagım ama bunu kendıme yasatmayacagım dıyordur o kadının elini öperim ama imkanım yok durumum yok ailemde bakmıyor dıyıp sıneye cekmek bana ters gelıyor.Bide ben buraya kimse cevap yazsın yada ikili münakaşaya girelim dıye yazmıyorum inanın,umarım konuyu acan arkadasım ılerde hıc pısman olmayacagı kararlar alır hayatında ve mutlu olur.Ama bu benım fıkrımdır acılmıs bır konuya bıldıgım kadarı ıle bu platformda saygı cercevesınde ozgurce fıkırlerımızı belırtebılırız kımse uymak yada onaylamak yada kınamak durumunda degıl benım fıkrım budur.Selametle..
inşallah canım şuan konuşuyoruz karıcım kocacım diyerek...ama fiziksel bir temas yok yani sarılmak gibi korkar gibiyiz ikimiz de gurur yapıyoruz.biliyorum içinden diyor ki "her zaman ben mi sarılacağım- ki genelde barış imzalayan o olur -bu sefer o gelsin"diyor eminim.ama dur bakalım ben de imzalamıcam;çünkü burada hatalı olan oydu hatasını kabul edene kadar direnmeye kararrlıyım güzel yemek güzel sofra özenli giyim ama yılışık olmucam ...o kadaryok güzelim ya bir yanlış anlama arada olur öyle insan yüzyüze ounca derdini ii anlatır bir birine
eee sen yaptın bakalım hiç bişi yazmamışsın gerci yavas yavas inş ben inanıyorum aranız düzelecek ve esinde o sözleri sana söylediği için çok pişman olcak sabır et canım
Sen ne icin baris ilan edeceksin ki? Utanmadan birde senden mi bekliyor? Birde bu olay olali aylar olmus, hala o muhabbet mi, yoksa baska seylerden dolayimi araniz böyle?
Merhaba;Öncelikle yazdıklarım ahkam kesmek değil ahkam kesmek bilmediğin konuda atıp tutmaktır bildiğim kadarıyla,ve benım hayatta neler yasadıgımı bılmeden bu ıthamda bulunmak ıftıradır bence.İnanın gerilim yaratmak için sormuyorum ama arkadası kınadığımı nasıl anladınız(anladıysanızda sız o anlamak ıstedıgınız anlamı cıkarmıssınızdır.)Ben acık acık yazmısım bana gore koca karısını aldatıyosa sonradan karısının kendisini bırakacagını anladıgındada aman gitme ben ettim sen etme dıyorsa bu sevgısınden degıldır alıskanlıklarından vazgecemedıgındendır bır kadında defalarca buna maruz kalmasına ragmen aynı evde aman yuvamı dagıtmıyım dıyorsa burda bır yanlıslık vardır?Haaa kadının durumu yoktur ımkanı yoktur derkı ben bu seref..... aynı evde kalmayacagım artık kaderımı degıstırecegım ismek gibi meslek edındırme kurslarına gıdecegım meslek edınecek en basıt ıse bıle basvuracagım tek göz gecekonduda kalacagım ama bunu kendıme yasatmayacagım dıyordur o kadının elini öperim ama imkanım yok durumum yok ailemde bakmıyor dıyıp sıneye cekmek bana ters gelıyor.Bide ben buraya kimse cevap yazsın yada ikili münakaşaya girelim dıye yazmıyorum inanın,umarım konuyu acan arkadasım ılerde hıc pısman olmayacagı kararlar alır hayatında ve mutlu olur.Ama bu benım fıkrımdır acılmıs bır konuya bıldıgım kadarı ıle bu platformda saygı cercevesınde ozgurce fıkırlerımızı belırtebılırız kımse uymak yada onaylamak yada kınamak durumunda degıl benım fıkrım budur.Selametle..
sen elalemi boşver gülüm sen yuvanı kurtarmana bak ben anlamıyorum birtakım insanları ama neyse konuşmayacagım burda nede olsa senin konun bir yuva kolay kurulmuyor evladın var ee birde içinde sevgin varsa ayrılmak çok zorrr hem babasız çocuk büyümez derler tabi mükemmel şekilde büyüyen çocuklarad var ama hayat neler getirir bilinmez
çok sevindim yavas yavas yaklaşırsınız inş ne soğuk ne sıcak orta yolunu bulacaksın kocanı en iyi sen anlarsın biz ona yorum yapamayız
hem sunu söyleyeyim esin pişman olmasa söylemezdi saklardı ee bidaha da yapmamış bence sucunu bildiği için öyle seyler yapmış yani suçluluk duygusundan sende öfkeli olma öfkeyle kalkan zararla oturur
ayrıca yanlış anlama ama buraya artık cvp felan yazma da kapansın konu bilip bilmeden konuyu saptırarak konusan çok olur kafan karışır kendi basına gelmeyen bilemez anca konusur
zaten eskide kalmış artık bunlar sen baska seylerle ugrasıyorsunonlaro düzeltmeye calışıyorsun
allah yardımcın olsun evliliğinize nazar degmesin insallah
buda son yorumumdu