canım benim sıksın kendini derken eşimden bahsettim yani maddi anlamda sıksın kendimi kreşe yollucam inşallah diyorum..sanırım buna hakkımız var kızımla beni bunca üzdükten sonra!sigarasını bıraksın ona verdiği parayı kreşe versin!bencillikse bu düşüncem varsın böle bencil olayım..eltiye gelince o bitti benim için..zaten anlamamam hataydı bana karşı kıskançlığı belliydi ne giysem inceler ters ters bakardı ben ise hep kardeş gibi olalım istedim dile getirdim dalga bile geçti...yazık onun karakteri buymuş..Allah kendisine çevirsin inşallah benim hakkımda her ne düşünüp yaptıysa!!
aa kusura bakmayın yanlış anlamışım.. tamam o zaman.. bunu istemenizde bi bencillik göremiyorum ben.. en doğal hakkınız.. şu anda çocuklar evlere tıkılıp kalıyor malesef.. kreşe gidip arkadaş edinmeleri çok güzel birşey.. maddi olarak da karşılaşamk zorunda eşiniz.. tek başınıza yapmadınız sonuçta çocuğu..
canım anladığım kadarıyla kocan tam olarak aldatmıyor seni ama biraz heyecan arıyor...şu aşama senin için çoookk önemli...bırakıp gitsen iyice dağıtır yaşamak isteyip yaşayamadığı şeyleri yaşar...kalsan şımarır..iyisii kal ve kendine yönel..bakım yap imaj değiştir..kıskandır onu..ayrılırsanız başkalarının hemen atlayacağını bilsin ayağını denk alsın....yuva yıkmak kolaymı bacım dul kalmak kolaymı..bazan kör ol bazan sağır ama hep uyanık ol
Eltide, muskalarda, kocanızda hatalar aramışsınız ama benim de burada payım nedir diye düşündünüz mü?
yazdıklarınızdan anladığım, agresif davranıyorsunuz ve eşinizi olduğu gibi kabullenmek istemiyorsunuz.
Benim istediğim gibi olsun derseniz ona baskı gibi gelir ve zorlar. Bir başka kadınla dertleşmek istemesi asla doğru değil ama kendine göre kaçış.
Anlaşılan gezmeyi sevmiyor siz de kızınızı alıp dolaşabilirsiniz.
Eşinizin de hoşlandığı ortak noktaları bulup paylaşabilirsiniz.
Ondan beklentilerinizi azaltın ve anlamaya çalışın. ikide bir boşanmayı gündeme getirmeyin bence.
Canım işte size neden farklı davrandığını sormalısınız.
Bağırıp çağırmadan ve iki arkadaş gibi sizinle dertleşmesini açılmasını sağlayabilirsiniz.
Çocuğunuz için çareler üretmek zorundasınız.
karşılıklı birbirinizi anlamaya çalışırsanız çözülür gibi.
Futbol tutkunluğu varsa benimle iilgilen onu bırak olmaz.
Örn;Benim eşim de futbol hastası. Ona karışmadığım gibi bütün planlarımız maç günleri dışındadır. Benim sevdiğim konularda da o anlayış gösterir.
maşallah sana inşallah ben de mutlu olurumm ya inan kimsenin mutluluğuna göz dikmem evden çıkmam kimseye karışmam kendi halimdeyimdir...ne yapsam evim için diye uğraşırım..ama ister istemez imreniyorum el ele gezenlere karısını çocuğunu şöle alıp da mutlu mesut gezenlere inan gözüm yok Allah bozmasın mutluluklarını ama ben de böyle olsam keşke diye ağlıyorum..neyim var diyorum arsızlık mı yaptım ailesine akrabalarının hakaretine birgün olsun ters cevapla mı çıkıştım...hiç birisi ..ama yine benim ağlıyan..
Sormayacaktın o bayanı sürekli anımsamışsın onu zamana bırakacaktın