- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi hayat232323
Hiç kimse yeni üye, fake bu dememiş.
Ben demiş olayım bari.
Ben demiş olayım bari.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen :)o cok farkliydi:) kuzum gorumce linc edilmisti onada ayrica uzlduk senle
Aynen bunun gibi aşkından geberen bir kadın yüzünden,5 çocuğuyla beş parasız ortada kalmış bir annenin evladı olarak müsahama gösteremediğim tek konu.Aşk acısı çeken hatunu parça pinçik etmek ister idim
Hee bence de.Ne tesaduf ki bun adamlarin hicbiri karilarindan ailevi sebeplerden bosanamiyor.Hepsi zorla o evde tutuluyor.Hep bir töre,boşanamam durumu.
Ve bunu hala yiyenler var.Aynen canim,karisiyla yataklari ayirdilar,hic sevismiyorlar.Hı hı.
Allahindan bulsunlar aglama canimaçtığın konuyu düzeltmişsin sanırım neyseki alıntı yapmışlar da ordan okudum dinle şimdi benii
ben 10 yıllık evliliğim senin gibi bir kadın yüzünden bitirdim ellerim titriyo şuan ağlamamk için zor tutuyorum kendimi Allah kahretsin sizin gibi kadınları Allah sizin gibi herşeyi bile bile birlikte olan kadınları kahretsinnn anladın mııı kahretsinnn o adamlar da senin gibi kadınlar da iflah olamyın emii adam seni kandırır evli değilim der evli çıkar o zaman bişey diyemem ama bile bile ya bile bileeeee nasıl yaparsınız bunu benim çocuklarım senin gibi bir kadın yüzünden babasız akşamları babalarını göremiyolar ben senin gibi bi kadın yüzünden o kadar acılar çekiyorum kiii öyle içim yanıyo kii verdiğim emeklere mi sevgime mi hangisine yanayımmm şuan sinirimden ağlıyorumm bide gelmiş buraya anlatıyooo
Buradaki her kadın empati yapsın. Kocasına aşık bir kadın var ve ilişkileri var.
Ben evliyken bir de hamileyken böyle bir olay yüzünden Bebeğimi kaybettim ve boşandım. Sen ve bu tarz şerefsiz erkekler ve sen gibilere toplu halde ALLAH BELANI ZI VERSİN !!!! diyorum.
konuyu ve tüm yorumları okudum . belki birileri bana kızabilir ama konu sahibinin buraya bu konuyu açarken niyeti sizlerken hakaret duymak değil bu durumdan nasıl kurtulabileceği yönünde akıl almak olduğunu düşünüyorum.
Tabiki hiç bir kadın aldatılmak istemez ve bunu haketmez. ama bir düşünsenize burda hemen hergün 'aldatıldım ' başlıklı konu açılıyor. Ama 'evli adamla beraberim ' diye çok nadir konu açılıyor .demek ki konu sahibi gibi pek çok kadın var dışarda ama kimse kendini deşifre etmiyor.
bu kadın kendini deşifre etmiş diye yüklenmeyin bence.
Gelelim konu sahibinin durumuna
bak kızım yaptığın çok büyük hata . ama bizim güzelim toplumumuzda gerçekten ikinci eş diye bir şey vardı ve halen çok az da olsa var. ama eskiye göre neden bu kadar az biliyor musun çünkü kadınların midesi artık ikinci eş olmayı kaldırmıyor.
Senin miden de kaldırmaz emin ol. Bu yüzden kendine yeni bir şehirde yeni bir hayat kur . geçmişi ve geçmiştekileri unut. Bu senin kurtuluşun olur. O adam boşanıp gelse de asla kabul etme. zaten öyle bişey olsa en ufak olumsuzlukta seni suçlar ve hatta seni de ilk eşine yaptığı gibi aldatır . Kesinlikle ayrıl . bak akıllı ol yapmışsın bir hata Allah affetsin ama daha fazla sürdürme bırak bu adamı.
adama gelirsek bana göre en büyük kabahat adamda. Böyle adamların zaten aile olmayı baba olmayı haketmediğini düşünüyorum. Sen onu bırakınca nasıl koşa koşa karısından af dileyecek bir düşün . Hata ettim pişmanım diye karısına yalvaracak emin ol.
gelelim ilk eşe
ben ilk eşin de konudan haberdar olduğunu düşünüyorum. Bu durumda o da çok masum gelmiyor bana , bi gecelik değilki 5 yıllık bir aldatılma hikayesinde ne diye o kocayı boşamaz , koca boşanmak istese de bırakmaz onu da anlamıyorum. Hangi hırs kadının kendi onurundan gururundan daha önemli olabilir.
yani özetle benim gözümde üçünüzünde birbirinizden farkınız yok . Ha sen sormuşsun madem bu girdaptan çık kurtul fark yarat derim.
İyi de nasıl bir fikir bekliyo düşünsenize herkesin tavrı net belli değil midir bırak o adamı dicek herkes kim çıkarda der ki bırkma adamı otur bekle sana gelecek bunu mu bekliyodu yapılması gereken şey ortada bence sorulmasına bile gerek yok
Allahindan bulsunlar aglama canim
Sen de oyle cok mutlu ol ki insallah..eski gunleri hatirlama bile .
Evet herkes bırak diyecek .
Benimde bu konudan anladığım şu.
Bazı kadınlara evli adamlarla birlikte olmak iş ciddiye binene kadar keyifli geliyor. Esasen adam zaten boşanıp gelse bu kadın onu istemez gibi geldi bana. bu yüzden vicdanını rahatlatmak için yazmış sanki buraya.