Evli bir adam ve yıkılan, mahvolan gençliğim... (2013)

Psikologların tedavi yöntemleri arasında sarılarak ya da orasını burasını okyaşarak teselli etme yöntemi yeni mi çıktı yoksa vardı da benim haberim mi yoktu .))

İlginç ..!

Müstehak demiştim öbür sefer ban yemiştim 1 hafta polemikten :)) Bu sefer yer miyim bilmiyorum ama MÜSTEHAK..!

19 Yasındasın şu durumuna dön bir bak..Vallahi ben korkardım o yaşlarda bu kadar olaya dalmaya çıkmaya...Cesaretinize hayran kaldım.

Annen kemiklerini kırsaymış yeriymiş..Kırdı mı bilmiyorum okumadım oralarını..Kırsaymış en azından totonun üzerine oturur belki bu kadar karmaşık ilişki yumagında kendini heba etmez annenin kırdıgı yerlerin kaynamasını beklerdin..

Müstehak kısmına yorum yapmak istemiyorum, kendimi bu kadar aciz hissediyorken düzgün karar veremedim benim seçimim evet ama öyle düşünmek istemiyorum, düşünmeyeceğim de, kendimi suçlamayacağım, kendimi suçladığım yeterince şey var. Keşke kırsaymış, hatta babam kırsaymış daha sağlam kırarmış, daha iyi olurmuş benim için

Son düzenleme:
Allah çok büyük. Ben bu konulara ters bakan biri değilimdir aslında ama güvenebilmem önemli, tahmin edersiniz ki henüz bu yaşa kadar da bunu yaşayabileceğim kadar güvendiğim bir erkek olmamıştı. Bu yaşlarda da olmuyor pek zaten. Ona çok güveniyordum. Tam bu adam olabilir o kişi demiş ve eczaneden gidip doğum kontrol hapı almıştım. Ona da sürpriz olsun diyordum. Onun öncesinde bu olayı paylaştığım tek bir arkadaşım vardı. O cicegmm sana bir şey söylemem lazım dedi Ve çat diye söyledi. Meğer dayısının arkadaşıymış, konuşurlarken duymuş. Allah çok çok büyük bunu bir kez daha anladım. Ya öğrenmese ve yapsaydım? Ya arkadaşım bekleseydi bana bunu söylemek için... O kadar çok ya var ki ... yoluna gitmekten ucuz kurtuldum...

İyi, yat kalk dua et bunun için.

Burası küçük bir yer. Kimin kimle ne yaşadığı duyuluyor hemen. Karısını da biliyorum, o yüzden. Ben esas bunu nasıl umursamadığına şaşırıyorum, hiç mi namusuna laf gelir diye korkmuyorsun diyorum, boşanın ikiniz de öyle yapın yapacağınızı diyorum, umrumda değil naparsa yapsın diyor.

küçük bir yerde yaşıyorsunuz,kimin kimle ne yaşadığını biliyorsunuz,adamın karısının yaptıklarını da biliyorsunuz ama ne hikmetse evli olduğunu bilmiyorsunuz:44:

küçük bir yerde yaşıyorsunuz,kimin kimle ne yaşadığını biliyorsunuz,adamın karısının yaptıklarını da biliyorsunuz ama ne hikmetse evli olduğunu bilmiyorsunuz:44:

Yine bence erken öğrendim, bunu da arkadaşımın dayısından öğrendim, hiç araştırma gereği hissetmemiştim herkesten gizlemeye çalıştığım için yasak ilişkiyi soramadım. Eşeledikçe çıktı. Şimdi diyorum ki iyi ki o kıza anlatmışım. Daha büyük şeyler kaybedecektim.

Neden şüphelendiğinizi çok iyi anlıyorum, biliyorum o tip üyeleri ama konuyu çıplaklığıyla anlattım gerçekten kimseyi kandıracak mecalim yok, zaten tanınmamak için aldım üyeliği de yani yalan söylememe gerek bile yok

Son düzenleme:
Yine bence erken öğrendim, bunu da arkadaşımın dayısından öğrendim, hiç araştırma gereği hissetmemiştim herkesten gizlemeye çalıştığım için yasak ilişkiyi soramadım. Şimdi diyorum ki iyi ki o kıza anlatmışım. Daha büyük şeyler kaybedecektim.

madem kadının yaptıklarını herkes biliyor,ne güzel işte adam ispatlardı 5 kuruş vermeden boşanırdı,değil mi.tabii gerçekten boşanmak isterse:34:

madem kadının yaptıklarını herkes biliyor,ne güzel işte adam ispatlardı 5 kuruş vermeden boşanırdı,değil mi.tabii gerçekten boşanmak isterse:34:

Herkes diyemeyiz kötülemeyeyim şimdi de dediğim gibi küçük bir yer yine annemin çalıştığı yer vasıtasıyla geldi o da kulağıma. Ama ispat konusunda uğraşmak istese yapar haklısınız ama o kadın da yapar, beni bulsa gıkını çıkaramaz

Son düzenleme:
18-19 yaşında düşündüğüm tek şey hangi üniversiteye gitmeliyim, hangi mesleği seçmeliyim idi. Ki yaşım 22 hala daha geleceğimin derdindeyim
Sende ki iyi cesaretmiş valla
Büyümek için çok acele ederseniz sonuçları da bu oluyor işte. Hangi akla hikmet fantezi kuruyorsun elin adamıyla. Senden kaç yaş büyük ve evli.. ayrıl falan demem kendi seçimlerinin sonuçlarını çekmek zorundasın
Hee kendine değer vermeyi aklına getirirsen eğer, önüne bak derim..

ya bu adama asık olurken duyguların yanında azıcıkda mantık yurutseydın dıyosunya evlı oldugunu bılmıyodum dıye bu adam senden 20 yas buyuk sende 19 oldu 39 ee bu adam bu yasta bekar delıkanlı olcak halı yok dimi yada sorarsın evlımısın dıye deılsede der ayrıldım falan burda bır karmasıklık vr bncee ... ayrıca adam baban yasında ya kusura bakmada evlılık olurmu sence bu adamla babanla tanıstırıcan mesela yas aynı akraba falan gıbı adam bı sekıl oluur bence evlılıgı formalıtedende olsa adam evlı sonucta sil at ayrıca sanada hıc uygun deıl kendı yasıtlaeınla takıl ... gerektıgı gıbı

Herkes diyemeyiz kötülemeyeyim şimdi de dediğim gibi küçük bir yer yine annemin çalıştığı yer vasıtasıyla geldi o da kulağıma. Ama ispat konusunda uğraşmak istese yapar haklısınız ama o kadın da yapar, beni bulsa gıkını çıkaramaz

bu işin senden öncesi de varmış adam annesiyle yaşadığına göre demekki.:34:

Psikologların tedavi yöntemleri arasında sarılarak ya da orasını burasını okyaşarak teselli etme yöntemi yeni mi çıktı yoksa vardı da benim haberim mi yoktu .))

İlginç ..!

Müstehak demiştim öbür sefer ban yemiştim 1 hafta polemikten :)) Bu sefer yer miyim bilmiyorum ama MÜSTEHAK..!

19 Yasındasın şu durumuna dön bir bak..Vallahi ben korkardım o yaşlarda bu kadar olaya dalmaya çıkmaya...Cesaretinize hayran kaldım.

Annen kemiklerini kırsaymış yeriymiş..Kırdı mı bilmiyorum okumadım oralarını..Kırsaymış en azından totonun üzerine oturur belki bu kadar karmaşık ilişki yumagında kendini heba etmez annenin kırdıgı yerlerin kaynamasını beklerdin..

katılıyorum sana:46:

Zavallı Hipokratın kemikleri sızlıyor ... Ne biçim doktormuş o öyle yazıklar olsun ona ...

Sende bir süre birine güvenmeyi , aşık olmayıver .

Aslında bu şeref yoksunu , gencecik bir kızın zaafiyetinden faydalanan adam ( ! ) TBB'ye şikayet edilmeli de işte ...

Arkadaşım kusura bakma ama 30 yaşında gibi hissetme kendiniben seni 10 yaşında gibi görüyorum şu an düşünce yapısı olarak. 40 yaşında adamın evli olup olmadığını anlamak çok büyük bi zekaya sahip olmayı gerekitrmiyor bence. Evli olduğunu öğrenmişsin zaten zor bir ilişkiden çıktım psikoloğa gittim kimseye güvenemem dedim vs diyorsun bu adamın evli olduğunu öğrendiğin anda ben onsuz nasıl ayakta dururum diye düşünmen cidden saçma . 2. kez güven sorunu yaşamışsın okuluna aile bakacağına adamı anlatıp ona üzülüyosun yok küfür etmeye başladı yok sevişmesekte olur dedi falan diyosun. Ne olursa olsun karısıyla olan ilişkisini birebir görmedin durum nedir bilmiyorsun insaların lafına bakıp zaten evliliikelri bitmiş diyosun kimbilir bu durumu bilen insanlar varsa bulunduğun yerde duyan bilen seze birileri senin hakkında neler diyordur sence hakkında söylenen herşey doğrumudur? Elalemin dediğine ne bakıyosun herkes kendi penceresinden bakar olaylara belki kadına iftira atoyorlar öyle küçük yerlerde evli olup sevgilisi olan kadınlar hemen bilinir semtte bulunan herkeste bilinir heleki orda ki bir doktor ve eşiyse küçük yerlerde gördük büyük yerlerde. Ne olursa olsun adam EVLİ bu adamın karısı bende olabilirdim, burda ki bir üye de olabilirdi, sende olabilirdin. Saçma sapan ilişkiler yaşamaya çalışacağına yaşının gereğini yap. OKU eğitimine bak işine bak. Sen o kadar güçsüz bir karaktere mi sahipsin arkanda bir erkek olmadan nasıl ayakta durabilirm diyorsun. Bunca kadın nasıl duruyor hep arkasında erkek mi var hele de evli? Şaka gibisn....

okudum üzüldüm ama aklı mantığı olan biri bu işlere girmez. bu adamdan hayır çıkmayacağının kendinde farkındasın ne kadar acı çekersen çek bitir gitsin. senin için en iyisi bu olucak

kimseyi kınamamak lazım. çünkü onu yaşamadan ölmezmiş sin.

kardeşim (diyorum büyüğün olarak) eğer bir şeylerin farkına varıp doğruyu seçtiysen onu yap canım.

o adamdan karısına gelmediği gibi sana da hayır gelmez.

herkes hata yapar, içine dön kendine bak yanlışlarını düzelt doğrularını çoğalt.

boş bir anına yenik düşmüş kapılmışsın bundan sonra kendine dikkat et, eğitimine bak.

bir süre kendini suçlayacaksın,kızacak veya üzeleceksin ama yaralarını saracaksın.

hatanın farkına varmışsın ki yardım istiyorsun, akıllı bir kızsın.

Allah yardımcın olsun, dilerim herşey düzelir,mutlu olursun... :16:

Ayağa kaldırdım, ellerinden tuttum, ilk defa gözlerinin için güldü, aşkla dans etti, utanmadı şarkılar söyledi, şiirler ezberledi, ölene kadar bu kadının peşindeyim diye bağırdı. Kendine çeki düzen verdi, meğer o simsiyah kıyafetlerin altında ne kadar çocuksu bir gülüşü varmış, ilk defa ben gördüm… Ve aşık oldum… Ve emindim ki o da deli gibi aşık olmuştu. Aramızdaki çekimi tarif etmek imkansızdı. "Çocuklarım senden olmazsa diye çok korkuyorum, ne olur son ana gelip de bırakma beni" diye ağlıyordu

Bak arkadaşım
Şu yukarıda yazdıklarında zafer çığlıkları varken daha sonra nasılsa mağdur oluyorsun.
Sen ne mağdursun nede kullanılmışsın.
İlk olarak 19 yaşında daha hayatın başında parlak bir öğrenci iken 39 yaşında bir adamla ilişki yaşadığın için
Adamın evli olduğunu öğrendiğin halde devam ettiğin için
Bu adamın senin tüm zaaflarını kullanmasına izin verip kendine bu hayatı bilerek isteyerek devam ettiğin için
Onun kariyerine zarar gelmesin deyip onun oyununa ortak olduğun için
Şimdide sanki yıllarını fedakarlıkla geçirmiş kandırılmışsın gibi bir resim çiziyorsun.
Sana şunu yap bunu yap demek benim haddim değil muhakkak ama ne olmasını bekliyordun

Ayağa kaldırdım, ellerinden tuttum, ilk defa gözlerinin için güldü, aşkla dans etti, utanmadı şarkılar söyledi, şiirler ezberledi, ölene kadar bu kadının peşindeyim diye bağırdı. Kendine çeki düzen verdi, meğer o simsiyah kıyafetlerin altında ne kadar çocuksu bir gülüşü varmış, ilk defa ben gördüm… Ve aşık oldum… Ve emindim ki o da deli gibi aşık olmuştu. Aramızdaki çekimi tarif etmek imkansızdı. "Çocuklarım senden olmazsa diye çok korkuyorum, ne olur son ana gelip de bırakma beni" diye ağlıyordu

Bak arkadaşım
Şu yukarıda yazdıklarında zafer çığlıkları varken daha sonra nasılsa mağdur oluyorsun.
Sen ne mağdursun nede kullanılmışsın.
İlk olarak 19 yaşında daha hayatın başında parlak bir öğrenci iken 39 yaşında bir adamla ilişki yaşadığın için
Adamın evli olduğunu öğrendiğin halde devam ettiğin için
Bu adamın senin tüm zaaflarını kullanmasına izin verip kendine bu hayatı bilerek isteyerek devam ettiğin için
Onun kariyerine zarar gelmesin deyip onun oyununa ortak olduğun için
Şimdide sanki yıllarını fedakarlıkla geçirmiş kandırılmışsın gibi bir resim çiziyorsun.
Sana şunu yap bunu yap demek benim haddim değil muhakkak ama ne olmasını bekliyordun

O zafer dediğiniz kısımlarda evli olduğunu bilmiyordum. Söylediği gibi biri olmasını bekliyordum, hiç evlenmedim dediğinde doğru söylediğini düşünüyordum. Bunu istiyordum. Gerçi dediğim gibi olsaydı da mutlu olmayacaktım biliyorum. Yıllarımı olmasa da birkaç ayım geçti, kısa bir süreydi ama onunla mutlu olduğumuz aylardan fazlasında hep kavga, birbirine hakaret, aşağılama vardı. Beni ezmesi vardı. Sen toplumun kölesisin derdi bana herkes gibisin mutluluk ve aşk yerine güvende olmayı seçiyorsun, cesaretin yok derdi

kimseyi kınamamak lazım. çünkü onu yaşamadan ölmezmiş sin.

kardeşim (diyorum büyüğün olarak) eğer bir şeylerin farkına varıp doğruyu seçtiysen onu yap canım.

o adamdan karısına gelmediği gibi sana da hayır gelmez.

herkes hata yapar, içine dön kendine bak yanlışlarını düzelt doğrularını çoğalt.

boş bir anına yenik düşmüş kapılmışsın bundan sonra kendine dikkat et, eğitimine bak.

bir süre kendini suçlayacaksın,kızacak veya üzeleceksin ama yaralarını saracaksın.

hatanın farkına varmışsın ki yardım istiyorsun, akıllı bir kızsın.

Allah yardımcın olsun, dilerim herşey düzelir,mutlu olursun... :16:

Teşekkür ederim artık orasından şüpheliyim, kurnazlık falan. Evet ondan da kendimden de diğer ikisinden de tiksiniyorum.

Teşekkür ederim artık orasından şüpheliyim, kurnazlık falan. Evet ondan da kendimden de diğer ikisinden de tiksiniyorum.

tiksinme ne kendinden nede kimseden... sadece affet, affet ki her şeyi daha çabuk unut,kendine gel.

olacakların önüne geçemeyiz yada bazen mantığımızı kullanamayız.

her şey insanlar için, kimse sütten çıkma ak kaşık ta değil.

yeni bir yol çizmek için öyle gençsin ki karartma hayatı kendine.

gelecek hayatında insanlara nasıl yaklaşman gerektiğini öğretsin bu sana.

kendinden uzaklaşırsan yine hatalar yaparsın. kendini kabul et ve geleceğine odaklan.

kendine inan,başarırsın. :31:

Sana birşey diyeyim mi...Adamın karısı dünyanın en kötü kadını da olsa,en iyi kadını da olsa birşey farketmez.
Evli mi ? Evli.
Aslına bakarsan bu olayda,adam bekar bile olsa elle tutulur birşey yok.
Onca yaş farkı,baskı,hakaret vs...
Ve herşeyden önce etik değil.

Ha kitabına uydurmuş,seanslar bitince öpüvermiş.
Fakat bu adam,senin beyninin bütün kıvrımlarında saklı olan ne varsa hepsini biliyor.
Sen eski erkek arkadaşından bahsederken,bütün duygularını,düşüncelerini,beklentilerini,korkularını öğrendi.

Başka şartlarda tanışsan yüzüne bile bakmayacağın bir adam olduğuna eminim.
Açık açık senin zaaflarını ve kendi pozisyonunu kullanmış.
Ondan uzaklaşıp kendi yaşıtlarınla ve kendine denk arkadaşlarınla zaman geçir.
Seni rahatsız ederse,şikayet edeceğini söyle.
Sana ulaşmasını engellemek için numara değiştirmek,face varsa kapatmak gibi tüm önlemleri al derim.

Back