Evli bir adam ve yıkılan, mahvolan gençliğim... (2013)

Her şeyin farkındasın sen zaten. Resmen tatlı gelmiş genç çıtırsın diye
yanaşmış sana. Sen de iyi olmadığın bir dönemde neye sarılsam bilememiş koca adama
sarılmışsın.
Boşansa ne olacak? Bu adamla, senin 2 katından büyük yaştaki adamla nasıl bir evliliğin olabilir?
Daha şimdiden değişti diyorsun. Sana tamamen sahip olduğunda her şey daha da çirkinleşecek.

Küfür, hor görme demişsin o artık sana iyi gelen psikoloğun değil.
Senin daha da kötüleşmene sebep olan bir yalancı.
Çıkar onu hayatından..
Al sana seni kurtaracak el,akıl, fikir...
Allah'tan başka ne bekliyorsun?
Aklın yolu bir..

Zaten niyetim bunu yapmak, sadece korkuyorum o hep arkamda destekti şimdi onu çekince pat diye düşüverecekmişim gibi geliyor ama benim gibi düşünen bayanlarla bir araya gelip dayanışma yapınca çok daha güçlü olduğumu hissediyorum, artık birine anlatmam gerekiyordu...

Yaşıtlarım kendileri gibi gencecik sevgilileriyle el ele kol kola gezerken ben onun işten çıkmasını bekliyorum, 15 günde bir gelir de görürüm diye bekliyorum, ilişki bile denemez buna...

senin baban yaşında ve evli olan bu adamla ilişkiyi bitireceksin.
kesin ve net.
sonu zaten belli bu ilişkinin.2 yada 3 yıl. anca zorlayarak belki gider:KK14:
ve bir ek. 30 yaşında olan kadınlar hayattan bezmiyorlar. yanlış teşhis:KK34:

O cümlenin yanlış anlaşılabileceğini sonradan fark ettim, kusura bakmayın, hepsi öyle değildir elbet. O zaman kaç yaşında beziliyorsa o yaşta gibiyim...

Ben düştüm, fena düştüm hem de. Belki de haklısınız bu da bir çeşit taciz.

Altını çize çize yuvasını yıkmadığımı karısının da başkalarıyla olduğunu söyledim. Fantezi olayını neden cinsellik olarak yorumlamışlar anlayamadım, benim kastettiğim sonunda bir erkeğe güvenebileceğimle ilgili bir hayaldi. Sarılmak, öpmekten öte değildi. Neyse isteyen istediğini desin artık ölü biri olduğum için bu da dokunmuyor... Ama destek olanlara teşekkür ederim.

nerden biliyorsun karısını . belki adam kendini haklı çıkarmak için karısına iftira atıyor . valla bu adamdan herşey beklenir çocuğu yaşındaki kıza sulanan adamdan herşey beklerim ben . belki kadın çok masum kocasını seviyor . neden giriyorsun araya yuva yıktığının farkında değilsin sanırım . tuturmuşsun seviyorum hastayım bilmem ne . bu dünya senin etrafında dönmüyor canım . biraz vicdana gel

Zaten niyetim bunu yapmak, sadece korkuyorum o hep arkamda destekti şimdi onu çekince pat diye düşüverecekmişim gibi geliyor ama benim gibi düşünen bayanlarla bir araya gelip dayanışma yapınca çok daha güçlü olduğumu hissediyorum, artık birine anlatmam gerekiyordu...

Yaşıtlarım kendileri gibi gencecik sevgilileriyle el ele kol kola gezerken ben onun işten çıkmasını bekliyorum, 15 günde bir gelir de görürüm diye bekliyorum, ilişki bile denemez buna...

evet denemez sen metressin çünkü

Kuzum senin tedavin belli zaten, adamı unutacaksın. Çok gençsin, max 6 ay canın yanar, sonra da hayatına devam edersin.

Adam gibi okuluna git, kimse için geleceğinden, mesleğinden vazgeçmeye değmez. :KK20: Üniversiteye başlayınca sosyal ortama girince unutursun yaşadıklarını. Böyle yazınca çektiğin acıyı azımsamış gibi görünüyor ama gerçekten unutacaksın.

Burda aşk acısı çekmiş yüzlerce kadın var, ben de dahil olmak üzere....hepsinin söyleyeceği şey aynı : geçiyor.

Bu adam bildiğin bir sapık. Kendisine sığınan , sefkat arayan bir genç kızı sömüren bir sapık. Ailenin yerinde olsam Tabipler birliğine şikayette bulunurdum, psikolojisi bozuk bir insani istismar etmek bu.

İkincisi adam tüm evli hayvanların genç kızlara söylediği ben zaten boşanıcam, ayrı yaşıyorum yalanını sana da yutturmuş. Bu adamın da metres arayan diğer evli adamlardan bir farkı yok, kendisine sığınan birini istismar edecek kadar aşağılık olması da cabası.

Gençliğim mahvoldu diyince ben de birine yıllarca metreslik yaptın sonra da 30 yaşına gelip ortada kaldın sandım. (Bu kafayla gidersen sonun bu zaten , otur kk daki bu konuları oku bir.) Ortada mahvolan bir şey yok, hayatın daha başındasın, aklını başına alırsan mahvolman gerekmez.

Git annenin elini öp, bir daha hata yapmayacağına söz ver. Sonra da geçmişe çizgi çek. Saçmalamayı bırak artık bence.

Tekrar kendime sarılıp mutlu olurum değil mi? Arkamda bir psikoloğun eline ihtiyacım olmadan? Ailem şikayette bulunacaktı yalnız adımın çıkmasından korktular, millet konuşur, öğrenir diye. Keşke babam bacaklarımı kırsaydı da gidemeseydim yanına... Çok teşekkür ederim yorumunuz için...

nerden biliyorsun karısını . belki adam kendini haklı çıkarmak için karısına iftira atıyor . valla bu adamdan herşey beklenir çocuğu yaşındaki kıza sulanan adamdan herşey beklerim ben . belki kadın çok masum kocasını seviyor . neden giriyorsun araya yuva yıktığının farkında değilsin sanırım . tuturmuşsun seviyorum hastayım bilmem ne . bu dünya senin etrafında dönmüyor canım . biraz vicdana gel

Burası küçük bir yer. Kimin kimle ne yaşadığı duyuluyor hemen. Karısını da biliyorum, o yüzden. Ben esas bunu nasıl umursamadığına şaşırıyorum, hiç mi namusuna laf gelir diye korkmuyorsun diyorum, boşanın ikiniz de öyle yapın yapacağınızı diyorum, umrumda değil naparsa yapsın diyor.

Burası küçük bir yer. Kimin kimle ne yaşadığı duyuluyor hemen. Karısını da biliyorum, o yüzden. Ben esas bunu nasıl umursamadığına şaşırıyorum, hiç mi namusuna laf gelir diye korkmuyorsun diyorum, boşanın ikiniz de öyle yapın yapacağınızı diyorum, umrumda değil naparsa yapsın diyor.

ben inanmadım nedense .bence kadına iftira atıyorsunuz . hiç bir erkek böle bir kadınla evlilik sürdürmez hiç sanmıyorum . vicdanınız rahatsız bunuda kılıf uydurmuşsunuz . neyse ya banane . boşanın ne yaparsanız yapın mı senle mi evlenicek boşanınca hay allahım ya neyse ben tavsiye verdim hala diretiyorsun anlamıyorsun metres hayatında mutluluklar

önce şunu düşün.
senin psikolojin bozulmuş. tacize uğramışsın. darmadağansın.
bir tedaviye ihtiyacın var. çünkü ruh halin kötü
ve bir psikoloğa gidiyorsun.
adam baban yaşında
.seni sağlığına kavuşturmayı düşünürken,ne yapıyor sana ,senin bu halinden yararlanıyor. .
ne mesleği olarak etik davranıyor nede bir insan olarak.

Son düzenleme:
ben inanmadım nedense .bence kadına iftira atıyorsunuz . hiç bir erkek böle bir kadınla evlilik sürdürmez hiç sanmıyorum . vicdanınız rahatsız bunuda kılıf uydurmuşsunuz . neyse ya banane . boşanın ne yaparsanız yapın mı senle mi evlenicek boşanınca hay allahım ya neyse ben tavsiye verdim hala diretiyorsun anlamıyorsun metres hayatında mutluluklar

Hiçbir şeyde diretmiyorum, kimseye de iftira atmıyorum, neden kılıf bulayım ki onca şeyi açık açık yazmışım bunu mu söylemekten utanacağım, çekineceğim. Ayrıca kimse beni tanımasın, etmesin diye bu üyeliği aldım ben yalan söyleyecek neyim var? tavsiye vermediniz ki aşağıladınız

yeni bir ilişkiye başlamadan önce genç kızlara tavsiyem iyice tanıyın ,evli olup olmadığına dikkat edin gerekirse şakayla karışık kimlik kontrolü yapın derim .allah yardımcınız olsun ,bence okulunuza ve geleceğinize odaklanın,iyi bir ilişki için kendinize biraz zaman tanıyın.sevgiler

Yavrucağızım, bi kere senden 20 yaş büyük olan bir adam %99 evlidir, sen bunu akıl edemedin mi hiç? Yoksa ettiğin halde fantazilerine devam mı ettin? ( Eğer öyleyse aklına yanayım senin )

Yuvasını senin dağıtmamış olman şu durumda neyi değiştirecek söyler misin? Seninle 5 yıl sevişmesem de olur ( Evlilik programınızı bile hazırlamışsınız, maşallah ) derken, iş şimdi her zaman aynı şeyleri yapıyoruza mı döndü? Yoksa sevişmiyosun diye mi kendini hırpalayıp küfür ediyor hırsından? Hem araya şu ''19 yaşındayım 30 yaşındaki kadın gibi bezdim hayattan'' gibi söylemlerini serpiştirmeni de anlamadım. Bu yaşta bu kadar hızlı yaşarsan olacağı bu, bezersin elbet. Her şeyin bi zamanı, oluru var.

Bu olayda sadece yuva yıkmadığın için mi için rahat?
Anan-baban o kadar sızlanıyo gözünde bile değilken, seni hırpalayan bi adama bu kadar itaatlisin, bravo. Ama yuva yıkmadın, için rahat. Anan-baban ne olacak? Onların yıkılan, kırılan kalpleri ne olacak? 40 yaşındaki adam için değer mi bunca sızı.

Bi de cidden taciz için psikoloğa gidiyosun, adama aşık olup fantaziler kuruyosun. Sonra da bunu masumane bi şekilde anlatmanın yollarına bakmışsın. Çok hoşsun ya.

Bu şekilde pervasız gidersen kendini 39 değil 99 yaşındaki yaşlılar gibi hissedersin. Yalnız kadın-erkek ayrımı yapmadım, bi sakıncası yoktur umarım senin için?

önce şunu düşün.
senin psikolojin bozulmuş. tacize uğramışsın. darmadağansın.
bir tedaviye ihtiyacın var. çünkü ruh halin kötü
ve bir psikoloğa gidiyorsun.
adam baban yaşında
.seni sağlığına kavuşturmayı düşünürken,ne yapıyor sana ,senin bu halinden yararlanıyor. .
ne mesleği olarak etik davranıyor nede bir insan olarak.

Evet, çok ama çok öfkeliyim ama dışa yansıtacak gücüm kalmadı sadece...
Sonradan bir kez daha psikoloğa gitmeyi denedim, uzun sürmedi ama bana dediği laf şuydu
"Çok psikozlu hasta tanıdım, son raddede insanlar gördüm ama onlar bile böyle bir şeyi yapmazdı, kusura bakma kendime hakim olamıyor ve yanlı konuşuyorum ama bir meslektaşımın bu yaptığına sinirlenmeden duramıyorum." demişti

Daha 19 yaşındasın bitip tükenmek için bu kadar acele etme. O adamı hayatından çıkar okuluna devam et. Her insan aşık olunca bundan iyisini bulamam der. Benim de öyle düşündüğüm ayrılmamak için taklalar attığım olmuştu. Şimdi sadece gülüyorum...

Yavrucağızım, bi kere senden 20 yaş büyük olan bir adam %99 evlidir, sen bunu akıl edemedin mi hiç? Yoksa ettiğin halde fantazilerine devam mı ettin? ( Eğer öyleyse aklına yanayım senin )

Yuvasını senin dağıtmamış olman şu durumda neyi değiştirecek söyler misin? Seninle 5 yıl sevişmesem de olur ( Evlilik programınızı bile hazırlamışsınız, maşallah ) derken, iş şimdi her zaman aynı şeyleri yapıyoruza mı döndü? Yoksa sevişmiyosun diye mi kendini hırpalayıp küfür ediyor hırsından? Hem araya şu ''19 yaşındayım 30 yaşındaki kadın gibi bezdim hayattan'' gibi söylemlerini serpiştirmeni de anlamadım. Bu yaşta bu kadar hızlı yaşarsan olacağı bu, bezersin elbet. Her şeyin bi zamanı, oluru var.

Bu olayda sadece yuva yıkmadığın için mi için rahat?
Anan-baban o kadar sızlanıyo gözünde bile değilken, seni hırpalayan bi adama bu kadar itaatlisin, bravo. Ama yuva yıkmadın, için rahat. Anan-baban ne olacak? Onların yıkılan, kırılan kalpleri ne olacak? 40 yaşındaki adam için değer mi bunca sızı.

Bi de cidden taciz için psikoloğa gidiyosun, adama aşık olup fantaziler kuruyosun. Sonra da bunu masumane bi şekilde anlatmanın yollarına bakmışsın. Çok hoşsun ya.

Bu şekilde pervasız gidersen kendini 39 değil 99 yaşındaki yaşlılar gibi hissedersin. Yalnız kadın-erkek ayrımı yapmadım, bi sakıncası yoktur umarım senin için?

Sadece o konuda içim rahat, kimseyi kimsenin evinden alıp çıkarmadım ancak diğer her konuda berbat hissetmemek elimde değil. Ben sordum özellikle oldu mu böyle bir şey diye, hayır hiç evlenmedim demişti ve ben ona sonsuz güveniyordum, güvenmek zorundaydım da psikoloğum olduğu için bana asla yanlış yapmaz dedim. Özellikle ailem konusunda çok parçalanıyor içim, babamın yaşadıklarına üzülüyorum. Evlilik programımızı o yapmış, birkaç ay sonra haberim oldu, o benim ilişkimi de planlamış, benim onu tanıyarak seçme şansım olmadı ama itaat konusunda haklısınız gel dese gelir git dese giderdim, bunu parçalamak, yıkmak çok zordu. Hayatımı onun ellerine teslim ettim, al düzelt dedim. Yanlış bir yaklaşımdı. Aşık olabileceğim tek erkek oydu, güven verecek, bana yaklaşımından korkmayacağım diye düşündüm. 2 yıl sonrasında böyle biriyle tanışmak iyi gelmişti o yüzden kurdum hayalleri. Hayallerimden pişman değilim ancak o odaya atmış olmaktan, onunla tanışmış olmaktan pişmanım.

Son düzenleme:
Benimde takildigim nokta kendini 30 yasinda biri gibi bitkin hissetmen:))

Ben bir kac ay sonra 30 olucam.
Acaba dedim...dusundum 30 yasini ne olarak kurdu kafasinda bu kiz..
Alinmam mi gerekiyo yasima...

Yooo gayet iyiyim.
Mutluyum umutluyum cocuklarim var
Ruhum kadar vucudumda genc:))
Geziyorum tozuyorum.
En onemlisi saglikliyim kimseye muhtac degilim...

Bir erkegin tacizi seni mahvediyo Psikolojini bozuyo ama sen doktorunu yine erkek seciyosun.
Ben olsam kadin psikologa giderdim mesela.
Demekki gercekten bi sorunun yoktu.
Su anki durumunda ayni bence.
19 yasinda boyle sacma sapan ne askiiii ya Allah askina..

Kalk bi abdest al kendine gel bence..

Hiçbir şeyde diretmiyorum, kimseye de iftira atmıyorum, neden kılıf bulayım ki onca şeyi açık açık yazmışım bunu mu söylemekten utanacağım, çekineceğim. Ayrıca kimse beni tanımasın, etmesin diye bu üyeliği aldım ben yalan söyleyecek neyim var? tavsiye vermediniz ki aşağıladınız

ya kızım safmısın nesin anlamadım ki . bi kere o kadını kötüleme çünkü hakkında birşey bilmiyorsun belli . gördün mü kadını aldatırken adamı yooo . adam demiş böle böle sende inanmışsın . hadi diyelim öle pat diye boşardı karısını merak etme öyle birşey olsa bundan anlardın . hala diyorsun o arkamdaydı . nerde arkandaydı . senden faydalanmak isteyen bir erkek bu . baştan tabi seni korkutmamak için cinsellik beklentisine girmemiş gibi görünmüş ama şimdi kendin söylüyorsu sıkılım hep mi böle gidicek demeye başlamış .senden hevesini alınca gider bu sefer daha beter duruma düşersin . yol yakın henüz bırak gitsin cehenneme bulsun belasını . sen neden hala onlayım bilmem ne diyorsun . şu saatten sonra herşeyiyle onu siliceksin . bitti diyeceksin . bu kadar güçsüz olamazsın ya . gencecik kız . yaşıtların cıvıl cıvıl gezerken bir moruğun peşinde ömür tüketiyorsun . bu adam nasıl piskolog kendisi kafadan sakat bir sübyancı . başka hasta kızlarada yapıyordur emin ol

Yooo gayet iyiyim.
Geziyorum tozuyorum.

Bir erkegin tacizi seni mahvediyo Psikolojini bozuyo ama sen doktorunu yine erkek seciyosun.

Estağfurullah alınmayın onu mecazi anlamda dedim. İnsanın ruh sağlığı yerindeyken her yaşta 18 gibi olabilir. Bana 18 yaşım çok eskilerde, buğulu kalmış gibi geliyor. Onunla tanışmamıştım çünkü. İyi hatırlattınız esasen onun yanında çalışan bir bayanın methini çok duymuştum, kadın olduğu için daha kolay olur diye ona gitmek istediğimi söyledim ama oranın sahibi (ve yakın arkadaşı) sizi bir tanıştırayım, beğenmezseniz o bayanla devam edersiniz demişti. Bunu unutmuşum. Tanışınca da gerisi geldi zaten, daha az ücret de alıyordu, samimi de gelmişti, öyle devam ettim, keşke diretseymişim bayan psikologta...

Yooo gayet iyiyim.
Geziyorum tozuyorum.

herkesde 30 a taktı ya . bence o yaştaki gibi olgun hissediyorum demek istedi kız .

Asla kinamiyorum ama Gît Akilini basina Topla kardesim Hayata tutun Delimisin Boyle Sacma Sapan bi durumda kendini ne hâle getiriyorsûn???degermi yaaa Allah Askina...
Bizde bi Laf vardir derler "agriSiz basina Çaput Sariyorsun..."valla oyle yaaa Belami Ariyon Allah Korusun Rabbim oyle bi dert verirki Bu sefer bundan harbi buyuk onunla ugrasirsin gorursun Rabbim Cumlemizi Korusun ins Gît Ailene Simsiki saril Okuluna devam et Sagligini mahvetme Akilli ol Hatanîn Neresinden Donersen kardir Sakin Bana yorumumdan Dokayi Kizma Cnm Ama gercek bu Hic kimse icin degmez....

Son düzenleme:
ya kızım safmısın nesin anlamadım ki . bi kere o kadını kötüleme çünkü hakkında birşey bilmiyorsun belli . gördün mü kadını aldatırken adamı yooo . adam demiş böle böle sende inanmışsın . hadi diyelim öle pat diye boşardı karısını merak etme öyle birşey olsa bundan anlardın . hala diyorsun o arkamdaydı . nerde arkandaydı . senden faydalanmak isteyen bir erkek bu . baştan tabi seni korkutmamak için cinsellik beklentisine girmemiş gibi görünmüş ama şimdi kendin söylüyorsu sıkılım hep mi böle gidicek demeye başlamış .senden hevesini alınca gider bu sefer daha beter duruma düşersin . yol yakın henüz bırak gitsin cehenneme bulsun belasını . sen neden hala onlayım bilmem ne diyorsun . şu saatten sonra herşeyiyle onu siliceksin . bitti diyeceksin . bu kadar güçsüz olamazsın ya . gencecik kız . yaşıtların cıvıl cıvıl gezerken bir moruğun peşinde ömür tüketiyorsun . bu adam nasıl piskolog kendisi kafadan sakat bir sübyancı . başka hasta kızlarada yapıyordur emin ol

Kötüleme yok, duyduğumu söylüyorum. Bir kere kötüleyecek olsam önce bu densiz adamı kötülerim. Kötülemişim de zaten. O kadın ona ne yapsa hakkıdır, hatta inşallah da yapmıştır, çektirmiştir. Şu son yazdığınız cümleler çok hoş. "yaşıtların cıvıl cıvıl gezerken bir moruğun peşinde ömür tüketiyorsun" tam olarak hissettiğim buydu konuyu açarken

Sorunuza da cevap vereyim kendimi çok kurnaz sanırdım bu adamla tanışana kadar, olgun sanırdım, kimse kandıramaz sanırdım, meğer safmışım evet, her genç kızın içinde olabilecek, peri masalı arayabilecek kadar saflık varmış hatta belki daha fazlası

Ama bu kadar sinirlenmenize anlam veremedim, hiçbir şeyde direttiğim yok, keşke ölse, tanışmamış olsak diyorum. Zaten konuyu açtığımda sert yorumlar geleceğini de biliyordum, gelsin çok daha güzel. Aklım başıma gelir, geldi gerçi de acısını çekiyorum sadece. Konuşmuyoruz zaten. Artık hor görülmekten yoruldum ama 2 gün sonra yine döner dolaşır biliyorum ki bu yüzden 2 gün sonra güçlü durabilmek için birilerinden destek almak istedim. Açar okurum konuyu güçsüz düştükçe. Yorumlarınıza ihtiyacım var.

Son düzenleme:
X