Evli bir adam ve yıkılan, mahvolan gençliğim... (2013)

bu adamı şikayet edin ayrıca böle hastalara davranmak etik değil . başka kızlarada yapar bu . hani şzofrenler falan gidiyordur kızın aklı başında değil belki taciz ediyor belki birşey yapıyor bilemeyiz yani kendini koruyamayacak durumda olan kızlardan faydalanıyor olabilir .

Sadece o konuda içim rahat, kimseyi kimsenin evinden alıp çıkarmadım ancak diğer her konuda berbat hissetmemek elimde değil. Ben sordum özellikle oldu mu böyle bir şey diye, hayır hiç evlenmedim demişti ve ben ona sonsuz güveniyordum, güvenmek zorundaydım da psikoloğum olduğu için bana asla yanlış yapmaz dedim. Özellikle ailem konusunda çok parçalanıyor içim, babamın yaşadıklarına üzülüyorum. Evlilik programımızı o yapmış, birkaç ay sonra haberim oldu, o benim ilişkimi de planlamış, benim onu tanıyarak seçme şansım olmadı ama itaat konusunda haklısınız gel dese gelir git dese giderdim, bunu parçalamak, yıkmak çok zordu. Hayatımı onun ellerine teslim ettim, al düzelt dedim. Yanlış bir yaklaşımdı. Aşık olabileceğim tek erkek oydu, güven verecek, bana yaklaşımından korkmayacağım diye düşündüm. 2 yıl sonrasında böyle biriyle tanışmak iyi gelmişti o yüzden kurdum hayalleri. Hayallerimden pişman değilim ancak o odaya atmış olmaktan, onunla tanışmış olmaktan pişmanım.

Çünkü zınk diye atlamışsın.

Peki şunu söyleyim..Psikoloğa gitme nedenin tacizdi, sonra başına bunlar geldi. Adamın hem insan olarak hem mesleki yaklaşım olarak böyle bir terbiyesizliği 2. bi psikolojik vaka olmadı mı sende? Bundan sonra gidersen bari bi bayan psikolog seç, ama dikkat et lezbiyen olmasın.

Hem yeni üye olmamışsın, hiç mi okumadın şu forumdaki konuları gözünü seviyim. O kadar aşk acısı çeken kadınlar var, çoluğu çocuğu ile aldatılıp, ortada kalanlar var. En kötüsü kendisini kocasına, çocuğuna adamış, eğitimini bırakıp mesleksiz bi şekilde sudan çıkmış balığa dönenler var. Sen daha 19 yaşındasın, ( ki bunun öncesi var, Allahasen, kaç yaşında başladın sen bu ilişkiye? ) iyi bir üniversitede imişsin, geleceğine odaklan, eğitimini tamamla, kendine gel lütfen.

Adamın gerçek yüzünü gördüm diyorsun.
Bu ilişkinin sonu yok diyorsun,niye bitirmiyorsun.
Bu kadar aciz misin sen?
Hayatını bir erkek için mi yaşamalısın?
Aileni üzdüğün yetmedi i?
Eğer avunacak bir omuz arıyorsan git anneciğine anlat tüm yaşadıklarını,onun kollarında yat,huzur ara.
Seni ayağa tekrar kaldırabilecek tek kişi annen,sakın unutma.
Başka bir yanlışa daha kapılıp gitme,önünde uzun yıllar var daha özel birini bulmak için,acele etme

Son düzenleme:
herkesde 30 a taktı ya . bence o yaştaki gibi olgun hissediyorum demek istedi kız .

Valla ne demek istedi bilemicem zaten 30 yasta pek olgun degil bazi konularda.

Ama bu gencecik yasta ne yaa bu.. Egitim desen var aile desen var..
19 yas bu kadar derin bir aski barindirmaz. Asik olur terkedilir 1 hafta aglar sonra kafa baska yere kayar...

Birde bu bosanma asamasindaki erkeklere yaklasanlarada anlam veremiyorum ki..
Adamin yarasi kaniyo o anda eline kim gecerse yarabandi gibi kullanicak sonra cope yallahh..
Kizimiz sonra ogrendi diyelim o anda kacsaydi??
Insanin kendini mutsuz etmesi icin bahane cok.

bu adamı şikayet edin ayrıca böle hastalara davranmak etik değil . başka kızlarada yapar bu . hani şzofrenler falan gidiyordur kızın aklı başında değil belki taciz ediyor belki birşey yapıyor bilemeyiz yani kendini koruyamayacak durumda olan kızlardan faydalanıyor olabilir .

Yüklü bir tazminat da alırım öyle bir durumda biliyorum, annem dilekçesini yazdı, sana en ufak bir ulaşma hareketinde bulunduğunda vereceğim bu dilekçeyi diyor. Allahım inşallah öyle bir şey yoktur o kızlara daha çok üzülürüm :KK43:

Valla ne demek istedi bilemicem zaten 30 yasta pek olgun degil bazi konularda.

Ama bu gencecik yasta ne yaa bu.. Egitim desen var aile desen var..
19 yas bu kadar derin bir aski barindirmaz. Asik olur terkedilir 1 hafta aglar sonra kafa baska yere kayar...

Birde bu bosanma asamasindaki erkeklere yaklasanlarada anlam veremiyorum ki..
Adamin yarasi kaniyo o anda eline kim gecerse yarabandi gibi kullanicak sonra cope yallahh..
Kizimiz sonra ogrendi diyelim o anda kacsaydi??
Insanin kendini mutsuz etmesi icin bahane cok.

e bende onu diyorum zaten anlıyordur inşş hatasından döner .yapmayın şimdi ya adam ş ...isin önden gideni . adamın yarasıymış ne yarası ya . gelmiş kırk yaşına yarı yaşı kadar kıza bu davranışlar hemde hasta diye başvuren kıza kendisine bu kadarda değil .
30 yaş bir kadının en güzel yaşıdır bu arada . bu kanıtlanmış birşeydir şimdi ona uzak görünüyor ondan demiştir

Çünkü zınk diye atlamışsın.

Peki şunu söyleyim..Psikoloğa gitme nedenin tacizdi, sonra başına bunlar geldi. Adamın hem insan olarak hem mesleki yaklaşım olarak böyle bir terbiyesizliği 2. bi psikolojik vaka olmadı mı sende? Bundan sonra gidersen bari bi bayan psikolog seç, ama dikkat et lezbiyen olmasın.

Hem yeni üye olmamışsın, hiç mi okumadın şu forumdaki konuları gözünü seviyim. O kadar aşk acısı çeken kadınlar var, çoluğu çocuğu ile aldatılıp, ortada kalanlar var. En kötüsü kendisini kocasına, çocuğuna adamış, eğitimini bırakıp mesleksiz bi şekilde sudan çıkmış balığa dönenler var. Sen daha 19 yaşındasın, ( ki bunun öncesi var, Allahasen, kaç yaşında başladın sen bu ilişkiye? ) iyi bir üniversitede imişsin, geleceğine odaklan, eğitimini tamamla, kendine gel lütfen.

Evet o konuda haklısınız onun da bir insan olduğu gerçeğini göz ardı ettim. Psikologtu ya bana yanlış yapmadı hiç terapide, şimdi de yapmaz dedim. Nasıl düşünebilmişim şu an hayret ediyorum. İnsan olduğu, erkek olduğu, yalaka ve yalancı olduğu sonradan belli oldu.

Eskisinden daha beter halde olduğumu ona söyledim. Şimdi nasıl güveneceğim insanlara, erkeklere? Hiç sanmıyorum ki öyle insanlar olsun artık. Ürkerek yaşıyorum zarar görmekten korktuğum için. 18e yeni girmiştim ona gittiğimde. Eğer ipin ucunu bırakmazsam geleceğim çok parlak, bundan eminim, iş konusunda sıkıntım olmayacak ama kendimi toparlayıp sarılmam gerekiyor, kurtarabilecek, kandırmayacak tek şey derslerim...

Yüklü bir tazminat da alırım öyle bir durumda biliyorum, annem dilekçesini yazdı, sana en ufak bir ulaşma hareketinde bulunduğunda vereceğim bu dilekçeyi diyor. Allahım inşallah öyle bir şey yoktur o kızlara daha çok üzülürüm :KK43:

bi kere bu adam tıp doktoru mu yoksa piskokolg mu bunu söyle . cidden doktorsa senden daha ağır kendini koruyamayacak halde kızlar gidiyordur onlara taciz de bulunuyor olabilir herşeyi gördüm bu hayatta bu adamdan beklerim ben . yalan makinası gibi adam .

İlaçlarını iç kuzum sen mümkünse bayan doktorun olsun kendi sağlığın için başka çözümün yok net.

Adamın gerçek yüzünü gördüm diyorsun.
Bu ilişkinin sonu yok diyorsun,niye bitirmiyorsun.
Bu kadar aciz misin sen?
Hayatını bir erkek için mi yaşamalısın?
Aileni üzdüğün yetmedi i?
Eğer avunacak bir omuz arıyorsan git anneciğine anlat tüm yaşadıklarını,onun kollarında yat,huzur ara.
Seni ayağa tekrar kaldırabilecek tek kişi annen,sakın unutma.
Başka bir yanlışa daha kapılıp gitme,önünde uzun yıllar var daha özel birini bulmak için,acele etme

Annem hepsini biliyor, ondan kahrolması zaten. Başka birini istemiyorum sadece bu yaralar kapansın istiyorum, hiç yaşanmamış olsun, aklıma bile gelmesin. Onun iş yerinin önünden geçerken bile içim kötü oluyor, o sokağa giremiyorum, karşılaşmaktan korkuyorum :KK43:

e bende onu diyorum zaten anlıyordur inşş hatasından döner .yapmayın şimdi ya adam ş ...isin önden gideni . adamın yarasıymış ne yarası ya . gelmiş kırk yaşına yarı yaşı kadar kıza bu davranışlar hemde hasta diye başvuren kıza kendisine bu kadarda değil .
30 yaş bir kadının en güzel yaşıdır bu arada . bu kanıtlanmış birşeydir şimdi ona uzak görünüyor ondan demiştir

Evet canım uzak geldiği için bana çok büyük bir yaş gibi geliyor o yüzden öyle dedim daha 20 bile olmadığım için 30u düşünemiyorum

Son düzenleme:
bi kere bu adam tıp doktoru mu yoksa piskokolg mu bunu söyle . cidden doktorsa senden daha ağır kendini koruyamayacak halde kızlar gidiyordur onlara taciz de bulunuyor olabilir herşeyi gördüm bu hayatta bu adamdan beklerim ben . yalan makinası gibi adam .

Yok psikiyatrist değil psikolog ama kendine gelenleri anlatıyordu ara ara ağır kişiler de var

Evet o konuda haklısınız onun da bir insan olduğu gerçeğini göz ardı ettim. Psikologtu ya bana yanlış yapmadı hiç terapide, şimdi de yapmaz dedim. Nasıl düşünebilmişim şu an hayret ediyorum. İnsan olduğu, erkek olduğu, yalaka ve yalancı olduğu sonradan belli oldu.

Eskisinden daha beter halde olduğumu ona söyledim. Şimdi nasıl güveneceğim insanlara, erkeklere? Hiç sanmıyorum ki öyle insanlar olsun artık. Ürkerek yaşıyorum zarar görmekten korktuğum için. 18e yeni girmiştim ona gittiğimde. Eğer ipin ucunu bırakmazsam geleceğim çok parlak, bundan eminim, iş konusunda sıkıntım olmayacak ama kendimi toparlayıp sarılmam gerekiyor, kurtarabilecek, kandırmayacak tek şey derslerim...

ne güzel işte kariyerine odaklan . işini kur gerisi gelir . bende güven problemi yaşıyorum ama insanın işi gücü olunca ayakları üzerinde durunca pek takmıyor kimseyi güçleniyor o yüzden sabr et bir gün gelicek bunlara bu kaybolan zamana üzülceksin

Yok psikiyatrist değil psikolog ama kendine gelenleri anlatıyordu ara ara ağır kişiler de var

valla ondan beklerim eğer böle kişiler geliyorsa . neyse salla sen kurtul at hayatından bugün dönüm olsun senin için . bak senin iyiliğin için söylüyorum . seni tanımamam etmem . ama gençcecik bir kızın heba edilmesine üzülürüm .

ne güzel işte kariyerine odaklan . işini kur gerisi gelir . bende güven problemi yaşıyorum ama insanın işi gücü olunca ayakları üzerinde durunca pek takmıyor kimseyi güçleniyor o yüzden sabr et bir gün gelicek bunlara bu kaybolan zamana üzülceksin

Ona şimdiden üzülüyorum biliyor musunuz? Uğraştım da ne oldu. Ben bunu hak ediyor muyum diyorum. Kötülemiyorum ancak ikisinin de yaptığını doğru bulmuyorum ve ben ve o kadınınki de bunların arasında kaldığım için sinir krizlerine giriyorum. Oysa ben ne hayallerle geldim üniversiteye, kendim gibi, kendi bölümümden tertemiz, sıfırdan bir aşk bulmak istiyordum, el ele yürümek, beraber yaşlanmak, birinin beni yaşlandırması değil. Sen de çok üzülmüşsün belli ki bana baya çıkıştın ama sorun değil birilerinin çıkışması lazım zaten. Keşke anne babam eve bağlasaymış beni, dövse, bacaklarımı kırsaymış da diretemeseymişim. Ne salakmışım.

Ben düştüm, fena düştüm hem de. Belki de haklısınız bu da bir çeşit taciz.

Altını çize çize yuvasını yıkmadığımı karısının da başkalarıyla olduğunu söyledim. Fantezi olayını neden cinsellik olarak yorumlamışlar anlayamadım, benim kastettiğim sonunda bir erkeğe güvenebileceğimle ilgili bir hayaldi. Sarılmak, öpmekten öte değildi. Neyse isteyen istediğini desin artık ölü biri olduğum için bu da dokunmuyor... Ama destek olanlara teşekkür ederim.

bu adama güvenebileceğini nasıl düşündün? adam psikolog ve kendine danışmaya gelen bir kızı kandırıyor..adam hastasına sarkıyo resmen ya..ve bence sen ne ilksin ne de son..bu adam bu mesleğin yüz karası,rezil!

şükret ki kurtulmuşsun.

psikologlar ilaç veremez ki, kullandığınız ilacı kim verdi size???

Bu olaylardan sonra sinir krizleri geçirince ailem hastaneye götürdü, psikiyatriste de gittim nörologa da. Migreni tetikliyormuş işte yaptığım stres. En güzeli takmamaktı ama hiç beceremedim.

Estağfurullah alınmayın onu mecazi anlamda dedim. İnsanın ruh sağlığı yerindeyken her yaşta 18 gibi olabilir. Bana 18 yaşım çok eskilerde, buğulu kalmış gibi geliyor. Onunla tanışmamıştım çünkü. İyi hatırlattınız esasen onun yanında çalışan bir bayanın methini çok duymuştum, kadın olduğu için daha kolay olur diye ona gitmek istediğimi söyledim ama oranın sahibi (ve yakın arkadaşı) sizi bir tanıştırayım, beğenmezseniz o bayanla devam edersiniz demişti. Bunu unutmuşum. Tanışınca da gerisi geldi zaten, daha az ücret de alıyordu, samimi de gelmişti, öyle devam ettim, keşke diretseymişim bayan psikologta...

Sana tek verebilecegim akil ANNEN.
O seni herseyden herkezden korur.
Annene saril ondan yol gosterrmesini iste bak o zaman nasil ayaga kalkip kendini olman gerektigi yerde goruceksin.
Kendinde farkindasin herseyin.

Aman klasik evli erkek yalanı ''boşanacam, ayrı evde yaşıyoruz, karım beni aldatıyor'' seni eylemek için söylüyor bu yalanı da, eğer doğruysa bile karısına boşanırken bişey vermemek için çırpınıyormuş baksana evle yazlık elden gidecek diye korkuyormuş. Karısı bu olan bitenden haberdarsa hem adamın o yarı yarıya bölüşülecek ev ve yazlıktaki payını azalttırabilir ya da o payı tamamen kendisine geçirttirir mahkemede, adamın korkusu bu mallar elinden tamamen gidecek eğer kadın ispatlarsa o yüzden iftiranın bini bir para. Yoluna bak hayatını kur bu adamla mı dünyaya geldin de onsuz yaşayamayasın ? Yol ver gitsin ne yapacaksın sen baban yaşından elin sapığını

Son düzenleme:
X