• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli bir adama aşık oldum .

Tamam hepiniz beni suçlayın . Ben suçluyum . Adam sevmiyor karısını birlikte olmak istemiyor . Bu yüzden beni de bırakmıyor . Hepiniz beni suçluyorsunuz . Kim böyle bir şey ister ki ama oldu işte
Sana birşey diyeyim mi karısını aldatan bütün erkekler aynı yalanı söyler.Karimi sevmiyorum mutlu değilim bosanicam hatta ayrı yatıyoruz vs..ve sizin gibi ...... larda buna inanır:))
Çünkü vicdanlarini rahatlatmak için bu işlerine gelir.
Ilk basta adamın evli olduğunu bilmiyor olsaydın yapmış bir hata derdim ama sen bile bile hatta ailende sana destek olmuş bile bile başlamışsın şimdide kalkmış adamın üstünde hak iddia ediyorsun.
Ayy ona haksızlık edemem 5 yıl oldu filan..yahu sen kimsin ki nesin?Adamın arada gönlünü eglendirdigi basit bir kacamaksin onun gözünde.seviyorum demesine bakma öyle olsaydı çoktan karisini bırakırdı 5 yıldır.sende hala kendini önemli ve değerli zannet adamın gözünde.
O adamda iğrenç sende..adamın eşine üzüldüm sadece

Tamam hepiniz beni suçlayın . Ben suçluyum . Adam sevmiyor karısını birlikte olmak istemiyor . Bu yüzden beni de bırakmıyor . Hepiniz beni suçluyorsunuz . Kim böyle bir şey ister ki ama oldu işte

Karisini sevmese bosar emin ol.
Yok akrabaymis aile karisirmis
Bunlar hep seni kandirmak icin.

Asil seni sevmiyor
Karisini sevmeyen adam;
Alir ceketini cikar evden kimseyi de takmaz acar davayi

Senin ki seni kullaniyor
Uyu sen daha

Tabikide sen suclanacaksin erkeklerin bu pisligini biliyoruz zaten ama sen bi kadın olarak evli olduğunu biliyorsan seni sevdiğinden eminsen diyecetinki karinla mutsuzsan boşan gel yada yok arkadaş bunu okadar yıl sonra yapman seni haklı çıkarmıyor.
O kadinida bi düşünür insan değilmi bide diyosunki yuva kurmak anne olmak o kadının cocuklarinin ne suçu var hadi hepsini geç sana çocuğun sorduğu zaman ne diceksin baban evliydi ben ona metreslik yaptım sonra karisindan bosattim cocuklarinida bıraktı benimle geldimi diyeceksin yazık gerçekten yazık aşk sevgi dediginiz bu değil.
Siz bi insan olarak nasıl bu kadar gurursuz oluyorsunuz nasıl ikinci es olmayı kabul ediyorsunuz bide eşini kiskanmissiniz sonradan gel eşini çocuğunu kiskan bide yuzsuzluge bakarmisiniz ben o kadının yerinde olsam sizi yerin dibine sokarim annenizide o sevgilinizide sonrada s..... ederim ondan sonra o ahla nasıl yasarsaniz yaşayın karaktersiz adama aşık mi olunur aşk gururdan vazgeçmek değil şartlar olgunlasiyorsa karşılıklı sevgi saygı varsa olur sizinki sacmalik kusura bakma

Ne tesaduf ki bun adamlarin hicbiri karilarindan ailevi sebeplerden bosanamiyor.Hepsi zorla o evde tutuluyor.Hep bir töre,boşanamam durumu.
Ve bunu hala yiyenler var.Aynen canim,karisiyla yataklari ayirdilar,hic sevismiyorlar.Hı hı.

İyiki alıntı yapılmış yoksa kaçıracaktım konuyu...
Bak konu sahibi canım, aşk değil o, kendi hayatında bulamadığın sevgi, ilgi, PARA ihtiyacını bu adamda bulman. Adamın ihtiyacını deriiiin deriiin açıklayamayacağım, bamlanmamı gerektiren bir olay haline gelmesin konu. Yol yakınken dön de demeyeceğim.
Aynaya bak, saçma sapan macera arayışından vazgeç!...

Ay valla deliricem! Suçlamak mı? Sen aşağlıktan da betersin!!
İsterseniz banlayın beni!! Adi pislikler olayı nasıl normalleştirmişler!
Ulan kadını sevmiyorsa boşansın.. adam senle sevişmek için birlikte sende seni seviyor mu sanıyorsun?
Kadın adama tecavüz mü etmişte çocuk yapmış!!!
Utanmaz reziller!! O kadının ahı peşinizi bırakmaz inşallah!! Ömür boyu sürünün!

Elin evli adamlarıyla yat kalk! Sonra adını aşk koy. Allah'ın metresi gelmiş birde utanmadan burda konu açmış.
Bi de adamı karısından kıskanıyormuş .. kaltak ya! Valla hesabımı silersenizde silin böyle ors..plara böyle cevap verilir!
+10000 ohhhh ben rahatladım ağzına sağlık

Erkeklerin beyni hep aynı çalıştığı için kandırmak için söyledikleri yalanlarda hep aynı.. oyun için girdiğim bir sitede sürekli yazanlar oluyor. hepsine aynı tepkiyi veriyorum karında burda erkeklerle konuşabilir mi? deliriyolar:) peki diyorum boşan gel madem. o zaman yalanlar söylenmeye başlıyorrrr; ailem bizi boşatmaz,dava açıcaz az kaldı,çocuk için aynı evdeyiz, gibi... varıp baksanız arada kavga gürültüde yoktur. E adam dışarıdaki kadını avlamak için bir yalan söylicek mutlaka di mi! ben karımı seviyorum boşanmam dese hangi kadın gider ki? az akıllı olun. Erkeklerin kullandığı duygusal yaratıklar olmaya gerek yok!

Konu zAten fake de. Ben yine de lafımı sokayım. İnsan olanlar böyle şeyler istemiyor ama siz öyle olmadığınız icin yaşasın sizin metres hayatınız. Aileniz de ne kadar akıllı, zeki insanlar. Herkese lazım böyle aile. Böyle anne herkese lazım. Ar damarı çatlamış olunca daha iyi oluyor

Ağzıma o kadar çok şey geldi ki susuyorum. Gerçekten sizin gibi insanlar memur falan olup bizim ekmeğimizi yemesin ya. Yazıklar olsun eşi ve çocukları ile görüştüğü için kıskanıyormuş.

varsa ki ilahi adalet her ikinizede aynısını yaşatsın. 5 yıllık ilişkiymiş yazık!

Ama şunu bil o adam karısından seni gizler aklı çıkar öğrenecek diye karısı senin gibi biri olduğundan bi haber hayatını yaşar ama sen hergün böyle yanar tutuşur! Müsait olamayacağına kadar bilir kendini yersin iyide oluyor sana yazık. Anneye hiç bişey demiyorum zaten.

Son düzenleme:
Sizinki anlık hatayı ya da hevesi çoktan geçmiş. Hata olarak kabul edilemeyecek boyutta. 2015ten bu yana hem de.. Ortada pişmanlık bile yok.
Annenizin de bunları bile bile sevgilinizle konuşması ne acı. Yazık.. Ben anneme birini sevdim ama evli ve boşanmıyor desem bu yaşımda ağzımın payı verir. Ne ayıp.
Bu şekilde hayat geçer mi? Arkanızdan ne diyecekler siz de biliyorsunuz. Bir de memur oldum atandım falan yazmışsınız. Güya aklınız başınızda.. Gidin yeni bir sayfa açın izinizi kaybettirin. Bir daha kimsenin kocasına sevgilisine bakmayın.

Ay valla deliricem! Suçlamak mı? Sen aşağlıktan da betersin!!
İsterseniz banlayın beni!! Adi pislikler olayı nasıl normalleştirmişler!
Ulan kadını sevmiyorsa boşansın.. adam senle sevişmek için birlikte sende seni seviyor mu sanıyorsun?
Kadın adama tecavüz mü etmişte çocuk yapmış!!!
Utanmaz reziller!! O kadının ahı peşinizi bırakmaz inşallah!! Ömür boyu sürünün!

Elin evli adamlarıyla yat kalk! Sonra adını aşk koy. Allah'ın metresi gelmiş birde utanmadan burda konu açmış.
Bi de adamı karısından kıskanıyormuş .. kaltak ya! Valla hesabımı silersenizde silin böyle ors..plara böyle cevap verilir!
Helal yaaa bunlara şu yanlış bu yanlış yapma etme demek fayda etmez anca bundan anlar

Ne desem boş, herkes verilmesi gerken tüm tepkileri vermiş zaten.
Diyeceğim tek şey, yine yanılmadık ki bir kadının hemcinsine yaptığı kötülüğü kimse yapamaz.

Evlenip yuva kurmak istiyorsunuz, kendi aileniz olsun istiyorsunuz...
Daha sizin aile yapısına saygınız yok ki, isteseniz ne çare.
Bu şekilde mutluluğu bulamazsınız, yıkılan bir enkazın üstüne aile kuramazsınız...

Ayrıca, içiniz ve vicdanınız nasıl rahat olacak ki?
Yaşattıklarını yaşamadan göçmüyor insan bu dünyadan, bunu da bilin....

Öncelikle şu "idim idimler" aşırı canımı sıktı. Zaten başlığı okur okumaz acayip kıl oldum sana. Hepiniz o adam da dahil canınız cehenneme ben o kadıncağıza üzüldüm. Ne pis karaktersiz insanlarsınız ya şuan sinirden yazacak cümle bulamıyorum. Sizin yuzunuzden banlanmak da istemiyorum!!!! :sinirli:

Back