- Konu Sahibi ipektuncer
Canım sen mühendissin iyi de bir işin var sonuçta işten çıkmanı hiç tavsiye etmem bu bir. İkincisi ailenle olan durumları da biliyorum dolayısıyla Allah korusun bir gün eşinle aran bozulsa dımdızlak ortada kalma ihtimali var bu iki.Ben de çalışıyorum kızıma 3 aylık olduğundan beri bakıcı bakıyor. Ben ne yaptım gizli kamera alacaktım ama bulamadım belki sen bulursun internetten falan o daha iyi olabilir tabi ama ben ses kayıt cihazı koydum eve her gün eve gelince birkaç saat dinledim cihazı. Baktım çocuk ağlayınca yanına gidiyor bağırmıyor etmiyor (ben bile bağırıyorum bazen kendimi kaybedip sinirden) kadına güvendim.Sana da aynısını tavsiye ederim. Hatta birkaç gün öğlen arasında veya öğleden sonra beklemediği saatte eve baskın yaparsan daha da iyi olur. Arkadaşların aracılığıyla bulmanı tavsiye ederim tabi biri tavsiye ederse süper olur. Ama ben öyle bulamamıştım bizim sitenin bahçıvanının eşi bakıyor kızıma şu anda ben memnunum tabi kimse kusursuz değil hataları oluyor elbette ama insanız sonuçta kimse mükemmel değil. Benim annem bakamam ben dedi o da haklı kadın gelmiş 60 yaşına bu yaşta hergün bebek mi bakıcak. Kayınvalide de belinden rahatsız kaldıramıyor bile çocuğu.
Son düzenleme: