Evli bir adam ve yıkılan, mahvolan gençliğim... (2013)

Evli adamlarla birlikte olanların tek sığındığı şey bu oldu artık: Zaten boşanacaklarmış, yuvalarını ben yıkmadım, yok içim rahat yok vırt yok zırt.

Hiçbişekilde bahanesi olamaz bunun. Evli mi evli! Bitti! Bu kadar! Tıpışlayacaksın.

Bide söylemeden geçemiycem; bugüne kadar gittiğim hiçbir doktorla ilgili fantazilerim olmadı nedense. Belki de bu yüzden anlayışla karşılayamıyorumdur ben kimbilir!

Neyse ya daha fazla yazmıyım ben, banlanıcam yoksa..

Allah yolunu açık etsin diyim

ya ne bu ya forumda bı yarıs var sankı 'aha bu derdini anlattı hemen bı acıgını bulup lafı sokmalıyım,derdine derman olmak yerine daha çok üstüne gitmeliyim' daha başlığı gordüğümde içerde şimdi kıza nasıl yuklenmışlerdir diye düşündüm. Derdini anlatan insana bu kadar yüklenilmez arkadaşım yazık ya kendini bi dert sahibinin yerine koy bi bak kız zaten hastayken boşlukdayken bi dengesizin eline düşmüş olan olmuş yapmayın etmeyın madem böyle sert tepkiler verilcek bu dert köşesinde madem insanların derdine ortak olmak yerine tuz basılcaka kapatılsın bu dert köşesi olsun bitsin

Bence adamın suçu var da en büyük hatayı da sende buldum...

Neden mi?
Sen psikoloğa tedavi olmaya gidiyorsun,
adamın evli olup olmadığını bilmeden, özel hayatını sorgulamadan ,
kendi çapında hayaller , fanteziler kuruyorsun.
Sonra da seanslar sırasında sarılmalar vs vs vs....

Erkekler hangi kadını avlayacağını iyi bilirler.
Senin bir bakışından bile tavrını anlarlar.
Kısacası nabza göre şerbet verirler.
Düştüğün durum bundan ibaret...

Ancak evli olduğunu öğrendiğinde olayı devam ettirmen,
bir de üstüne ailenle evleneceğim insan diye tanıştırman ise
hayatının hatası.
Nasıl bir cesaret bu böyle?

Hadi diyelim ki gerçekten çok aşıksınız , adam da karısına vermediği değeri sana veriyor,
o da yok.
Hakaret , küfür, değer vermeme, cinsel anlamda daha fazlasını isteme...

Sen tüm bunlara rağmen bu adam eşini boşar da benle evlenir diye beklersen,
gerçekten de boşanır evlenirseniz yaşayacağın hayat pek de içaçıcı olmayacak.

Benden söylemesi...

Babam benle sakince konuştu üstelik dul biliyordu, öyle söylemiştim ona rağmen geçirdi bu krizleri. Bir de hala evli olduğunu bilse ne olur düşünemiyorum bile. Utandırdım ailemi sanırım. Babam yanından bir bayan geçerken kafasını eğip geçer, o derece önemser bize laf gelmemesini. Allah korusun bundan. Hangi akla hizmet kabul ettim de ailemin karşısına çıkıp evleneceğim dedim bilemiyorum ama yapamazdım. Bu durum ortaya çıkmadan da yetmiyordu çıktıktan sonra da böyle olmaya başlamıştı. Yani en ufak bir kötü durumda beni hor görecek, aşağılayacak, bana hiçbir erkek arkadaşım küfretmemişti böyle :KK43: Soramadım ama yüzüğü yoktu ve çaktırmadan da olsa söylüyordu. Mesela şık giyindiği bir gün toplantılara falan gidiyorum o yüzden dikkat ediyorum kendime yoksa özel bir durum yok diye açıklamıştı, yalnızım, hastayım çorba yapanım yok ya da o kadar safça düşünemedim ki neden benle ilgilensin ki evli olsa demiştim o zaman hepten çocukmuşum sanırım. Bir de hep dağınık, pasaklı görünce yalnızdır diye düşünmüştüm. Sonradan belki daha önce evlenmiş ya da nişan atmıştır bu yaşta bir adam diyerek sordum ama hayır hiç olmadı dedi ve bunu o kadar doğal söyledi ki hiç şüphelenmedim. Herkesin yalanını yakalayıp görebilirim sanırdım. Ailem de benim mutsuz olacağımı bildikleri için böyle yaygara kopardılar, haklıydılar da...

Son düzenleme:
ya ne kadar da takılmşsınız arkadaşlar bu "fantazi" kelimesine... fantezinin kelime anlamı "hayal"dir... bu üstüne gidilen insan 19 yaşında bir kız... 25-30 yaşına gelmiş hayatta tecrübe sahibi kadınların düşünce ve olgunluğunu bekliyorsunuz bu kızdan...ki zaten tacize uğramış psikolojisi kötü, normal biri değil ki psikoloğa gitmiş... böyle bir iinsandan nasıl mantıklı karar verip o adama kapılmamamasını bekleyebilirsiniz ki... o adam 40 yaşında... hayatın kurdu olmuş...ve bu kızın da zayıflığından faydalanıp bir güzel aklını almış kendine bağlamış.... lütfen biraz empati yapın... insanların üstüne gitmeyin.... rica ediyorum.... burada yuva yıkılan kadınları okuya okuya bu tarz konularda empati yeteneğini kaybetmiş bir çok insan... bence tamamen adam suçlu ... ( artı parantez tekarar yazıyorum... bu kız psikolojik tedavi görmeyen normAL bi insan olsaydı yaşı da bi kaç yaş daha büyük olsaydı ben de çoğu kişi gibi kızı da suçlu görürdüm ama bu durumda tamemen o psikolog olacak adamın suçu herşey)

ya ne bu ya forumda bı yarıs var sankı 'aha bu derdini anlattı hemen bı acıgını bulup lafı sokmalıyım,derdine derman olmak yerine daha çok üstüne gitmeliyim' daha başlığı gordüğümde içerde şimdi kıza nasıl yuklenmışlerdir diye düşündüm. Derdini anlatan insana bu kadar yüklenilmez arkadaşım yazık ya kendini bi dert sahibinin yerine koy bi bak kız zaten hastayken boşlukdayken bi dengesizin eline düşmüş olan olmuş yapmayın etmeyın madem böyle sert tepkiler verilcek bu dert köşesinde madem insanların derdine ortak olmak yerine tuz basılcaka kapatılsın bu dert köşesi olsun bitsin

Desinler, ben sövmeleri için açmadım işlemiyor öyle olunca. Öyle biri değilim ki başkası sıfat yapıştırdı diye olayım. Kendi içimi biliyorum ama aynı zamanda da içim yavaş yavaş çürüyor, ölüyor gibiyim...

ya ne kadar da takılmşsınız arkadaşlar bu "fantazi" kelimesine... fantezinin kelime anlamı "hayal"dir... bu üstüne gidilen insan 19 yaşında bir kız... 25-30 yaşına gelmiş hayatta tecrübe sahibi kadınların düşünce ve olgunluğunu bekliyorsunuz bu kızdan...ki zaten tacize uğramış psikolojisi kötü, normal biri değil ki psikoloğa gitmiş... böyle bir iinsandan nasıl mantıklı karar verip o adama kapılmamamasını bekleyebilirsiniz ki... o adam 40 yaşında... hayatın kurdu olmuş...ve bu kızın da zayıflığından faydalanıp bir güzel aklını almış kendine bağlamış.... lütfen biraz empati yapın... insanların üstüne gitmeyin.... rica ediyorum.... burada yuva yıkılan kadınları okuya okuya bu tarz konularda empati yeteneğini kaybetmiş bir çok insan... bence tamamen adam suçlu ... ( artı parantez tekarar yazıyorum... bu kız psikolojik tedavi görmeyen normAL bi insan olsaydı yaşı da bi kaç yaş daha büyük olsaydı ben de çoğu kişi gibi kızı da suçlu görürdüm ama bu durumda tamemen o psikolog olacak adamın suçu herşey)

Teşekkür ederim... Evet fanteziyi cinsellik anlamında kullanmadım, zaten cinsellik düşünemeyecek kadar çekiniyordum o dönemde erkeklerden.

Babam benle sakince konuştu üstelik dul biliyordu, öyle söylemiştim ona rağmen geçirdi bu krizleri. Bir de hala evli olduğunu bilse ne olur düşünemiyorum bile. Utandırdım ailemi sanırım. Babam yanından bir bayan geçerken kafasını eğip geçer, o derece önemser bize laf gelmemesini. Allah korusun bundan. Hangi akla hizmet kabul ettim de ailemin karşısına çıkıp evleneceğim dedim bilemiyorum ama yapamazdım. Bu durum ortaya çıkmadan da yetmiyordu çıktıktan sonra da böyle olmaya başlamıştı. Yani en ufak bir kötü durumda beni hor görecek, aşağılayacak, bana hiçbir erkek arkadaşım küfretmemişti böyle :KK43: Soramadım ama yüzüğü yoktu ve çaktırmadan da olsa söylüyordu. Mesela şık giyindiği bir gün toplantılara falan gidiyorum o yüzden dikkat ediyorum kendime yoksa özel bir durum yok diye açıklamıştı, ya da yalnızım, hastayım çorba yapanım yok gibi gibi. Bir de hep dağınık, pasaklı görünce yalnızdır diye düşünmüştüm. Sonradan belki daha önce evlenmiş ya da nişan atmıştır bu yaşta bir adam diyerek sordum ama hayır hiç olmadı dedi ve bunu o kadar doğal söyledi ki hiç şüphelenmedim. Herkesin yalanını yakalayıp görebilirim sanırdım. Ailem de benim mutsuz olacağımı bildikleri için böyle yaygara kopardılar, haklıydılar da...

hem burası küçük bir yer adamın karısının ne halt ettiğini biliyorum diyorsun.hem adamın evli olduğunu anlamadım diyorsun.üstelik
babanda dul biliyormuş.ee küçük bi yerse babanda öğrenebilirdi herşeyi ,bu ne çelişki arkadaşım.

insanların başına her şey gelir üzülme
önemli olan hatalarımızdan ders çıkarmak.
ve bu hataları bir daha yapmamak.
bence sıkı sıkıya derslerine sarıl.
kendine gel biran önce.

Canim kusura bakma ama hepsini okudum hala fikrim degismedi. Aklima ilk gelen sey psikologsa eger yasi vardir yani. Yuh 19 yasinda kizdan beklentisi ne. Kusura bakma ama hala teenager sin. Koskoca adamin kendinden yasca kucuk kizla isi ne? Bunu gecelim sonucta hastasisin. NE bicim meslek etigi varmis ... Okudugu okula aldigi diplomaya yazik!

Ay 40 yasinda mi! Ben 27 yasindayim 35 yasindan buyuk erkekleri benim midem almiyor yahu! Azgin teke vakasi 19 yasinda kizi citir buldu bunlar hep pislik kusura bakmayinda. Kesin kafasindan tazedir bu hala citirdir orasi burasi sarkmamistir vucudu diridir diye dusunuyordur . Midem bulaniyor vallahi. Bende kucuk gosteriyorum 27 yasinda olmama ragmen ve sinir oluyorum boyle 40-70 yas arasi insanlar bana yaklasinca cok kucuk gosteriyorsun bidi bidi konusuyorlar. Sapik bu insanlar yahu. Igrenc!

19 yaş çok genç bi yaş, o dönemlerde yaşanan aşk lar kişiye dünyanın en büyük aşkı gibi gelir,kanın deli akar,yanlışı görmek istemezsin ama yaşadığın şey sana zarar verecek boyuttaysa birinin çıkıpta seni bi silkeleyip kendine getirmesi gerekir.
Bak hadi her şeyi geçtim işin sadece şu boyutunu bile düşünmen bence zaten olayın ciddiyetini anlamana yeter: şahsın şuanda hala resmi nikahlı olduğu bir eşi var diyosun ve bu bayanında erkek arkadaşı var vs.. peki bu durumda bu adamın bu rahatlığı ne? hangi erkek nikahı altında olan bir bayanın bu tür bi olayını kabul eder,bu bile üzerinde fazlasıyla durulması gereken bişey bence.
Kaldıki adam senden 20 yaş büyük,yarın öbür gün evlenseniz bile arkadaşlarının ya da yaşıtlarının eşleri filinta gibi gencecikken sen yanında bi dedeyle dolaşıcaksın, ne o senin beklentine karşılık verebilcek ne sen onun,diyosun ya 19 yaşındayım öldüm bittim yaşlandım ömrüm çürüdü die, asıl bak o zaman sen nasıl ömrün çürüyo psikologlardan çıkamıyosun!!
Neyse söylencek çok şey var ama uzatmiyim, hiç bişey kaybetmiş değilsin,genceciksin,şu hatandan hemen dön okuluna devam et kariyerini yap daha karşına kimleeer çıkar iyikide o sapkın adamdan kurtulmuşum yoksa bu güzel günleri görebilir miydim die şükredersin.
Annen baban desen sen onların çocuklarısın hangimiz gençlik dönemlerimizi hatasız geçirdikki bunlar unutulur gider sen yeterki hatandan bir an evvel dönmeye bak..

19 yasindasin bu doktor musvettesine baska bir iliskide yasadigin taciz olayindan dolayi gidiyorsun sen baya hizli yasiyorsun. Dur bir tadini cikar yasinin zaten buyuyeceksin. Herseyde bir hayir vardir erkenden yasadigin bu olay senin ders almani saglar iyi tarafindan bakalim. Bir de ailenin rizasi olmayan hicbir sey yapma bir daha tamam mi emin ol onlar senin goremediklerini görür. Annene sigin sonra donup bakinca anneni ufacik birseyden dolayi kirdigin icin bile pismanlik duyuyor insan.

Sen simdi ne yapmalisin cıvıl cıvıl olmalısın giyinip kusanip YASITLARINLA (ve tabii dogru duzgun insanlar olsun) gezip dolasmalisin. Universite ogrencisisin sen ya bircok yasitin senin yerinde olmak icin can atiyor tadini cikarsana.

Ayrica bu yasta psikolog nörolog vs. hastalik psikolojisinden cik biz de aglama krizlerine girdik kuzum hastayim deme hemen anneciginin de yuregine oturtma. Senin bu yaslarda yasam dolu olman lazim tacize ugramissin anliyorum destek almak istemissin akilli bir kizsin kendinde de o gucu bulursun emin ol. Ayrica aramizda 10 yas var bir iki rahatsizligim cikti ben bile kabullenmiyorum inadina spor yapiyorum kendimi mutlu hissetigim herseyi yapiyorum işte o kadar. Inadina yasayacaksin demisler güçlü ol :KK34:

Yazacaklarım çok uzun, okur musunuz bilemiyorum ama artık çaresizim… Ve lütfen tamamını okumayanlar başlığa göre yorum yapmasınlar ve rica ediyorum konumun kendi isteğim dışında kapatılmasına sebep olmayın, kavga etmeyin lütfen. Elim kolum bağlı, hareket edemiyorum… Birçoğunuz benden büyüksünüzdür, diliyorum ki saf, kullanılan, sömürülen bir genç kıza bir akıl verirsiniz...

Ben 19 yaşında üniversiteli bir genç kızım. Sitede üyeliğim vardı normalde. Pek aktif bir üye olmasam da o üyeliğimi rahat kullanabilmek için adminlerden izin alıp bu üyeliği açtım. Sizinle gerçekte yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum. Bana yardım edin, bir akıl verin, destek olun ne olur, kimsem kalmadı ondan başka… Evet kk için ne kadar uygun bir konu farkındayım ama artık çarem yok. Kim ne dediyse olmadı, bitmedi içimdeki sevda ve bıktım, tükendim… Öncelikle siz bana sövüp saymadan şunu söyleyeyim, kimsenin yuvasını yıkmadım, eminim bundan, o konuda içim rahat.

Her şey eski sevgilimin tacizine uğramamla ve ona gitmemle başladı. Suçluluk duyuyordum, erkeklere yaklaşamıyordum, korkuyordum herkesten ve o ellerimden tuttu. Kimdi o? Psikoloğumdu, abimdi, babamdı, dostumdu, sırdaşımdı ve muhabbetine doyulmayandı. Zamanla iyi etmişti beni. Ufacık bir fantezim olmuştu o benim, zaman zaman hayal ederdim kollarında olmayı, onu öpmeyi, koklamayı yeniden bir erkeğe güvenebilmeyi, sanırım bana o güveni sağlamıştı ki ondan başka bir erkeğe asla yaklaşamam gibi hissediyordum… Ama bilirdim öğretmenine aşık olmak gibiydi bu, gerçek olmayacaktı ki ne zararı vardı böyle hayaller kurmanın?

Sonra birden her şey değişti. Bana hitabı, tavırları, bakışları. Biliyordum o da bir şeyler hissediyordu ama kendimi kandırıyor muyum diye korkuyordum. Her seansa heyecanla süslenip gidiyordum. Odasının kapısını açtığında midem adeta ters dönüyordu, nefesim tıkanıyordu. Az sonra gelip elimi sıkacak “Hoş geldin.” Deyip yine kalbimi sızlatan anılarımla baş etmeme yardım edecekti. Her seansı sabırsızlıkla bekliyordum acaba bu sefer ne diyecek, kendini nasıl açık edecek diye ip uçları arıyordum. O kendini anlatıyordu, ben kendimi. Psikolog-hastadan çok iki dost gibiydik. O bana sızlanıyordu ben ona. Birbirimizin yaralarını sarıyorduk ve öyle darmadağın bir haldeydi ki. Pasaklıydı, çökmüştü, gözlerinde ışık yoktu.

Ve tüm seanslar bitti. Artık gitmem gerekmiyordu. Bana mesaj attı seni bekliyorum diye ve yanına gittim. O gün sarıldık. Bunu birkaç seanstır yapıyorduk zaten, ben onun güvenli göğsüne kafamı koyuyordum ikimiz ayakta sarılıyorduk. Ve o an öpüştük. Her şey başladı. Öyle tatlı öyle güzeldi ki. Bir an kurduğum tüm fanteziler gerçek olmuştu. Herkesten gizli yaşıyorduk onun mesleği karalanmasın diye, kimselere anlatamıyordum ama bunu içimde tutmak çok tatlıydı. Sonra nihayet üniversiteye gittim, ondan uzağa. Ama devam ettik.

Birkaç ay sonra evli olduğunu öğrendim…

Bir arkadaşım vasıtasıyla…

O an yıkılamadım bile. Hiçbir şey hissedemedim, anlamadım başıma geleni. Sonrasında küfrettim, sövdüm, saydım, dağıldım. Hala dağılmaya, parça parça olmaya devam ediyorum…

“Seni kaybetmek istemedim, beni kabul etmeyeceğini düşünüyordum, ben birkaç yıldır annemle yaşıyorum ve bu mevzu kendiliğinden bitecek zaten, o vakit seni bununla yıpratmak istemedim” dedi bana. İnanmadım sövdüm, saydım ama en nihayetinde anladım, eminim aynı evde yaşamadıklarından. Bu bir mazeret miydi? Asla. Kağıt üstünde de olsalar evlilerdi. Ben formaliteye çok takılan bir insanım. Ben bekarım, seninim, oradaki yazı önemli değil zaten bitecek dedi. Çekişe çekişe bitiremiyorlardı ve en sonunda avukat mal paylaşımı yapın öyle gelin demişti. Kadın ev ve yazlık olmadan asla diyordu, bizimki de “Cebimde 5 kuruşum yok her şeyi nasıl başkasına veririm onun yerine satarım para gelirim olur” diye. Dinletemedim “İnatlaşma hatan ne ise öde işte, daha kötü olacak.” Dedim ve olacak biliyorum. Kadın az bile yapıyor, biri bana bunları yaşatsa donunu elinde bırakmam. O yüzden tanıdığımda bunca dağınıkmış hayatı. Kadın başkalarıyla, o da başkalarıyla… İkisi de çok yanlış bir evlilik olduğunu düşünüyor.

Nasıl insanlar midem almıyor… Madem boşanın öyle başkalarının hayatına girin, yıkmayın… Ezip geçmeyin… Belki o kadının sevgilisi de aynı şeyleri yaşıyordur benimle Allah ona da sabır versin...

Hoş belki kadın bir dikiş tutturmuştur, evlenmeyi bekliyordur boşanıp da sevgilisiyle ama bizimki bana kadar tutturamamıştı. Ayağa kaldırdım, ellerinden tuttum, ilk defa gözlerinin için güldü, aşkla dans etti, utanmadı şarkılar söyledi, şiirler ezberledi, ölene kadar bu kadının peşindeyim diye bağırdı. Kendine çeki düzen verdi, meğer o simsiyah kıyafetlerin altında ne kadar çocuksu bir gülüşü varmış, ilk defa ben gördüm… Ve aşık oldum… Ve emindim ki o da deli gibi aşık olmuştu. Aramızdaki çekimi tarif etmek imkansızdı. "Çocuklarım senden olmazsa diye çok korkuyorum, ne olur son ana gelip de bırakma beni" diye ağlıyordu. Bir insanın gözlerine bakınca anlarsınız ya anlamıştım işte doğru olduğunu ama tüketti bu ilişki, yaşananlar, kaldıramadım...

Bana evlenme teklif etti. Ne akla hizmetse kabul ettim ve ailemin karşısına çıkıp karşı durdum, bu adamla evleneceğim diye. Annem yıkıldı, ağladı, ben seni bu adama mı vereceğim diye, bunun için mi emek verdim, çökmüş, mahvolmuş seni de kendi gibi yapacak diye. Babamın tansiyonu fırladı, sinirleri laçka durumda, ona da aynı küçük beyaz haplardan yazdı doktor. Midesi çok kötü biliyorum. Ben ne hayırsız, ne acımasız bir evladım, kardeşim kıyamam daha küçük hiç anlamadı olanları ama aramızda gidip geldi ağladı nolur barışın diye…

Aylardır ölüyorum, içimde bir şeyler parçalanıyor parçalanıyor ama nereden buluyorum bunca umudu hiç tükenmiyor. Hep korkuyorum ya bitmezse diye, ya kandırılırsam diye, ya minicik elleri ona ben veremezsem diye, ya o çok duymak istediği, özlemini çektiği “baba” sözcüğünü ben duyuramazsam diye…

Ya onun kollarında huzurla uyuyamazsam, ya bir daha sarılamazsam, bakamazsam gözlerine…

Gençliğim, eğitim hayatım, kariyerim bir çok şeyden vazgeçtim onun yüzünden... Ne için... Peşimde onca insan varken gencecik babam yaşında bir adama saplanıp kaldım... Ne dünüm belli ne yarınım...

Şimdi kim tutacak, kim kaldıracak ayağa beni. Hep hayalini kurduğum hayata sahiptim. Türkiyenin sayılı üniversitelerinden birinde çok güzel bir bölüm kazanmıştım. Geleceğim parlaktı ama aylardır okula gidiyor muyum gitmiyor muyum farkında değilim. Aylardır mesleğimi, geleceğimi düşünemiyorum. Günüm gecem o olmuş sanki. Onunla görüşeceğim gün giyeceğim diye giymediğim elbiseler, bitmesin diye kullanmadığım fondötenler var. Kafayı yediğimin farkındayım.

Histerikleşiyorum, sinir krizleri geçiriyorum, ağlıyorum, bağırıyorum, çağırıyorum. Sinir hastası oldum artık küçük beyaz haplarım var. Kullanmıyorum. Doktor bu halde gidersem panik atak olacağımı söyledi açıkça. Aklımı yitirmek üzereyim. Kronik migren hastası oldum bu olaydan sonra, başım yanıyor, saplanıyor gibi oluyor neredeyse her gün ve birkaç haftadır da kalbime sancılar giriyor, yakında onun için de doktora gideceğim. Herkesten gizli bir hayatım var.

Ben, 19 yaşındaki ben bunları yaşamayı hak edecek ne günah işledim Allahım, kimin ahını aldım da bunlar geldi başıma… Artık 30 yaşındaki bir kadın kadar hayattan bezmiş bir haldeyim, insanlara merhaba diyecek, gülümseyecek takatim bile kalmadı… Gözlerimin altı kırıştı, çöktü, gülemez oldum...

Ben bunları yaşamak istemedim hiç. En fazla birinin sevgili olma teklifini geri çevirip kalp kırmışımdır… Sevgilisi olan erkeğe canım bile dememişimdir…

Hor görüldüm, küfür etti, fiziksel olmasa da psikolojik şiddet ve baskı gördüm, öfkelendiğinde görüyorum. Eziyor, aşağılıyor. Beni paranoyaklıkla, kendimi kontrol edememekle suçluyor. Söyleyin siz olsanız delirmez misiniz? Hele ki 39 yaşındaki kadının bile kaldıramayacağı kadar ağır olan bu şeyleri 19 yaşındaki bir kız olarak nasıl kaldırabilirim? Ben tecrübeli değilim ki idare edeyim.

Ve -tacizimi saymayın- ilk defa bana kendi isteğimle dokunan erkek o… Bana tamamen sahip olmadı, fiziksel olarak sağlamım ama ne fark eder bu bile ahlanmama yetiyor zaman zaman… Kendimi kirli hissediyorum onu öptüğüm, kokladığım için. Seçme şansım olmadığı için. Başlangıçta “Seninle 5 yıl sevişmesem de olur.” Derdi evlenene kadar yani. Şimdi “Hep aynı şeyleri yapıyoruz, sıkıcı oluyor, uzun yıllar beraberiz Allah izin verirse, nereye kadar gidecek böyle? Madem hiçbir şey yapmayalım, sadece oturalım muhabbet edelim öyle.” Diyor ve ben şok oluyorum tanıyamıyorum sevdiğim adamı artık…

Neden bana seçim yapma şansı sunmadın, neden en başından söylemedin ben evliyim, böyle böyle bir durumum var kabul ediyorsan et diye neden söylemedin uğruna aklımı yitirdiğim sevgili adam? Ben kabul etseydim gıkımı çıkarmazdım, ben seçtim derdim ama ben seni öperken, senin saçlarını okşarken öptüğüm adam seçtiğim adam değildi… Bana dokunan adam sen değildin…

Hep elimden tutacak, hayatı dolu dolu yaşayacağım bir aşk istedim. Sevdiğimin boşanma davalarını takip etmek istemedim, acaba olacak mı önümüzdeki ay demek istemedim. Hep bunun kaygısıyla yaşamak istemedim. İstemiyorum da ama o ellerimi bırakırsa ben nereye düşeceğim, kim tutacak beni, kim psikoloğum olacak, aşığım, sırdaşım olacak?

Bazen de diyorum ki boşansa ne değişecek. Seni aşağılayan, küfreden, hor gören senden 20 yaş büyük baban yaşındaki adam sana ne verebilecek… Daha şimdiden beni oraya buraya göndermemeye, arkadaşlarımdan kıskanmaya, ben genç o yaşlı olduğu için kalbimi kırmaya başlamışken, ne olacak ilerisi diyorum…

Ben bir kuyuya düştüm ve çıkamıyorum…

Allahım bana elini uzatacak kulunu tez gönder ne olursun, tez gönder

Söyleyin ben yeniden nasıl hayata tutunurum, nasıl gülerim, nasıl birine aşık olur, mutlu olurum?

ben senin gibi kızları gerçekten anlamıyorum. ben 19 yaşındayken 25 yaşındakiler bile abi gibi gelirdi. insanın içi kaldırmaz 40 yaşındaki adamı o yaşlarda nasıl kendini onla hayal edebildin anlayabilmiş değilim. ben senin de suçun olduğu kanaatindeyim o adam da senin duygusal boşluğundan ve zaafından istifade etmiş. durum bu yani ortada bir aşk vs olduğunu sanıyorum. acı ama gerçek.

Her şey eski sevgilimin tacizine uğramamla ve ona gitmemle başladı. Suçluluk duyuyordum, erkeklere yaklaşamıyordum, korkuyordum herkesten ve o ellerimden tuttu. Kimdi o? Psikoloğumdu, abimdi, babamdı, dostumdu, sırdaşımdı ve muhabbetine doyulmayandı. Zamanla iyi etmişti beni. Ufacık bir fantezim olmuştu o benim, zaman zaman hayal ederdim kollarında olmayı, onu öpmeyi, koklamayı yeniden bir erkeğe güvenebilmeyi, sanırım bana o güveni sağlamıştı ki ondan başka bir erkeğe asla yaklaşamam gibi hissediyordum… Ama bilirdim öğretmenine aşık olmak gibiydi bu, gerçek olmayacaktı ki ne zararı vardı böyle hayaller kurmanın?

O bana sızlanıyordu ben ona. Birbirimizin yaralarını sarıyorduk ve öyle darmadağın bir haldeydi ki. Pasaklıydı, çökmüştü, gözlerinde ışık yoktu.

Ve tüm seanslar bitti. Artık gitmem gerekmiyordu. Bana mesaj attı seni bekliyorum diye ve yanına gittim. O gün sarıldık. Bunu birkaç seanstır yapıyorduk zaten, ben onun güvenli göğsüne kafamı koyuyordum ikimiz ayakta sarılıyorduk. Ve o an öpüştük. Her şey başladı. Öyle tatlı öyle güzeldi ki. Bir an kurduğum tüm fanteziler gerçek olmuştu. Herkesten gizli yaşıyorduk onun mesleği karalanmasın diye, kimselere anlatamıyordum ama bunu içimde tutmak çok tatlıydı. Sonra nihayet üniversiteye gittim, ondan uzağa. Ama devam ettik.

Birkaç ay sonra evli olduğunu öğrendim…

Bir arkadaşım vasıtasıyla…

Kadın başkalarıyla, o da başkalarıyla… İkisi de çok yanlış bir evlilik olduğunu düşünüyor.

Nasıl insanlar midem almıyor… Madem boşanın öyle başkalarının hayatına girin, yıkmayın… Ezip geçmeyin… Belki o kadının sevgilisi de aynı şeyleri yaşıyordur benimle Allah ona da sabır versin...

Bana evlenme teklif etti. Ne akla hizmetse kabul ettim ve ailemin karşısına çıkıp karşı durdum, bu adamla evleneceğim diye.

Aylardır ölüyorum, içimde bir şeyler parçalanıyor parçalanıyor ama nereden buluyorum bunca umudu hiç tükenmiyor. Hep korkuyorum ya bitmezse diye, ya kandırılırsam diye, ya minicik elleri ona ben veremezsem diye, ya o çok duymak istediği, özlemini çektiği “baba” sözcüğünü ben duyuramazsam diye…

Şimdi kim tutacak, kim kaldıracak ayağa beni.

Ben, 19 yaşındaki ben bunları yaşamayı hak edecek ne günah işledim Allahım, kimin ahını aldım da bunlar geldi başıma… Artık 30 yaşındaki bir kadın kadar hayattan bezmiş bir haldeyim, insanlara merhaba diyecek, gülümseyecek takatim bile kalmadı… Gözlerimin altı kırıştı, çöktü, gülemez oldum...

Ve -tacizimi saymayın- ilk defa bana kendi isteğimle dokunan erkek o… Bana tamamen sahip olmadı, fiziksel olarak sağlamım ama ne fark eder bu bile ahlanmama yetiyor zaman zaman… Kendimi kirli hissediyorum onu öptüğüm, kokladığım için. Seçme şansım olmadığı için. Başlangıçta “Seninle 5 yıl sevişmesem de olur.” Derdi evlenene kadar yani. Şimdi “Hep aynı şeyleri yapıyoruz, sıkıcı oluyor, uzun yıllar beraberiz Allah izin verirse, nereye kadar gidecek böyle? Madem hiçbir şey yapmayalım, sadece oturalım muhabbet edelim öyle.” Diyor ve ben şok oluyorum tanıyamıyorum sevdiğim adamı artık…

Önemli ve cevap vereceğim yerleri işaretledim :KK34:

-Tacize uğraman senin hatan değil.Bunu sana yapan adinin suçu bu.Senin kendini suçlaman yersiz ve gereksiz.:KK34:

-Psikoloğunla bile fantazi kurman senin iç dünyanın ne derece karmaşık olduğunun göstergesi .
Sonuçta o adama iyileşmek için gidiyorsun sen.Hangi ara bunları düşünüp fantazi kuracak vaktin oldu kafanda bilemiyorum doğrusu.
Gerçek olmayacaktı bunları düşünsem ne zararı olacaktı demişsin.
İnsanın hareketlerini düşünceleri ve zihninde kurdukları belirler.
Belki de sen hareket tavırlarına ve sözlerine çok yansıttın ona aşık olduğunu.
O da bunu farkedip 360 derece döndü.
Olamaz mı ? pekala da olur :KK34:

-Bir psikolog nasıl olur da hastasına özelini açabilir.
Hayır mantığı ne bu işin ?
Görevini yapmak yerine kendinden bahsetmesi onun nasıl bir doktor olduğunun ispatı.
Sorunları varsa var sana ne ?

-Sana mesaj atacak numarayı nereden buldu ? Kimden aldı?
Sen verdiysen neden verdin ?
Tamam boşluktasın anladık da neden bu kadar kolay teslim oldun.
Keşke hakkında birilerinden fikir edinmeye çalışsaydın evvela.
İşte hep keşkeler olacak bu konuda...:26:

-Sarıldık ve birkaç seansta sarılıyorduk :KK53:
Hasta doktor ilişkisi yok ki ortada anasını satayım.
Bu kadar yakınlaşılır mı hiç.
Ben kaç senedir psikiyatr a giderim.
Ama adamla bir kere bile tokalaşmışlığım fantazi kurmuşluğum yok yani.
Hayır ne münasebet canım.

-Onun mesleği karalanmasın diye mi ?
Pardon ne mesleği?
Sen buna meslek mi diyorsun ?
Düpedüz insanların duygularından faydalanıp kullanmaktır bunun adı meslek felan göremedim ben ortada . :KK19:

-Evli olduğunu öğrenmene rağmen neden sürdürdün ?
Senin de çook hataların var.Hem de en baştan beri .
Bunu sende pekala biliyorsun .

-Adamın ve karısının başkalarıyla beraber olması elbette ki yanlış.
Onlar bu yanlışlarının belki de farkında.
Peki sen farkında mısın ?
Evli bir adamla aşk yaşamanın yanlış olduğunu biliyor musun yani ?
Hadi biliyorsun e neden hala son sürat devam ediyorsun ?:26:
Bilmiyor musun ki bu sana sadece acı verir.

-Senin hayatını yıkıp ezip geçen sadece bu pek muhterem psikolog değil ki sen de varsın.
Sen de eziyorsun geçiyorsun kendi hayatını.

-Evli bir adamdan evlilik teklifi aldın ve kabul ettin.
Gülsek mi ağlasak mı ....
Hata üstüne hata diye buna denir işte.
Bir de yetmedi aileni yok saydın .Kendi hayatını ezdiğin gibi aileni de ezdin geçtin .
Yazık değil mi onlara da...
Yaptığın hatayı biliyorsun bak bu konuyu açtığına göre.
Ellerini öpüp özür dile affettir kendini.

-Sen hala bu adamdan çocuk istiyorsun ya pes :KK53:
Ben bu adamın boşanmak üzere olduğuna da inanmıyorum nedense :KK14:
Sen boşanma kağıtlarını felan gördün mü ?
Nasıl bu kadar eminsin ?
Bence ona da fazla inanma hatta hiç inanma
.

-Sana sadece SEN yardım edebilirsin arkadaşım.
Ne biz ne başka biri.
Evvela bu adamı çıkaıp atacaksın hayatından.
Ailene affettir kendini.
Derslerine odaklan.
Başka bir psikiyatra başvur.

-Ben yaşındayım ama hayattan bezmedim çok şükür :KK76:
Turp gibiyim turp turp :KK76:
Şurup gibiyim şurup :KK76:
Ajdarın popüler (!) şarkısını anmış oldum bu sayede de .

-Hep aynı şeyleri yaparken sıkılıyormuymuş paşam :KK14:
Şimdi birşey yazacağım da ceza alırım :KK14:
Bu adamın amacı cinsellik aha buraya da yazıyorum bak.:nazar:

Bence siz ikiniz farklı bir psikologa gidin. Çünkü ikinizinde psikolojisinden şüphe duydum okurken .. :KK34:

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu sahibi kardeşim,hata yapmışsın,yanlış kişilerle tanışmışsın ama bence düzeltmen için geç değil.

Seni o denli seviyor olsa malını mülkünü düşünmez zaten çoktan boşanır o zaman seni öperdi.

Ayrıca o psikoloğa dava açsan yeridir hipokrat yeminini resmen çiğnemiş o adam.Kendine başkasına ait olmayan,sadece senin olabilicek masum bir sevgi bul.

Bir kaç sene sonra şu düştüğün durumun tam bir saçmalık olduğunu anlarsın bence.

19 yaşındaki bir kıza göre ne kadar büyük ve ağır cümleler kurmuşsun.
Kendimi roman okuyormuş gibi hissettim.

Kendine acımaktan bir vazgeç lütfen. Ahlanıp vahlanmayı bırak ve acilen silkelen.

Psikolog değil, bir psikiyatrist ile görüşmeye başlamalısın.
Bağımlı kişilik belirtilerin bu anlattıkların.
Yani tedavi gerektiren bir kişilik durumu.

32 yaşındayım, ben bile 40 yaşındaki bir adama "acaba" diyebilirim. Kendini sokakta mı buldun canım?
En güzel çağlarını buruşmuş bir adamla geçireceksin, peh!

Son düzenleme:
senin kafa karısıklıgını ögrenen bu adam seni begendikten sonra hazır kafasıda karısık dur ben bu güzellikten faydalanayım demiş olmalıki iyice ilgilenmiş seninle.sende ilgiye hasret gibi adamın yasına basına bakmadan sıgınmıssın.kınamıyorum yastan dolayı olabilir neler var cevrelerde.bana göre 5-6 yas en fazla normal gerisi bence olmamalı ama su bi gercekki 12-13 yas farkı olup cok mutlu olanıda gördüm.yalnız ben surda takıldım.adam sana küfretmiş hor görmüş.resmen aynı seylerden sıkıldıgını söylemiş cinsellik beklentisini dile getirmiş.daha ötesi yokki bunun ya bu adama katlancaksın her istedigini yapcaksın sonrasında terkedilmenin hüznünü yasıcaksn.yada en basından defolda git diceksin kurtulcaksın.sana daha iyi davranması lazımken cıtır bu kız kaçırmayayım diye cabalaması gerekirken asagılamıs işte sevmiyo seni ya cinsellik yasarız yada ben baskasına giderim aman ayrılırsan ayrıl dercesine hor görmüş işte.niyet cinsellik işte.sen istedigin kadar güzel ol adamıda istedigin kadar mutlu et o evliyken sana böyle yaklaşmaya tenezzül edebiliyorsa boşansa bile evlenmez bulur 2-3 tane daha güzel kafası karısık kız kandırabılırse daldan dala ömrünü geçirir.dalga gecip arkadaslarına anlatıo belkide buldum bi citir bana ilgi duyuyo ben hala yakısıklı formda bi adamım diye kendiye gurur duyuyo ispatlama cabasında belkide kendini.daha cok gencsın yası yasına huyu huyuna uygun birini bul nabıcan baban yasındaki adamı .

Öyle uzun uzun masum genç kız, kandırılmış genç kız modunda yazmışsın ama ben seni hiç masum göremiyorum. Baban yaşındaki adama aşık olmadan önce birincisi baban yaşındaki adama aşık olmak ne kadar doğru bunu düşünecektin, ikincisi o yaşta bir kişinin evli olabilme ihtimalini göz önünde bulundurup fantezi dünyana sokmayacaktın. Hata yapmışsın, hala devam ettiriyorsun bir de. O yüzden ağlama boşuna. Kendi düşen ağlamaz der atalar. O adama söyleyecek çok sözüm var da burası müsait değil. Allah'ından bulsun. Çocuklarımızı kimlere emanet ediyoruz.

Ahh bee kizim hadi anladik psikolojin normal degil destek almaya gidiyorsun, gidiyorsunda ne elin adamiyla fantezi kuruyorsun. o adam senin gibi kac tane hastasina o sekil dostca davraniyor cunku meslegi bu.

Adam zaten senden beter, koskoca adam okumus etmis insan biraz mantikli olur. tovbe yarabbi yardim almaya gittigimiz doktora bile guven yok artik :KK19:

Bu genc yasinda olucak sey mi be kizim, birak yasitlarinla takil gez eglen. Sorunlu, 39 yasinda, terbiyesiz ustelik okumus adamim diye dolanan bi herifle ne isin var. Allah dogru yoldan cikarmasin

X