• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli bir adama aşık oldum .

Siz ve sevdiginizi iddia ettiğiniz adama nikahlı karısına çocuklarına haksızlık etmişsiniz bunu hiç düşündünüz mü ? Evli olduğunu bildiğiniz bi adamla yakınlaşmak ahlaka terbiyeye her şeye aykırı . Birlikte çok şey aştığı ona evlat veren kadına bunu yapan size de aynısını yapar. Ben evli bi kadınım ve ergenlik döneminde dahil her zaman karşı cinsle munasebetin mesafeli olmasından yanayım . Kusura bakmayın ama Allah korusun başıma böyle bişey gelse gece gündüz ikisine de beddua ederdim Rabbim yüzlerini güldürmesin diye . Sadece şunu soyliyim siz onu seviyosunuz o da sizi seviyo ama siz ah aldınız bosansa sizinle evlense bile mutlu olamazsınız. Zararın neresinden dönerseniz kardir tayin isteyin başka bi ile gidin bekar birini bulup evlenin neden evli bi adam bunu anlamıyorum
alıntı için teşekkürler
içerik silmek yasak konu sahibi Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

bu arada başka yere tayin isteyip uzaklaşın
annenize kardeşinize arkadaş çevrenize de pessss diyorum

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. . hanim bizi kimsenin hayati ilgilrndirmez ama boyle bir konuyu gormek ve destelemeyide beklemeyin bizden rica edrsem bu konuyu kapatin cunku basina gelen bilir annem yilarca baska kadin vr kadinlar yuzunden bizi babasiz buyuttu vr sonunda canindan oldu sizdr kadinsiniz annesiniz beni sahsim adina cok rahatsiz etti . gercek hayatta kadin ne yapar beni ilgilendirmez ama burdaa bu guzel platformda boyle konulari gormek istemiyorm. baska uyrlerde gormek istemiyordur burda bir cok konu islenmistr ha baska uyelerle ters dusmus ban bilr yemisizdir ama bu bana gore cok farkli. yorumu. siz degerli admine birakiyorm. bayanla hic bir sekilde kisisel. problrmim yok tanimam etmem onunda bu sekilde linc edilmesi de olan bisey cunku hos degil

yazmak istediklerimize de izin vermiyorsunuz ağzımıza geleni sayalım..

iğrençlikler rahat rahat yazılıyor ama bizler bu iğrençliklere tepki verince onlara asla kabul edilir bir şey olmadığını saydırmaya gelince bamlanıyoruz..

asıl bamlanması gerekenler, ahlaksızlıklarını aleni bir şekilde burada paylaşanlara ve bir de üstüne dert köşesinde konu açanlar ve biz kk üyelerinden de şuursuzca destek bekleyenler olmalı.

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. bu konu gerçek mi, bir insan bu kadar hayadan yoksun olur mu, bilmiyoruz ama içerik silmiş.

Eğer gerçekse umarım asıl kadın sizi mahkemeye verir ve ahlak dışı davranışızından ötürü memuriyetten olursunuz.

He o şerefsizi de boşar umarım, koynunuzdan ayırmayın siz. Tam tencere kapaksınız.

Siz ve sevdiginizi iddia ettiğiniz adama nikahlı karısına çocuklarına haksızlık etmişsiniz bunu hiç düşündünüz mü ? Evli olduğunu bildiğiniz bi adamla yakınlaşmak ahlaka terbiyeye her şeye aykırı . Birlikte çok şey aştığı ona evlat veren kadına bunu yapan size de aynısını yapar. Ben evli bi kadınım ve ergenlik döneminde dahil her zaman karşı cinsle munasebetin mesafeli olmasından yanayım . Kusura bakmayın ama Allah korusun başıma böyle bişey gelse gece gündüz ikisine de beddua ederdim Rabbim yüzlerini güldürmesin diye . Sadece şunu soyliyim siz onu seviyosunuz o da sizi seviyo ama siz ah aldınız bosansa sizinle evlense bile mutlu olamazsınız. Zararın neresinden dönerseniz kardir tayin isteyin başka bi ile gidin bekar birini bulup evlenin neden evli bi adam bunu anlamıyorum
konu sahibinin konusunu alıntı yaptiginiz icin teşekkürler

bekar adamlarin.suyu cikti.heralde

Bu ne rezillik ya ,sizin akliniz yerinde mi hanimefendi???
Ne haksizligindan bahsediyorsunuz , ortada RESMI bir ES ve COCUK var
Bu ne midesizliktir , bide gelip burda haksizlik olur mu diyorsunuz
Allah kalbinize vicdan , merhamet , beyninize az akil versin

karsindaki erkegin evli oldugunu ogrendigin anda mesafe koyman gerekirdi. bile isteye gorusmeye devam etmek...kendine yakistirdigin hayat 'öteki kadin' rolü ise, devam edersin. annen ayri bir kafa. hayirdir, para mi yediriyordu size, annen o yuzden mi sessiz kaldi duruma?

emin ol karisinin hicbiseyciklerden haberi yoktur, ve emin ol o herif hicbir sekilde karisindan bosanmiicaktir. bos yere kurek cekme, milletin bide bi ton azarini isittin burda.

Buradaki her kadın empati yapsın. Kocasına aşık bir kadın var ve ilişkileri var.
Ben evliyken bir de hamileyken böyle bir olay yüzünden Bebeğimi kaybettim ve boşandım. Sen ve bu tarz şerefsiz erkekler ve sen gibilere toplu halde ALLAH BELANI ZI VERSİN !!!! diyorum.

2. eş 2. eş deyip duruyorsunuz da, o ne ki? =)) Ahlaksızlığa bu adı verince daha az utanç verici mi oluyor sizin açınızdan?
Ay ayrılırsam haksızlık eder miyim diyorsunuz bir de... Adamın karısına yaptığınız haksızlık kısmını ne yapacaksınız? Bir de beddua edecek kadar inancınız var ama ahlaksızlık yapmayacak kadar yok. O da ilginç bir kafa.

Tamam hepiniz beni suçlayın . Ben suçluyum . Adam sevmiyor karısını birlikte olmak istemiyor . Bu yüzden beni de bırakmıyor . Hepiniz beni suçluyorsunuz . Kim böyle bir şey ister ki ama oldu işte

Adam düzgün olsa, ilişkiye başlamadan karısını boşar. Sen düzgün olsan, adamın üzerine atlamak yerine kendini geri çekersin. Siz aşkı ne sanıyorsunuz? Etinizden öte geçmemiş iğrençliğinize aşk diyerek kutsallık katmaya çalışmayın. Sizin gibilere kalmadı aşk.

Konuyu silmişsin..alıntıyanlara teşekkürler.

5 yıllık ilişki, emek verdin(!) tüm derdin bu yani.. adam gel ikinci eşim ol demiş..eşim ol dememiş.
seni seven bir adam boşanır kimseyi mağdur etmezdi..adam seni kullanıyor sonra “bizde boşanmak yok, ailem izin vermez” diyor.
ama senin ailen metresliğine göz yumuyor.

Hakettiklerini yazmaya gerek yok..hayat karşına çıkarır ve aynını yaşatır.

Alıntı yaptığınız için teşekkür ederim.

Back